Translate

понеділок, 6 березня 2023 р.

Сон у ніч на 6 березня

У ніч з 5 на 6 березня часто сняться пророчі сни, що показують, чи рухаєтеся Ви по колу і наступаєте на ті самі граблі або вгору. Сон є головною підказкою по дорозі цього розуміння. Він несе ключі і може відкрити Вам, де Ви не хочете змінюватися, або що Вам важко подолати. Вам також можуть підказати, що потрібно зробити, щоб змінитися. Сновидіння також може містити попередження, тому ігнорувати його не варто.
Наші предки вважали, що сни цієї ночі подвійні, і вони виконуються за вісім днів. Особливо це стосувалося сновидінь, що запам'яталися у деталях.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із неділі на понеділок

Сон на понеділок здійсниться у людей, які з'явилися на світ першого дня тижня. Якщо Ви народилися в інший день тижня, ймовірність того, що сон буде віщим набагато менше.
Сон із неділі на понеділок відображає Ваш психологічний та емоційний стан, оскільки покровителем снів у цей день є Місяць, а він, як відомо, дарує нам досить неоднозначні потоки енергії. Хтось може поринути у себе і навіть у депресію, а хтось навпаки випромінюватиме позитивну енергію, буквально осяючи всіх і вся теплом та турботою.
Якщо сон був коротким і зрозумілим, значить Ви йдете до наміченої мети вірним шляхом, Вам по плечу неприємності, які можуть стати у Вас на дорозі, Ви з легкістю їх переступите і не допустите, щоб Вас збили зі шляху.
Якщо сон був довгим, заплутаним, незрозумілим – то, швидше за все, Вас чекає напасти з різного роду клопоту. Ваш психоемоційний стан, швидше за все, пригнічений і можливо у вашій підсвідомості назріває конфлікт зі своїм внутрішнім Я, а також під удар можуть потрапити Ваші близькі та рідні люди.

Тлумачення снів ТЮЛЬПАНИ

Тюльпани є символом весни, кохання, тепла, щирості та чистоти. Тюльпани у сновидінні – особливий знак. Один сонник може асоціювати його з зарозумілою і гордою людиною, інший – вказувати на любовні радості і романтичні переживання. Загальною ознакою всіх снів про тюльпани є нетривалість події, про яку вони сповіщають. Наприклад, квітучий сад із цих квітів обіцяє сновидцю багатство та процвітання, хоч і досить швидкоплинне.

Однак для того, щоб отримати точне значення, необхідно врахувати безліч деталей – відтінок бутону, загальну обстановку, всіх присутніх персонажів та багато іншого. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сняться тюльпани, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

Тюльпани – ніжні весняні квіти, зовсім, як і сновидіння з ними. Воно пронизане легкістю, налаштовує на позитивне сприйняття дійсності, наповнює світлом та енергією кожну клітину тіла.

Тюльпани, що приснилися,  ознака емоційного підйому. Сновидець перебуває в вершині блаженства, відчуває небувалий приплив сил. Для дівчини весняна квітка – символ розквіту дівочої краси. Для чоловіка – привід порадувати коханих.

На мрійника чекає сюрприз  виконання заповітної мрії. Романтики можуть розраховувати на незабутнє побачення. Затяті скептики будуть приємно здивовані, перевіривши на собі, що тлумачення сновидінь справді справджуються.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Вирощувати тюльпани на продаж сниться до скандалу чи бійки.
✦ Бачити уві сні штучний букет з тюльпанів – це поганий знак, що віщує настання чорної смуги в житті.
✦ Бачити розсипані тюльпани на землі – ваші недоброзичливці намагатимуться всіляко перешкодити вам реалізувати задумане.
✦ Уві сні тюльпани зав'яли, їх пелюстки обсипалися – ознака зберегти здоров'я.
✦ Викопувати уві сні тюльпани – до зради та обману з боку близької людини.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Тюльпани у горщику – до щасливого сімейного життя.
✦ В оранжереї – до розмови із впливовими людьми.
✦ Яскраві тюльпани, що розпустилися, віщують задоволення, подружню вірність і любов у шлюбі.
✦ Тюльпани уві сні ростуть на лузі – у Ваш будинок постукають безтурботність, веселощі та маленькі радощі, на які раніше не вистачало часу.
✦ Рожеві тюльпани уві сні – провісники швидкого побачення, яке буде просякнуте загадкою, романтикою та неймовірними емоціями.

Сонник по днях тижня
Тлумачення із сонника по днях тижня:
✦ у ніч чи під ранок на понеділок тюльпани сняться на щастя у коханні;
✦ на вівторок – до невдалого шлюбу;
✦ на середу – до сварки з родичами;
✦ на четвер – до туги та смутку;
✦ на п'ятницю – до змін у житті;
✦ на суботу – до серйозних конфліктів;
✦ на неділю – до одужання та зміцнення здоров'я.

Сонник для жінок

Лялечці настав час перетворитися на прекрасного метелика, представши перед оточуючими в новому образі. Тюльпани – той самий знак, на який ви так довго чекали, щоб зайнятися самовдосконаленням. Інші справи зачекають.

✔ Молодій
Зі спини вас іноді можуть прийняти за юнака. Темні джинси і оверсайз худі, кольори хакі – безперечно зручний варіант повсякденного одягу, проте образу бракує жіночності. Згадайте, що ви насамперед дівчина, причому досить симпатична. Не варто кардинально міняти гардероб на рожеві тони, але ту симпатичну сукню все ж таки купіть.

✔ Незаміжній
Снилися тюльпани і багато – починається абсолютно новий життєвий етап. Не можна не помітити, що звідкись взялися сили та з'явилися невичерпані ресурси. Направте енергію у вірне русло, розумно розпорядившись потоком сприятливих вібрацій. Відмінною підмогою на початок нового життя стане корисна звичка у вигляді ранкової зарядки.

✔ Зрілій жінці
На роботі та вдома всі помічають, як ви погарнішали та сиплють компліментами. Дуже схоже, що настав етап другої молодості та розквіту. Відчуття легкості та невагомості не минає, а лише наростає. Ви готові згорнути гори, а ваша краса полонить навіть глибоко одружених друзів родини. Справа у вогнику в очах. Нарешті він знову горить. І це надовго.

Сонник для чоловіків

Згадайте, як давно ви без приводу не тішили близьких – маму, сестру, кохану. Навіть якщо це було буквально днями, варто повторити несподіваний, але приємний сюрприз. Чим більше уваги приділяти дорогим серцю жінкам, тим яскравіше вони розквітнуть і лагідніше віднесуться до вас за необхідності в майбутньому.

✔ Молодому
Зверніть увагу на бутони тюльпанів. Якщо уві сні вони щільно закриті, ви ще не досягли піку зрілості і знаходитеся в активному пошуку свого місця в житті. Якщо ж бутони відкриті і чудово пахнуть – саме час реалізувати накопичений потенціал. Задумане здійсниться у найкращому вигляді.

✔ Одруженому
На порозі довгоочікувана відлига у сімейних стосунках. Дружина знову постає перед вами в рідному і до болю знайомому образі – дбайливої ​​жінки, що любить. Діти перетворюються на ангелів у плоті. Докладіть всіх зусиль, щоб ідилія тривала якнайдовше. Вишнею на торті блаженства стануть спільні вихідні за містом.

✔ Холостому
Не плануйте відповідальних заходів на найближчий тиждень. Тюльпани попереджають, що планам не судилося здійснитися. Своє коригування внесе закоханість. Намічається бурхливий роман, який поглине вас із головою, забравши у світ романтичних пригод.

✔ Зрілому
Ви давно мріяли залишити набридлі справи та виїхати закордон. Мріям незабаром судилося здійснитися. Вигідна пропозиція про гарячий тур розв'яже вам руки.

🌛Місячний сонник

Розшифровки в залежності від фази Місяця:
✦ Повний місяць тюльпани сняться до депресії;
✦ на спадний Місяць – до приємного проведення часу;
✦ в Молодий місяць – до виконання бажань;
✦ на Місяць, що росте, – до спокою та задоволення.

Висновок

Тюльпани, з'явившись уві сні, однозначно означають щось добре, що вже сталося або обов'язково станеться найближчим часом. Тільки не поспішайте події в гонитві за мрією. Насолоджуйтесь життям, дихаючи на повні груди, щоб зберегти якомога більше теплих спогадів про кожен прожитий день.

Як бачимо, тюльпани уві сні можуть попередити людину про багато чого. Однак не варто забувати, що події вашого життя більшою мірою залежать від вас, ніж від снів. Не важливо, погану чи гарну звістку принесли вам тюльпани уві сні – постарайтеся звернути її собі на користь.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 6 березня 2023 року

14 місячний день Загальний опис
Символом 14 місячного дня є труба та мисливський ріг. 
Йде процес використання різних джерел інформації, внаслідок чого може відбутися відкриття третього ока, інколи відбувається спонтанне його відкриття. Третє око  це чакра Трі-кутта. Цього дня треба читати і вивчати священні тексти.

Обов'язково слід бути уважними і стежити за тим, що з вами відбувається цього дня, до чого вас закликають, на що провокують. По цьому заклику ви оціните той рівень, на якому знаходитеся. Оскільки йде процес відкриття джерел інформації, то справи, початі в 14-й місячний день, вже початково несуть повну інформацію, яка сприятиме їх реалізації. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 14-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

14-й місячний день – це день початку нових справ. Треба постаратися закласти якомога більше циклів (дзвінки, проекти договорів і т. п.). Почата сьогодні справа йтиме як би сама собою, внаслідок того, що вона відразу охопила достатньо інформації. Нові джерела інформації також постійно будуть включатися і коректувати вашу справу, сприяючи її успіху.

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♍ Місяць у знаку Діва
У ці дні людям властива самокритичність, практичність. У цей час характерна пильна увага до чогось, у тому числі до самого себе. Інтелектуальні здібності та аналітичне мислення допоможе у вирішенні насущних життєвих справ, аналізі вчинків та плануванні подальшої діяльності. Сприятливий час для вирішення побутових проблем та наведення порядку.

☽ Понеділок
Цього дня тижня світом керує Місяць. Енергетика понеділка – жіноча, неспокійна, заспокійливо-пасивна. День «важкий» – почуття давлять над розумом. Емоції налаштовані на поетичне та мрійливе сприйняття навколишнього. Будь-які зміни викликають занепокоєння. Удачі чергуються з невдачами. Друзі можуть підвести, а вороги допомогти. Усі справи, окрім домашніх, сприймаються критично. У той же час, цей день творчий, день спонтанного мислення. У справах не робіть нічого важливого. Приділіть більше уваги собі, своїми домочадцям та рідним. Прогуляйтеся, зайдіть до магазину за покупками. Займіться своїм хобі. Прийміть ванну. У понеділок не треба займатися справами вівторка, четверга та неділі.

Сни 14 місячної доби

Сни 14 місячних діб – сумнівні, зазвичай не здійснюються. Вони не несуть корисної інформації, яку можна було б використати. Але якщо Вам наснився страшний сон, який залишив гнітюче враження, то його краще позбутися. У народі відомий спосіб позбавлення поганого впливу поганого сну за допомогою солі. Потрібно просто поставити сіль у баночці біля голови та біля ніг на ніч, а вранці цю сіль спустити в туалет. Таке чищення ще й зміцнить ваш сон.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...