Translate

пʼятницю, 3 березня 2023 р.

Сон у ніч на 3 березня

Сни цього дня можна тлумачити самостійно за тими відчуттями, які від них залишилися. 
Яскраві сюжети в ніч проти 3 березня говорять про завершення негативного етапу в житті. Якщо ви побачили уві сні веселку, вогонь або яскраві промені сонця — чекайте на вирішення всіх проблем, наближається біла смуга.

Якщо наснився чорно-білий сон, ймовірно, ви втомилися і підсвідомість не в змозі додати фарб у сновидіння. Водночас чорно-білі сни говорять про подолання перешкод, позитивне вирішення проблеми, нівелювання конфліктних ситуацій.

Кольорові сни, на думку езотериків, є ознакою нерішучості, наявності комплексів. Не варто чекати райдужних подій найближчим часом.

Трапляється так, що цієї ночі сняться сни «навпаки». Їх можна відрізнити, порівнявши із реальним станом справ. Якщо уві сні ви бачите розбрат або інші негаразди, то наяву це точно не станеться.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із четверга на п'ятницю

Сон із четверга на п'ятницю обов'язково здійсниться, якщо він пов'язаний із романтичною, любовною частиною Вашого життя. Варто звернути увагу на час, коли приснився сон. Сон, що приснився до півночі здійсниться, але доведеться трохи почекати, з півночі до 3-ї ранку  сон повинен виповниться в найближчі три місяці, сон, що прийшов на світанку не змусить Вас довго чекати свого виконання.
Покровителькою снів із четверга на п'ятницю є Венера, вона допомагає Вам краще зрозуміти власні почуття, емоції, переживання, серцеві бажання, особливо в любовному руслі.
Сни побачені з четверга на п'ятницю безпосередньо пов'язані з особистим життям людини, її творчим початком та матеріальним та соціальним становищем. Якщо Ви уважно аналізуватимете свої сновидіння, то можливо саме уві сні Ви знайдете підказку, яка допоможе Вам здійснити давню мрію.

Тлумачення снів БІБЛІОТЕКА

Бібліотека уві сні є способом накопичених знань, сховищем життєвого досвіду. Те, до чого сниться ця будівля, пояснює сонником можливістю розширити свій світогляд або пізнати щось кардинально нове. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться бібліотека, ласкаво просимо на сторінки блогу Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень

✦ Бійка в бібліотеці сниться до великого скандалу, в який сновидець буде втягнутий проти своєї волі.
✦ Брати в бібліотеці книги для наукового дослідження – до програшу у суперечці.
✦ Бачити уві сні пожежу в бібліотеці  до порожніх сподівань наяву.
✦ Отримати книгу на руки – до неприємної події.
✦ Якщо наснилося, що в бібліотеці не дають книги, то це до нудьги та апатії.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Стара бібліотека сниться до успішного майбутнього.
✦ Нове, щойно відкрите  до запрошення на весілля.
✦ Бібліотека у власному будинку – до можливого підвищення по службі.
✦ Обмінювати в бібліотеці книги з літератури  до нових приємних зустрічей чи успіху.
✦ Перебирати здані книги  до здобуття мудрої поради.

Сонник по днях тижня

Тлумачення із сонника по днях тижня:
✦ у ніч на понеділок бібліотека сниться до участі у цікавому проекті;
✦ на вівторок – до поганого настрою;
✦ під ранок у середу  на повагу з боку колег;
✦ у четвер – до розчарування з партнером;
✦ у п'ятницю  до неприємної розмови з найкращим другом;
✦ вдень у суботу  до нових відносин;
✦ надвечір у неділю  до гарного відпочинку.

Сонник для жінок

✦ жінці, яка одружена, бібліотека сниться до невдоволення собою;
✦ дівчині  до знайомства з впливовою людиною;
✦ незаймана  до невдалих відносин;
✦ нареченій  до сварки з нареченим;
✦ незаміжній жінці  до необхідності зробити важливий вибір.

Сонник для чоловіків

✦ чоловікові, який одружений, бібліотека сниться до сварок;
✦ неодруженому хлопцеві – до знайомства з гарною дівчиною;
✦ нареченому  до весільних клопотів;
✦ літньому  до неприємностей.

🌛Місячний сонник

По Місячному соннику:
✦ у Молодик бібліотека сниться до змін;
✦ на Місяць, що росте,  до отримання нових знань;
✦ у Повний Місяць  до сварок у сім'ї;
✦ на спадаючий Місяць  до виконання бажання.

Висновок

Символ «бібліотека уві сні» пов'язаний із тягарем спогадів та нюансами життєвого досвіду. Явище книгосховища у нічних ілюзіях можна зарахувати до підказок підсвідомості про вибір правильного рішення чи застереженням про загрозу повторення скоєних помилок.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 3 березня 2023 року

11 місячний день Загальний опис
11 місячний день – день сильної енергії. Ви можете досягти багато чого, якщо маєте лідерські задатки. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 11-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii
Для політиків це чудовий день розгортати передвиборчу кампанію, спортсмени зможуть розпочати свою кар'єру. Але всім нерішучих людей краще бути обережними (пам'ятайте про аналогію з мечем). Енергетичні сплески повинні бути під вашим контролем, інакше потужність 11 місячного дня обернеться проти Вас.

Якщо у вас цього дня випав з рук будь-який різальний інструмент, це знак того, що неправильно використовується енергія 11-го місячного дня. Будь-яка справа, що здійснюється цього дня, може вийти на рівень Кундаліні, і ви з цими енергіями можете не впоратися. Тому не треба планувати на цей день великі навантаження. Не можна вбивати комах, навіть клопів та тарганів. Не потрібно кидати почати справи. Це також може призвести до неправильного перемикання енергії Кундаліні.

Сьогодні Ви можете побачити, як виконується все задумане або розпочате перші дні місячного місяця. Ведіть активний спосіб життя, не розслабляйтеся і продовжуйте займатися наміченими справами. Починати нових справ сьогодні не слід, хіба що Ви впевнені у своїх силах і зможете довести цю справу до кінця сьогодні, не відкладаючи в довгу скриньку. Заходи, пов'язані з незнайомою діяльністю, можуть бути невдалими, тому виявити обережність та уважність.

Люди, народжені 11-го місячного дня, — могутні маги, вони володіють таємницею Кундаліні, несуть її в собі. Якщо ці люди витрачають правильно енергію Кундаліні, то вони сильні у всьому, що б не робили, і всього можуть досягти в житті за умови, звичайно, що не розпилюватимуться. Якщо ж вони живуть неправильно, то їх найчастіше кусають комахи та собаки.

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♋ Місяць у знак Рак
Час дуже сильного на емоційний стан людини. Ми стаємо м'якими та сприйнятливими до всього, що відбувається навколо нас. Філософське ставлення до себе, свого внутрішнього світу допоможе впоратися із життєвими труднощами. Спокійне і ласкаве спілкування до душі, чуйність до чужих страждань допомагає знайти друзів і помічників.

♀ П'ятниця
У цей день тижня світом править Венера. Енергетика п'ятниці – чуттєва, гармонійна, споглядально-пасивна. День легкий - найкращий день для побачень, розваг, відпочинку та задоволення. Відвідуйте все, що пов'язане з мистецтвом – музеї, виставки, музичні заходи. Насолоджуйтесь красою. Надайте знаки уваги людині, яка подобається. Зав'язуйте партнерські стосунки. Будьте щедрими. Організовуйте домашні вечірки. Завітайте на косметолога, перукаря. Шкідливо усамітнюватися, сумувати та займатися самоаналізом. У п'ятницю не треба займатися справами вівторка, середи та четверга.

Сни 11 місячної доби

Енергетика 11 місячного дня, що прокинулася, діятиме насамперед на психіку і підсвідомість, так що в сновидіннях цілком можливі одкровення, яких Ви так чекаєте. Сни цього дня можна тлумачити самостійно за тими відчуттями, які від них залишилися. Якщо сон був приємним, радісним, щасливим, у вашому житті все йде так, як треба. Похмурі, темні, незрозумілі сни – свідчення того, що ви заблукали в лабіринті і не можете знайти вихід. Потрібно переглянути власні плани, щоб намацати той єдиний шлях, який виведе Вас із глухого кута. Поганою ознакою буде, якщо у вашому сні Ви витрачаєте злу енергію і даруєте неприємності: настав час згадати про душу і звільнитися від матеріальної павутини, що огорнула Вас.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...