Translate

неділю, 19 лютого 2023 р.

Сон у ніч на 19 лютого

У ніч із 18 на 19 лютого можна побачити особливі сни. Важливо врахувати, що зі снів цієї ночі легко можна зробити хибний висновок, тому сни важливо правильно розшифрувати. Роблячи це, потрібно звіритися не з одним, а з декількома джерелами, тільки так можна буде уникнути неприємної помилки, прийнявши бажане за дійсне.
Часто цієї ночі сняться важкі сни, але лякатися не потрібно. Вся інформація прийде до нас у зашифрованому вигляді, безпосередньо сновидіння не будуть пов'язані з реальністю. Таким ось складним способом вищі сили намагаються зв'язатися з нами та підказати, як діяти у складних ситуаціях. Щоб розшифрувати послання, слухайте інтуїцію, вона підкаже Вам значення побаченого уві сні.
Сновидіння, що приснилися вдень 19 лютого, здійсняться за 6 років, але розповідати про них не можна.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із суботи на неділю

Побачений сон із суботи на неділю збувається цього ж дня. Події, які він віщує, залежить від настрою сновидіння. Якщо ви побачили щось хороше, то, напевно, варто чекати втілення. У разі негативного забарвлення бачення воно може ніяк не проявити себе в реальному житті.

Тлумачення снів балерина

Сновидіння, у якому з'являється балерина, відноситься до багатопланових.
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сняться сльози, ласкаво просимо на сторінці блогу Dolina Magii

Якщо Ви професійно займаєтесь хореографією, такий сюжет сну, швидше за все, має відношення до професійної діяльності. В інших випадках такий сон може віщувати якусь роботу, у тому числі й душевну, яку сновидцю найближчим часом доведеться зробити.

Чим краще виконується партія, яку Ви бачите на сцені, тим успішніше Ви пройдете через усі випробування. Складні стрибки, піруети, незвичайні рухи – Вам знадобиться ваша винахідливість, щоб досягти бажаного.

Падіння балерини – дуже поганий знак, ваші плани завершаться крахом.
Іноді такий сон попереджає про хвороби, пов'язані з опорно-руховим апаратом. Для чоловіка сон про молоду гарну балерину може віщувати зустріч із легковажною незнайомкою, стосунки з якою продовжаться недовго, незважаючи на всю її чарівність.

Побачена уві сні балерина, як це не дивно, означає невірність у коханні, віщує труднощі та розрив відносин, як подружніх, так і ділових. Дружні стосунки перервуться через суперечки та конфлікти. Щоб зрозуміти, як убезпечити себе від негативних наслідків сновидіння, слід вивчити тлумачення сонників.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Колишня балерина сниться до емоційного вигоряння.
✦ Хвора – до переживань про родича.
✦ Плачуча – до невдалого вкладення власних коштів.
✦ Якщо наснилося, як балерина спіткнулася, то це до помилки.
✦ Отримала травму – до зриву планів.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Балерина в білій пачці сниться до отримання вигідної пропозиції.
✦ У чорній – до перемоги над ворогом.
✦ Дружити з балериною – до гармонії у сім'ї.
✦ Танцювати – до визнання у суспільстві.
✦ Дарувати їй квіти – до пристрасного роману.

Поява уві сні балерини обіцяє хвилюючу зустріч з обличчям протилежної статі, але не відкриває жодних перспектив і не дає гарантій. Часто балерина з бачення віщує компрометуючий любовний зв'язок або небезпечну спокусу. І тільки від Вас залежатиме остаточний вибір із усіма невизначеними наслідками.

Сновидіння про балерину нерідко передбачає охолодження почуттів до партнера або несподівані труднощі порозуміння, що затьмарить ваш любовний союз.

Особливу групу складають сни, у яких на сцені танцює сам сновидець чи сновидиця. Дуже важливими в цьому випадку є сюжет постановки, костюм, музика, а також те, наскільки легко та красиво Ви рухаєтеся.
Такий сон є прогнозом найближчих подій у вашому житті. Якщо Ви танцюєте легко та красиво – у Вас все вийде. Танцювати соло - справлятися зі своїми справами поодинці, танцювати в ансамблі - Вас підтримають друзі.

Висновок

Сонники образ балерини тлумачать неоднозначно. Його зміст визначається контекстом бачення. Танцівниця, що часто приснилася, віщує зміни в особистому житті, причому вони можуть бути як позитивними, так і негативними.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Місячний календар 19 лютого 2023 року

29-й місячний день Загальний опис
29 місячний день – страшний та небезпечний день. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 29-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii
Протягом 29 місячної доби необхідно сконцентруватися лише на світлому та заряджатися позитивною енергією. Позбутися туги і похмурих думок, інакше негативна енергетика забере всі сили. Постаратися ні про що погане не думати і не піддаватися спокусам. Намагайтеся уникати темних кутів. А при настанні темряви, у кожній кімнаті запаліть світло або свічки. Постарайтеся цієї місячної доби позбутися негативних думок, уникайте різних конфліктів і налаштуйте себе на позитив. Будьте обережні у всьому та скрізь. Намагайтеся відкласти поїздки, оскільки є небезпека потрапити до аварії. З обережністю переходьте дорогу. На кухні теж виявити особливу обережність, оскільки є можливість травмувати себе  порізатися ножом або обпектися вогнем. Хороший період для того, щоб позбавиться настирливих людей, які Вам неприємні. Постарайтеся провести цей день на самоті і присвятити його творчості.

Цього дня не можна уникати справ, все треба завершувати. Як правило, люди, народжені в 29-й місячний день, мають збіги карм із членами їх сім`ї. Часто вони відпрацьовують не свою карму, а карму своїх родичів. Найчастіше бабусь і дідусів. Батька і матері зрідка. Люди такі в сім`ї з`являються невипадково. Вони дуже некомфортні для співжиття. З ними важко жити. Їм треба допомогти, але допомогти можна тільки любов`ю. Ця людина повинна зустріти у вас увагу і допомогу. Часто для них це життя може бути останнім.

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються прийняття важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♒ Місяць у знаку Водолій
Посилення чутливості та нервозності, прагнення до свободи. Хочеться змінити навички, зруйнувати стереотипи. У дні Водолія для людини є можливість повністю реалізуватися. Під цим знаком можна займатися будь-якою цікавою справою. Можлива часта зміна настрою.

☉ Неділя
Цього дня тижня світом керує Сонце. Енергетика неділі – життєлюбна, сприятливо-пасивна. День безумовного кохання та щедрості. День святкування та підготовки до світлого майбутнього. У неділю потрібно розпочинати нові справи, будувати плани, приймати важливі рішення та радіти всьому навколишньому. Рекомендуються активний відпочинок, прогулянки природою, фізичні вправи, відвідування храму. Цього дня ходять у гості, відзначають різні події, танцюють, співають, веселяться від душі. У неділю не можна займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни 29 місячної доби

Двадцять дев'ята місячна доба – жахливий день для тлумачення сновидінь, як правило, вони не справджуються. Але сни у період бувають жахливими, жахливими, неприємними. Саме в таких випадках кажуть: «Прокинутися у холодному поті». Часто все побачене в цьому сні – не більше ніж гра нашої підсвідомості. Ці образи пов'язані з «темною» стороною нашої особистості, про яку ми й самі мало знаємо. Через них підсвідомість намагається до нас достукатися і звернути нашу увагу на якусь важливу рису особистості, яка терміново потребує зміни. Тому не варто лякатися нічого з того, що Вам насниться, але постарайтеся максимально точно і повно запам'ятати всі побачені картинки. Пропрацюйте ті проблеми, які Вам вдасться виявити завдяки цим образам, не відмахуйтеся від них і не чекайте, що вони вирішаться самі собою. Цього не станеться, а напруга всередині Вас тільки зростатиме. У результаті невелика складність, яку Ви не відмічаєте, може обернутися справжньою проблемою в найближчому майбутньому.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...