Translate

середу, 8 лютого 2023 р.

Таємниця імені Марія

Ім'я Марія сягає корінням у давньоєврейську мову. Воно походить від Маріам, яке означає «пані», «кохана», «сумна», «вперта», «самостійна». Це одне з найпоширеніших імен у всьому світі. Енергетика імені Марія – це поєднання суворості з чуйністю, емоційності з відчуженістю. Така дівчина сувора та серйозна для сторонніх, але з близькими вона виявляє ніжність, ласку, кохання та чуттєвість. Часто характер носії цього імені залежить від її народження.

Жіноче ім'я Марія має попит у багатьох країнах світу, але розуміється в багатьох культурах по-різному. Натомість в одному сходяться всі без винятку – всі сходяться на думці, що це ім'я має дуже сильну енергетику, і може обіцяти носійці багато унікальних якостей.


Марія святкує іменини:

Січень: 8, 12 та 31 числа.
Лютий: 8, 19 та 25 числа.
Березень: 2 та 20 числа.
Квітень: 2, 14, 17 та 25 числа.
Травень: 3, 10 та 17 числа.
Червень: 5, 11, 15, 17, 20, 22, 24 та 25 числа.
Липень: 2, 17 та 25 числа.
Серпень: 4, 18, 22 та 28 числа.
Вересень: 8, 21 та 28 числа.
Жовтень: 2, 11 та 21 числа.
Грудень: 15 число.

Маленька Маша напрочуд поєднує в собі різні якості, але це поєднання робить Машу неймовірно привабливою дитиною. Вона вразлива, але в той же час сильна духом, вона спокійна, але в той же час активна. Незамінна помічниця для своїх батьків, у всьому намагається догодити їм. Краще за Машу, ніхто не подивиться за молодшими дітьми. Їй приносить задоволення возитися з ними. Маша добре навчається у школі за рахунок працьовитості та посидючості. Але й уміння логічно мислити дуже розвинене. Рано намагається стати самостійною, це добре виходить. Вона вразлива, але образу довго не терпить, відразу висловлює все, що думає і відразу забуває. Маша має яскраво виражене почуття справедливості, вона гаряче заступається за тих, кого ображають.

Юна Марія сіє тепло і ніжність навколо людей, що її оточують. Вона завжди готова прийти на допомогу нужденним. Маша зазвичай відрізняється помітною рухливістю, не позбавлена ​​почуття гумору, але при цьому в глибині її душі може поступово визрівати значна пристрасність, яку вона, швидше за все, намагатиметься приховати від оточуючих. Втім, чим більше вона ховатиме свої глибокі почуття, тим сильніше вони будуть розростатися. З роками це може зробити Марію досить суворою і зовні серйозною жінкою, хоча серед близьких людей вона може змінюватися. Маша завжди прийде на допомогу, але велике задоволення отримує, коли її за це багато та публічно дякують.

Доросла Марія за своєю натурою таємнича, динамічна, активна і заповзятлива. Вона є втіленням духу пригод та свободи.Марія працьовита, її інтелект дозволяє обіймати найвищі посади, але якщо такого не сталося, вона самовіддано трудиться і на найменших посадах. Марія хороший організатор, вона здатна досягти успіхів на адміністративній роботі середнього рівня. Завжди прагне самостійної ділянці роботи, де не потрібно жорсткого підпорядкування одній конкретній людині. За зроблену роботу відповідає по всій строгості, не любить халтурити та ухилятися. Маша з легкістю вливається в практично будь-який робочий колектив, а так само просто знаходить спільну мову порозуміння навіть із «найважчими» людьми, і за це її, як правило, всі дуже люблять. Також Марія часто відрізняється неймовірною кмітливістю і просто неймовірною активністю на своєму робочому місці. Добивається професійних успіхів у педагогіці, медицині, бізнесі.

Марія цінує сімейні стосунки, але сім'я без дитини для неї неможлива. Марія цілком і повністю готова присвячує себе та свої сили своїм улюбленим дітям. Якщо врахувати, що нерідко її почуття набувають характеру пристрасті, то не виключено, що ця її любов виявиться надмірною, аж до того, що вона взагалі може не помічати інтереси інших людей за інтересами своєї дитини. Особливо якщо ця дитина єдина. Хоча частенько Марія відпускає своїх дітей у самостійне життя проти їхнього бажання. Їй здається, що діти повинні на своїх шишках вчитися життю. Сімейним бюджетом Марія вважає за краще розпоряджатися сама. Вона не марнотратна, купує найнеобхідніше і збирає на щось важливе для всієї родини. Чоловік для Маші єдиний чоловік, решту вона просто не помічає. Марія – це завжди вірна дружина, і повірьте, навряд чи вона захоче піти на зраду, чого, до речі, зовсім не скажеш про її найдорожчого чоловіка. Важливо знати майбутнього чоловіка зрад Марія не прощає.

Сумісність імені Марія з чоловічими іменами

У Марії висока любовна сумісність з такими чоловічими іменами: Іван, Олександр, Григорій, Євген, Анатолій, Валентин, Сергій, Владислав, Віктор, Йосиф.

Міцний шлюб і щасливу сім'ю Марія може створити з Яном, Іллею, Тарасом, Денисом, Юрієм, Олексій.

Низька сумісність в коханні та шлюбі у Марії з чоловіками на ім'я Едуард, Філіп, Борис, Кирило, В'ячеслав.

Камінь-талісман

Камінням-талісманами Марії є: гранат, сапфір, сердолік та алмаз.
✔ Гранат
Цей камінь символізує любов та дружбу. Гранат здатний викликати відвагу, мужність, а також він надає витривалості.

✔ Сапфір
Цей камінь символізує вірність, скромність та цнотливість. Вважається, що сапфір наділяє володаря мудрістю, владою та почуттям справедливості. Допомагає повірити у свої сили, перемогти лінощі та страх.

✔ Сердолік
Символізує цей камінь щасливе кохання. Сердолік піднімає настрій, дарує красномовство та загострює розум. Крім того, він створює довкола себе оздоровлююче поле.

✔ Алмаз
Цей камінь виступає як символ міцності, твердості, блиску та світла. Він охороняє свого власника від хвороб, надає мужності у бою, приносить удачу.

Колір
Марія підходить блакитний колір.
✔ Блакитний колір
Блакитний колір у імені – символ довіри, гармонії та спокою. Але в той же час цей колір спонукає до пізнання світу та освоєння нових горизонтів. Люди з ім'ям даного кольору впевнені в собі, але при цьому мають добре серце і чутливість, тому вкрай сприйнятливі до чужих нещасть. Вони довірливі та щирі, чим часто користуються оточуючі. Люди з цим кольором в імені можуть досягти багато чого, якщо зможуть підкорити емоційну сторону своєї натури раціональної, якщо на зміну безтурботності та безтурботності прийдуть обов'язковість та дисциплінованість.

Число імені Марія

Щасливе число для Марії – 4
Люди-четвірки рішучі, практичні, організовані і цілеспрямовані, вони вміють не тільки ставити перед собою цілі, а й досягати їх, причому вони не хочуть всього й одразу, а вибудовують сходи до своєї мети сходинка за сходинкою. У людях вони не терплять легковажності та недбалості. Не сприймають вони брехні та зради, оскільки самі ніколи не підуть шляхом обману. Люди-четвірки не люблять ризикувати і покладатися на щасливий випадок, вони звикли домагатися своєю працею, розраховуючи виключно на свої сили.

Планета

Покровителем імені Марія є планета Прозерпіна. Ця планета символізує прагнення постійно самовдосконалюватися, перетворюватися, а також пристосовуватися до різних (іноді нелюдських) умов. Це небесне тіло не дає зупинитись людині на досягнутому рівні, підштовхуючи до максимального пізнання людського буття.

Стихія

Стихією Марії є Повітря.
✔ Стихія Повітря
Люди стихії Повітря товариські та допитливі, вони швидко (хоча часто і ненадовго) схоплюють інформацію, яку завдяки своєму інтелекту чудово синтезують та застосовують у житті. Жаль тільки, що не завжди фізичних сил їм вистачає для здійснення всіх задуманих планів.
Переваги:
✦ відходливість;
✦ ерудованість;
✦ контактність;
✦ кмітливість;
✦ веселість;
✦ розважливість;
✦ жвавість;
✦ об'єктивність;
✦ волелюбність;
✦ пристосовність.
Недоліки:
✦ непостійність;
✦ вітряність;
✦ холодність;
✦ розважливість;
✦ самовпевненість;
✦ різкість;
✦ впертість;
✦ двоособистість;
✦ норовливість.
Людей стихії Повітря інтуїтивно тягне на відкриті вітряні місцевості поля, луки, сади. Як і люди Вогню, вони віддають перевагу сільському життю. Якщо говорити про роботу, то і тут вони віддають перевагу відкритому повітрі замкнутому простору. Імена стихії Повітря поєднуються з вогненними представниками, тоді як іменами своєї стихії можлива міцна дружба чи надійне ділове партнерство.

Тварина-символ

Тваринним символом для Марії є голуб, який символізує мир і родючість.
✔ Голуб
Цей птах уособлює дух життя загалом і людську душу зокрема, невинність, ніжність та умиротворення (хоча в деяких
традиціях голуб символізує хтивість). У християнстві голуб ототожнюється з материнством, чистотою, простотою, лагідністю, невинністю, нехитрою, миром та оновленням життя. Сім голубів – символ семи дарів Святого Духа, тоді як зграя голубів означає віруючих, а голубка з оливковою гілкою уособлює мир, прощення, перемогу над смертю, а також звільнення від гріхів. У китайців голуб – символ весни, довголіття, відданості, поваги до старших. У греко-римській традиції голуб символізує любов (зображення пари голубів уособлює сімейне щастя та благополуччя).

Зодіак

Найщасливіший знак зодіаку для Марії – Діва.
✔ Марія-Діва
Спокійні та врівноважені особистості, вивести їх із себе може лише прояв грубості, вульгарності, дурості. Вони не розуміють, як легковажно витрачати гроші. Вміють задовольнятися малим. Чудові сім'янини.

Рослина

Сприятливими рослинами для Марії є волошка та береза.
✔ Волошка
Ця квітка символізує вірність та сталість, а також простоту та ніжність. Волошка покликана приносити людям радість і щастя. З давніх-давен пелюстки волошка широко застосовуються в народній медицині та косметології.

✔ Береза
Береза ​​оцінюється неоднозначно як «чисте» і «щасливе дерево», як потенційно небезпечне і з нечистої силою і душами померлих. Березові мітли – улюблений інструмент відьом і чаклунів, злі духи чіпляються за гілки і ховаються під листям... У той же час береза ​​вважається амулетом, оберегом від злих духів, демонів, пристріту. Принесена в будинок березова гілка обіцяє щастя, а березова дошка, прибудована на даху, приносить господарям цього будинку здоров'я, а худобі  плодючість.

Метал

Талісман-метал для Марії є свинець.
✔ Свинець
У Стародавній Греції цей метал символізував владу. Талісман зі свинцю позбавляє негативної енергії та покращує концентрацію уваги. Приносить удачу малотовариським людям, які цураються натовпу і не люблять галасливих посиденьок.

Сприятливий день

Середа та субота

Несприятливий день

Четвер

Пора року

Літо

Важливі роки життя
✦ 7 років;
✦ 19 років;
✦ 30 років;
✦ 42 роки;
✦ 43 роки;
✦ 57 років;
✦ 63 роки.

Зимова Марія є еталон стриманості. Ще зі шкільної лави вона досить мовчазна, а у дорослому житті від Марії рідко можна почути фрази не по суті. У сім'ї Марія намагається дотримуватися думки чоловіка, а за різних негараздів поводиться досить стримано.

Весняна Марія – рідкісна оптимістка, яка своєю життєрадісністю піднімає настрій усім довкола. Марія – натура дуже м'яка, але якщо буде потрібно, то може різко висловити і відстояти свою точку зору. Життя такої жінки заповнене світлими бажаннями та сповнене емоцій.

Літня Марія – особа вразлива та чутлива, її дуже легко образити. Вона намагається завжди уникнути конфлікту, а якщо їй це не вдається, програє в диспуті. У сімейних відносинах вона поводиться дуже стримано і швидше поступиться чоловікові, ніж піде на відкриту сварку.

Осіння Марія має недовірливий характер, і навіть малу невдачу переживає як трагедію. Але вона підходить до кожного заняття в житті ретельно, що призводить, як правило, до благополучного результату. Також ретельно вона підходить і до вибору чоловіка, тому сімейні стосунки осінньої Марії складаються дуже вдало.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...