Translate

пʼятницю, 10 лютого 2023 р.

Таємниця імені Володимир

Ім'я Володимир має старо-слов'нське походження. Воно складається з двох частин: «влада» (володіти) і «мир», тому ім'я трактують як «володар світом». Іноді перекладають також як «знатний володар». Спочатку ім'я Володимир  було язичницьким ім'ям. Але після Хрещення Русі ім'я хрестителя – князя Володимира Святославовича – було канонізовано, але поширеність це ім'я отримало лише з другої половини ХІХ століття. За менш поширеною версією ім'я Володимир походить від давньо-німецького Вольдемара.

Амбіційний, розважливий, заповзятливий та комунікабельний Володимир тяжіє до підприємницької діяльності. Його бізнес обов'язково піде в гору, оскільки цей чоловік діє, керуючись холодним розумом. При цьому, домігшись успіху, він не зазнається і не стане зарозумілим, що характеризує його як відкриту людину. Цікаво те, що матеріальна складова бізнесу його цікавить набагато менше за сам процес розвитку та становлення тієї справи, якій він віддає всього себе без залишку

Володимир святкує іменини :

Січень: 21, 24 та 31 числа.
Лютий: 7, 10, 12, 16 та 26 числа.
Березень: 2, 6, 7, 21 та 25 числа.
Квітень: 3 та 6 числа.
Червень: 4 та 20 числа.
Липень: 10 та 28 числа.
Серпень: 13 та 27 числа.
Вересень: 2, 7, 9, 13, 15 та 16 числа.
Жовтень: 1, 4, 9, 17 та 21 числа.
Листопад: 3, 4, 5, 16 та 25 числа.
Грудень: 3, 5, 10, 15, 22, 26, 29 та 31 числа.

Маленький Володя – це талановитий мрійник та фантазер, який часто вигадує дивовижні історії. Вроджена допитливість допомагає йому відкривати нові і нові горизонти, завдяки чому життя його завжди насичене емоціями. Володя із задоволенням допомагає своїм батькам, тільки робити кілька справ одночасно і якісно він не вміє. Його важко назвати слухняною дитиною, оскільки вона рідко прислухається до думки рідних, воліючи чинити так, як вважає за потрібне. І взагалі батькам цей хлопчик із лідерськими задатками може завдати чимало клопоту, особливо якщо потрапить у погану компанію. Тому з дитинства Володю краще виховувати у суворості, спрямовуючи енергію у потрібне русло. Вчиться Володимир у початкових класах старанно і старанно, але згодом його успішність знижується, а все тому, що його дуже важко зацікавити в тому чи іншому предметі. У дитинстві Володимир більше нагадує миротворця, оскільки не любить конфліктувати (він взагалі намагається оминати спірні питання та ситуації).

Юний Володимир – активна, привітна та доброзичлива натура, здатна швидко реагувати на події, що відбуваються. Примітно те, що для цієї самостійної молодої людини вкрай важливо, що про неї думають оточуючі. Будь-яка критика ранить його самолюбство, причому зовні він ніяк не виявляє свою образу. У старших класах, а потім і в інституті (до речі, він надає перевагу технічним наукам) Володимир активно займається громадською діяльністю, в чому йому допомагають його лідерські якості.Володимир – справжній авантюрист, проте це не заважає йому ретельно продумувати та прораховувати кожен свій крок. Прагнення до незалежності і прагнення завоювати незаперечний авторитет призводять до того, що він іде проти усталених у суспільстві стереотипів, що часто збільшує кількість його недоброзичливців. Якщо говорити про друзів, то їх Влад обирає дуже ретельно, зупиняючи свій вибір на таких самих амбітних і розумних людях, як і він сам. Друзі своїх він любить і береже. У юності у Володимира починають виявлятися такі якості як егоїзм і образливість, з якими йому треба вчитися боротися, інакше в дорослому житті на нього чекає чимало розчарувань та конфліктів.

Дорослий Володимир воліє діяти наполегливо, але обдумано, при цьому далекосяжних планів на життя у нього немає, оскільки він відноситься до тієї категорії людей, які вважають за краще жити сьогоденням, а не майбутнім. При цьому до вирішення будь-яких завдань він намагається підходити творчо, але не забуваючи при цьому про логічну складову. Таке ставлення до справ дозволяємо йому неординарно, але при цьому правильно вирішувати будь-які завдання. Володимир любить увагу, похвалу та лестощі, тому намагається на всіх справити винятково позитивне враження. Не дивно, що чоловік на роботі розраховує на високі та відповідальні посади. Власник цього імені вміє контролювати свої емоції та зберігати холоднокровність у будь-яких ситуаціях, тому до нього часто звертаються за слушною порадою чи допомогою. Для Володимира важливі такі складові як порядок та комфорт, причому як у особистому житті, так і у суспільному.Будь-який хаос здатний вивести його зі стану рівноваги. У спілкуванні з жінками він інтелігентний, тактовний і милий, тому користується представницями прекрасної статі популярністю.

Працьовитість, наполегливість і відповідальність допомагають Володимиру досягти наміченої мети. Крім того, він завжди готовий розвиватися, а його чудова пам'ять допомагає аналізувати та синтезувати інформацію. Не дивно, що Володимир знайде себе у будь-якій професії. Він може досягти великих висот у будь-яких технічних науках, медицині, політиці, економіці. Завдяки своєму творчому початку власник цього імені може стати чудовим актором, письменником, режисером, композитором чи драматургом. Володимира можна назвати людиною, захопленою своєю роботою, якою він приділяє максимум часу, через що у нього часто виникають проблеми у сім'ї.

Сімейне життя для Володимира – це насамперед надійний тил. Крім того, він цінує комфорт і затишок, тому намагається оточити себе дорогими меблями та різними статусними речами, що допомагають принести в життя максимум задоволення. І ще: у його будинку має панувати ідеальний порядок. Зі своєю дружиною Володимир вибудовує дружні та довірчі стосунки, з дітьми відмінно ладнає, але виховний процес воліє перекладати на плечі подружжя. Звичайно, назвати Володю ідеальним сім'янином дуже складно, оскільки сім'ї він приділяє дуже мало часу (він або працює, або відпочиває від роботи в колі друзів). Побутові проблеми мало його хвилюють, тому він з радістю віддає верховенство своїй дружині (до певної міри цим і обумовлений вибір Володимиром сильної та енергійної супутниці життя). Якщо в сім'ї пануватиме розуміння, Володимир ніколи не зважиться на зраду, але якщо над сім'єю повиснуть грозові хмари, а дружина перетвориться на дратівливу фурію, то висока ймовірність того, що Володя шукатиме втіхи в обіймах іншої жінки.

Сумісність імені Володимир з жіночими іменами

Які імена підходять для шлюбу
Найбільша вірогідність міцних стосунків у Володимира з іменами: Агнія, Амалія, Ангеліна, Вероніка, Грета, Інеса, Ірина, Клара, Христина, Ліна, Марія, Марина, Ніна, Римма, Софія, Тетяна, Елеонора.

Найменша ймовірність міцних взаємин у Володимира з іменами: Аліна, Альбіна, Анфіса, Катерина, Карина, Лариса, Любов, Мирослава, Олександра, Олена, Сніжана, Таїсія, Тамара, Уляна, Ельвіра, Яна.

Камінь-талісман

Талісманом Володимира є зелена яшма.
✔ Яшма
Яшма нейтралізує негативний вплив, який виявляється ззовні, попереджає про небезпеку та захищає від нещасних випадків та бід, пристріту та псування. Цікаво, що камінь оберігає не тільки власника талісмана з яшми, а й його близьких людей. Крім того, цей камінь символізує красу, владу, досконалість, матеріальний достаток та витонченість, довголіття та саморозвиток. Яшма – талісман людей, які займаються розумовою діяльністю, тому рекомендується зберігати вироби із цим каменем у робочому кабінеті або на робочому столі. Крім отримання нових знань і просвітлення, яшма сприяє набуттю мужності та цілеспрямованості. Біблія свідчить, що яшма є одним із 12 священних каменів, що прикрашають рясу первосвященика, оскільки уособлює небо, мир і людське перетворення.
✦ Червона яшма захищає від негативного впливу недоброзичливців, причому камінь не просто нейтралізує таку дію, а й повертає її тому, хто її наслав.
✦ Зелена яшма допомагає налагодити стосунки з оточуючими, а також відновити душевну рівновагу.
✦ Коричнева яшма сприяє набуттю спокою, допомагає зосередитися та позбутися ілюзій, що заважають йти до мети твердою ходою.
✦ Різнобарвна яшма допоможе пережити важкі часи, пристосуватися до нових життєвих обставин, прийняти важке рішення. Також різнокольоровий камінь сприяє розвитку та прояву творчого потенціалу свого власника.

Колір

Щасливі кольори Володимира – зелений, червоний та фіолетовий.
✔ Зелений колір
Це колір гармонії та стабільності, який символізує сердечність, чуйність та доброту. Люди з «зеленим» ім'ям, незважаючи на те, що вміють заробляти гроші, абсолютно байдужі до матеріальних благ, вони більше дбають про свій духовний світ і душевний стан, гармонію з собою та навколишнім світом. Шумній компанії вони віддадуть перевагу спокійному і утихомирюючий відпочинок на природі. Зелений колір – це колір взаємодопомоги та підтримки, тому люди, яким опікується цей колір, завжди прийдуть на допомогу, не вимагаючи нічого натомість. Їм не страшні труднощі, які лише надають їм сил, причому вони чудово пристосовуються до різних обставин. Їх завжди оточує велика кількість друзів, які цінують розум, практичність та дотепність «зелених» людей. Слабкими сторонами людей цього кольору є надмірна чутливість і вразливість, до того ж, їх може сильно образити байдужість.

✔ Червоний колір
Життєстверджуючий червоний колір символізує активність та енергійність. Цей колір надає сил та рішучості. Але не слід забувати про те, що червоний – це колір любові та пристрасті, причому обидва ці стани можуть мати як творчий, так і руйнівний характер. Гнів, ревнощі і навіть ненависть також мають так звану червону ауру. Люди, чиї імена відповідають червоному кольору, відкриті і активні, але за своєю натурою вони бунтарі, тому їм часто важко влитися в новий колектив або оточення. Вони працелюбні і цілеспрямовані, тому часто домагаються багато чого в житті, але лише в тому випадку, якщо зможуть правильно розставити пріоритети, інакше реалізувати свої можливості їм не вдасться.

✔ Фіолетовий колір
Люди з «фіолетовим» ім'ям – це філософи та тонкі психологи, які вміють проникати у душу. Такі люди частіше живуть для інших та в ім'я інших, тим самим відповідаючи своїм високим ідеалам. Це чутливі, тонкі і влюбливі натури, у яких почуття панують над розумом, вони вірять у те, що любов і краса врятують світ. Але надмірна чутливість часто призводить до того, що в сімейному житті люди з «фіолетовим» ім'ям нещасні, оскільки однієї романтики та філософських розмов про сенс буття мало для побудови благополучної та стабільної родини. Є такі люди і недоліки – егоїстичність і самозакоханість.

Число імені

Щасливіше Володимира – 2
Люди-двійки дипломатичні, чесні та тактовні, тому користуються повагою на роботі, адже на них завжди можна покластися. Вони часто домагаються високого становища у суспільстві, але за умови правильної організованості та розподілу свого часу. Але люди-двійки з добродушних і відкритих людей можуть перетворитися на лицемірів, для яких важливо будь-що задовольнити свою марнославство.
Основні позитивні якості людей-двійок:
✦ дипломатичність;
✦ взаємовиручка;
✦ чесність;
✦ доброта;
✦ порядність;
✦ врівноваженість;
✦ тактовність;
✦ розважливість;
✦ м'якість;
✦ комунікабельність.
Водночас люди-двійки, які мають розвинену інтуїцію, часто невпевнені в собі, тому часто йдуть на поступки, при цьому доброта розцінюється оточуючими як слабкість.

Планета

Планети-покровителі Володимира – Венера та Сонце.
✔ Венера
Венера – це богиня кохання та ідеальної краси. До того ж саме ця планета є символом жіночого початку, тому не дивно, що люди, яким опікується Венера, романтичні та емоційні. Для них дуже важливо встановити з оточуючими відносини, побудовані на симпатії, довірі та любові, причому абсолютно неважливо про ділові відносини йдеться або про створення сім'ї.
Переваги:
✦ романтичність;
✦ чутливість;
✦ еротизм;
✦ відкритість;
✦ м'якість;
✦ енергійність;
✦ елегантність;
✦ чарівність;
✦ чесність;
✦ відданість;
✦ надійність.
Недоліки:
✦ пихатість;
✦ легковажність;
✦ ліньки;
✦ впертість;
✦ ревнощі;
✦ хтивість;
✦ жадібність.
Професія Венери: фотомодель, дизайнер, квітниця, адвокат, суддя, дипломат.

✔ Сонце
Сонце – це втілення життєвої енергії та центр сонячної системи, довкола якого обертаються небесні тіла. В астрології Сонце символізує вищий ідеал, неповторність, яскраву індивідуальність, незалежність, оригінальність та унікальність. Люди Сонця люблять перебувати у центрі уваги, причому вони твердо впевнені у своїй обраності.
Переваги:
✦ креативність;
✦ енергійність;
✦ сила;
✦ відвага;
✦ незалежність;
✦ вірність;
✦ амбітність;
✦ великодушність;
✦ благородство;
✦ оптимізм;
✦ чесність;
✦ працьовитість.
Недоліки:
✦ уїдливість;
✦ самовпевненість;
✦ ексцентричність;
✦ гординя.
Люди Сонця – це лідери за вдачею, тому вони почуватимуться комфортно виключно на керівних посадах.

Стихія

Стихія Володимира – Повітря.
✔ Стихія Повітря
Люди стихії Повітря товариські та допитливі, вони швидко (хоча часто і ненадовго) схоплюють інформацію, яку завдяки своєму інтелекту чудово синтезують та застосовують у житті. Жаль тільки, що не завжди фізичних сил їм вистачає для здійснення всіх задуманих планів.
Переваги:
✦ відходливість;
✦ ерудованість;
✦ контактність;
✦ кмітливість;
✦ веселість;
✦ розважливість;
✦ жвавість;
✦ об'єктивність;
✦ волелюбність;
✦ пристосовність.
Недоліки:
✦ непостійність;
✦ вітряність;
✦ холодність;
✦ розважливість;
✦ самовпевненість;
✦ різкість;
✦ впертість;
✦ двоособистість;
✦ норовливість.
Людей стихії Повітря інтуїтивно тягне на відкриті вітряні місцевості поля, луки, сади. Як і люди Вогню, вони віддають перевагу сільському життю. Якщо говорити про роботу, то і тут вони віддають перевагу відкритому повітрі замкнутому простору. Імена стихії Повітря поєднуються з вогненними представниками, тоді як іменами своєї стихії можлива міцна дружба чи надійне ділове партнерство.

Зодіак
Знаки зодіаку, сприятливі для Володимира, це Терези та Водолій.
✔ Володимир-Терези
Розумний, наполегливий та амбітний чоловік. Він готовий багато працювати, щоб забезпечити сім'ї гідний рівень життя. Вишукані манери, ввічливість та інтелігентність Володимира-Терези привертають до нього увагу багатьох жінок.

✔ Володимир-Водолій
Цей чоловік відрізняється інтелігентністю та врівноваженістю. Сперечатися з ним марно, але не тому, що він не хоче слухати думку співрозмовника, а через те, що Володимир-Терези відстоює власну думку чітко і логічно. Завдяки своїй дипломатичності швидко просувається кар'єрними сходами.

Тварина-символ
Тотемні для Володимира тварини – олень та яструб.
✔ Олень
Ця тварина символізує добробут, чистоту, оновлення, відродження, родючість, достаток, творення та духовність. Олень-самець – символ мужності, сили, сміливості, а також рішучості, стрімкості, розсудливості, грації та краси. На Заході олень вважався символом усамітнення та непорочності, тоді як на Сході – самотності, любовної томлі, але водночас щастя, довголіття та багатства. У християнській традиції олень – уособлення релігійної запопадливості, перемоги добра над злом. Це символ самотності, благочестя, а також чистоти. Слов'яни вірили в те, що олень здатний творити чудеса та переносити душі померлих в інший (його ще називають потойбічним) світ.

✔ Яструб
Цей хижий птах уособлює Небеса, силу, почесне походження. Це посланець Бога, який може безперешкодно дістатися Сонця. Згідно з ранньохристиянськими повір'ями, яструб – символ зла, причому приручений яструб уособлював собою зверненого язичника, тоді як чубатий яструб був символом надії та божественного осяяння.

Рослини

Рослинами-талісманами Володимира вважаються клен, верес та береза.
✔ Клен
Це символ стриманості, скромності, але при цьому матеріального добробуту та краси життя. Клен сприяє набуттю душевної рівноваги, дарує заспокоєння і вселяє впевненість у собі, оскільки вбирає у собі всі негативні емоції. На Сході це дерево (вірніше кленове листя) вважається уособленням чистого кохання, а тому заступається закоханим. У слов'ян клен асоціюється з молодим, сильним, струнким і добрим чоловіком, при цьому наші предки вірили, що опале кленове листя обіцяло розлуку з родиною. Вважалося, що вироби з клена привносять у будинок мир та любов, оберігаючи від зла та пристріту.

✔ Вереск
Ця рослина - символ захопленості, пристрасного кохання і радості, що переповнює. У Шотландії вірять, що вересовий мед надає сили і відваги, а також продовжує молодість. У слов'ян же ця рослина асоціюється з самотністю та безнадійністю (саме з вересу плентався вінок розлуки, який дівчина підносила як дар тому хлопцеві, стосунки з яким не складалися).

✔ Береза
Це символ весни, удачі, благополуччя, кохання, оновлення, початку чогось нового. Береза, що символізує невинність і чистоту, сприяє вдалому заміжжю та щасливому сімейному життю. Але все ж таки символіка берези неоднозначна: так, східні слов'яни вважали, що це дерево приносить не тільки удачу, а й неприємності, пов'язані з нечистою силою, а також душами померлих. Тому часто заговорені березові гілки та віники використовувалися як захисний оберег від злих духів.

Метал

Металом імені Володимира є срібло.
✔ Срібло
Срібло символізує добробут, душевну чистоту, цнотливість, красномовство, надію та мудрість. Срібло здатне накопичувати та зберігати інформацію чи емоції свого власника, при цьому цей метал темніє від великої кількості негативних емоцій та переживань. Крім того, темний колір срібла може свідчити про наявність у людини тих чи інших захворювань.

Сприятливий день

П'ятниця

Пора року

Осінь

Важливі роки життя:

✦ 17 років,
✦ 26 років,
✦ 32 роки,
✦ 47 років,
✦ 64 роки.

Зимовий Володимир – впевнений у собі чоловік, який стійко переносить усі життєві невдачі, не впадаючи у депресію. Він прямолінійний і щирий, у його вчинках немає каверзи. Обранка зимового Володимира має бути ніжною та м'якою, позбавленою кар'єрних амбіцій та готовою присвятити себе родині. При цьому для нього важливо, щоб його жінка була мудрою та розумною.

Весняний Володимир – це вітряна, темпераментна, розсіяна і вразлива натура, що важко переносить будь-які труднощі, тоді як критика на його адресу і зовсім здатна вибити землю у нього з-під ніг. Похвала та підтримка близьких людей – ось ті основні сили, які рухають цим чоловіком. Жінка весняного Володимира має бути сильною, жорсткою та наполегливою, оскільки саме на її плечі ляжуть всі турботи про сім'ю.

Літній Володимир закоханий, привабливий, але при цьому слабохарактерний, що не заважає йому користуватися успіхом у представниць прекрасної статі. Однак його безтурботність найчастіше заважає йому побудувати стабільне сімейне життя. У дружини літній Володимир вибирає або терплячу і люблячу жінку, готову вибачати його недоліки, або таку ж шукачку пригод, для якої сім'я не є пріоритетом.

Осінній Володимир – спокійний, дипломатичний, врівноважений і впевнений у собі чоловік, здатний швидко пристосовуватися до різних неприємностей. Він завжди домагається бажаного, оминаючи всі перешкоди. Його кохана жінка має бути красивою, розумною і амбітною, адже в осіннього Володимира все і завжди ідеально.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...