Translate

неділю, 12 березня 2023 р.

Сон у ніч на 12 березня

Сни, побачені в ніч з 11 на 12 березня, часто бувають віщими. У народі говорили, що вони можуть здійснитись на сьомий день. Тільки розповідати про сон нікому не можна. Спробуйте зрозуміти побачене самостійно. Тому що правильно трактувати свій сон зможете лише Ви. Якщо зробите це правильно, то побачите, в який бік Вам потрібно йти, щоб знайти гармонію в цьому житті. Якщо у Вас цього не вийде, значить, Ваша гармонія зі світом на даний момент порушена. Подумайте, що Ви робите у житті негаразд, і що можна поміняти. Сон також може підказати шляхи зцілення від хвороби, передбачити втрати, яких можуть призвести ваші дії.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із суботи на неділю

Побачений сон із суботи на неділю збувається цього ж дня. Події, які він віщує, залежить від настрою сновидіння. Якщо ви побачили щось хороше, то, напевно, варто чекати втілення. У разі негативного забарвлення бачення воно може ніяк не проявити себе в реальному житті.

Тлумачення снів АВІАКАТАСТРОФА

Бачити авіакатастрофу уві сні – не завжди до поганих ознак. Вчені кажуть: таке видіння є проекцією тривалого внутрішнього стресу. Небезпека може йти не лише ззовні. Сновидіння може говорити саме за себе, відображати ваш душевний стан зараз. Організм підказує: я страждаю, втомився, скоро захворію через перенапруження. Песимізм, депресія, паніка, безвихідь – не найкращі по життю товариші. Займіться своїм емоційним станом для з'ясування та усунення причин появи страшних снів.

Сонник дещо по-іншому трактує до чого сниться авіакатастрофа. Щоб зрозуміти таємне послання правильно, зверніться до деталей, згадайте все до подробиці.  Більшість тлумачів вважають, що літак сниться до подорожей, але є й нюанси. Існує таке повір'я, якщо пережити авіакатастрофу уві сні, наяву вона вже не повториться.
Сонники допоможуть розібратися, до чого сниться авіакатастрофа та зробити правильні висновки у реальному житті. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться авіакатастрофа, ласкаво просимо на сторінки блогу Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

Незважаючи на негативне емоційне забарвлення, у більшості сонників авіакатастрофа трактується позитивно. Сон віщує здійснення надій та втілення ілюзій у реальність. Навіть найсміливіші бажання несподівано можуть стати дійсністю.

Падаюча крилата машина часто сниться людям, які зіткнулися з якимись страхами або побоюваннями. У разі образ немає конкретного тлумачення, а лише відображенням тривожного стану сплячого.

Катастрофа може символізувати закінчення чогось: якоїсь справи чи навіть цілого життєвого етапу. Буде підбиття підсумків і невеликий перепочинок перед новим стартом.

Деякі тлумачі вважають, що падіння літального апарату сниться до високого соціального стану. Люди, які ще вчора дивилися на вас зверхньо і ставилися з зневагою, переймуться до вас повагою і прагнутимуть спілкування.

ТОП 5 негативних тлумачень:

✦ Почути, як падає літак, або побачити це особисто – сниться до несприятливої ​​події, яка на якийсь час позбавить можливості виконувати свою роботу.
✦ В авіакатастрофі постраждали близькі люди – сон може означати переклад відповідальності на них наяву. Бачення підказує сновидцю, що така поведінка матиме негативні наслідки: фінансові втрати, розлад усередині сім'ї.
✦ Побачити, як розбивається великий лайнер, де всі вижили – сниться до пліток у робочому колективі.
✦ Спостерігати, як падає літак, і бачити мертвих людей – означає зіткнутися зі зрадою партнера.
✦ Якщо наснилося, що лайнер упав і вибухнув, то це до звільнення через скандал із керівником.

ТОП 5 позитивних тлумачень:

✦ Сталася катастрофа, але ніхто з пасажирів не постраждав – сон передбачає вихід зі складної ситуації за допомогою нестандартного рішення.
✦ Випадково потрапити за штурвал падаючого боїнгу і запобігти краху – сниться до подолання перешкод своїми зусиллями.Допоможе сновидцю набути мудрості та терпіння.
✦ Вистрибнути з літака і вціліти – означає досягти успіху.
✦ Якщо наснилося, що лайнер падає з великої висоти, це до здійснення сміливого вчинку.
✦ Під час авіакатастрофи пілот катапультувався з парашутом – до зміцнення авторитету на роботі та в сім'ї.

Тлумачення сну днями тижня

Бачення про авіакатастрофу мають різне значення, залежно від того, коли саме вони сняться. Так, якщо в певний день тижня вам приснилося, що літак розбився, це може означати наступне:
✦ у понеділок – низка приємних зустрічей із друзями дитинства та іншими старими знайомими;
✦ у вівторок – праці та таланти будуть гідно оцінені;
✦ у середу – зародження дружби з людиною, яка раніше вважалася ворогом;
✦ у четвер – приємне хвилювання перед якоюсь урочистою подією;
✦ у п'ятницю – веселе проведення часу в теплій дружній атмосфері;
✦ у суботу – здобуття нових корисних знань та цінних навичок;
✦ у неділю – повна відсутність конкуренції на шляху до успіху.

Сонник для жінок

Будучи вразливими за своєю натурою, жінки приділяють особливу увагу снам. Вони можуть злякатися авіакатастрофи, але даремно, адже вона обіцяє позитивні зміни.

✔ Молодій
Якщо юній особі наснилося, що впав літак, значить, їй доведеться виявитися учасницею весільного переполоху. Тільки на одруженні вона буде не в ролі нареченої, а в гості. Швидше за все, заміж вийде одна із подруг або близька родичка сновидиці.

✔ Зрілій жінці
Авіакатастрофа уві сні означає подію, яка змусить дорослу жінку знову відчути себе молодою дівчиною. Можливо, відчуття легкості та окриленості буде пов'язане із зародженням нового романтичного почуття.

✔ Заміжній
Сон може символізувати аварію існуючого порядку в сім'ї та встановлення нового. Наприклад, жінка влаштується на нову роботу і почне заробляти набагато більше за чоловіка. Таким чином, вона потіснить його з почесного місця глави сім'ї та візьме кермо правління до своїх рук.

✔ Незаміжній
Якщо холостячці наснився лайнер, що падає, це означає, що незабаром період самотності підійде до кінця. Жінка несподівано отримає пропозицію руки та серця. І не від когось, а від заможного кавалера з вищого суспільства. Незважаючи на те, що в цьому союзі буде більше розрахунку, ніж кохання, шлюб буде цілком щасливим та гармонійним.

✔ Вагітній
Сон про авіакатастрофу означає, що жінка має неодноразово випробувати щастя материнства. Є ймовірність, що не пройде й року з моменту пологів, як вона знову завагітніє.

Сонник для чоловіків

Для представників сильної статі сновидіння про авіаційні катастрофи можуть мати різне значення. Воно багато в чому залежить від віку сновидця, а також його сімейного стану.

✔ Молодому
Якась юна особа відчуває до сплячого безмежну любов і прихильність, але соромиться сказати про свої почуття. Але незабаром вона набереться сміливості та заявить про себе. Це цілком може стати початком перспективних відносин з перспективою на щасливий шлюб.

✔ Зрілому
Падаючий авіалайнер уві сні обіцяє сновидцю спокійне та спокійне життя. Чоловіка чекає нове кохання. У нього може зав'язатися роман із жінкою, яка буде набагато молодшою ​​за нього. Незважаючи на різницю у віці та скепсис з боку оточуючих, закохані будуть щасливі.

✔ Одруженому
Крах під хмарами означає, що у сплячого може з'явитися ідея відкриття сімейного бізнесу. Катастрофа символізує хаос та хвилювання, пов'язані з реалізацією цього проекту. Але згодом, коли роботу буде налагоджено і підприємство почне приносити перший прибуток, атмосфера в будинку знову стане спокійною та гармонійною.

✔ Холостому
Якщо чоловік звик до свободи, сон про авіакатастрофу означає, що він змінить своє ставлення до шлюбу. Познайомившись із жінкою своєї мрії, затятий холостяк захоче якнайшвидше поринути в атмосферу сімейного життя.

🌛Місячний сонник

Розшифровки сновидіння з Місячного сонника:
Оскільки нічне світило впливає формування сновидінь, важливо враховувати його фази при тлумаченні сну про катастрофу. Літак, що розбився, може бути наділений наступним змістом:
✦ в Молодий місяць – дорогий подарунок від малознайомої людини;
✦ на Місяць, що росте – цінна порада, до якої варто прислухатися;
✦ в Повний місяць – глибокі роздуми і пошук свого призначення;
✦ на спадний Місяць – безкорисливий вчинок на благо оточуючих.

Висновок

Варіантів трактування сновидіння, в якому є сюжет АВІАКАТАСТРОФА, чимало, але для того, щоб визначити, який з них більше підходить Вам у поточний період Вашого життя, слід проаналізувати події минулого дня. 

Нехай картини авіакатастрофи, що приснилися, не лякають і не турбують вас. Жахливий сюжет уві сні має зовсім протилежне значення наяву. Крах авіалайнера обіцяє внутрішню гармонію, успішну кар'єру і удачу в амурних справах. Іноді такі сни підштовхують працювати над собою.

Сни – вісники підсвідомості із завуальованим змістом. Трактування будь-якого сновидіння не буває прямим: щоб зрозуміти справжнє значення, вникаємо в деталі, аналізуємо.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Місячний календар 12 березня 2023 року

20-й місячний день Загальний опис
Двадцятий день – день важливих вчинків. Цей день є досить серйозним. Він пов'язаний із духовним перетворенням, подоланням сумнівів та пізнанням космічного закону. Не можна виявляти злість і зарозумілість. Бажано набратися рішучості, впевненості та з легкістю реалізувати важливі, давно відкладені справи. Якщо ви давно планували якийсь важливий вчинок і не могли на нього наважитися, сьогоднішній день ідеально підходить для його вчинення. Не піддавайтеся гордині та зарозумілості. Не бурчіть, а сконцентруйтеся на подоланні перешкод. Коли візьмете мету, не уявіть собі занадто багато. Сприймайте свою перемогу як природне явище вашого життя. Сьогодні зручний день для практики усвідомлених сновидінь. Нічні мрії можна замовити. Можна опинитися у чужому сні чи побачити вирішення проблеми. Багато сьогоднішніх снів згодом збуваються.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 20-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються на прийнятті важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♏ Місяць у знаку Скорпіон
Підвищені інтуїтивні здібності допомагають у вирішенні будь-яких проблем. Збільшується можливість нових зустрічей, цікавих знайомств. Таємничість знака сприяє дослідницькій діяльності. З'являється прагнення філософії чи містики.

☉ Неділя
Цього дня тижня світом керує Сонце. Енергетика неділі – життєлюбна, сприятливо-пасивна. День безумовного кохання та щедрості. День святкування та підготовки до світлого майбутнього. У неділю потрібно розпочинати нові справи, будувати плани, приймати важливі рішення та радіти всьому навколишньому. Рекомендуються активний відпочинок, прогулянки природою, фізичні вправи, відвідування храму. Цього дня ходять у гості, відзначають різні події, танцюють, співають, веселяться від душі. У неділю не можна займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни 20 місячної доби

Сни 20 місячного дня особливі. Якщо перед сном сформулювати питання, важливе для Вашого життя чи долі, то уві сні можна отримати відповідь. Можна навіть спробувати комусь наснитися. У цю місячну добу краще, ніж у решту, вдаються «запрограмовані» сни, треба тільки перед сном уявити собі, куди ви хочете відправитися, що побачити. Прокидаючись, можна примовляти: «добрий сон – здійснися, а поганий – відв'яжися.» Ви переконаєтесь у правильності сну на четвертий день.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...