Translate

середу, 1 березня 2023 р.

Сон у ніч на 1 березня

Сни, побачені в ніч із 28 лютого на 1 березня, віщі. Вони здійснюються, але не скоро. Сновидіння можуть дати корисну інформацію. Вони містять підказки, які допоможуть розтлумачити сенс вашого життя. Як правило, вони зрозумілі і ясно показують вашу ситуацію, ваші завдання, цілі. Особливу увагу звертайте на слова, які будуть сказані уві сні. Саме через слова цього дня підсвідомість спілкується з нами. Якщо наснився поганий сон, то розкажіть його воді, що біжить, тоді все погане піде.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із вівторка на середу

Сон із вівторка на середу переповнений активністю та великою кількістю різноманітних сюжетів. Знайти єдино правильну смислову нитку у цьому хаосі практично нереально. Однак є маленька ймовірність здійснення деяких окремих частин сновидінь, які ніколи не містять нічого поганого.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про кохання та стосунки
У цей день сни, як правило, мають запобіжний характер. Навесні веселощі з коханою людиною говорить про необхідність внести більше різноманітності у відносини. Розрив, сварка, розлучення уві сні – наяву можлива поява суперника.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про весілля
Найчастіше такі сни відображають Ваші внутрішні потреби та бажання. Найімовірніше, вам не вистачає позитивних емоцій, уваги та турботи коханої людини.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася робота
Сни, що мають негативний характер, повідомляють про те, що вам, мабуть, настав час змінити ставлення до роботи, стати більш уважним, відповідальним і посидючим. Сон про збільшення зарплати може передбачати підвищення на посаді.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилися відпочинок та розваги
Зверніть увагу, з якими людьми Ви знайомитеся уві сні – цілком можливо, що це Ваші майбутні партнери чи друзі.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася померла людина
Такий сон є застереженням від фатальних помилок. Особливо якщо приснився померлий близький родич.

Тлумачення снів СВІЖІ ЗЕЛЕНІ ОГІРКИ

Сновидіння, в яких присутні свіжі огірки, практично завжди, мають позитивне значення, тлумачення снів, найчастіше пов'язане з двома сферами – здоров'ям та відносинами. Огірки символізують енергію, активність, життєву силу сплячого і передбачають, незабаром, зміни у добрий бік у різних напрямах життя. Вони є провісниками багатства, кохання та відмінного стану здоров'я. Тільки в дуже поодиноких випадках свіжі зелені огірки, побачені уві сні, можуть говорити про дрібні неприємності. Тому для правильного тлумачення сну потрібно згадати всі його деталі. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сняться свіжі огірки, ласкаво просимо на сторінки блогу
Dolina Magii

Зверніть увагу на те, який цей плід: свіжий або не дуже, в'яне або якийсь ще; якого кольору, розміру тощо. Що для вас у житті означає цей овоч? Які асоціації він викликає? Що було напередодні пов'язане з цим? Подивіться, що відбувається у вас зараз, чому потрібно приділити увагу, спираючись на сон про огірок.

Коротке тлумачення сну

У деяких джерелах йдеться про те, що зелені огірки сняться людям, стурбованим матеріальним становищем. Сновидець усіляко намагається забезпечити собі благополучне життя сьогодні та на перспективу. І незабаром з'явиться чудовий шанс збільшити капітал.

Побачити уві сні огірок – осягнути важливу істину. Коли до сплячого прийде це неминуче усвідомлення, він стане спокійнішим і впевненішим у собі. Таким чином, справи підуть у гору (як у кар'єрі, так і в особистому житті).

Іноді огірки сняться до якихось дачних робіт. У холодну пору року може йтися про купівлю насіння та висадження розсади. Якщо дачний сезон вже в розпалі, значить, має бути ґрунтовна робота на грядці.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Якщо сплячому довелося солити огірки уві сні, у реальному житті відбудеться серйозний конфлікт із коханою людиною на побутовому ґрунті.
✦ Красти – до втрати репутації.
✦ Різати – до візиту непроханих гостей.
✦ Свіжі зелені огірки, які раптово стали гнилими, сняться до невдалого курортного роману.
✦ Переспілі корнішони уві сні можуть передрікати розчарування в людині, яку сновидець довгий час вважав своїм другом.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Поливати овочі на грядці сниться до закінчення періоду невдач і безгрошів'я.
✦ У теплиці – до підтримки з боку рідних.
✦ Зривати зелені огірки уві сні – наяву отримати велику спадщину.
✦ Складати їх у банку – до появи нового джерела доходів.
✦ Якщо наснилося багато корнішонів, які спляча людина із задоволенням їла, у реальному житті настане радісна подія, пов'язана з приїздом родичів.

Тлумачення сну днями тижня

Щодня тижня вкладає в образ огірка власний зміст:
✦ понеділок – встановлення корисних ділових зв'язків;
✦ вівторок – добрі звістки від друзів чи родичів;
✦ середа – цікава філософська бесіда;
✦ четвер – перепади настрою;
✦ п'ятниця – позбавлення від сумнівів та подолання нерішучості;
✦ субота – заслужені почесті;
✦ неділя – незаперечний авторитет у ній.

Сонник для жінок

Якщо жінці наснився огірок, слід тлумачити цей образ, спираючись на її вік та сімейний стан.

✔ Молодій
Є ймовірність, що дівчина ухвалить досить авантюрне рішення про ранній шлюб після нетривалого знайомства з хлопцем. Ця ситуація спровокує подив і навіть протест із боку близьких. Але їх побоювання марні, адже стосунки у парі будуть щасливими.

✔ Зрілій жінці
Жінці доведеться знову поринути в атмосферу безтурботної молодості. Швидше за все, вона випадково зустрінеться з людиною, з якою дружила у минулому. Або вона знову повернеться до захоплень, які були в неї в молоді роки (наприклад, танці, спорт і так далі).

✔ Заміжній
Сон віщує загострення материнського інстинкту. Найближчими днями жінка багато часу проводитиме з дітьми і піклуватиметься про них з подвоєною силою. Якщо в сім'ї ще немає дітей, то є ймовірність, що скоро вони з'являться.

✔ Незаміжній
Зелений огірок може символізувати появу залицяльника, який буде на кілька років молодший від сновидиці. Але різниця у віці повністю компенсується сильними щирими почуттями. Відносини обіцяють бути цілком гармонійними та міцними.

✔ Вагітній
Сон про огірок віщує майбутній мамі приємні витрати. Швидше за все, їй доведеться відправитися на шопінг у компанії подруг за покупками для себе та майбутнього малюка.

Сонник для чоловіків

Представнику сильної статі можна по-різному тлумачити видіння про огірок залежно від віку. Також для розшифровки важливо, одружений він чи неодружений.

 Молодому
Огірок символізує прагнення вирватися з-під батьківського піклування та стати самостійним. Незважаючи на протести рідних, сновидець, швидше за все, надійде по-своєму. Він доведе, що незважаючи на юний вік, може міцно стояти на ногах.

 Зрілому
Сон віщує прийняття серйозного рішення, яке відкриє нову цікаву сторінку у житті сплячого. Можливо, він знайде у собі якийсь творчий талант чи підприємницьку жилку. Або він раптом захоче одружитися.

 Одруженому
Огірок символізує прагнення збільшення заробітків заради комфорту та благополуччя сім'ї. І ця мета найближчим часом буде реалізована завдяки добре оплачуваному підробітку.

 Холостому
Сон свідчить про те, що в найближчому майбутньому чоловіка очікує одруження і народження дітей. Сімейні обов'язки сприяють зміцненню відповідальності та розкриттю нових граней особистого потенціалу.

🌛Місячний сонник

Інтерпретації Місячного сонника залежать від фаз Місяця:
✦ якщо огірки сняться в молодик – наяву сплячому можуть зробити гарну пропозицію по роботі;
✦ на Місяць, що росте – втрата поваги і репутації в ділових колах;
✦ повний місяць – переживання через погіршення самопочуття близького родича;
✦ на спадний Місяць – завершення періоду невдач.

Висновок

Якщо вам наснилися огірки, сонник каже, це чудовий знак. Огірки уві сні символізують покращення стану здоров'я, підвищення фінансового благополуччя та везіння у робітничих та сімейних справах. Але є й інше тлумачення — якщо вам приснилися огірки, сон може означати, що ви постійно думаєте про якесь питання, яке вас турбує, і не можете знайти рішення.

Варіантів трактування сновидіння, в якому є образ СВІЖІ ЗЕЛЕНІ ОГІРКИ, чимало, але для того, щоб визначити, який з них більше підходить Вам в поточний період Вашого життя, слід проаналізувати події минулого дня.
Спокійної, тихої ночі.
Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 1 березня 2023 року

10 місячний день Загальний опис
Сприятливий день. Десята місячна доба – час спогадів, традицій, зміцнення сімейних уз. Налагоджуючи зв'язки зі своїми рідними та близькими, можна знайти енергію для руху вперед. Зв'язок із предками допоможе почуватися впевненіше у цьому житті. У десяту місячну добу рекомендується уникати самотності, корисно зустрічатися з родичами, друзями, просто з добре знайомими людьми, вести бесіди за інтересами або провести час за чаюванням. Лікувальна волога плюс інтуїція, що посилено проявляє себе в цей день, підвищать не тільки настрій, а й енергетику всього організму. Можна згадувати цікаві моменти з минулого, переглянути фотографії, де відображені щасливі життєві миті. У 10 місячний день дуже добре будувати будинок, дачу, завозити нові меблі, починати ремонт. Усі справи успішно просуватимуться. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 10-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♋ Місяць у знаку Рак
Час дуже сильного на емоційний стан людини. Ми стаємо м'якими та сприйнятливими до всього, що відбувається навколо нас. Філософське ставлення до себе, свого внутрішнього світу допоможе впоратися із життєвими труднощами. Спокійне і ласкаве спілкування до душі, чуйність до чужих страждань допомагає знайти друзів і помічників.

☿ Середа
Цього дня тижня миром керує Меркурій. Енергетика середовища – комунікабельна, лукава, пізнавально-активна. День схильності до навчання та прояви розумових здібностей. День зустрічей, переговорів та презентацій. Справи пов'язані з бізнесом, фінансами та торгівлею будуть сприятливими у середу. Налагоджуйте контакти з друзями, сусідами, товаришами по службі, партнерами, родичами. Рухайтеся та подорожуйте. Купуйте та продавайте все що хочете. Добре розпочати планове лікування. Не витрачайте час на порожні розмови та марні суперечки. Гарний час для веселощів. У середу не треба займатися справами вівторка, п'ятниці та неділі.

Сни 10 місячної доби

Позитивна енергетика десятого місячного дня позначиться і сновидіннях. Як правило, кошмари цього дня не сняться: приходять
легкі, безтурботні, приємні сни. Зазвичай вони не несуть жодної інформації, проте винятки становлять ті сни, коли Вам з'явився один із предків або померлих родичів. Дуже важливо згадати всі його слова та кожен його жест. Можливо він приходив, щоб сказати Вам щось важливе, вказати Вам потрібний напрямок. Намагайтеся звернутися за допомогою до професійних тлумачів снів, тому що побачити предка уві сні в 10 місячну добу – знак того, що Вам надіслано дуже важливу інформацію, яку потрібно правильно та вірно розшифрувати.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...