Translate

неділю, 5 лютого 2023 р.

Магія та езотерика 15 місячна доба

У п'ятнадцяту місячну добу можна проводити абсолютно будь-які ритуали та церемонії, виготовляти будь-які амулети, талісмани та обереги. АЛЕ!! Не піддавайтеся швидкоплинним бажанням, робіть лише те, що справді має бути зроблено. Головне правильно виконувати всі розпорядження, в іншому випадку, через високу енергетичну напругу, адепт ризикує отримати масу серйозних проблем – чаклунство може попрямувати проти нього самого.

Магія та езотерика

У 15 місячну добу місяць знаходиться на вершині своєї енергії та сили. Ця фаза Місяця дуже добре підходить для магії. Сатанинський день, день змія-спокусника, який проявляється у вигляді утроби людини або її плоті. День впливу Духа плоті Ахрімана, який розслаблює людину, робить її податливою, навіюваною, ледачою, що піддається будь-яким земним спокусам. День привороту, пристріту, чаклунства, психічної вразливості, кошмарних снів, розгулу нижчих астральних духів, елементалів. День пізнання таємниць, порятунку від ворогів, пошуку скарбів, загубленого. Цього дня надзвичайно ефективними будуть привороти з придушенням волі, жорсткі привороти на підпорядкування, зомбування. Дуже показана робота з вольтом на пристрасть та хіть. Чудово спрацьовують заклинання та змови на успіх, любов, залучення грошей, на завершення важливих справ.

Ворожіння

Сьогодні запитувати оракула можна на будь-які теми. Єдина умова, яку потрібно виконати обов’язково  звертатися тільки до традиційних ворожінь, таким як руни, І-цзін, Таро, купальские, різдвяні, святочні ворожіння і так далі. Всі нетрадиційні ворожіння в п’ятнадцяту місячну добу не прояснюють, а тільки затуманюють майбутнє, збиваючи питальний з дійсного шляху.

Ворожіння по вогню в ніч на Івана Купала
Складіть велику купу сухих дубових гілок і розведіть вогонь. Коли полум’я багаття підніметься високо в небо, витягніть з багаття вітку, що горить, загадайте ім’я судженого і, витягнувши вгору руку, помашите нею зліва направо.
Якщо полум’я:
✔ не згасне  восени чекайте сватів;
✔ згасне  цього року ви заміж не вийдете.

Талісмани 15 місячної доби

Символ дня: Символ – змія, крилатий шакал (крилатий зв'язківець між Ізідою та Осірісом), в індійській традиції – кобра. Назви цього дня  «Вогненний змій» та «Шакал із крилами». Вільну душу відчувають в астральних битвах і тілесних спокусах.

Каміння: агат, гагат, моріон. Ці мінерали передають людині енергію. Саме в цей день каміння надає найсильніший вплив на людину. Агат – це камінь-собака.Він охороняє простір навколо людини, очищає від енергетичного бруду, приносить у будинок спокій та умиротворення.

Аромат: кориця – зігріває, нарощує та потовщує ауру. Допомагає позбутися почуттів гніву та заздрощів, жалю до себе та зацикленості на минулих проблемах та помилках. Усуває астено-депресивні стани та емоційний холод. Аромат Кориці покращує самопочуття людини, налаштовуючи оптимістичний лад. Розвиває оптимізм, особистісну цілісність, віру у свої сили та самоповагу. Аромат створює затишну атмосферу довіри та доброзичливості. Сприяє покращенню пам'яті та підвищує працездатність.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...