Translate

четвер, 2 лютого 2023 р.

Таємниця імені Інна

Історія появи імені Інна і його значення дуже цікаві. Існує декілька версій його походження. Так, за однією із них, ім'я Інна походить від латинського слова inno, що означає 
«плавати»«текти» або «протікати», тому у старовинних джерелах Інна  «бурхливий потік», без зазначення походження.

Вважається також, що ім'я Інна раніше було чоловічим, але зараз використовується тільки як жіноче.

Ще одна версія свідчить, що ім'я Інна походить від імені богині Інанна. Це грецьке ймення богині Іштар із шумерського пантеону богів. Вона була богинею родючості, чвар і плотської любові.

Ім'я Інна часто плутають з Інесою, і навпаки. Зустрічається не часто, але з вживання не виходить.

Інна – ім'я з незвичайним значенням та гарним звучанням, воно дає людині багато якостей, необхідних у житті. Це прекрасне жіноче ім'я наділить вашу дитину енергійністю, працьовитістю, завзятістю та талантами, які багато в чому допоможуть їй протягом усього життя.


Інна святкує іменини:

Лютий: 2 число.
Липень: 3 число.

Маленька Іннуся з дитинства має тяжкий характер. Вона настільки буває впертою, що доводить до сліз не лише себе, а й свою матір. У дитинстві вона рідко йде на поступки, тому що звикла до того, що вона завжди в усьому має рацію. Дівчинка справляє враження маленької розбійниці, непосидючої бовтанки, яка щохвилини перебуває в пошуках пригод. Інночка завжди сповнена енергії, діяльна; неможливо передбачити, як дівчинка поведеться в наступні кілька хвилин. Батькам непосиди це приносить чимало переживань та турбот. Ця непередбачуваність та активність Інни не дозволяє їй всидіти спокійно ні миті, для неї рухатися, вивчати світ, вигадувати щось нове, отримувати враження – життєва потреба. Невгамовну енергію дитини необхідно направити в корисне русло, інакше проблем з Інною може бути чимало.

Юна Інна залишається такою ж незалежною, діяльною, енергійною, непередбачуваною та активною, як і в дитинстві, але разом з тим і більш планомірною, розважливою, серйозною та розважливою. Інна, що підросла, почне керуватися не тільки однією інтуїцією, але й здоровим глуздом, стане набагато менш балованою і зухвалою. Батькам із нею буде набагато легше: на свою доньку вони зможуть розраховувати в будь-якій ситуації, дівчина ніколи їх не підведе, роботу завжди доведе до кінця, а головне – намагатиметься не покладаючи рук. Навчання в цілому дається їй досить легко, але можуть виникати і проблеми, найчастішою причиною яких є неприйняття Інною загальноприйнятих правил, рідше – небажання слухатися дорослих. Все ж таки Інна, намагаючись зберегти про себе гарну думку, не переступає кордонів. Вона здатна та талановита дівчина, це допомагає їй справлятися з будь-яким починанням.

Доросла Інна має такі риси характеру, як надійність, простота, легкість, від неї наче виходять промені світла. Вона трохи легковажна, незважаючи на сангвіністичний тип характеру, не наполеглива, завжди весела. Саму себе Інна вважає незалежною і самодостатньою жінкою, яка має свою думку, що відбулася. Образи вона в собі не тримає, відпускаючи їх і не зациклюючись на подібних дрібницях. Завдяки цьому вона уникає багатьох неприємностей. Впертість і принциповість Інни можуть сягати крайності. Пунктуальність та цілеспрямованість цінує понад усе, завжди виконує обіцяне, будь-яка справа доводить до кінця. Безцільне проведення часу не для неї Інна цінує кожну хвилину, використовуючи свій час тільки для пізнання нового і саморозвитку. Виконавчість, обов'язковість, планомірність відрізняють Інну шляху до мети. Вона ніколи не цурається своїх планів.

Інна має аналітичний склад розуму, прагне розвивати і примножувати свої вміння та здібності. Заради розвитку талантів вона готова пожертвувати всім, у тому числі сімейним щастям, особистими інтересами, матеріальним статком. Саморозвиток найчастіше є для Інни сенсом життя. Але якщо все ж таки Інна і зможе створити сім'ю, і знайти своє призначення, то близькі відійдуть на задній план. Другій половинці жінки доведеться нелегко – чоловік візьме на себе всі домашні зобов'язання, від нього Інна вимагатиме постійного захоплення своєю персоною.

Такі риси Інни, як комунікабельність, контактність, вміння відчувати людей дозволять Інні стати вихователем, керуючим, культурним діячем, учителем. Їй легко вдається вести людей за собою, заражаючи їх своєю невгамовною енергією та ентузіазмом. Інна має також уроджене почуття справедливості, тому й професії судді, адвоката, прокурора теж відмінно їй підходять. Ніколи не допускає поганого ставлення до тих, хто слабший, тому з неї вийде прекрасний керуючий школою, виправною установою, дитсадком, лікарнею чи будинком для людей похилого віку.

Сумісність Інни з чоловічими іменами

Найкраща сумісність у Інни з такими чоловічими іменами, як Авраам, Олексій, Гнат, Іполит, Клим, Максим, Михайло, Сергій, Тимофій, Фома, Ельдар. У союзі з такими чоловіками є величезні шанси на побудову справді щасливого шлюбу і сім'ї.

Максимальна сила почуттів буде з чоловіками на ім’я Аркадій, Арсеній, Вадим, Всеволод, Ізяслав, Інокентій, Родіон, Ерік. Стосунки тут теж будуть переповненими пристрастю і коханням, але до шлюбу тут навряд чи дійде.

Адам, Віталій, Володимир, Денис, Іван, Іраклій, Костянтин, Марк, Петро, Руслан, Сава, Степан, Пилип, Юрій, Ян – з цими чоловіками, за твердженням астрологів, зовсім немає ніяких шансів на добрі стосунки.

Камінь-талісман

Камені-талісмани Інни – це нефрит, бурштин та опал.
✔ Нефрит
Нефрит допомагає у досягненні поставленої мети, посилює проникливість, привносить щастя та гармонію у життя. Це камінь мужності, співчуття, справедливості, чуйності, великодушності та смирення. Сильним духом та відкритим людям нефрит дарує багатство та довголіття. При визначенні властивостей нефриту важливу роль відіграє колір каменю:
✦ Зелений нефрит заспокоює, бореться з депресією, захищає від злих духів та допомагає втілити мрії у реальність.
✦ Чорний нефрит надає сил і мужності.
✦ Синій нефрит знімає прокляття та наговори, допомагає розслабитися та набратися сил для рішучих дій.
✦ Коричневий або сірий камінь допомагає вгамувати надмірну емоційність і поглянути на ситуацію, враховуючи тверезий розрахунок.
✦ Помаранчевий або рожевий нефрит вгамовує пристрасті та створює сприятливе середовище для прийняття зважених рішень.
✦ Червоний нефрит утихомирює гнів і напругу.
✦ Білий камінь заспокоює.
✦ Жовтий нефрит приносить розуміння у відносини з коханою людиною.

✔ Бурштин
Бурштин, за переказами, це джерело віри, оптимізму та натхнення. Цей камінь посилює інтуїцію, сприяє реалізації ідей, приносить у життя свого власника радість, удачу, спокій та умиротворення. Наші пращури вірили, що бурштин прояснює думки, відганяє сум і тугу, бореться з безсонням. Крім того, вважається, що бурштин нейтралізує магію, захищає від псування, пристріту та будь-якого іншого негативного впливу. У християнській традиції бурштин ототожнюється з духовністю та небесним Світлом.Езотерики говорять про те, що саме бурштин виступає як сполучна ланка між людиною та Космосом, земною та божественною. Цікаво, що в руках злих людей бурштин темніє, тоді як присутність доброї людини змушує грати камінь усіма кольорами веселки.

✔ Опал
Цей камінь, що символізує вірність і в той же час суперечливість, споконвіку використовувався магами як оберег, що захищає від чорного чаклунства, псування, пристріту та інших ударів долі. На Сході вірили, що опал оберігає любов та щастя, захищає від хвороб та крадіжок, розвиває наявні таланти, посилює дар пророцтва. Допомога у досягненні своєї мети опал надає виключно порядним та благородним людям. При цьому у опала, оправленого в золото, магічні властивості посилюються вдвічі. Опал посилює духовний початок, дарує спокій та гармонію, бореться з депресією та безсонням, налагоджує справи сердечні, захищає сімейне щастя.
✦ Чорний опал негативно впливає на характер людини, спонукаючи його до розгульного життя та шкідливих звичок.
✦ Білий опал посилює позитивні якості свого власника, даруючи йому мудрість, смирення та терпіння.
✦ Вогненний опал привносить у стосунки пристрасть і символізує любов.
✦ Блакитний опал допомагає пізнавати нове та покращує стосунки з оточуючими.
✦ Зелений опал покращує здоров'я та дарує довголіття.

Колір імені

Інні принесуть удачу жовтий, зелений, помаранчевий та рожевий кольори.
✔ Жовтий колір
Люди з "жовтим" ім'ям випромінюють життєву енергію, вони інтелектуальні, раціональні, вміють аналізувати, при цьому мислити вони можуть і логічно, і абстрактно (залежно від ситуації). Твердість їхнього характеру, практичність, рішучість та вміння виділяти основне серед другорядного допомагають їм досягти великих успіхів на економічній та науковій ниві (та й у житті такі якості обов'язково знадобляться). Жовтий колір – це символ багатства, юності та мрії, але водночас цей колір символізує заздрість та ревнощі. Загалом жовтий колір підвищує життєвий тонус, тоді як гірчичний може навівати смуток та тугу.

✔ Зелений колір
Це колір гармонії та стабільності, який символізує сердечність, чуйність та доброту. Люди з «зеленим» ім'ям, незважаючи на те, що вміють заробляти гроші, абсолютно байдужі до матеріальних благ, вони більше дбають про свій духовний світ і душевний стан, гармонію з собою і навколишнім світом. Шумній компанії вони віддадуть перевагу спокійному і утихомирюючий відпочинок на природі. Зелений колір – це колір взаємодопомоги та підтримки, тому люди, яким опікується цей колір, завжди прийдуть на допомогу, не вимагаючи нічого натомість. Їм не страшні труднощі, які лише надають їм сил, причому вони чудово пристосовуються до різних обставин. Їх завжди оточує велика кількість друзів, які цінують розум, практичність та дотепність «зелених» людей.Слабкими сторонами людей цього кольору є надмірна чутливість і вразливість, до того ж, їх може сильно образити байдужість.

✔ Помаранчевий колір
Цей колір радості, тепла та активності символізує творчу активність, шляхетність помислів та впевненість. Люди з «помаранчевим» ім'ям не тільки відповідальні та рішучі, а й позитивні – для них не існує чорних фарб, адже вони твердо впевнені, що життя можна зробити веселкою. Емоційність іноді заважає їм приймати виважені рішення, що може негативно відбиватися і на роботі, і в сімейному житті. Але людям з «помаранчевим» ім'ям часто прощають помилки за їхню веселу вдачу, життєлюбність і позитивізм.

✔ Рожевий колір
Власники «рожевого» імені розумні, тактовні, врівноважені, спокійні та стримані. Вони уникають конфліктів і завжди готові до діалогу. Вони відкриті для нового і вільні від будь-яких забобонів. З такими людьми завжди легко, оскільки вони нічого не очікують від людей та й самі не люблять бути зобов'язаними будь-кому. Кожен має право на свою думку, яку слід поважати – так міркує людина, ім'я якої відповідає малиновому кольору. Але все ж таки несправедливості, лицемірства, лестощів і брехні люди з «малиновим» ім'ям не зазнають, оскільки самі проповідують принципи співчуття, відкритості, шляхетності та любові.

Число імені

Щасливе число для Інни – 5
Люди-п'ятірки – це волелюбні особи, які не здатні всидіти на одному місці, адже їх приваблює все невідоме та незвідане. Такі люди цінують дружбу, особливо якщо друзі (а їх у них досить багато) здатні розділити їхню потяг до пригод. Розвинена уява та природна допитливість сприяють тому, що люди-п'ятірки обирають творчі професії, у яких цінується краса слова. Як і всі творчі особистості, люди-п'ятірки піддаються сумнівам, що може призвести до втрати сенсу життя та різних нещасть. Тому вкрай важливо утихомирити свою емоційність і нестриманість, навчитися чути як себе, а й інших.

Планета

Інні сприяють планети Місяць і Сонце.
✔ Місяць
Незважаючи на те, що Місяць є супутником Землі, в астрології це небесне тіло прийнято вважати планетою. Місяцю з давніх-давен приписувалися магічні особливості (згадайте хоча б саги про вампірів і перевертнів, які активізувалися при повному Місяці). І дійсно: місячні люди, які часто володіють живою уявою і даром передбачення, під впливом місяця роблять непередбачувані вчинки. Загалом Місяць відповідальний за чутливість людини, її інтуїцію та заповзятливість. Місяць, що росте – символ світла і відродження, а спадна – символ темряви і похмурих подій.

✔ Сонце
Сонце – це втілення життєвої енергії та центр сонячної системи, довкола якого обертаються небесні тіла. В астрології Сонце символізує вищий ідеал, неповторність, яскраву індивідуальність, незалежність, оригінальність та унікальність.
Люди Сонця люблять перебувати у центрі уваги, причому вони твердо впевнені у своїй обраності.
Переваги:
✦ креативність;
✦ енергійність;
✦ сила;
✦ відвага;
✦ незалежність;
✦ вірність;
✦ амбітність;
✦ великодушність;
✦ благородство;
✦ оптимізм;
✦ чесність;
✦ працьовитість.
Недоліки:
✦ уїдливість;
✦ самовпевненість;
✦ ексцентричність;
✦ гординя.
Люди Сонця – це лідери за вдачею, тому вони почуватимуться комфортно виключно на керівних посадах.

Стихія

Стихією Інни є Земля.
✔ Стихія Землі
Представники цієї стихії – це практичні люди, які думають передусім про реальні нагальні проблеми.Вони за натурою скептики, прагматики та реалісти, тож очікувати від них романтичних вчинків не слід. Факти та дії – ось те, у що вони беззастережно вірять, а розхожі розмови та просторові висновки їх не цікавлять.
Переваги:
✦ послідовність;
✦ чесність;
✦ працьовитість;
✦ практичність;
✦ завзятість;
✦ вірність;
✦ надійність;
✦ відданість;
✦ активність;
✦ незалежність;
✦ сталість;
✦ ґрунтовність.
Недоліки:
✦ скнарість;
✦ черствість;
✦ впертість;
✦ гордість;
✦ відсутність уяви;
✦ песимістичність;
✦ жорстокість;
✦ замкнутість;
✦ холодність;
✦ повільність;
✦ стриманість.
Людей стихії Землі вабить життя далеко від міської метушні. Вони вважають за краще працювати на землі, яка щедро дякує їм за працьовитість своїми дарами. Люди Землі добре почуваються в тому випадку, якщо їхня робота стабільна і спокійна. Імена стихії Землі добре поєднуються з іменами зі своєї стихії чи стихії Води.

Тварина-символ

Тварини-символи Інни – тюлень, лань, голуб.
✔ Тюлень
Це неоднозначний символ, який уособлює як грайливість та невимушеність, так і батьківський захист. Вважається також, що тюлень уособлює повільність, щирість та добродушність.

✔ Лань
Це найдавніший символ, що є у всіх без винятку історичних традиціях і означає благодать, родючість, достаток, відродження, оновлення, силу, шляхетність дій і помислів, відвагу, чистоту. Слов'яни вірили, що лань (чи олень) могла як творити різні чудеса, а й переносити душі померлих в царство мертвих. У християнстві лань ототожнюється зі слугою Бога, тому вбивати цю тварину категорично заборонено, якщо не хочете спричинити нещастя і навіть смерть. Також лань – символ самітництва, благочестя та побожності. Так, в іконографії лань, яка топче землю, уособлює собою християнина, який відважно бореться зі злом.

✔ Голуб
Голуб – символ життя, переродження та трансформації. Цей птах уособлює дух світла, ніжність і непорочність, хоча в деяких культурах голуб вважається символом хтивості. Крім того, голуб асоціюється з жіночністю та материнством. Голубка, яка тримає в дзьобі оливкову гілку, символізує мир та оновлення життя. Голуб із пальмовою гілкою уособлює перемогу над смертю. У Китаї голуб – символ довголіття, подружньої вірності та поваги до батьків. У слов'ян цей птах вважається символом Святого Духа, невинності, миру, Хрещення та Благої Вісті. Так, голуби на лозі ототожнюються з тими людьми, які прийшли до Бога і повірили у Христа. У Старому Завіті цей птах – символ простоти, невинності, лагідності та нехитрості.

Зодіак

Найбільш відповідним для Інни знаком зодіаку є Телець.
✔ Інна-Телець
Народжена під знаком Тельця, Інна має характер енергійний і діяльний, вона завжди активна, ставить собі практично недосяжні цілі, у досягненні яких її не зупинить ніщо. Думка інших людей для неї не важлива, завжди показує себе тільки як незалежну та сильну особистість, вона не приймає критики у будь-якій формі. Вона завжди впевнена у своїх силах самодостатня особистість.

Рослина

Рослини, що сприяють Інні, це ірис та незабудка.
✔ Ірис
Ірис символізує мужність, відвагу, честь та гідність, мир та спокій. У християнстві ця квітка уособлює страждання Богоматері. Багато в символіці Ірис залежить від його кольору. Так, синій ірис символізує вічність, блакитний – віру та спокій, білий – чистоту та світлу пам'ять, жовтий – щастя та достаток. Ірис рожевого кольору ототожнюється із чуттєвістю, а червоного – із взаємною любов'ю. Фіолетовий ірис символізує стриманість та духовність. Взагалі на Сході ірис вважається квіткою дружби, поваги, довіри та вірності. Європейці шанують ірис як символ мудрості, надії та безстрашності.

✔ Незабудка
Ця неймовірно ніжна квітка символізує любов, тільки перевірено це почуття має бути розставанням. Саме незабудка уособлює відданість і довгу пам'ять про дні, проведені поряд з коханою людиною.

Метал

Металами, що заохочують Інну, є мідь і бронза.
✔ Мідь
Цей метал має магічні властивості та здатний відганяти нечисту силу.Згідно з переказами, Мойсей в ім'я порятунку ізраїльського народу від отруйних змій, яких сам пророк і наслав, виготовив змія з міді, прикріпив його до Т-подібної жердині та позбавив ізраїльтян від напасті.

✔ Бронза
Бронза є сплавом таких металів як олово і мідь, тому даному металу приписуються андрогінні властивості (тобто з'єднання протилежних принципів: хаосу і гармонії, активного і пасивного). У цілому нині цей метал символізує успішність, силу, міць, спроможність, стійкість.

Сприятливий день
П'ятниця

Несприятливий день
Понеділок

Пора року
Літо

Важливі роки життя

✦ 13 років;
✦ 22 роки;
✦ 30 років;
✦ 44 років;
✦ 55 років;
✦ 63 роки.

Зимова Інна – честолюбна, щира, доброзичлива, але може й проявити агресію, розлютитися з будь-якого приводу. Найкраще їй підійде партнер, який зможе нею керувати. У неї сильно розвинена інтуїція, вона чудово розуміється на людях. Фантазерка та мрійниця, у неї яскрава уява. Красномовна, начитана, товариська, підтримає будь-яку розмову.

Весняна Інна обов'язково буде надійною, цілеспрямованою, трохи честолюбною, працьовитою, надмірно самостійною, але в той же час їй постійно потрібно буде відчувати свою важливість і значущість. Уперта, наполеглива, вона ніколи не кидає почате, будь-що прокладаючи шлях до своєї мети. Така не зовсім розумна поведінка часто завдає їй безліч проблем та випробувань на життєвому шляху. Людям весняна Інна вважає за краще не довіряти, до чужої думки глуха і байдужа. Вона гіперактивна, любить галасливі посиденьки, подорожі та екстремальні розваги.

Літня Інна має таку якість, як подвійність. Дівчина, яка народилася в першій половині літа, дуже сильно переживає з приводу, часто невпевнена в собі, боязка, нерідко залежна від думки оточуючих. Інна із середини літа у справах керується найчастіше почуттями. Народжена ж в останній третині дівчина набагато впевненіша у своїх силах, незалежна, рішуча. Але в будь-якому разі літня Інна відчуває гостру необхідність у постійному розумінні, ніжності, турботі та коханні.

Осіння Інна – володарка непростого характеру. Вона може бути примхливою, непостійною, ненадійною, легковажною. Осіння Інна дуже діяльна та активна, вона постійно чимось зайнята. Найбільше залежить від свого настрою. Вона обожнює розваги та веселощі, волелюбна, заради життя без зобов'язань може пожертвувати і особистим життям. Але якщо вже осіння Інна по-справжньому закохається, то готова розпрощатися з легковажністю та свободою, ставши зразковою матір'ю та дружиною. На обман не піде за жодних обставин.
Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...