Translate

вівторок, 7 березня 2023 р.

Сон у ніч на 7 березні

Сни в ніч із 6 на 7 березня дають Вам ключ до вирішення ваших проблем. Будь-яке попередження уві сні може втілитись у реальності. Сновидіння також може нести нову інформацію про старі проблеми, але не безпосередньо, а у вигляді символів і треба спробувати зрозуміти і розшифрувати їх, щоб скоріше розпочати вирішення назрілої проблеми.

Є також думка, що сни цієї ночі не мають великого значення, але вони можуть показати вашу приховану здатність, яку слід розвивати. Як правило, вони не здійснюються. Отже, якщо Вам наснився поганий чи сумний сон, не надавайте йому значення.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не здійсниться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує та налаштовує Вас на рух лише «вгору» і лише вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення до досягнення мети, він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

Тлумачення снів КАТАСТРОФА

У світі щодня відбуваються страшні катаклізми, внаслідок яких гинуть люди, та руйнуються міста. За лічені секунди обривається звичний перебіг життя і оточуючими опановує паніка. Саме тому підсвідомість використовує страшні картини катастроф як попередження про небезпеки, що насуваються.

Якщо уві сні Вам здалася катастрофа, то будьте обережні наяву: контролюйте свої вчинки та судження, не довіряйте незнайомцям, а також переконуйтесь у правдивості інформації, що до Вас надходить – рекомендують сонники, трактуючи, до чого сниться подібний сюжет. Але перед тим як приступити до тлумачень, все ж таки пригадайте всі дрібні деталі мрії - вони допоможуть Вам знайти правильну відповідь на своє запитання. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться катастрофа, ласкаво просимо на сторінки блогу Dolina Magii

ТОП 5 негативних значення:

✦ Опинитися в епіцентрі стихійного лиха сниться до невпевненості у собі.
✦ Потрапити до автокатастрофи разом із сім'єю – до провалу важливої ​​справи.
✦ В останній момент врятуватися від повені або землетрусу – до зради друзів.
✦ Прорив греблі та затоплення міста – до небезпеки на дорозі.
✦ Побачити, як вітрами зносить дахи будинків – до розчарування у професії.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Крах товарного поїзда сниться до відновлення старих ділових зв'язків.
✦ Побачити на горизонті вибух ядерної бомби – до змін на краще.
✦ Великий смерч – до фінансової стабільності.
✦ Потрапити в аварію корабля і потонути – до довголіття.
✦ Запобігти загибелі людей – отримання спадщини.

Сонник по днях тижня

Згідно з тлумаченнями сонника по днях тижня, залежно від того, коли наснилася катастрофа:
✦ у ніч проти понеділка – до легкого нездужання;
✦ на вівторок – до сварок у сім'ї;
✦ під ранок у середу – до бід;
✦ у четвер – до зміни місця роботи;
✦ у п'ятницю – до фінансових проблем;
✦ вдень у суботу – до великих змін;
✦ надвечір у неділю – до розставання з партнером/партнеркою.

Сонник для жінок

Для жінок:
✦ заміжній жінці природна катастрофа сниться до проблем у сім'ї;
✦ нареченій – до сварки з нареченим;
✦ дівчині, яка не була одружена – до порожніх надій.

Сонник для чоловіків

Для чоловіків:
✦ молодому хлопцеві техногенна катастрофа сниться до поновлення старих ділових зв'язків;
✦ і стати її жертвою – до хвороби;
✦ і допомагати ліквідувати наслідки – до успіху завдяки завзятій праці.

🌛Місячний сонник

Розшифровки в залежності від фази Місяця:
✦ у Повний місяць – до сварок та скандалів;
✦ в Молодий місяць катастрофа сниться до великих змін;
✦ на Місяць, що росте – до неприємностей на роботі;
✦ на спадний Місяць – до втрат.

Висновок

Варіантів трактування сновидіння, в якому є сюжет КАТАСТРОФА, чимало, але для того, щоб визначити, який з них більше підходить Вам у поточний період Вашого життя, слід проаналізувати події минулого дня.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Місячний календар 7 березня 2023 року

15-й місячний день Загальний опис
Темний день Гекати, на 15 місячну добу припадає повний місяць, або напередодні повного місяця. 15-місячний день – це пік енергетичної активності, його енергетична вершина. Символом 15 місячних діб є «Вогненний змій» та «Шакал із крилами».

15 місячний день дуже суперечливий. Позитивні та негативні якості характеру можуть багаторазово посилюватись місячною енергетикою. Тому треба виявляти стриманість в емоціях і діях, не виявляти азарт, тому що 15 місячна доба вважається днем ​​обману та ілюзій, спокус та спокус. Не піддавайтесь у цей день чужому поганому впливу, не виявляйте слабкості характеру. Краще подивіться на Місяць. Вона у цей період дуже гарна і наближається до повної.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 15-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Люди, народжені в 15-й місячний день, несуть дуже важку карму. Вони дуже важко навчаються і абсолютно не піддаються впливу, особливо якщо Місяць буде в опозиції з Юпітером. Часто такі люди мають зміїну натуру, від народження несуть в собі цього вогняного змія, який спокушає людей в 15-й місячний день. Вони, як правило, не можуть боротися із собою і піддаються на всі спокуси. Їм треба це усвідомити і відмовлятися від спокус.

🌔 Молодий місяць, що росте, або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♍ Місяць у знаку Діва
У ці дні людям властива самокритичність, практичність. У цей час характерна пильна увага до чогось, у тому числі до самого себе. Інтелектуальні здібності та аналітичне мислення допоможе у вирішенні насущних життєвих справ, аналізі вчинків та плануванні подальшої діяльності. Сприятливий час для вирішення побутових проблем та наведення порядку.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом керує Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій  не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може викликати агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися «тверезо» мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, що потребують нових ідей, ініціативи. Добре займатись бізнесом. Добре розумітися на конкурентах, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком і близькими  це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни 15 місячної доби

Як уже було сказано, інтуїція цього дня буде загострена до краю: відповідно, і ваші сни будуть одкровеннями та прочитанням вашої власної підсвідомості. І якщо насправді ви можете взяти під контроль усі свої дії, то саме в сновидіннях п'ятнадцятого місячного дня ви зможете дізнатися, що саме вами рухає насправді: добро чи зло. Тож уважно проаналізуйте сни цього дня та зробіть для себе відповідні висновки. Сни були світлими та приємними, а після них залишилися найтепліші відчуття? Ну що ж, у такому разі можете не сумніватися, що ви на правильному шляху. Якщо ж сон був важким, кошмарним, неприємним, а ранком після нього залишилися похмурі враження, вам варто подумати про те, в якому напрямку ви рухаєтеся. Швидше за все, все не так гладко, як може здатися на перший погляд. Перегляньте своє життя, врахуйте зроблені помилки і постарайтеся змінити курс свого руху по життю. П'ятнадцятий місячний день  потужний за своєю енергетикою день, який загострює багато почуттів. Тільки від Вас буде залежати, позитивною чи негативною буде ця енергетика.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...