Translate

вівторок, 21 лютого 2023 р.

Сон у ніч на 21 лютого

Сни, що наснилися у ніч із 20 на 21 лютого, можуть бути пророчими. Тільки щоб підняти завісу майбутнього, обов'язково треба згадати, що саме наснилося. Часом сновидіння можуть бути буквальними і здійсняться точно, як уві сні. Але вони можуть бути образними.

Так, наприклад, якщо наснилося дзеркало – це до хвороби, замок – до проблем із законом, молоко чи вершки – до отримання спадщини чи багатства, город – до не дуже хороших новин, а труна – до дуже довгого життя. Закохані уві сні говорять про щастя у стосунках. Любов означає, що Вам потрібно звернути увагу на стосунки.

У снах можуть бути важливі для Вас підказки. Як правило, вони зрозумілі і ясно показують вашу ситуацію, ваші завдання, цілі.

Особливу увагу звертайте на слова уві сні. Це може бути посланням вищих сил, через яке Вам надішлють одкровення або вкажуть, як діяти в ситуації, що хвилює Вас.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не здійсниться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує та налаштовує Вас на рух лише «вгору» і лише вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення до досягнення мети, він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

Тлумачення снів МОГИЛА

Безліч сонників дають різні трактування наснилися мріям, у сюжеті яких з'являється могила. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться цвинтар та могила, ласкаво просимо на сторінки блогу
Dolina Magii
За відомими сонниками могила уособлює перехід у новий етап життя. Не асоціюйте безпосередньо сон зі смертю – іноді такий сюжет означає абсолютно протилежне: початок шляху в іншому напрямку, заперечення старих поглядів, прагнення змін.
Правильно витлумачити сновидіння допоможуть другорядні деталі. Відчуття, нюанси та інші учасники сну підкажуть, як трактувати могилу у ваших мріях.

Коротке тлумачення сну

Кладовище та могили – місця, які викликають страх у реальному житті. Але такий сон зазвичай не віщує нічого поганого. Більшість сонників дають позитивні трактування подібним сновидінням, якщо довелося бачити померлих родичів.
Деталі підказують, що очікує сплячого в найближчому майбутньому. Але у списку пояснень лише приємні події – добрі звістки, радісні моменти та навіть підвищення по службі. Також такі сни часто допомагають знайти вихід із ситуації або віщують, що вирішення проблеми близьке. Родичі у снах приходять, щоб допомогти.
У деяких випадках цвинтар та могили вказують на ймовірні дрібні неприємності. Але їх легко попередити. Це передбачення, напуття, яке також спрямоване на добробут сплячого у майбутньому.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Рити могилу незнайомій людині сниться до ненависті оточуючих.
✦ Дивитись у порожню могильну яму – до продажу майна через брак грошей.
✦ Принести на могилу капці померлої людини – до тривалого лікування від серйозного захворювання.
✦ Побачити у могилі череп тварини – до затяжної депресії через сумні новини.
✦ Класти на могилу мармурову плиту – до крадіжки грошей у сновидця.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Закопати в могилі живої людини сниться до визнання у суспільстві.
✦ Бачити уві сні над могилою матері яскраве світло – до успіху після тривалого періоду невдач.
✦ Якщо наснилося, що в могилі ховають молодих хлопців, то це яскраві враження.
✦ Діти збирають квіти або ловлять метеликів серед поховань: здоров'я буде міцним, друзі – надійними, зміни – позитивними.
✦ Посковзнутися і впасти в порожню могилу сниться до вдалого збігу обставин.

Сонник підсвідомості

По соннику Підсвідомість:
✦ ходіння серед могил сниться до спроби знайти хорошу роботу;
✦ догляд за свіжою могилою – до нового роману;
✦ розриття її – до пристрасних відносин;
✦ перепоховання останків – до розриву стосунків із коханою людиною.
Для чоловіків:
✦ 2 могили сняться до візиту гостей;
✦ 3 – до поїздки на відпочинок;
✦ 4 – до швидкого поповнення у сім'ї;
✦ кілька старих – до подолання складнощів;
✦ багато – до великого виграшу.
Для жінок:
✦ могила сниться до недовгого роману;
✦ черв'яки на ній – до пліток з боку знайомих.

Сонник по днях тижня

Значення сну в залежності від того, коли наснилася могила:
✦ у понеділок могила сниться до неприємностей на роботі;
✦ у вівторок – до нових можливостей у бізнесі;
✦ у середу – до щасливих подій;
✦ у четвер – до перемоги над ворогами;
✦ у п'ятницю – до нових романтичних відносин;
✦ у суботу – до змін в особистому житті;
✦ у неділю – для отримання важливої ​​інформації.

Сонник для жінок

Для жінок:
✦ якщо дівчині наснилося, що вона бігла серед могил, то це до боротьби із суперницею;
✦ шукала потрібну серед безлічі чужих – до зміни професійної діяльності;
✦ прийшла на могилу покійної бабусі – до примирення після сварки з родичами;
✦ зламала хрест на ній – до конфлікту на роботі;
✦ прибирала сміття – до зміни способу життя.

Сонник для чоловіків

Для чоловіків:
✦ зрізати квіти на могилі сниться за допомогою родичів;
✦ рівняти яму – до безтурботності;
✦ проїжджати поруч із могилами на машині – до укладання вигідної угоди;
✦ проходити повз могили та каплиці – до участі у ризикованій справі;
✦ молитися біля могилки – до відвідування важливого заходу.

🌛Місячний сонник

Відповідно до Місячного сонника:
✦ у Повний місяць – до сварки з близькими людьми;
✦ на спадну – до неприємностей в особистому житті;
✦ в Молодий місяць – до прибутку;
✦ на зростаючий Місяць могила сниться до підвищення по службі.

Висновок

Не бійтеся бачити могилу уві сні. Не асоціюйте безпосередньо мрію зі смертю – навпаки, іноді цей образ означає абсолютно протилежне: початок шляху в іншому напрямку, заперечення старих поглядів, прагнення змін. Не бійтеся хвороб – сенс мрії криється в іншому.
Варіантів трактування сновидіння, в якому є сюжет могила, чимало, але для того, щоб визначити, який з них більше підходить Вам у поточний період Вашого життя, слід проаналізувати події минулого дня.
Спокійної, тихої ночі.
Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 21 лютого 2023 року

2 місячний день Загальний опис
Символ цього дня 
 «Ріг достатку» або «Паща». У міфології говориться, що ріг мав чарівну властивість давати в надлишку питво і їжу тому, хто ним володів, тобто ріг достатку – джерело багатства. 2 місячний день – час починань запланованого першого місячний день чи продовження планування, якщо немає можливості розпочати реалізації планів негайно. Реалізація планів вимагатиме сил, тому потрібно починати накопичувати сили. Зокрема, звернути увагу на харчові уподобання свого організму та зрозуміти, яка їжа йому необхідна. Довіритися інтуїції та скласти правильну та здорову дієту на весь місячний місяць. Також інтуїція допоможе краще зрозуміти людей з вашого оточення, чи порядні вони, чи не підводитимуть вони і чи потрібні вони Вам на вашому життєвому шляху.

Особлива практика в 2-й місячний день  пізнавання того, що вам потрібне і що не потрібне. Протипоказані злість, роздратування  це заважатиме очищенню щільного тіла. Головне в цей місячний період не перестаратися з навантаженнями, бо якщо розтягнути м`яз або перенапружити його, то щоб знову увійти до нормального ритму, знадобиться багато часу, оскільки будь-яка вправа, рух, зроблений у другий місячний день організм запам’ятовує, «записує» в своїх клітинах як програму на весь наступний місяць.

У людей, народжених в 2-й місячний день, як правило, працює система «множення». Все, що вони роблять,  роблять багато. Оскільки день називається «Ріг достатку» або «Паща», то люди цього дня їдять багато, але ніколи не бувають гладкими, оскільки у них постійно йде процес очищення.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 2-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌒 Місяць, що росте, або 1-а місячна фаза
Період місячного циклу від молодика до 1-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця починає накопичуватися. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці пробуджуються та стабілізуються. Емоційний стан людини перебуває у прихованій формі. Гарний час для різних починань та спілкувань. Творчих людей відвідує натхнення. «Включайте» свій мозок, будуйте плани, приймайте важливі рішення, займіться організаційними питаннями у бізнесі, робіть фінансові угоди, не уникайте фізичних навантажень. Залишайтеся миролюбними та чуйними.

♓ Місяць у знаку Риби
Виявляється романтичність чи мрійливість, щедрість, благодійність. Період загострення інтуїтивних здібностей. Прекрасний час для усамітнення з власними думками та почуттями. Бажано осмислити все, що сталося за останній місяць.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом керує Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій – не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може викликати агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися «тверезо» мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, що потребують нових ідей, ініціативи. Добре займатись бізнесом. Добре розумітися на конкурентах, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком і близькими – це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни 2 місячної доби

Сни у цей день зазвичай бувають віщими, є підказкою для здійснення ваших життєвих програм. Зазвичай швидко виконуються. Уві сні підключається підсвідомість. Потрібно правильно тлумачити підсвідомі символи та підказки, щоб обрати правильну лінію поведінки. Значення снів у другу місячну добу дуже важливі. Вони служать керівництвом у різних життєвих ситуаціях. Якщо ж у вашому житті зараз період роздоріжжя, Ви не знаєте куди йти і що робити, будьте особливо уважні до тих образів, які побачите сьогодні уві сні. При правильному трактуванні вони можуть Вам підказати правильний шлях. Наприклад, якщо Вам насниться кінь, автомобіль або будь-який інший засіб пересування, Ви повинні задуматися про вибір свого життєвого шляху. Чи люди зараз Вас оточують, чи йдете Ви своєю дорогою, чи просто необдумано слідуєте за кимось.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...