Translate

неділю, 12 лютого 2023 р.

Сон у ніч на 12 лютого

У ніч із 11 на 12 лютого можуть наснитися особливі сни, які 
зазвичай збуваються, і відбувається це на сьомий день після сновидіння, тому людина має час для того, щоб приготуватися до його здійснення. Вони покажуть, як упіймати удачу за хвіст. Головне перед сном поставити подумки питання на хвилюючу тему і налаштуватися на одержання відповіді, яка й прийде уві сні. Існує прикмета, що якщо вранці погана погода, то сон здійсниться цієї ж доби.
Можна в ніч проти 12 лютого побачити і пророчі сни. Вони несуть у собі багато потрібної інформації, а іноді відкривають справжню суть речей, що оточують нас людей і подій, що відбуваються. Сновидіння можуть підказати, як розібратися у планах на майбутнє. Жахів і неприємних снів не бійтеся, вони, як правило, не збуваються.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із суботи на неділю

Побачений сон із суботи на неділю збувається цього ж дня. Події, які він віщує, залежить від настрою сновидіння. Якщо ви побачили щось хороше, то, напевно, варто чекати втілення. У разі негативного забарвлення бачення воно може ніяк не проявити себе в реальному житті.

Тлумачення снів КОМАХИ

Ставлення до комах завжди було неоднозначним. Є люди, яким існування цих маленьких живих істот завжди було байдуже. Є ж, навпаки, ті, хто побачивши самого невинного метелика чи сонечка приходять у паніку, махають руками і біжать, куди очі дивляться. Любити чи не любити – суто приватна справа. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сняться комахи, ласкаво просимо на сторінці блогу Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

Бачення про комах несуть у собі позитивні прогнози на найближче майбутнє. У вашому житті буде багато хорошого. Це будуть і добрі звістки, і довгоочікувані зустрічі, і кар'єрне піднесення, і багато іншого.
Крім того, сон може бути застереженням від помилки. Якщо ви знаходитесь за крок від прийняття життєво важливого рішення, потрібно ще раз все обміркувати і зважити. Також буде не зайвим порадитися з людиною, яка має багатий життєвий досвід.
Не виключено, що після сну за участю комах людина взагалі захоче змінити місце проживання. Наприклад, він забажає переїхати в більш комфортну та сучасну квартиру або у більш зручний район (наприклад, ближче до роботи).

ТОП 5 негативних значень:

✦ Прибирати зі столу вбитих мух сниться до раптової смерті близької людини.
✦ Струсити з плеча гусеницю – до погіршення ділової репутації.
✦ Знайти у лісі величезне осине гніздо – до банкрутства.
✦ Боязнь павуків – до невдач у бізнесі.
✦ Муха, яка залізла до банку з варенням, – до порушення закону.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Вбити маленьку комаху, яка шкодить, сниться до вирішення матеріальних проблем.
✦ Топтати дощових хробаків – до великого прибутку.
✦ Тримати у долоні жука, який хоче вкусити – до перемоги над конкурентами.
✦ Бачити, що діти бояться бджіл і тікають, – до сімейної урочистості.
✦ Якщо наснилося, що по столу бігає багато тарганів, то це до позитивних змін у житті.

Сонник підсвідомості

Трактування з сонника Підсвідомість:
✦ сон про те, як травив комах, обіцяє переїзд на орендовану квартиру;
✦ відбивався від них – отримання великого прибутку;
✦ намагався зловити – вдале капіталовкладення.

Сонник по днях тижня

Розшифровки із сонника по днях тижня залежно від того, коли наснилися комахи:
✦ у понеділок – до цінного подарунка від колег;
✦ у вівторок – до невеликої спадщини;
✦ у середу – до зради коханої людини;
✦ у четвер – до неприємної розмови з начальником;
✦ у п'ятницю – до швидкого подолання перешкод на шляху до мети;
✦ у суботу – до самотньої старості;
✦ у неділю – до цікавої знахідки.

Сонник для жінок

Незважаючи на те, що переважна більшість жінок боїться комашок, не слід лякатися снів за їх участю. Вони віщують хороші події в особистому житті та інших сферах.

✔ Молодій
Юна особа має випробувати сильне почуття до хлопця, якого вона раніше не приймала всерйоз і вважала лише іншим. Тепер він займе всі думки сновидиці, вона почне мріяти про спільне майбутнє з ним.

✔ Зрілій жінці
Комахи сняться до цікавої змістовної розмови зі стороннім чоловіком. Якщо спляча самотня, то дана розмова може стати приводом для початку відносин.

✔ Заміжній
Комахи сняться до дорогого подарунка від чоловіка (ювелірна прикраса, смартфон і таке інше). Це буде приємний сюрприз без жодного приводу.

✔ Незаміжній
Іноді такий сон свідчить про нерівні відносини. Сновидиця може закохатися в людину, яка набагато вища за її соціальним статусом і матеріальним становищем. Як варіант, чоловік може бути на кілька років старший за неї.

✔ Вагітній
Комахи – це настирливі поради від подруг та родичок, які вже мають досвід материнства. Також не виключено, що хтось нав'язуватиме майбутній мамі вибір певного імені для дитини.

Сонник для чоловіків

Чоловікам після такого сну слід очікувати важливих позитивних змін. Докладніше можна дізнатися, обравши тлумачення, що відповідає своєму віку та сімейному статусу.

✔ Молодому
Юний сновидець закохається в якусь дівчину і робитиме все можливе, щоб звернути на себе її увагу – зміна іміджу, гарні жести, неординарні вчинки. У результаті його старання увінчаються успіхом.

✔ Зрілому
Сон говорить про раціональне фінансове мислення сплячого. Чоловік ухвалить важливе рішення, завдяки якому в майбутньому його капітал суттєво збільшиться.

✔ Одруженому
Комахи часто сняться до спонтанної сімейної поїздки. Швидше за все це буде вилазка за місто на шашлики з нагоди гарної погоди.

✔ Холостому
Сон віщує знайомство з ефектною жінкою, яка має дітей. Спочатку сплячого може відволікати така відповідальність. Але в результаті йому вдасться побудувати гармонійні стосунки з обраницею та порозумітися з її дітьми.

🌛Місячний сонник

Трактування з Місячного сонника:
✦ в Повний місяць такий сон обіцяє допомогу старого приятеля;
✦ на спадний Місяць – поява сильного конкурента на роботі;
✦ до Молодика – приїзд великої кількості гостей;
✦ на Місяць, що росте – примирення з коханою людиною.

Висновок

Базовим тлумаченням комах уві сні практично у всіх сонниках є інтриги, підступи, які сплячому будують добре приховані вороги. Комахи, які повзають, постають як попередження про майбутні хвороби. Літаючі приходять уві сні, щоб попередити про грошові негаразди. Бачити комах – до проблем, які доставлять сновидцю його діти своїми не дуже характерними для віку забавами. Щоб зрозуміти, до чого сняться комахи, потрібно враховувати їхню назву, кількість та розміри, а також додаткові обставини нічного бачення.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Місячний календар 12 лютого 2023 року

22-й місячний день Загальний опис
День мудрості, таємних знань, світового закону та непорушності. Протягом цього дня досягається мета. Він також добрий для вивчення ремесел, різних наук і пізнання свого коріння. Корисно в цей день медитувати, можна дізнаватися про майбутнє, виявляти щедрість, навчати інших, передавати свій досвід. До інформації 22 місячного дня треба бути дуже уважним. Цього таємничого дня можна отримати підказку до вирішення важливих проблем. Енергія цього дня впливає здібності людини, підвищення його інтелекту.

Якщо ви не володієте енергією, то в 22-й місячний день небезпечно малювати символи, не знаючи, що ви малюєте. Такі практики краще уникати. Особливо погано малювати замкнуті круги, кола, квадрати, що нас обмежують. Ці символи можуть впливати на нас по за нашою волею. Якщо намалювали, то краще стерти і не розглядати їх цього дня.
Не рекомендується в 22-й місячний день робити різкі рухи, особливо в попереку. З цим днем пов’язана чакра Кундаліні, тазостегновий пояс, крижі, шийка стегна, нижня частина хребта.
 Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 22-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються прийняття важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♏ Місяць у знак Скорпіон
Підвищені інтуїтивні здібності допомагають у вирішенні будь-яких проблем. Збільшується можливість нових зустрічей, цікавих знайомств. Таємничість знака сприяє дослідницькій діяльності. З'являється прагнення філософії чи містики.

☉ Неділя
Цього дня тижня світом керує Сонце. Енергетика неділі – життєлюбна, сприятливо-пасивна. День безумовного кохання та щедрості. День святкування та підготовки до світлого майбутнього. У неділю потрібно розпочинати нові справи, будувати плани, приймати важливі рішення та радіти всьому навколишньому. Рекомендуються активний відпочинок, прогулянки природою, фізичні вправи, відвідування храму. Цього дня ходять у гості, відзначають різні події, танцюють, співають, веселяться від душі. У неділю не можна займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни 22 місячної доби

Сни цього дня часто бувають віщими. Вони несуть багато корисної інформації, символізму, вказують нам на існуючі проблеми або відкривають завісу над подіями, які відбудуться в майбутньому. Намагайтеся запам'ятати все, що побачите уві сні сьогодні. При правильному тлумаченні Ви зможете отримати багато підказок, як діяти в складних життєвих ситуаціях. Але не варто лякатися, якщо образи зі сновидінь будуть лякаючими та жахливими. Пам'ятайте, що прямому тлумаченню вони не піддаються, все це прихований символізм. І зовсім не обов'язково, що страшна подія чи картина, побачені уві сні, мають означати щось погане у реальному житті. Якщо будете сумніватися в правильності розуміння своїх снів, зверніться до спеціалізованих джерел або людей, які вміють тлумачити сновидіння.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...