Translate

вівторок, 21 лютого 2023 р.

Магія та езотерика 2 місячна доба

Багато езотеричних шкіл схильні вважати другу місячну добу одним із самих придатних періодів для присвячення в таємні містичні культи, для початку повчань учнів в езотеричному знанні.

Магія та езотерика

Останній день Гекати, останній день Темного Місяця. Це дуже сприятливий день для магічних посвячень. Початківцям не рекомендується без належного захисту відвідувати в магічних цілях кладовища, особливо старі, а також усілякі «згубні» місця – вважається, що в цей день особливо виявляються агресивні бісівські Сили, які не допомагають, а навпаки – шкідливі. Цього дня так само не потрібно розпочинати нові справи, можна продовжити планування. Ця місячна доба небезпечна проявом злості та агресії, тому рекомендується якнайменше контактувати з людьми та ретельно стежити за проявами будь-яких негативних емоцій, не встрявати у конфлікти, не піддаватися на провокації. Хороший день для збирання трав та рослин для ритуалів. Не рекомендується робота з міддю.

Ворожіння

Краще всього ворожити про майбутні події, тимчасові рамки яких не перевищують одного місяця – це дозволить зробити ворожіння точнішим. У другий місячний день починає активно виявлятися потенціал всього подальшого місяця, що дозволяє, людині що ворожить без особливих проблем прослідкувати вектори розвитку прийдешніх подій. Цього дня рекомендується користуватися народними методами ворожіння, за допомогою підручних засобів – кільця, гілочки, пелюстки і т.д.

Ворожіння по дзеркалу про майбутнє
Перед ворожінням утримаєтеся від солоної їжі.
Приготуйте велике кругле дзеркало, блюдце з сіллю, стакан води і дві церковні свічки. Після півночі покладіть дзеркало на непокритий скатертиною стіл і намалюйте на ньому крейдою 13 хрестів. По обидві сторони від нього встановіть і запаліть свічки.
Сядьте за стіл і поволі повторіть тринадцять разів: «Дзеркало  озеро, сіль  сльози, вогонь  сила, скажіть, що мене чекає в майбутньому». Потім з’їжте трохи солі і випийте стакан води. Після чого пильно, по можливості не моргаючи, вдивляйтеся в дзеркальну поверхню  і побачите своє майбутнє.


Талісмани 2 місячної доби

Символи: рот, паща, ріг достатку.

Каміння: халцедон, агат переливчастий, жадеїт.

Аромат: жасмин – захищає людину від проникнення чужої, негативної енергії. Сприяє творчості, допомагає відкрити нові горизонти та отримати необхідні людині відомості, пізнати чи відкрити щось нове, оригінальне. Він оточує людину енергією гармонії, гасячи гнів і заспокоюючи нервову систему, знімаючи наслідки стресу, покращує настрій та наповнює людину легкою енергією радості та благополуччя.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...