Translate

понеділок, 6 лютого 2023 р.

Магія та езотерика 16 місячна доба

Практично всі містичні школи проводять в цей місячний період очищувальні процедури. В цілому ж весь день призначений для медитації.
Езотерична школа Тібету, пропонує в шістнадцяту місячну добу виконувати парні духовні вправи, пов’язані з гармонізацією жіночої і чоловічої енергії.

Магія та езотерика

День примирення, справедливості, внутрішнього комфорту та миру. Дуже добре для прийняття магічних посвячень. Майже всі практики повного місяця в цей день принесуть бажаний результат. Щоб отримати людині енергію та інформацію, необхідно звільнити для неї місце.16 місячний день призначений для проведення чищення на всіх рівнях: фізичному, енергетичному та ментальному. Усі практики повні, будь-які привороти, обряди на багатство і удачу. Небажано працювати із рослинами. Цього дня заборонено вбивати птахів. Небажані роботи з жертвою власної крові – не можна різати руки, пальці. Найкращий день для магічних посвят. Це також найкращий час для упорядкування магічних інструментів, очищення їх водою, вогнем і димом пахощів.

Ворожіння

В цей час можна ставити питання, що стосуються просування по службі, кар’єрі, політичним прогнозам.
Найбільш точними прогнозами в цю місячну добу будуть ті, котрі пов’язані з соціальною діяльністю, а із духовним і внутрішнім світом можуть виникнути неточності.
До речі, треба сказати, що окремі астрологічні школи радять все-таки в шістнадцяту місячну добу утриматися від будь-якого виду ворожіння, пояснюючи це тим, що день призначений виключно для відпочинку.

Ворожіння по багаттю про кар’єру
Ворожити потрібно вечірньої пори в сосновому бору або дубовому гаю, в повній тиші. На відкритому просторі складіть матеріал для багаття так, щоб в центрі були соснові шишки, а навколо – дубова кора.
Акуратно розпаліть багаття, концентруйтеся, сформулюйте і тричі вимовіть вголос своє сокровенне бажання, потім почекайте час і постежте за багаттям.
Якщо:
✔ полум’я розгорається швидко, широко і весело – кар’єра буде стрімкою, яскравою, а головне, стабільною, ні плітки, ні заздрісники нічого не зможуть змінити;
✔ полум’я розгорається поволі, тонким гнітом – шлях до вершин буде тернистим, але не зневіряйтеся, проявіть наполегливість, і фортуна обернеться до вас лицем;
✔ дубова кора розгорається поволі, слабким вогнем, але у міру наближення полум’я до соснових шишок вогонь стає все сильнішим і сильнішим – певних висот в кар’єрі ви доб’єтеся в зрілому віці, а початок кар’єри не буде відмічений якимись особливими подіями;
✔ дубова кора займеться сильним полум'ям, але у міру наближення до шишок вогонь стане затухати – пік кар’єри припаде на раніші етапи трудової діяльності, а ближче до похилого віку зростання кар’єри припиниться.

Талісмани 16 місячну добу

Символ дня: метелик, голуб, сходи, що ведуть до неба. Психея (уособлення людської душі в Стародавній Греції. Зазвичай зображувалася у вигляді метелика або молодої дівчини з крилами метелика), метелик, голуб.

Каміння: турмалін, смарагд та перли (крім чорного). Якщо при погляді чи дотику до каменю, Ви відчуєте душевний комфорт, цей камінь саме Ваш. Він буде Вашим оберегом. Якщо у цей день у сні Ви побачили, що Вас сильно травмували, то Вам необхідно придбати талісман у формі долоні. Він допоможе Вам уникнути великих навантажень, причому як фізичних, так і психологічних.

Аромат: грейпфрут – освіжає, врівноважує, покращує настрій. Допомагає об'єктивніше сприймати події життя. Підвищує психологізм спілкування, допомагаючи досягти великих успіхів у контакті з людьми.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...