Translate

пʼятницю, 24 березня 2023 р.

Сон у ніч на 24 березня

Сни, побачені в ніч з 23 на 24 березня, можуть відповісти на складні питання, які вас мучать зараз. Для того щоб на вас зійшло осяяння, потрібно перед сном подумки поставити чітке питання «по темі» 
 уникайте розмитих формулювань. Вважається, що «нічна подорож» у такий час  попередження про майбутні події. Саме тому важливо запам'ятати всі деталі, проаналізувати вашу поведінку та емоції, які ви відчуваєте.

Сон, що наснився у ніч проти 24 березня, може збутися через 12 днів. Такий сон, якщо він виявився страшним та неприємним, вказує на внутрішні проблеми людини, які заважають у житті.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із четверга на п'ятницю

Сон із четверга на п'ятницю обов'язково здійсниться, якщо він пов'язаний із романтичною, любовною частиною Вашого життя. Варто звернути увагу на час, коли приснився сон. Сон, що приснився до півночі здійсниться, але доведеться трохи почекати, з півночі до 3-ї ранку  сон повинен виповниться в найближчі три місяці, сон, що прийшов на світанку не змусить Вас довго чекати свого виконання.
Покровителькою снів із четверга на п'ятницю є Венера, вона допомагає Вам краще зрозуміти власні почуття, емоції, переживання, серцеві бажання, особливо в любовному руслі.
Сни побачені з четверга на п'ятницю безпосередньо пов'язані з особистим життям людини, її творчим початком та матеріальним та соціальним становищем. Якщо Ви уважно аналізуватимете свої сновидіння, то можливо саме уві сні Ви знайдете підказку, яка допоможе Вам здійснити давню мрію.

Тлумачення снів КРОВ

Кров сама по собі має позитивне значення – вона символізує життя, життєву енергію та силу. А ось трактування такого сну може бути різним – як позитивним, так і негативним. Одні провидці стверджують, що кров у снах є символом життєвої енергії та сили. На думку інших, побачити її уві сні – до втрати та розлуки, для закоханих – розрив стосунків. Відштовхуючись від цього, можна дізнатися, що означають різні сценарії снів, у яких була кров. Але однозначно такі тлумачення не варто сприймати дослівно – є багато нюансів, які допоможуть отримати правильне розшифрування такого сну.
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться кров, ласкаво просимо на сторінки блогу Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

Якщо вірити стародавнім передбаченням, кров відвідує людей, яким призначені великі діяння. Щасливчикам, яким пощастило бачити цей образ, уготована особлива доля, сповнена несподіваних поворотів!
Багато старовинних сонників тлумачать бачення, як довгу життєву дорогу, заможність, міцне здоров'я. Не обов'язково ці тлумачення торкнуться саме вас! Образ може попереджати про одужання чи довголіття близьких. Або обіцяти всій сім'ї достаток.
Нерідко значення стосується серцевих справ, пророкуючи любовні метання або сильну пристрасть. А що значить той сон, який наснився вам, дізнаємося вже дуже скоро!

ТОП 5 негативних значень:

✦ Багато крові чорного кольору сниться до труднощів у спілкуванні з родичами.
✦ Намагатись зупинити кров із носа сниться до сварки з родичами через спадщину.
✦ Стіл, залитий кров'ю, – до зради близьких людей.
✦ Лежати у калюжі крові – до серйозних проблем зі здоров'ям.
✦ Забруднити кров'ю з пальця стіни у ванній сниться до депресії.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Бачити уві сні велика кількість густої крові – до гарного настрою.
✦ Бачити, як кров із носа капає на білий сніг – до укладання вигідної угоди.
✦ Витирати кров із підлоги – до покращення житлових умов.
✦ Бачити краплі крові, що капають з ока – на похвалу від керівництва.
✦ Побачити, як хтось спливає кров'ю – до приємного проведення часу з коханою людиною.

Сонник по днях тижня

Тлумачення залежно від того, коли наснилася кров:
✦ у понеділок  до переживань за здоров'я близької людини;
✦ у вівторок  до отримання вигідної пропозиції;
✦ у середу  до зустрічі зі старим знайомим;
✦ у четвер  до емоційного вигоряння;
✦ у п'ятницю – до негативної події;
✦ у суботу  до невпевненості у власній привабливості;
✦ у неділю  до візиту непроханих гостей.

Сонник для жінок

Якщо жінці наснилися кров, слід тлумачити цей образ, спираючись на її вік та сімейний стан.

✔ Молодій
З'явившись молодій дівчині, власна кров пророкує один багаторічний, щасливий шлюб. А побачивши чужу, сновидиця стане об'єктом божевільної пристрасті до вух закоханого шанувальника!

✔ Заміжній жінці
Якщо заміжній жінці наснився такий образ, про її сім'ю будуть говорити втішні речі. Не обов'язково самій сновидиці судилося чимось прославитись. Вшанування оточуючих може заслужити її найближчий родич.

✔ Зрілій жінці
Дорослій жінці своя кров обіцяє радість за дітей та онуків. А незнайома кров віщує сновидиці поновлення прагнень, покинутих, коли вона була молода. Тепер з'явиться шанс змінити своє життя на краще!

✔ Незаміжній
Для незаміжньої дами кров уособлює яскраву зовнішність, повну шарму. Чоловіки побоюються настільки яскравих панянок, тому ви страждаєте від самотності. Але сміливець, готовий ризикнути, знайдеться!

Сонник для чоловіків

Представнику сильної статі можна по-різному тлумачити видіння про кров залежно від віку.

✔ Молодому
Молодому хлопцеві образ обіцяє, здійснивши героїчний вчинок, бути нагородженим за таке значуще досягнення. Якщо крові було дуже багато, сон обіцяє йому стати завидним нареченим там, де зараз живе.

✔ Зрілому
Зрілому чоловікові бачення гарантує успіх фінансово. Понад нього наказано багато кутити, будучи юним, але придбати великий достаток ближче до старості.

🌛Місячний сонник

Тлумачення з Місячного сонника:
✦ у Повний місяць кров з очей сниться до хибних звинувачень з боку колег;
✦ в Молодий місяць – до виконання заповітного бажання;
✦ на Місяць, що росте – до ризику зіпсувати репутацію;
✦ на спадний Місяць – до поганого настрою.

Висновок

Варіантів трактування сновидіння, в якому є сюжет КРОВ, чимало, але для того, щоб визначити, який з них більше підходить Вам у поточний період Вашого життя, слід проаналізувати події минулого дня. Сон про кров може бути ознакою Ваших турбот, заворушень у реальному житті, в тому числі, за близьких. Тому не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне – можливо, Вам слід звернути увагу на оточуючих та стан своїх справ. Щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 24 березня 2023 року

3-й місячний день Загальний опис
Третій місячний день – день активних дій, день боротьби та натиску. Темні дні Гекати, яка символізує молодик і першу добу після нього, завершено. Настає пора боротьби за свої прагнення, відстоювання своїх планів та бажань. Можна закласти фундамент майбутніх успіхів, спрямовуючи енергію третього місячного дня у потрібне русло. Бажано не економити і не гасити в собі енергію, а використати позитивну енергію на добрі справи. Не можна бути пасивним, тому що доведеться захищати себе від агресії інших людей. Сприятливі фізичні навантаження. У цей період думки мають бути лише позитивними. Жодні негативні емоції виявляти не можна. Ніякої злості, агресії, навіть зайвої недовірливості та підозрілості.

Людина, народжена в 3-й місячний день, зобов’язана навчитися володіти астральними енергіями і відноситися до них свідомо. Інакше це може бути небезпечно для неї самої, оскільки, володіючи здатністю впливати на людей в астральному плані, людина може наводити на них порчу і вроки. Відбувається це внаслідок емоційних реакцій. Якщо людина дозволяє собі не стримуватися, проявляє мстивість, тим самим вона посилює свою власну карму.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 3-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌒 Місяць, що росте, або 1-а місячна фаза
Період місячного циклу від молодика до 1-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця починає накопичуватися. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці пробуджуються та стабілізуються. Емоційний стан людини перебуває у прихованій формі. Гарний час для різних починань та спілкувань. Творчих людей відвідує натхнення. "Включайте" свій мозок, будуйте плани, приймайте важливі рішення, займіться організаційними питаннями у бізнесі, робіть фінансові угоди, не уникайте фізичних навантажень. Залишайтеся миролюбними та чуйними.

♉ Місяць у знаку Телець
Час посилення самовладання та стійкості. Земна практичність Тельця може допомогти у матеріальному забезпеченні, завершенні раніше розпочатих справ. Раціональне мислення сприяє вирішенню фінансових питань. У ці дні бажано бути працьовитим та економним, цінувати красу.

♀ П'ятниця
У цей день тижня світом править Венера. Енергетика п'ятниці – чуттєва, гармонійна, споглядально-пасивна. День легкий  найкращий день для побачень, розваг, відпочинку та задоволення. Відвідуйте все, що пов'язане з мистецтвом – музеї, виставки, музичні заходи. Насолоджуйтесь красою. Надайте знаки уваги людині, яка подобається. Зав'язуйте партнерські стосунки. Будьте щедрими. Організовуйте домашні вечірки. Завітайте на косметолога, перукаря. Шкідливо усамітнюватися, сумувати та займатися самоаналізом. У п'ятницю не треба займатися справами вівторка, середи та четверга.

Сни 3 місячної доби

Цього дня сни нам пропонують свої підказки – треба лише правильно їх тлумачити. Сни можуть тлумачитись ще й залежно від того, під який день тижня вони снилися. Наприклад, сни під неділю здійснюються до обіду. Сни під п'ятницю найбільше наділені пророчим змістом. Сни під суботу дуже серйозні, на них треба звертати особливу увагу. Сни під четвер – більше відносяться до роботи, до стосунків із начальством. Погані сни бажано щоб не справдилися, їх треба відводити. І тому існують спеціальні обереги. Сни, що приснилися у третій місячний день, виконуються не скоро.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...