Translate

пʼятницю, 10 лютого 2023 р.

Таємниця імені Ольга

Науковці досі не визначилися, звідки походить ім'я Ольга. 
Існує кілька версій про походження прекрасного жіночого імені Ольга. Перший варіант говорить, що ім'я утворилося від давньо-скандинавського Hélga і означає «свята», «світла», «ясна», «мудра», «священна», «фатальна». 
За другою версією, воно бере початок із давньослов'янської мови, походить від імен Вольга, Волх і набуває значення «сонячна», «хороша», «значна», «велика». Утім, яка б версія не виявилася правильною, очевидно одне: Ольга - прекрасне і дійсно дуже поширене ім'я. Треба помітити, що воно не виходить із сучасної моди дуже багато десятиліть.

Ольга видається незалежною, упертою і пристрасною натурою, яка постійно стурбована якимись своїми проблемами, причому вона має здатність створювати собі проблеми навіть там, де їх немає. Її краще не гнівити, бо в люті вона страшна. Але Ольга надзвичайно віддана близьким людям. Вона надто рано стає самостійною та незалежною. Можливо, саме тому їй постійно не вистачає людського тепла, кохання та щастя.

Ольга святкує іменини:

Лютий: 10 число.
Березень: 5, 6 та 14 числа.
Липень: 11, 17 та 24 числа.
Листопад: 23 число.

Маленька Оленька добродушна, привітна, розважлива, але при цьому образлива і дуже вразлива дівчинка. Вона чутлива до критики на свою адресу, будь-яке зауваження може викликати у неї сльози. Батькам слід виявляти терпіння та делікатність, щоб їх методи виховання не завдали шкоди дитині. Маленька володарка цього імені наполеглива та самовпевнена. Навіть якщо всі будуть твердити Олі про те, що вона не має рації, вона буде до останнього сперечатися і ніколи не визнає своєї провини. Малятко дуже доброзичливе, легко знаходить спільну мову з однолітками, може дружити як з дівчатками, так і з хлопчиками. Їй чудово дається навчання. Оленька може стати відмінницею, але лише в тому випадку, якщо буде уважною та посидючою на заняттях. Незважаючи на свою чуйність і комунікабельність, така дівчинка намагається триматися осторонь. Вона розумна і розважлива, маля часто ставлять у приклад іншим дітям. Не дивно, що Олечка стає старостою класу.

Юна Оля стає досить темпераментною та статною дівчиною, яка серйозно стежить за модними тенденціями і намагається не відставати від нововведень. Вона серйозно ставиться до навчання, але не забуває і
про дозвілля, яке воліє проводити в компанії подруг та друзів, з якими із задоволенням відвідує різні культурні та світські заходи. Оля любить мріяти, що благотворно позначається на формуванні її характеру, адже її мрії настільки сильні, що надалі часто перетворюються на реальність за допомогою настирливості та працьовитості. Головне – чітко розмежовувати ілюзії та реальність, що в Олі добре виходить.Оля рано заводить перші романи, оскільки має велику популярність у чоловіків, але для тривалих і серйозних відносин вибирає того чоловіка, який гідно пройде випробування часом.

Доросла Ольга сконцентрована більше на дітях та своїй сім'ї, ніж на побудові успішної кар'єри. Слід зазначити її надмірну гордість, яка у тандемі з наполегливістю становить «гримучу суміш»: Ольга звикла наполягати на своєму, їй не властиво йти на компроміси.
З одного боку, це допомагає їй у справах, а з іншого – віддаляє від близьких людей. Водночас це добродушна та ніжна жінка, яка завжди прийде на допомогу і близькій людині, і просто знайомій. І тут самовіддачі та добродушності Ольги треба віддати належне, тому й друзів у неї багато (та й із колегами вона найчастіше підтримує теплі стосунки). Ольга – натура честолюбна і аж ніяк не лінива, тому часто досягає великих успіхів у житті. Вона повністю віддається улюбленій справі і ніколи не заздрить чужим успіхам (навпаки, вона щиро радіє просуванню службовими сходами своїх колег). У Ольги сильно виражений жіночий початок: вона приваблива, сексуальна, кокетлива і неймовірно жіночна, що приваблює масу шанувальників.

У сімейних відносинах Ольга не прагне бути лідером, але й до рівноправності особливо душа в неї не лежить. Її чоловікові необхідно
знайти золоту середину у відносинах зі своєю дружиною, тому що спроби чоловіка стати незаперечним авторитетом у сім'ї зазвичай зазнають краху. Робота для Ольги є невід'ємною частиною її життя. Саме тут вона здатна реалізуватися та втілити свої ідеї. Така дівчина завжди впевнена у своєму виборі та здатна віддати роки для вивчення та вдосконалення своїх професійних навичок. Оля може стати чудовим лікарем, менеджером чи політичним діячем. Виявляючи лідерські якості, вона може посісти місце керівника.

Сумісність імені Ольга з чоловічими іменами

Висока сумісність в коханні і шлюбі в Ольги з Володимиром, Анатолієм, Степаном, Владиславом, Левом, Віктором, Борисом, Єгором, Глібом, Богданом, Юрієм.

Романтичні стосунки, але проблемний шлюб в Ольги та Андрія, Сергія, Ігоря, Олега, Михайла, Костянтина, Вадима, Ярослава, Георгія.

Низька любовна сумісність Ольги з такими іменами: Микола, Тимофій, Олексій, Денис, Прохор, Кузьма, Антон.

Камінь-талісман

Камнем-талісманом Ольги є бурштин
✔ Бурштин
Цей камінь використовують як могутній амулет, який посилює інтуїцію і надає своєму господареві віри та оптимізму. У сучасному світі бурштин також широко використовують у медицині при лікуванні головного болю. Крім того, цей камінь допомагає знизити чутливість до перепадів тиску, запобігає хворобам селезінки, знімає зубний біль та покращує серцеву діяльність. Бурштин символізує силу, здоров'я, щастя. З давніх-давен бурштин застосовувався як оберег і амулет від порчі.

Колір

Ольгам підходять жовті та червоні кольори.
✔ Жовтий колір
Люди з "жовтим" ім'ям випромінюють життєву енергію, вони інтелектуальні, раціональні, вміють аналізувати, при цьому мислити вони можуть і логічно, і абстрактно (залежно від ситуації).Твердість їхнього характеру, практичність, рішучість та вміння виділяти основне серед другорядного допомагають їм досягти великих успіхів на економічній та науковій ниві (та й у житті такі якості обов'язково знадобляться). Жовтий колір – це символ багатства, юності та мрії, але водночас цей колір символізує заздрість та ревнощі. Загалом жовтий колір підвищує життєвий тонус, тоді як гірчичний може навівати смуток та тугу.

✔ Червоний колір
Життєстверджуючий червоний колір символізує активність та енергійність. Цей колір надає сил та рішучості. Але не слід забувати про те, що червоний – це колір любові та пристрасті, причому обидва ці стани
можуть мати як творчий, і руйнівний характер. Гнів, ревнощі і навіть ненависть також мають так звану червону ауру. Люди, чиї імена відповідають червоному кольору, відкриті і активні, але за своєю натурою вони бунтарі, тому їм часто важко влитися в новий колектив або оточення. Вони працелюбні і цілеспрямовані, тому часто домагаються багато чого в житті, але лише в тому випадку, якщо зможуть правильно розставити пріоритети, інакше реалізувати свої можливості їм не вдасться.

Число імені

Щасливе для Ольги число – 1
Люди, чиїм ім'ям є одиниця, по праву вважаються відважними першовідкривачами, що мають оригінальну манеру мислення, яка допомагає їм розглянути обман там, де інші його не помітять. Такі люди не люблять, коли ними командують, але все ж таки здатні йти на компроміси і визнавати свої помилки. Основний ворог людей-одиниць – це ліньки. Творча натура людей-одиниць постійно перебуває у пошуку нової цікавої інформації, що допомагає їм завжди бути «в темі». Але свідомість своєї індивідуальності та обраності часто призводить до того, що у людей-одиниць присутні такі якості як зарозумілість, егоїзм, а також агресивність.

Планета чи зірка

Покровителем імені Ольги є планета Місяць.
✔ Місяць
Незважаючи на те, що Місяць є супутником Землі, в астрології це небесне тіло прийнято вважати планетою. Місяцю з давніх-давен приписувалися магічні особливості (згадайте хоча б саги про вампірів і перевертнів, які активізувалися при повному Місяці). І дійсно: місячні люди, які часто володіють живою уявою і даром передбачення, під впливом місяця роблять непередбачувані вчинки. Загалом Місяць відповідальний за чутливість людини, її інтуїцію та заповзятливість. Місяць, що росте - символ світла і відродження, а спадна - символ темряви і похмурих подій.

Стихія

Стихією Ольги є вогонь.
✔ Стихія Вогню
Люди стихії Вогню дуже імпульсивні та рвучкі, тому часто роблять необдумані вчинки, які нерідко не приносять бажаних результатів, що не особливо їх засмучує. Через агресивний і лідерський характер з людьми стихії Вогню часом нелегко спілкуватися, хоч і цікаво, адже їхня кмітливість і живий розум нікого не залишать байдужими. Не доведеться нудьгувати з такими людьми і в інтимному житті, а все завдяки їх сексуальності та пристрасті натури. Люди стихії Вогню ставляться до життя як до гри, тому не бояться ризикувати, ставлячи часом на кін все, що мають. Вони жорстокі та егоїстичні, але при цьому не здатні довго злитися і мстити за заподіяне зло (вони, як вогонь, швидко спалахують і швидко гаснуть).
Переваги:
✦ креативність;
✦ активність;
✦ оптимістичність;
✦ динамічність;
✦ комунікабельність;
✦ пристрасність;
✦ щирість;
✦ ініціативність;
✦ незлопамятність;
✦ сміливість.
Недоліки:
✦ гарячість;
✦ самовпевненість;
✦ агресивність;
✦ нетерплячість;
✦ впертість;
✦ запальність;
✦ рвучкість у діях та думках.
Людям стихії Вогню рекомендується жити у просторому та прохолодному приміщенні, в якому бажано облаштувати відкритий камін із живим вогнем. А ось працювати їм краще на відкритому повітрі (робота в тісному та задушливому приміщенні не піде їм на користь, адже вогонь гасне при нестачі повітря).


Зодіак

Найщасливіший знак зодіаку для Ольги – Рак.
✔ Ольга-Рак
Дуже ніжна, чуттєва і романтична натура, що має багату уяву. Віддає перевагу різноманітному і насиченому життю, в якому кожен день не схожий на попередній. Ольга-Рак здатна переконувати та схиляти людей до своєї думки. Вона має якусь владу з людей, з допомогою якої досягає особистих цілей.

Тварина-символ

Тваринами-символами для Ольги є леопард та сова.
✔ Леопард
Цей звір символізує жорстокість, агресивність, швидкість реакції, доблесть та безстрашність. У країнах Азії та Африки шкуру леопарда носили як одяг шамани та чаклуни, тим самим показуючи перевагу над демонічною силою даного хижого звіра. А ось у християнській традиції леопард був символом зла і втілював Сатану.

✔ Сова
Цей незвичайний птах символізує мудрість і пізнання, а також ностальгію та самотність. Людям, яким опікується цей символ, приписують дар пророцтва, здатність бачити те, чого не дано бачити іншим.

Рослина

Сприятливими рослинами для Ольги є ясен та жовтець.
✔ Ясен
Це дерево символізує захист, здоров'я, процвітання,
гармонію. Люди, народжені під цим знаком, відрізняються вірністю суджень, аналітичним розумом та чудовою пам'яттю.

✔ Лютік
Ця квітка символізує наївність та доброзичливість. Сушені пелюстки жовтця рекомендують носити із собою для того, щоб зняти душевну перевтому та стрес.

Метал

Талісманами-металами для Ольги є золото та алюміній.
✔ Золото
Цей благородний метал символізує владу, багатство, істину, розум та безсмертя.Золото перешкоджає виснаженню нервової системи та прояснює свідомість. Сімейні золоті прикраси, що передаються у спадок, накопичують потужну енергію, що передається власнику, тому подароване золото повинно мати позитивну енергетику. А ось крадене золото приносить нещастя.

✔ Алюміній
Цей метал символізує легкість та міцність любовних та дружніх стосунків. Вважається, що алюміній приносить удачу і допомагає досягти поставленої мети.

Сприятливий день

П'ятниця

Пора року

Літо

Важливі роки життя

✦ 15 років;
✦ 19 років;
✦ 21 рік;
✦ 30 років та 34 роки;
✦ 42, 46, 48 років;
✦ 51 рік та 60 років.

Зимова Ольга – спокійна жінка, яка надає великого значення інтимним відносинам, але основою її життя є створення міцної сім'ї та виховання здорових дітей. Вона цінує в чоловікові доброту, ласку і турботу, оскільки і сама має такі якості (і взагалі для зимової Ольги властиво вимагати від інших тієї ж віддачі, з якою вона підходить до вирішення тих чи інших проблем). Негативними якості Ольги є зарозумілість та честолюбство.

Весняна Ольга жіночна і приваблива (про таких кажуть – «особистість із родзинкою»). Вона легко і невимушено може привабити чоловіка, пофліртувати з ним, проте до вибору супутника життя підходить серйозно та обережно. Що б не робила весняна Ольга, і де б не була, вона завжди прагнутиме перебувати в центрі уваги, тому не дивно, що вона має підвищений інтерес у представників сильної статі.

Літня Ольга відрізняється влюбливістю, довірливістю та наївністю. Це легка жінка, яка з усіма знаходить спільну мову. Ользі, народженій влітку, не важко знайти друзів і завести потрібні зв'язки. Її наївність часто підводить її, адже далеко не всі люди чесні та безкорисливі (заради справедливості зазначимо, що Ольга швидко виявляє двуличних людей, виключаючи їх назавжди зі свого життя).

Осіння Ольга – це надмірно практична та заповзятлива жінка. Їй подобається, коли все відбувається тільки так, як вона цього захоче. Вона розважлива і цілеспрямована. У відносинах із чоловіками найчастіше осінньою Ольгою керує холодний розрахунок, що стає перешкодою на шляху до побудови сім'ї, яка любить і щасливо. Але саме розважливість допомагає їй стрімко просуватися кар'єрними сходами.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...