Translate

понеділок, 13 лютого 2023 р.

Ворожіння у свято усіх закоханих – День Святого Валентина

14 лютого – День Святого Валентина – саме час для ворожіння! 
Свято усіх закоханих – День святого Валентина – давно увійшло у наше життя, ставши символом кохання, близькості, щирих зізнань і милих подарунків. Саме тому в цей день варто ворожити на одвічні теми: любов, шлюб і звісно  дізнаватися ім'я судженого чи судженої.

🔮Ворожіння на серцях

Якщо Ви збираєте гостей на День закоханих, виріжте із щільного паперу серця – їх має бути наполовину менше, ніж запрошених чоловіків та жінок. Розріжте серця навпіл хитромудрим чином  так, щоб у всіх краї були різні. Позначте «чоловічу» та «жіночу» половинки кожного серця. Запропонуйте гостям по одній половинці, побажавши якнайшвидше відшукати пару.

🔮Ворожіння на вірність

У День закоханих за допомогою ворожіння можна перевірити, чи вірний Вам хлопець. Візьміть два невеликі засмаги свічки, поставте в дві половинки шкаралупи волоського горіха, опустіть у таз з водою.
Засвітіть свічки та спостерігайте.
Тлумачення ворожіння:
✦ якщо свічки горять і пливуть поруч – милий вам вірний.
✦ якщо відпливли один від одного – стосунки в небезпеці.
✦ якщо раптом шкаралупка перекинулася – любов пройшла.
✦ якщо одна свічка згасла – один з вас любить іншого сильніше.

🔮Ворожіння 10 сердець

Для проведення ворожіння необхідно дотримуватись цієї інструкції:
✦ Для цього ворожіння знадобиться 🕯свіча Важливо сконцентруватися на образі коханої людини, викинути з голови всі зайві думки, загадати ім'я хлопця.
✦ У день можна ворожити на серцях лише одне ім'я. При недотриманні цього правила результати обряду вважатимуться хибними.
✦ Заготовлені серця поміщають у будь-яку ємність, ретельно перемішують і вибирають одне серце.
✦ Прочитавши пророцтво, потрібно ретельно його обміркувати і наслідувати пораду.
Перед ворожінням потрібно підготувати все необхідне: кілька альбомних чи зошитових листів, ножиці та ручку.Важливо, щоб написи на серцях не було видно з лицьового боку, тому папір має бути щільним. З паперу потрібно вирізати десять однакових сердець (з зошитів вирізують фігурки по клітинах, для альбомних листів необхідний шаблон у формі серця). На кожному з них слід написати передбачення.
Ворожіння 10 сердець має на увазі такі написи:
✦ пристрасне кохання і шалене ревнощі;
✦ якщо немає бажання втратити коханого чоловіка, то необхідно виявляти жіночність і не придушувати його своїм чоловічим ЕГО;
✦ необхідно очікувати пропозиції руки та серця;
✦ почуття бажаного чоловіка набагато сильніше, ніж у дівчини, яка сама ворожить;
✦ потрібно остерігатися підступних подруг, які можуть перешкодити стосункам із коханою людиною;
✦ хлопець відчуває ніжні дружні почуття, але не кохання;
✦ любов тільки починається, тому не варто бути надто наполегливим;
✦ потрібно підтримувати палаючу пристрасть;
✦ попереду тривалий період зустрічей, повних романтики та ніжності;
✦ у коханої людини можуть виникнути диктаторські замашки, тому варто уникати конфліктів та неприємних розмов.

🔮Ворожіння на сірниках

Візьміть два сірники, запаліть їх і тримайте один навпроти одного. Думайте про кохане. Якщо сірники не згаснуть самі (догоряючи майже до кінця, - задуйте полум'я, щоб не обпектися.
Тлумачення ворожіння:
✦ сірники розгорнулися один до одного – стосункам ніщо не загрожує.
✦ якщо в різні боки – швидше за все, міцного кохання між вами немає.

🔮Ворожіння на серцях та папері

Візьміть аркуш паперу в клітинку та ручку. Вам потрібно заплющити очі, уявити коханого юнака, взяти ручку або олівець і намалюйте на папері серце. При цьому, якщо Ви правша, то малюйте лівою, якщо шульга - правою. Потім відкриваємо очі і починаємо обводити всередині серця, що вийшов, цілі клітини. Половинчасті, неповні в розрахунок не беремо. Після обведення починаємо викреслювати ці клітини хрестиками по шість штук, а потім дивимося, скільки їх залишилося, і оцінюємо результат.
Тлумачення ворожіння:
✦ 0 – він до Вас не має жодних почуттів.
✦ 1 – він вас дуже любить.
✦ 2 – сприймає Вас як друга.
✦ 3 – говорять про його симпатію до Вас.
✦ 4 – ревнує.
✦ 5 – Ви приходите до нього у снах.

🔮Ворожіння по фото

Візьміть фотографію коханого та своє кільце. Протягніть у кільце нитку, фото поставте перед собою, думайте про кохане, тримаючи кільце перед фото.
Тлумачення ворожіння:
✦ якщо воно обертається по колу – Ви одружитеся.
✦ якщо гойдається, як маятник, з боку на бік, то ваша доля, швидше за все, буде пов'язана з іншим.
✦ якщо кільце нерухоме – не чекайте швидкого весілля.

🔮Ворожіння «Перший зустрічний»

У День закоханих незаміжні дівчата зможуть дізнатися, чи зустрінуть вони цього року свою половинку. Зробити це просто. Потрібно вийти рано-вранці з під'їзду і звернути увагу, хто зустрінеться на вашому шляху перший:
✦ якщо чоловік – то чекайте у найближчому майбутньому романтичного знайомства,
✦ якщо ж дівчина – жодних серйозних стосунків, на жаль, скоро не буде.

🔮Ворожіння з вікна

Дівчині в День закоханих потрібно визирнути у вікно та звернути увагу, хто йде.
Тлумачення ворожіння:
✦ якщо в цей момент проходитиме кілька людей, то на неї чекають швидкоплинні романи, а також безліч знайомств.
✦ якщо ж йтиме один хлопець, то – серйозні стосунки.
✦ якщо представниця жіночої статі – багато часу проведе із подругами.

🔮Ворожіння «Шампанське та шоколад»

Знадобиться шампанське та пористий шоколад. Візьміть келих, наповнений ігристим напоєм, і киньте туди шматочок шоколадки.
Тлумачення ворожіння:
✦ якщо він перекинувся, то в найближчому майбутньому на вас чекає бурхливий секс.
✦ якщо опустився на дно – спокійний перебіг життя.
✦ якщо плаває на поверхні, то чекайте на любовну пригоду, яка, швидше за все, переросте у серйозні стосунки.

🔮Ворожіння «Бульбашки шампанського»

Налийте шампанське в келих і подивіться, як поводяться бульбашки.
Тлумачення ворожіння:
✦ якщо їх багато – він вас шалено любить.
✦ якщо йдуть із дна ниточкою, то підрахуйте їх і зрозумієте, скільки довкола задуманого чоловіка крутиться дівчат.
✦ якщо перелилося через край – будьте обережні, його переповнюють до Вас почуття, і це може бути погано – ревнощі, пристрасті. Але, звичайно, якщо Ви любителька таких стосунків, тобто чому радіти.

🔮Ворожіння «Магічне печиво»

У День закоханих збирається кілька незаміжніх дівчат і пишуть записочки, які вкладають у тісто майбутнього печива. Це може бути будь-яке пісочне, варіантів рецептів маса. Після того, як печиво охололо, його потрібно з'їсти, перш вийнявши записку, яка стане відповіддю, на запитання: Що ж чекає на мене в коханні в найближчому майбутньому? Можна написати на записках такі відповіді:
✦ «Немає любові – немає в житті щастя».
✦ «Скоро зустрінеш ти свого єдиного та неповторного».
✦ «Радуйся – любов уже стукає у двері».
✦ «Не треба засмучуватися – він уже зовсім поряд».
Якщо дівчата добре знають одне одного, то можуть навіть дати точніші відповіді: «Ростик тебе любить» або «У нього є інша».Чим більше написано варіантів, тим точніше ворожіння на кохання.

🔮Ворожіння «Чарівне серце»

Для ворожіння Вам знадобиться блакитна, червона, зелена, жовта, біла та чорна подушки у вигляді серця. Тепер подушки потрібно змішати в будь-якій коробці, уявити хлопця і витягнути першу руку, що трапилася, тільки не дивлячись. Колір подушечки і буде відповіддю, що пов'язує ворожить із цим хлопцем.
Тлумачення ворожіння:
✦ Червона – це пристрасть;
✦ Блакитна – платонічні відносини;
✦ Зелена – дружні стосунки;
✦ Жовта – легкий флірт;
✦ Біла – щирі почуття;
✦ Чорна – він тебе не любить.
Після гадання подушки можна подарувати друзям на свято всіх закоханих.

🔮Ворожіння по ложках та книжці

Потрібно взяти кілька ложок і наклеїти на кожну клаптик паперу, на яких написати – «Так» або «Ні». Тепер викладаємо ложечки у вигляді
серця, але таким чином, щоб папірці були під низом. Замислюємо хлопця, представляємо його обличчя, продумуємо образ і кладемо отриману картинку в середину серця. Беремо книгу, відкриваємо її на будь-якій сторінці, дивимося, який номер сторінки та рахуємо ложки за годинниковою стрілкою, та, яка буде під номером сторінки та буде відповіддю, любить Вас загаданий хлопець чи ні. Ось таке просте ворожіння за книгою та ложками на кохання.

🔮Ворожіння уві сні

Вважається, що сон у ніч Дня закоханих може допомогти дівчатам та хлопцям побачити уві сні своє кохання. Для цього з 13 на 14 лютого потрібно з'їсти круто зварене куряче яйце, покласти під подушку хрест-навхрест 2 лаврових листи, змочених водою, що попередньо настояла на пелюстках троянд, потім зі спокійною душею лягти спати. Хто прийде уві сні, той і буде звуженим.

🔮Ворожіння на нареченого

На свого нареченого на День закоханих можна погадати за допомогою яблука. Задумайте імена чоловіків, до яких Ви маєте не дружній інтерес, візьміть велике гарне яблуко і, тримаючи його за держак, розкручуйте, промовляючи задумані імена. На якому імені яблуко відірветься від черешка, так і зватимуть Вашого судженого.

🔮Ворожіння «Просте»

Напишіть кілька записок із чоловічими іменами. Поверніть їх у трубочки і покладіть у таз із водою. Починайте колихати таз і подивіться, яка перша записка приб'ється до краю. Розгорніть – яке ім'я у записці, таке і у вашого майбутнього чоловіка.

🔮Ворожіння «Так чи Ні»

Це легке та цікаве ворожіння на коханого на папері відповість на будь-яке ваше питання про почуття. Найголовніше – сформулювати це питання і записати його. Якщо Ви, наприклад, цікавитеся, чи любить Вас Ростик – Ви можете прямо так і написати «Чи любить мене Ростик?». За ідеєю, поставити можна абсолютно будь-яке питання, головне – щоб Ви записали його на папері саме в такому вигляді, як він прийшов вам на думку.
Можна запитати «Чи вийду я заміж за Степана?», «Чи зраджує мені Василь?», «Чи я зустрічатимуся з Олександром?». і т.д. Можна використовувати повне ПІБ людини, можна назвати на повне ім'я себе – одним словом, ніщо Вас не обмежує. Єдине важливе правило – щоб на запитання можна було відповісти «Так» чи «Ні».
Тепер порахуйте кількість літер у вашому питанні, не враховуючи розділові знаки. Якщо ми візьмемо за приклад питання «Чи любить мене Ростик?», то отримаємо число 17. Тепер потрібно привести його нумерологічним способом до однозначного – просто складаємо між собою цифри, з яких складається це число: 17 = 1 + 7 = 8 – це і буде результат ворожіння.
Тлумачення ворожіння:
✦ 1 – Ви й так знаєте відповідь.
✦ 2 – так.
✦ 3 – ні.
✦ 4 – звичайно ж!
✦ 5 – невідомо.
✦ 6 – так, але людина поки що приховує це.
✦ 7 – швидше за все, відповідь позитивна.
✦ 8 – так, і незабаром Ви отримаєте підтвердження.
✦ 9 – швидше за все, відповідь негативна.

🔮Ворожіння по лозинах верби

Можна ворожити і на гілках дерев. Тут все просто: 14 лютого зрізаєте кілька прутів верби, збираєте їх у пучок, з якого навмання не дивлячись витягуєте перший-ліпший і згинаєте його.
Тлумачення ворожіння:
✦ якщо гілка просто перегнеться – чекай цього року весілля.
✦ якщо з хрускотом надломитися – твого одруження протягом найближчих 12 місяців не передбачається.

Пам'ятайте, всі ворожіння будуть найбільш правдиві, якщо Ви не запитуєте про те саме кілька разів, і максимально зосереджені.
Ворожити можна як разом із подругами, так і на самоті. Передбачення обов'язково здійсняться, вірьте, адже недарма ж Святий Валентин – покровитель тих, хто любить і кохає.

Чарівного ворожіння
Мирного неба, моя Україна💙💛
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...