Translate

понеділок, 20 березня 2023 р.

Обряди Ритуали Змови у День Весняного Рівнодення

День Весняного 
Рівнодення – ритуальний день для багатьох народів та релігій світу, який відомий з давніх-давен. Перекази кажуть, що цього дня на долю людини можуть вплинути навіть її власні думки. Найголовніша порада – 20 березня думати і говорити лише про хороше та приємне. Погані думки, тривоги, лайки, сварки та негатив призведе до того, що все, про що Ви говорили і подумали в цей день, реалізується. Тож езотерики рекомендують провести цей день лише з позитивними емоціями.

У День Весняного Рівнодення прийнято розпалювати багаття, щоб прогнати холод і допомогти сонячним променям прогріти землю. Наші пращури у цей час закликали Ярило та Живу, які відновлювали цикл, допомагаючи землі знову обдаровувати людей своїми багатствами. У цей період проводили безліч ритуалів, у тому числі тих, що позбавляли самотності. У світі можна скористатися мудрістю поколінь, щоб у житті більше не було місця розчаруванням.

🔮Ритуал на залучення кохання у День Весняного Рівнодення

Залучити кохання вийде, якщо написати на аркуші паперу всі страхи та тривоги. Листок підпалити від полум'я багаття, а якщо це неможливо, то від полум'я свічки. Попіл розвіяти за вітром зі словами:
З бідами на День Весняного Рівнодення прощаюся, зими їх віддаю.
Забирай із собою мої печалі, та не повертай їх у життя моє.
З весняним теплом природа розквітає,
Кохання у повітрі витає.
Так і мене нехай стороною не омине –
Щастя на крилах перелітних птахів принесе.
Нехай буде так!

🔮Ритуал на кохання у День Весняного Рівнодення

Ще один спосіб залучити кохання – докладно описати людину, з якою хотілося б не просто познайомитися, а й створити міцну родину. Лист кладуть у конверт і прибирають у затишне місце, а потім збирають дари для того, щоб попросити Матінку-Землю про допомогу. Свіжий хліб, кашу та печиво варто віднести на галявину, а краще на поле, вклонитися землі та вимовити:
Матінка-Земля щороку нас провізією постачає, з любов'ю кожне зерно вирощує, усьому жити і розвиватися дозволяє. Так і моє прохання шануй – протори стежку для любові до дверей моїх та не дай з нею зійти тому, хто мені призначений. Нехай буде так!

🔮Пробудження кохання на День Весняного Рівнодення

Впоратися з самотністю на День Весняного Рівнодення допоможуть сили природи. Для цього будь-яку цибулинну квітку потрібно посадити в горщик і доглядати за ним. Після того, як рослина проклюнеться, її замовляють такими словами:
Весна – час для кохання.
Як зелень до сонця піднімається, до тепла тягнеться,
Так і моє серце без любові тужить, не радіє.
Як квітка моя на зріст піде, так і любов прийде,
У серці мого обранця прокинеться.
Нехай буде так!
Посадити можна і паросток квітки, який приверне в життя кохання, поставивши його на підвіконня у спальні.

🔮Ритуал на благополуччя День Весняного Рівнодення

На сході чи заході сонця в День Весняного Рівнодення можна провести ритуал на благополуччя. Для цього необхідно приготувати дві свічки – білого та чорного кольору. Вони символізуватимуть світло та пітьму. Також знадобиться горщик із землею та насіння, попередньо розмочене у воді. Засвітіть свічки, поруч із собою розташуйте горщик і насіння. Сконцентруйтеся і починайте подумки розповідати насінню, яке життя ви хочете мати, що бажаєте змінити у своїй долі. Якомога чіткіше візуалізуйте образ свого щасливого існування. Потім посадіть насіння в землю і полийте водою.
У міру того, як насіння проростатиме, ваше життя, за переказами, почне змінюватися в бажаний бік.

🔮Обряд на гроші

Якщо є можливість у День Весняного Рівнодення вирушити до лісу, можна провести сильний обряд за власний кошт із зверненням до Ярило. Для цього потрібно знайти галявину і стати так, щоб сонце повністю освітлювало Вас. Підніміть руки до денного світила і скажіть тричі:
Сонце Ярило світило в небі, всім допомагало, всіх освітлювало. На всіх вистачає, з надлишком, порядком, не багато, не мало, а скільки треба!
Тепер тричі оберніться проти годинникової стрілки, а потім скажіть, дивлячись на сонце:
Зараз і навік мені золота світло, грошей достаток, не багато, не мало, а скільки треба!
Залишить Слов'янському Богу Сонця та весни Ярило приношення у вигляді млинців, випічки та квасу чи пива. Після цього обряд вважається закінченим. Ваші справи швидко підуть у гору, матеріальне становище налагодиться.

🔮Змова на гроші

Існують особливі змови на День Весняного Рівнодення, які залучають гроші. Для одного з них потрібно розвести велике багаття. Дивлячись на полум'я, читати слова змови:
Іскри – золото, попіл – срібло.
Весь рік будь у моєму домі добро!
У мене повні засіки,
Жити в багатстві та достатку мені завжди!
Нехай буде так!
Зачекайте, доки вогонь догорить. Попіл, золу треба зібрати та зберігати у будинку. Через рік розвійте його за вітром і прочитайте ці слова змови на багаття знову.

Друїди на День Весняного Рівнодення загадували бажання під священним деревом-покровителем. Від нього ж заряджалися енергією на користь. Вони вірили, що з пробудженням землі дерева більше, ніж в іншу пору року, готові ділитися силою. Слов'яни вважали, що у день приходу весни всі загадані бажання здійснюються. Цього дня сили з високою ймовірністю справджуються навіть найнеймовірніші мрії, головне – вірити в це.

🔮Загадати бажання у День Весняного Рівнодення

Для цього Вам знадобиться чистий аркуш білого паперу, ні в клітку, ні в лінійку, а саме чистий білий аркуш і олівець, фломастер або ручка певного кольору, якому буде відповідати Ваше бажання:
✦ відносини, почуття – червоний;
✦ гроші, фінансове благополуччя – зелений;
✦ здоров'я – синій;
✦ універсальний – золотий чи жовтий.
Все, що Вам потрібно – це незадовго до півночі, за вашим місцевим часом, написати на цьому аркуші три свої заповітні бажання. Писати потрібно так, ніби у Вас вже є бажане, тобто в теперішньому часі: у мене є мільйон доларів, у мене є чорний BMV, у мене чудове здоров'я і так далі. Головне – опишіть бажане бажане якомога конкретніше. А далі все просто. Складіть з цього аркуша літачок, спалить його, а попіл зі словами подяки до Всесвіту, розвійте за вітром, уявляючи, як вітер підхоплює попіл, він перетворюється на золотий пил і виноситься до зірок.

🔮Ритуал на виконання бажання День Весняного Рівнодення

Усамітніться в кімнаті, де Вас ніхто не потурбує, запаліть свічку, дихайте глибоко, розслабтеся. Заплющте очі і уявіть своє найзаповітніше бажання так, ніби воно вже виповнилося. Відчуйте його, відчуйте радість від його реалізації. Найголовніше – відчути позитивну енергетику від картинки в голові. Потім помістіть образ вашого бажання в рожеву сферу. Нехай вона піднімається вгору  так ви відпустите своє бажання на волю до Всесвіту. Нехай воно летить вгору для того, щоб незабаром стати вашою реальністю. Розплющте очі і зітхніть легко і радісно  тепер все буде добре.

Ритуали на День Весняного Рівнодення проводили за всіх часів, і знання колишніх поколінь досі актуальні. У цей чарівний день кожен може змінити свою долю і впоратися з будь-якими складнощами, якщо віритиме в себе та проведе ритуали, спрямовані на залучення благополуччя.

Бажаю вам миру та злагоди! Бажаю усім нам, щоб весна підняла бойовий дух та дала віру в близьку перемогу України!
І нехай для нас настане одна головна перемога!
Мирного неба, моя Україна💙💛
Чарівного чаклунства
Вам потрібна магічна допомога?
Консультація+діагностика негативу
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...