Translate

пʼятницю, 13 жовтня 2023 р.

Молодик у жовтні 2023: коли буде та що не можна робити

Зустрічаємо Молодик

Молодий місяць у жовтні 2023 року дасть старт новому місячному циклу. У чому його особливість?
Жовтневий молодик примітний тим, що разом із ним відбудеться друге цього року сонячне затемнення. Що означає такий збіг, чи потрібно його боятися, що варто планувати, що не слід робити в цей період та як його використати собі на користь – читайте далі, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Коли настане Молодик у жовтні 2023?

Новий Місяць зійде 14 жовтня 2023 року, а його пік припаде на 20:55 за київським часом, на 30-й день місячного календаря. Ця небесна подія збігається з кільцеподібним сонячним затемненням, о 20:59 за Києвом, відбудеться пік сонячного затемнення, яке дає старт осінньому коридорові затемнень. Місяць перебуватиме у знаку зодіаку Терези, надаючи цьому моменту атмосферу гармонії та балансу. 

Чим особливий молодик у жовтні 2023

Молодик у жовтні приносить із собою нові початки та таємні можливості. Це момент, коли Місяць приховує своє обличчя і запрошує нас зазирнути вглиб самих себе, знайти ясність і спрямування своїх ідей, щоб почати новий етап у своєму житті і завершити попередній. Використовуйте цей момент, щоб попрацювати над тими сферами вашого життя, які потребують особливої уваги. Це може бути, наприклад, сфера відносин, професійне зростання або просто підтримайте гармонію у своєму оточенні. Молодий місяць також сприяє розриву та припинення відносин, які стали токсичними або не вигідними для вас.

У жовтні 2023 року Місяць буде знаходитися на максимальній відстані від Землі, що призведе до утворення кільцеподібного сонячного затемнення. Це означає, що Місяць не закриє Сонце повністю, і навколо нього утвориться яскраве, начебто вогняне, кільце. Це явище буде спостерігатися над Північною, Центральною та Південною Америкою.

Як вплине на нас Молодик у знаку Терези?

У жовтні 2023 року Молодий місяць перейде на знак Терези, і потужна енергія цього повітряного знака зодіаку діє як лікувальний засіб. У цей період ви перестаєте турбуватися про думки оточуючих і сфокусуєтеся на своїх потребах і бажаннях.

З настанням Молодика у Терезах ви починаєте працювати з цією енергією. Період цього знака, який розпочався з 23 вересня та триватиме до 22 жовтня, вже надає вам сили та впевненості. З Молодиком ви відчуєте, що у вас є можливість дотягнутися до найвищих цілей. Цей знак дасть вам сміливість змінити те, що викликає смуток та розчарування. Його енергія навчить вас отримувати насолоду і бути чесним перед самим собою.

Що не можна робити в Молодик:

У період молодика астрологи радять утриматися від низки речей. Оскільки жовтневе збігається із затемненням, то енергія Місяця і Сонця стає неприборканою, а отже, неконтрольованою.

✔ Не можна розпочинати нові проекти
Молодий місяць вважається періодом нового початку та відновлення. Однак, це несприятливий час для початку нових проектів. Натомість рекомендується завершити поточні справи та підготуватися до нових починань після Молодика.

✔ Не можна робити великі покупки
Здійснювати великі покупки, особливо дорогі предмети, під час Молодика не рекомендується. Це може призвести до фінансових втрат чи невдач у майбутньому.

✔ Не варто проводити важливих заходів
Молодий Місяць може бути пов’язаний з енергетичними змінами, тому уникайте проведення важливих заходів, таких як весілля, презентації або підписання важливих документів у цей період. Виберіть інший час, коли енергетичне поле стабільніше.

✔ Не можна стригти волосся
Стрижка волосся під час Молодика може призвести до виснаження життєвої енергії або привернути несприятливі події. Краще відкласти відвідування перукарні на другий день.

✔ Не можна затівати конфлікти і сварки
Контролюйте емоції і намагайтеся підтримувати навколо себе позитив.

✔ Не рекомендується розповідати про свої плани
З великою часткою ймовірності вам не вдасться їх здійснити.

Що можна робити в молодик 

Молодий місяць  це фаза місяця, коли світило на небі видно лише частково. Цей період ідеальний для планування, відмови від поганих звичок і старих звичайних шаблонів. У перший день нового місячного циклу астрологи рекомендують:

✔ Позбавлятися від негативу
У Молодик важливо змити з себе негатив  краще душем, добре, якщо прохолодним і неодмінно проточним. Також потримайте хоча б пару-трійку хвилин у холодній воді ноги.

✔ Планувати і ставити цілі 
Використовуйте цей час, щоб визначити, чого хочете досягти.

✔ Час для завершення
Можна розбиратися з боргами, виплачувати частину кредиту, закінчувати недороблені справи, виконувати зобов'язання.

✔ Робити нестандартні нові ходи
Принесіть або приведіть у будинок нове. Люди звикли починати нове життя з понеділка, почніть його з Молодика. Це підходящий день, щоб з'їхатися з партнером, щоб придбати в розпліднику або притулку домашнього вихованця, щоб оновити енергетику житла новими деталями інтер'єру.

✔ Медитувати і займатися саморозвитком
У період Молодого місяця зверніть увагу на свої ідеї. Можливо, настав час у цьому місячному місяці застосувати власний інтелект, розкрити ментальний потенціал, зайнятися навчанням.

✔ Відпочивати
Під час молодика краще накопичувати сили, а не витрачати їх.

✔ Загадувати бажання
Дні Молодика ідеально підходять для того, щоб загадувати бажання.
Виконання мрії починається з мотивації, і в день Молодого місяця кожен зможе стати на крок ближче до виконання заповітного бажання. Створення карти бажань допоможе визначитися з цілями та розпочати шлях до особистого щастя.

Щоб бажання здійснювалися, можна в день Молодика провести один із Ритуалів:
✦ в Молодий місяць почати записувати бажання в зошит, назвавши її «Книга моїх бажань»;
✦ бажане записати на аркуші паперу та покласти на ніч під подушку;
✦ записане бажання можна носити з собою до моменту його виконання;
✦ листок із записаним бажанням спалити та розвіяти попіл за вітром;
✦ промовити бажання на воду та випити її.

Можна вибрати один із цих Ритуалів, але головне, робити це на Молодий місяць і так, щоб цей процес подобався і приносив задоволення. І обов'язково треба дослухатися свого внутрішнього світу.

Використовуйте цей період як можливість для внутрішнього оновлення  постарайтеся усамітнитися і зазирнути всередину себе, переосмислити цінності та пріоритети і зрозуміти, що насправді важливо для вас. Якщо нічого не хочеться робити  нічого страшного, потрібно просто 
«пересидіти» цей час, енергія незабаром з'явиться і все буде добре.

У цей молодик не варто проводити якісь ритуали й обряди, спрямовані на зміни в житті – знов-таки через енергію затемнення, яку неможливо контролювати. Ретельне врахування цих рекомендацій допоможе вам впоратися з цим періодом більш успішно та гармонійно.

Чарівного Молодика
Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...