Translate

пʼятницю, 3 лютого 2023 р.

Повня у лютому 2023: коли буде та що не можна робити

Зустрічаємо Повний Місяць

У неділю, 5 лютого 2023 року о 20:28 за київським часом відбудеться чудове явище – Повня, яке отримало назву «Сніговий Місяць» (супутник Землі стає візуально ближчим і яскравішим). У деяких країнах лютневий Повний місяць називають Ведмежий Місяць, Орлиний Місяць, Голодний Місяць, Костяний Місяць і Грозовий Місяць. Повний Місяць у лютому називають Сніжним, бо цієї ночі, згідно з повір'ями, має йти сильний снігопад. А Голодним його прозвали через те, що через сніг було важко полювати. Крім того, сніг замітав сліди.
Якщо Ви бажаєте дізнатися, що не можна робити у Повню, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Щомісяця Повний Місяць дає нам можливість зробити паузу. Кінець місячного циклу – це час, коли насіння, яке ви посадили (несвідомо чи ні), починає проростати. Цього разу Повня відбувається у знаку Лева. Вважається, що це надзвичайно сильний день у плані енергетики. Повний Сніговий Місяць може зробити нас емоційно вразливими, але водночас дає можливість проявитися творчо і розкласти всі думки та занепокоєння по поличках.

Повний місяць – найзагадковіший день місяця. Під час Повного Місяця енергія нічного світила настільки велика, що впливає абсолютно на все. Вважається, що цей час – можливість позбутися всього, що вас обтяжує. Потрібно відпустити негативні емоції та максимально виважено ухвалити рішення, які вплинуть на подальше життя. З давніх-давен люди намагаються скористатися моментом та використовувати цю потужну енергетику собі на благо. У лютому 2023 року Повний Місяць припадає на 16-й місячний день.

Що не можна робити в Повний місяць 5 лютого 2023 лютого

Повня означає кінець, а не початок, тому зазвичай астрологи не радять людям починати нові проекти або переходити на новий етап відносин у цю місячну фазу. Зверніть увагу як мінімум на три речі, яких слід уникати у Повню:

Не поспішайте починати щось нове

Цілком ймовірно, що в цей повний місяць ви відчуєте себе неймовірно енергійним і випробує спокусу почати щось нове. Не піддавайтеся бажанню поринути у нові проекти, спробувати щось нове, ухвалить важливі рішення. Натомість зосередьтеся на тому, щоб насолодитися насінням, яке ви вже посіяли. І дайте цим ідеям, що крутяться у вашій голові, якийсь час для зростання. Ще два тижні очікування до наступного молодика нічого не зашкодять – навпаки, це допоможе вам зробити наступні кроки чіткіше та ефективно.

Не надто гостро реагуйте на дрібниці

Ви можете помітити, що ваші емоції перебувають на абсолютному піку в цей місяць. Не піддавайтеся бажанню огризнутися, відчитати чи іншим чином накинутися на когось. Натомість дихайте. Зберігайте спокій і знайдіть час, щоб усе обміркувати. Тема цієї Повні – світ  прагнете до нього.

Не приймайте необачних рішень

Повня – це енергійний, емоційний і спонтанний час. Але те рішення, яке спокушає вас прямо зараз, може не виглядати так само добре через два тижні, так що повільніше. Дайте собі час повністю усвідомити щось перед тим, як братися за справу. Потерпіть. Ви подякуйте собі за це пізніше.

Що можна і потрібно робити в Повний місяць 5 лютого 2023 року

Період повні – чудова можливість поміркувати над своїм життям і провести незвичайні ритуали. З їх допомогою ви зможете розібратися в собі та привернути ясність, впевненість та везіння.

✔ Очистіть свій ментальний та фізичний простір

У Повний Місяць відбувається накопичення енергії — як світлої, так і темної. Це ідеальний час, щоб очистити свій простір, тіло та розум. Видаліть або відпустіть будь-яку накопичену енергію, яку ви більше не хочете використовувати. Подумайте про те, щоб прибрати свій будинок, прийняти розкішну ванну, щоб розслабитись. Відпустіть все, що вам не належить.

✔ Навчіться медитувати

Ідеальний час, щоб трохи поміркувати, і медитація пропонує чудовий спосіб зробити це. Посидьте зі своїми думками стільки, скільки вам заманеться. У цей місяць медитації стають більш глибокими або корисними.

✔ Перегляньте свій список справ

Чудовий момент, щоб повернутися до списку справ, який ви склали напередодні, та перевірити свій прогрес. Ви ближче до досягнення своєї мети, ніж кілька тижнів тому? Якщо це так, продовжуйте робити кроки для подальшого розвитку. Якщо ні, запитайте себе чому. Будьте активними та розробіть план досягнення мети. Ви також можете помітити, що деякі ці цілі більше не резонують з вами. Це нормально, відпустіть їх або змініть речі на власний розсуд. Не чіпляйтеся за людину, якою ви були, коли вперше склали цей список, — прийміть себе такою, якою ви є зараз.

Повня – це найнебезпечніше і водночас найпродуктивніше для нас місячний стан. Кожен може досягти успіху, але й у той же час може впасти в калюжу. Повня все перевертає з ніг на голову, так що будьте обережні.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...