Translate

понеділок, 27 лютого 2023 р.

Магія та езотерика 8 місячна доба

У 8 місячний день вогонь може трансформувати зневіру в ентузіазм, біль у насолоду, розпач у віру. У цей період потрібно запалювати свічки, чим більше, тим краще. Відмінно, якщо у вашому будинку є справжній камін або груба. У літню пору добре розвести багаття, і в буквальному сенсі спалити в ньому речі, які символізують негатив у вашому житті. Говоріть з вогнем, попросіть його забрати те, що вас обтяжує, поки полум'я не перетворить вашу старість на попіл.

Магія та езотерика

День поновлення та відродження. З погляду езотерики, це дуже важливий період. Так, наприклад в даний період в Тібеті проводяться магічні ритуали по утихомиренню злих і гнівних духів. “Вогонь” восьмої місячної доби – це “вогонь очищення”, бо не очистившись від старого, людина не може оновиться, прийняти нове. Восьмий місячний день, це найідеальніший час для поклоніння вогню. Вогонь – це одне з найдревніших божеств, якому поклонялась людина. З цієї причини окремі езотеричні традиції в цей час проводять ритуали поклоніння Вогню, розпалюючи великі вогнища і здійснюючи підношення.

Ритуали зі свічками – значення кольорів свічок

Якщо у вас немає ні каміна, ні печі, ні можливості розвести багаття, проведіть практику зі свічкою. Важливу роль відіграє колір свічки. Справа в тому, що свічки різного кольору допомагають різним сферам нашого життя, допомагають розвинути різні якості та використовуються для різних цілей.

Червоні свічки відповідають за кохання, пристрасть, романтику. Якщо ви мрієте знайти свою половинку або покращити вже існуючі відносини, має сенс запалити червону свічку.

Помаранчеві – привнесуть у ваше життя позитивні зміни, допоможуть у нових починаннях, зарядять упевненістю у собі. Якщо ви задумали щось кардинально поміняти, будь то робота, будинок чи коло спілкування, використовуйте свічку оранжевого кольору.

Рожеві свічки розм'якшать найжорсткіше серце, подарують вам вміння захоплюватися і радіти дрібницям, як це вміють лише діти. Свічка такого кольору позбавить постійної нервової напруги, допоможе навчитися жити спокійно і насолоду.

Пурпурні свічки заохочують бізнесменів, відповідають за успіх у справах та процвітання. Якщо вам необхідно ухвалити важливе рішення, також корисно запалити пурпурову свічку. Вона здатна передати нам таємниці наших предків, знання, необхідних мудрих і усвідомлених кроків.

Жовті активізують розум, сприяють навчанню, сприйняттю нової інформації, покращенню пам'яті. Крім того, такі свічки розкриють присутній у вас творчий потенціал.

Золоті – допомагають знайти безстрашність та рішучість переможця у майбутній битві.

Сині та блакитні свічки сприяють одужанню, відновленню сил, звільненню від болю та умиротворенню розуму.

Зелені свічки відповідають за кар'єру та фінансову сферу нашого життя. Засвітіть свічку зеленого кольору, якщо ви мрієте подолати грошові проблеми, отримати найкращу посаду, залучити до свого життя багатство. Крім того, такі свічки допоможуть вам і з особистісним зростанням, підвищать вашу ефективність, організованість, продуктивність мислення.

Сріблясті вміють налагоджувати конфліктні відносини, допомагають сперечальникам знайти компроміс, привносять стабільність та сталість.
Коричневі пов'язані з матеріальним світом, тому всі прохання, пов'язані з укладом побуту, варто направляти їм.

У владі Чорних свічок спалити все негативне: хвороби, почуття, емоції, ворогів та життєві перешкоди.

А Білі свічки здатні щедро обдарувати людину мудрістю, щирістю та чистотою помислів; привнести лад у всі сфери життя.

Якщо у вас немає жодних специфічних бажань, вибирайте колір свічки згідно зі своїм знаком зодіаку. Так, вогненним знакам (Льву, Овну, Стрільцю), краще палити червоні та помаранчеві свічки; водним (Раку, Рибам, Скорпіону) – блакитні та сині; земним (Тельцю, Козерогу, Діві) – зелені та чорні; а повітряним (Водолію, Терезам, Близнюкам) – сріблясті та жовті.

Отже, ставимо перед собою вибрану свічку та запалюємо її, долоні простягаємо над вогнем. Потрібно відчути його тепло і звернутися до стихії зі словами: "Вогонь, позбав мене від ... хвороби, ненависті, нерішучості, невдач ...". Робимо вдих і уявляємо, як вогонь просочується в нас на пальцях, проходить через все наше тіло, забираючи з собою негатив, і крізь стопи прямує в землю. Дякуємо вогню за допомогу.

Ворожіння

Ворожити у восьмий місячний день слід на минуле, звертаючись до оракула з питанням про те, яка подія з минулого заважає змінити сьогодення, тобто ворожити потрібно на виявлення вузлів, карм.
Передбачати майбутнє цього дня не рекомендується, оскільки пророцтва все одно виявляться невірними.

Ворожіння по кольоровій квасолині
Узяти 5 видів квасолі: білу, чорну, рожеву, білу плямисту, рожеву плямисту. У широке блюдо насипати манної крупи. Узяти по 5 квасолин кожного виду і покласти відібрану квасолю в блюдо з манною крупою. Блюдо накрити полотняною серветкою і легенький струсити, не знімаючи серветки, зачерпнути рукою квасолини. Подивитися скільки квасолин і якого кольору ви витягнули.
Якщо переважають:
✔ білі  у минулому доля до вас ,була прихильна, але ви залишалися глухі до її уроків, не повторюйте своїх помилок;
✔ рожеві  ви боялися ризикувати і экспериментувати, тому сьогодення ваше не змінюється;
✔ чорні  ви зробили дуже багато гріхів і тепер вам доведеться своїми нещастями їх відмолювати. Ви пожинаєте те, що посіяли;
✔ рівна кількість білих, чорних і строкатих  у минулому ви чуйно прислухалися до вказівок долі, тому незабаром чекайте приємних подій.

Талісмани 8 місячної доби

Символ дня: фенікс, скринька зі скарбами. Міфологічний птах Фенікс є символом вічного відродження. Вона в старості спалює себе і відроджується з попелу молодої та оновленої. Так і в житті людини цей період є сприятливим для змін, змін, починань.

Каміння: червоний граніт, хризоліт, моріон.

Аромат: троянда – перетворює негативну енергію на позитивну, наповнюючи почуттям благополуччя та радості, усуває симптоми перевтоми та купує реакції на стрес. Знімає почуття образи та роздратування. Усуває комплекс неповноцінності. Збагачує емоції. Освіжає та проясняє свідомість, підвищує працездатність. Стимулює творче та інтелектуальне піднесення. Аромат Троянди створює затишну та радісну атмосферу.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...