Translate

вівторок, 7 лютого 2023 р.

Магія та езотерика 17 місячна доба

Практично всі езотеричні традиції використовують сімнадцяту місячну добу для могутнього духовного прориву. 
Багато відьомських, чаклунських і язичницьких європейські шкіл влаштовували цього дня сексуальні ритуали і обряди, багато з яких були пов’язані з культом родючості.

Магія та езотерика

День впливу жіночих енергій. Робота із жіночим аспектом Сили. День підвищеної сексуальності, розкутості, веселощів. Ефективними будуть змови та ритуали на чуттєве, сексуальне кохання, на відновлення відносин. Привороти показані не жорсткі, спрямовані більше на флірт, гру, приємне проведення часу, легкі сексуальні присушування і прив'язки. Привороти цього дня роблять лише на чоловіків, привороти на жінок лягають слабо або взагалі можуть не лягти. Добре ляжуть обряди від ворогів та на боржників. Ефективне виготовлення талісманів та амулетів для того, щоб повернути удачу у свій бік, створення захисних оберегів. Особливо ефективною буде робота з вином та зі спиртним взагалі, яке спаюється об'єкту, чари на вино. Добре робити настоянки, ліки на вині. Гарна робота з водою та рідинами: заряджання води, шепітки на воду тощо. Так само вельми сприятливий для обрядів на гроші та вдачу.

Ворожіння

У сімнадцяту місячну добу необхідно ставити питання, що стосуються сексуальної, плотської і емоційної сфери людського життя.
Запитувати оракула можна на теми любовних відносин між чоловіком і жінкою (особливо рекомендується в цей час дівчатам ворожити на судженого). Відповіді на всю решту питань дадуть неточну відповідь, причому з дуже великими спотвореннями.
Астральна суть  «літописці», що відповідають за точність прогнозу,  теж веселяться в цей час і нерідко жартують над тими, хто в день любові і веселості ставить питання про політику або фінанси.

Ворожіння по пирогу на подружнє щастя
Шматок пирога потрібно розділити на дві частини, від одного шматка повинен відкусити чоловік, від іншого  дружина. Ці два шматки покладіть на тарілку і виставіть за вікно на ніч.
Якщо:
✔ обидва шматки пирога залишаться на тарілці незайманими — чоловік з дружиною цей рік будуть жити в злагоді та достатку;
✔ обидва шматки пирога зникнуть  весь рік пройде в сварках, взаємних претензіях і образах;
✔ зникне шматок пирога, від якого відкусив чоловік  весь рік чоловіку супроводитиме успіх, а примирителем в сімейних сварках виступатиме він;
✔ зникне шматок пирога, від якого відкусила дружина  весь рік дружині супроводитиме успіх, а примирителем в сімейних неладах виступатиме вона.

Ворожіння по папірцях на вибір жениха
Візьміть стільки папірців, скільки є претендентів на вашу руку і серце. На кожній напишіть ім’я одного з них. Складіть всі папірці вчетверо, перетасуйте і покладіть під подушку. На ранок дістаньте перший папірець, якого торкнеться рука. Чиє ім’я буде на ній написано, з тією людиною і судиться зберегти довгі відносини.

Ворожіння про відповідний час для заміжжя
Візьміть декілька папірців, напишіть на них дати, відповідні для того, щоб вийти заміж. Покладіть папірці під подушку, заздалегідь перемішавши їх. Після цього лягайте в ліжко і представляйте в подробицях власне весілля. Спробуйте представити якомога більше: жениха, весільне плаття, зачіску, туфлі, букет, гостей і так далі. Уявляйте все це до тих пір, поки не заснете. На ранок діставайте з-під подушки папірець, якого першого торкнеться рука. Дата, написана на ньому, є найкращою для заміжжя.

Талісмани 17 місячної доби

Символ дня: виноград, дзвін, виноградне гроно, сполох. Називається цей день та вдень Шакті. Шакті – це жіноча богиня. День жіночої енергії.

Каміння: циркон, прозорий аметист, соколине око.

Аромат: лимонник – посилює енергетику та привабливість людини. Зберігає людину від негативних енергій заздрощів та агресії.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...