Translate

вівторок, 31 жовтня 2023 р.

Ворожіння: Хелловін – Магія вогню

У сучасному світі відзначати Хелловін стало традицією в багатьох країнах, однак, ще мало хто знає, що ніч цього свята наповнена магією і містикою майже так само, а отже, всі передбачення та ворожіння в Хелловін мають особливу силу. 
Як проводити ворожіння на Хелловін правильно, і на що звертати увагу – читайте далі, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

На Хелловін багато ворожіння здійснювалося з використанням вогню. Раніше люди вірили у його надприродну силу, тому вважали не лише надійним оберегом, а й провидцем. Використовували вогонь і для ворожіння на кохання.

Ворожіння з вогнем

Для нього потрібне вугілля, що тліє  в багатті, печі або каміні. Хлопець і дівчина, закохані один в одного, визначали, чи сумісні їхні характери та долі. Кожен із них брав у руку по одному горіху. За кілька хвилин вони мовчки дивилися на вугілля, а потім кидали на них горіхи. Після чого уважно стежили за тим, як вони згоряють:
✦ якщо горіхи повільно і тихо тліють  значить, життя цієї пари буде рівним, спокійним і радісним,
✦ якщо горіхи горять із тріском і спалахуванням – то союз двох молодих людей не обіцяє нічого доброго, оскільки на них чекають нескінченні скандали та сварки.

Ворожіння на Хелловін «Каштани та вогонь»

Сядьте біля каміна або багаття, затиснувши в лівій руці два каштани. Пильно подивіться у вогонь, думаючи про кохану людину, пошепки скажіть:
  «Вогонь, зв'яжі, вода, не розлий».
І киньте у вогонь каштани.
✦ якщо каштани впали у вогонь поруч, значить великий шанс на те, що її почуття не залишаться без відповіді, а любовні стосунки приведуть до створення сім'ї;
✦ якщо ж каштани опинилися з різних боків – ви з коханим розлучитеся.

Ворожіння на Хелловін «Вогнище та камінь»
Це давнє шотландське ворожіння. Увечері компанія людей запалювала багаття. Кожен підбирав собі камінь, запам'ятовуючи його. Коли багаття розгорялося, ворожі вкладали своє каміння навколо багаття. Важливо було запам'ятати, як лежить Ваш камінь. Багаття згасало, всі розходилися по хатах спати. Вранці приходили дивитись на каміння.
✦ якщо чийсь камінь зрушив  це означало, що людина скоро занедужає;
✦ якщо ж камінь зовсім зник – це передрікало швидку смерть.

❗Важливо пам'ятати
Ворожіння – це дотик до таємних знань, тому в цьому питанні важлива точність та акуратність. Майбутнє ми будуємо самі, ворожіння – це просто передбачення варіанта долі людини. Все залежить від того, який шлях у житті людина вибере і якою дорогою піде.

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Мирного неба, моя Україна💙💛
Чарівного ворожіння
Вам потрібна магічна допомога?
Консультація+діагностика негативу.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...