Translate

понеділок, 11 липня 2022 р.

Сон у ніч на 11 липня

Фахівці зі сна впевнені, що сни в ніч з 10 на 11 липня часто збуваються. Крім того, вони говорять людині про стан свого організму. Сни цієї ночі говорять і про стосунки з оточуючими. Якщо сниться знайома людина – постарайтеся проаналізувати ставлення до неї. Якщо він робить Вам зло - не виключено, що і наяву буває те саме. Якщо наснилося щось неприємне, не варто переживати. Важливо попрацювати з цією інформацією, щоб уникнути негативу життя.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із неділі на понеділок

Сон на понеділок здійсниться у людей, які з'явилися на світ першого дня тижня. Якщо Ви народилися в інший день тижня, ймовірність того, що сон буде віщим набагато менше.
Сон із неділі на понеділок відображає Ваш психологічний та емоційний стан, оскільки покровителем снів у цей день є Місяць, а він, як відомо, дарує нам досить неоднозначні потоки енергії. Хтось може поринути у себе і навіть у депресію, а хтось навпаки випромінюватиме позитивну енергію, буквально осяючи всіх і вся теплом та турботою.
Якщо сон був коротким і зрозумілим, значить Ви йдете до наміченої мети вірним шляхом, Вам по плечу неприємності, які можуть стати у Вас на дорозі, Ви з легкістю їх переступите і не допустите, щоб Вас збили зі шляху.
Якщо сон був довгим, заплутаним, незрозумілим – то, швидше за все, Вас чекає напасти з різного роду клопоту. Ваш психоемоційний стан, швидше за все, пригнічений і можливо у вашій підсвідомості назріває конфлікт зі своїм внутрішнім Я, а також під удар можуть потрапити Ваші близькі та рідні люди.

😴Тлумачення снів КАЧКА

Сновидіння, в якому фігурує качка, несе переважно позитивний зміст: обіцяє удачу, фінансове благополуччя, цікаве та насичене подіями життя. Але качка буває негативним знаком. Вона попереджає про плітки, заздрісне втручання оточуючих у життя сновидця. Сон, у якому фігурує качка, не показує, що проблеми обов'язково мають статися, але попереджає про високу ймовірність негативних подій. Для точної інтерпретації образу необхідно враховувати, які деталі були у вашому сновидінні. Розкажу Вам докладніше, як різні сонники трактують образ качки уві сні.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Їсти качку сниться до важкого розлучення з коханою людиною.
✦ Купити качку з виводком – обман з боку родичів.
✦ Пасти качок – до занепаду сил та депресії.
✦ Бачити, як летить зграя цих птахів – до смутку та сліз.
✦ Виходжувати поранену качку – до тяжкої хвороби когось із рідних.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Полювати на качок сниться до змін в особистому житті на краще.
✦ Вирощувати цих птахів удома – до приємного сюрпризу від друзів.
✦ Спіймати сусідську – до винагороди за добре виконану роботу.
✦ Заганяти качок у пташник – до статку.
✦ Бачити, як качка несе яйця – до невеликої спадщини.

Сонник по днях тижня

Тлумачення із сонника по днях тижня залежно від того, коли наснилася качка:
✦ у понеділок – до успіху у справах;
✦ у вівторок – до боротьби з ворогами;
✦ у середу – до смутку через зраду друзів;
✦ у четвер – до радісних новин;
✦ у п'ятницю – до романтичного побачення;
✦ у суботу – до сварки з колегою;
✦ у неділю – до відпочинку у родинному колі.

🌛Місячний сонник

Розшифровки по Місячному соннику:
✦ у Повний місяць качка сниться до невдач у роботі;
✦ на спадаючий Місяць – до розчарування у близьких людях;
✦ у Молодик – до невеликої премії;
✦ на зростаючий Місяць – на щастя та радість.

Висновок

Як і всі сновидіння, образ качки також має різні тлумачення. Все, як у реальному житті – скільки людей, стільки варіантів. Сонники розповідають лише про ті пояснення снів, які зустрічалися набагато частіше за інших. Ці збірки засновані на тривалих спостереженнях, переказах, інколи ж навіть на забобонах. Підсвідомість людини – це таємниця. Щоб не обіцяв Вам сон, пам'ятайте, не всі вони збуваються, а лише ті, які привиділися у певний день та годину.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved


Місячний календар для 11 липня 2022 року

12 місячний день
Загальний опис
12 місячний день – це день мудрості та милосердя, співчуття. Хто не буде милостивий, той сам може втратити ласку. Добре дарувати подарунки близьким людям, виявляти милосердя. Не можна сваритися, ненавидіти інших і сердитися на будь-кого. Бажано зробити добру справу, але не дозволяти використовувати і не чекати подяки натомість. 12 місячний день – це день, про який говорять – просіть і дано буде. Якщо Вам сьогодні сумно та незатишно – це ознака внутрішньої дисгармонії. Потрібно терміново почати над собою працювати. Місячні ритми відіграють важливу роль у повсякденному житті людини. Гармонійно в них вписуючись, людина заощаджує сили та досягає життєвих успіхів. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 12-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, тому що настане період несприятливих місячних днів, званих днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♐ Місяць у знаку Стрілець
Загострення чутливості та схильності до оптимізму. Нездатність розглянути сутність того, що відбувається, і схильність до перебільшення своїх можливостей може призвести до безрозсудних дій. Існує можливість відірватися від дійсності, втративши контроль на теперішньому. Багато захоплень і пристрастей беруть початок у ці дні, оскільки звичайні проблеми стають менш значущими перед творчим і духовним прагненням.

☽ Понеділок
Цього дня тижня світом керує Місяць. Енергетика понеділка – жіноча, неспокійна, заспокійливо-пасивна. День "важкий" – почуття давлять над розумом. Емоції налаштовані на поетичне та мрійливе сприйняття навколишнього. Будь-які зміни викликають занепокоєння. Удачі чергуються з невдачами. Друзі можуть підвести, а недруги допомогти. Усі відносини, крім домашніх, сприймаються критично. У той же час, цей день творчий, день спонтанного мислення. У справах не робіть нічого важливого. Приділіть більше уваги собі, своїми домочадцям та рідним. Прогуляйтеся, зайдіть до магазину за покупками. Займіться своїм хобі. Прийміть ванну. У понеділок не треба займатися справами вівторка, четверга та неділі.

Сни 12 місячної доби

На дванадцяту місячну добу сни часто бувають пророчими. Образи, які ми бачимо у сновидіннях цього дня, показують нам, що для нас є справді цінним у житті. Якщо уві сні Ви побачите матеріальні речі, подумайте, це прямий знак того, що соціальне для Вас зараз найважливіше, у вашому житті однозначно не вистачає духовності. Інакше, якщо уві сні Ви побачите багато духовних образів та знаків (наприклад, Вам снитимуться храми, ікони, боги), також варто задуматись. Можливо, Ви настільки відірвалися від матеріального світу і відійшли до світу духовності, що втратили зв'язок із реальністю та витає у хмарах. Уважно проаналізуйте свої сновидіння, щоб зрозуміти, наскільки в реальному світі Ви живете в гармонії з собою, наскільки Вам вдається дотримуватися правильного балансу між матеріальним та духовним. А тим, хто присвятив своє життя різним духовним практикам, у снах цього дня можуть приходити дивовижні одкровення.
Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...