Translate

вівторок, 28 березня 2023 р.

Сон у ніч на 28 березня

Сновидіння нинішньої ночі вважаються пророчими. Як правило, вони здійснюються протягом одного-двох тижнів. І чим краще ви запам'ятаєте побачене, тим більше шансів стати реальністю.

Якщо в ніч з 27 на 28 березня вам насниться зліт (наприклад, ви опинитеся в літаку, який почав набирати висоту), сходження (скажімо, на гору), швидка поїздка (в авто чи поїзді), значить, найближчим часом у вашому житті відбудуться зміни – хочете ви цього чи ні.

Буває й таке, що у сновидіннях є люди з минулого. В цьому випадку сплячому необхідно зрозуміти, як герої нічних мрій впливають на сьогодення. Можливо, варто скоригувати свою поведінку та вийти з-під їхнього контролю.

Якщо ж наснився важкий сон, а ви не хочете, щоб він справдився, то розкажіть його комусь із рідних чи друзів. Також постарайтеся найближчим часом не бути там, де відбувалися основні події сновидіння.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не здійсниться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує та налаштовує Вас на рух лише «вгору» і лише вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення до досягнення мети, він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

Тлумачення снів ПОЇЗД

Образ поїзда уві сні може бути зовсім різним: від транспортного засобу, що стрімко мчить вдалину, до старого занедбаного вагона, що стоїть на порослих травою рейках. До розшифрування сновидіння, в якому був присутній сюжет поїзда, варто поставитись з відповідальністю. Це важливе сновидіння, що несе в собі багато інформації про майбутні події. Рекомендується запам'ятати бачення у всіх деталях, це допоможе правильніше розшифрувати його. Іноді такий сон прямо говорить про швидку подорож. Але найчастіше цей образ є алегорією, розшифровка якого залежить від подробиць і деталей вашого сновидіння. При цьому у кожного окремого бачення є певне трактування по соннику. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться поїзд, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

У більшості сонників образ поїзда асоціюється з мандрівкою. Цілком ймовірно, що скоро сплячий відправиться у відпустку або у відрядження. Причому необов'язково залізничним транспортом. Можливо, літаком, автобусом чи машиною.

Поїзд може символізувати зміни на краще. Можливо, зараз сновидець незадоволений своїм життям. Але вже незабаром удача посміхнеться йому, і він наблизиться до своєї мрії.

Іноді такий сон віщує досягнення високого соціального стану з усіма привілеями, що з нього випливають. Сновидець зможе на рівних спілкуватися з людьми, яких раніше вважав недосяжними.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Їхати в поїзді, який прямує до пекла – до невпевненості в собі.
✦ У примарному – до сліз.
✦ Їхати у поїзді та розмовляти з пасажирами – до труднощів на роботі.
✦ І лежати на нижній полиці плацкарта – до погіршення здоров'я.
✦ Випасти з поїзда на ходу – до участі в авантюрі.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Їхати у дуже гарному вагоні сниться до поваги оточуючих.
✦ Мчати поїздом серед засніжених гір – до затишку та гармонії в будинку.
✦ Виїжджати на ньому жити в теплу країну – до вечірки.
✦ Зачепитися за останній вагон та їхати зайцем – до романтичної поїздки.
✦ Їхати в поїзді та чекати на свою зупинку – до участі у прибутковій справі.

Сонник по днях тижня

Значення в залежності від дня тижня:
✦ у понеділок їхати поїздом сниться до виконання малооплачуваної роботи;
✦ у вівторок – до участі у судовому процесі;
✦ у середу – до вирішення складних питань;
✦ у четвер – до підписання важливого документа;
✦ у п'ятницю – за допомогою близьких у скрутну хвилину;
✦ у суботу – до успіху та благополуччя;
✦ у неділю – до покращення якості життя.

Сонник для жінок

Представницям прекрасної статі слід тлумачити сон, залежно від віку. Також істотну роль відіграє сімейний статус.

✔ Молодій дівчині
Можливо, бачення віщує несподіване рішення про заміжжя. Спочатку рідні будуть проти раннього шлюбу, але потім схвалять його. Таким чином, сновидиця з головою порине у весільний клопіт.

✔ Зрілій жінці
Залізничний склад може наснитися жінці до приємного та змістовного спілкування з цікавою людиною. Образ поїзда натякає на те, що знайомство швидше за все відбудеться в подорожі. Якщо далеких поїздок не планується, то може йтися навіть про громадський транспорт.

✔ Заміжній
Потяг може наснитися до спонтанної сімейної подорожі. Можливо, це буде подорож у гості до родичів. Не виключено, що чоловік підготує жінці романтичний сюрприз.

✔ Незаміжній
Можливо, сновидиця ставить матеріальне благополуччя вище від почуттів, тому віддає перевагу заможним кавалерам. Її пошуки нарешті увінчаються успіхом, і вона зможе розраховувати не тільки на міцні довгострокові відносини, але також на вигідний шлюб.

✔ Вагітній
Потяг символізує той факт, що після пологів майбутній мамі не доведеться довго сидіти в декреті. Вона може отримати дуже перспективну пропозицію по роботі та зайнятися розвитком кар'єри вже в перші місяці життя малюка.

Сонник для чоловіків

Все, що стосується техніки та транспорту – це суто чоловіча сфера. Тому представникам сильної статі варто приділити особливу увагу снам про поїзди.

✔ Молодому
Незважаючи на юний вік, сновидець має раціональне фінансове мислення і далекоглядність. Вже зараз він думає, як забезпечити собі безбідне життя в майбутньому. І незабаром йому здасться можливість збільшити свій невеликий капітал або вигідно вкласти кошти.

✔ Зрілому
Іноді поїзд віщує вдалу угоду купівлі-продажу. Можливо, сновидцю вдасться придбати потрібну та якісну річ за вигідною ціною. Також не виключено, що він зможе дорого продати предмет, яким сам давно вже не користується.

✔ Одруженому
У сім'ї сплячого з'явиться необхідність у якійсь великій і дорогій покупці. Чоловікові доведеться багато працювати (у тому числі понаднормово), щоб якнайшвидше порадувати близьких потрібним придбанням.

✔ Холостому
Потяг сниться до знайомства з вольовою та неприступною дамою, яка викличе бурю почуттів у душі сновидця. Буде непросто, але природна чарівність та наполегливість зроблять свою справу. Чоловік у результаті досягне розташування цієї жінки.

🌛Місячний сонник

Тлумачення залежно від фази Місяця:
✦ Повний місяць їхати в поїзді сниться до народження доньки;
✦ на спадаючий Місяць – до розчарування в близькій людині.
✦ в Молодий місяць – до проведення часу в компанії друзів;
✦ на Місяць, що росте, – до періоду стабільності.

Висновок

Як і всі сновидіння, сюжет поїзда також має різні тлумачення. Все, як у реальному житті – скільки людей, стільки варіантів. Сонники розповідають лише про ті пояснення снів, які зустрічалися набагато частіше за інших. Ці збірки засновані на тривалих спостереженнях, переказах, інколи ж навіть на забобонах. Підсвідомість людини – це таємниця. Щоб не обіцяв Вам сон, пам'ятайте, не всі вони справджуються, а лише ті, які привиділися у певний день і годину.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Місячний календар 28 березня 2023 року

8-й місячний день Загальний опис
Восьмий місячний день – день очищення. Бажано поставитися до себе з критичністю та проаналізувати минуле. Гарний час для очисних процедур як тілесних, так і духовних. Можна зробити розвантажувальний день. Провести процедури з очищення та омолодження організму, прийняти водні процедури. День вдалий для будь-яких перетворень. Можна взятися за нові справи, намітити нові плани, зробити вдома ремонт, поїхати в подорож, переїхати в іншу квартиру, змінити місце роботи. Намагайтеся також запам'ятати свої сни. Цього дня сни розкривають нам сенс життя, розповідають про нашу місію, навіщо ми прибули на землю і яка роль у житті світу нам уготована. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 8-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌒 Місяць, що росте, або 1-а місячна фаза
Період місячного циклу від молодика до 1-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця починає накопичуватися. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці пробуджуються та стабілізуються. Емоційний стан людини перебуває у прихованій формі. Гарний час для різних починань та спілкувань. Творчих людей відвідує натхнення. "Включайте" свій мозок, будуйте плани, приймайте важливі рішення, займіться організаційними питаннями у бізнесі, робіть фінансові угоди, не уникайте фізичних навантажень. Залишайтеся миролюбними та чуйними.

♊ Місяць у знаку Близнюки
Рухливість знака сприяє у вирішенні дрібних справ, що накопичилися, відволікають від великих, тому що в цей період поверхневе ставлення до світу не дозволить зосередитися на важливому. У ці дні люди бувають говіркішими, ніж зазвичай. Легкість у спілкуванні допоможе налагодити нові контакти, освоїтись у будь-якому колективі. Через непередбачуваність та вітряність знака може з'явитися почуття занепокоєння про порожній і не раціональний марнування часу.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом керує Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій - не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може викликати агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися "тверезо" мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, що потребують нових ідей, ініціативи. Добре займатись бізнесом. Добре розумітися на конкурентах, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком і близькими - це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни 8 місячної доби

На тлумачення сновидінь у восьму місячну добу впливають символи цього дня: птах Фенікс і скриньку зі скарбами. Адже вони намагаються приховати від людини свою сутність і свято оберігають свої таємниці, тому будьте готові до того, що сни цього дня розтлумачитиме зовсім непросто. Сьогоднішні сни – це справжнє одкровення: вони виявляють те, що глибоко лежить у підсвідомості людини. Зумієте зловити нитку правильного тлумачення – зможете зрозуміти, що відбувається у Вашому житті і куди потрібно рухатися далі, які і де коригування потрібні. Часто сни 8 місячного дня вказують ті бажання, які були виконані, плани, які були реалізовані. Отже, можливо, настав час виправити помилки минулого. 8 місячний день – це час перетворень, змін та переродження, коли світ відкривається перед людиною по-новому. Будьте готові до болючих, але необхідних трансформацій, не противіться їм.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...