Translate

четвер, 28 вересня 2023 р.

Повня у вересні 2023: коли буде та що не можна робити

ЗУСТРІЧАЄМО ПОВНИЙ МІСЯЦЬ

Повний місяць зійде на небі 29 вересня 2023 року о 12:57 за київським часом.  Місяць перебуватиме у знаку зодіаку Овна. 
У вересні ми зможемо спостерігати останній Супермісяць цього року  період, коли Місяць наближається максимально близько до Землі.
Чого не варто робити в Повний місяць? – читайте далі, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Що обіцяє нам Повня в Овні?

Повний місяць в Овні, не можна назвати простим. Це день протиріч, імпульсивних необдуманих вчинків. Але, водночас, усвідомлені особи мають можливість кардинально змінити своє життя і почати, як то кажуть, з нуля.

Повний місяць в Овні може принести зміни у ваше життя, але для цього потрібно не лінуватися, виходити із зони комфорту і діяти. Овен не любить поспіху та суєти, будьте розважливі та впевнені в собі. Також ця Повня може перевіряти на міцність ваші стосунки, дуже знадобиться вміння йти на компроміс і виявляти терпимість.

Найближчими днями до і після Повного місяця в Овні не рекомендується займатися екстремальними видами спорту – Місяць не проти активного відпочинку, але проти непотрібного ризику. Квапливість у цей період теж під забороною – люди стають активнішими, ніж зазвичай, і навіть не розуміють, куди і навіщо вони поспішають. Це призводить до помилок і замість однієї проблеми виходить кілька.

Повня – найзагадковіший день місяця. У момент Повні енергія нічного світила настільки велика, що впливає абсолютно на все. З давніх-давен люди намагаються скористатися моментом і використовувати цю потужну енергетику собі на благо. Цього місяця Повня випадає на 15-й місячний день.

У вересні 2023 року ми зможемо спостерігати ще один Супермісяць  момент, коли Місяць максимально близько підходить до нашої планети. Це Супермісяць стане останнім цього року.

Супермісяць – це особливий стан Місяця, коли місячна орбіта підходить максимально близько до Землі, Місяць на небосхилі здається більше і світить значно яскравіше, ніж будь-коли. Це дуже гарне, але небезпечне з енергетичного погляду видовище. За цим явищем можна спостерігати неозброєним оком. Термін Супермісяць був придуманий астрономом Річардом Ноллом у 1979 році і одразу став дуже популярним. Астрологи приписують Супермісяцю особливі містичні властивості, пов'язані з підвищеною енергетикою і здатні вплинути на долю, вчених набагато більше цікавить гравітаційний вплив Місяця на нашу планету. Але багато в чому спостереження та висновки тих і інших збігаються.

Коли Повня у вересні та Місяць у перигеї, чому її називають Урожайною, чого не варто робити і куди спрямувати енергію цього дня – читайте далі, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Чому Урожайний Місяць так називається

Вересневий місяць прозвали Урожайною індіанцями Північної Америки. Ця Повня настає за днем осіннього рівнодення, тому Місяць сходить раніше, ніж звичайно  практично відразу після заходу Сонця. Цей додатковий час, поки на вулиці ще ясно, використовували для збирання врожаю, звідси й назва – Урожайний Місяць.

Цікаво, що ця назва не прив'язана до календарного місяця  так називають будь-яку Повню, яка випадає поблизу осіннього рівнодення. У нашій півкулі це зазвичай трапляється у вересні, але раз на 3-5 років – у жовтні.

Є у Повні та інші назви:
✔ у китайців – Місяць Хризантеми;
✔ у кельтів  Співаючий Місяць;
✔ у чероки  Горіховий Місяць.
У південній півкулі вересневий повний місяць має кілька назв: Місяць Черв'я, Пісний Місяць, Воронья Повня, Цукровий Місяць, Незабутній Місяць.

Повний місяць – найзагадковіший день місяця
Під час Повного Місяця енергія нічного світила настільки велика, що впливає абсолютно на все. Вважається, що цей час – можливість позбутися всього, що вас обтяжує. Потрібно відпустити негативні емоції та максимально виважено ухвалити рішення, які вплинуть на подальше життя. З давніх-давен люди намагаються скористатися моментом та використовувати цю потужну енергетику собі на благо.

Повня у вересні 2023: що не можна робити
На погляд езотериків, під час вересневої Повні є кілька речей, які можна уникати або бути обережним:

✔ Важкі енергетичні ситуації
Уникайте суперечок, конфліктів або будь-яких важких емоційних ситуацій під час Урожайної Повні. Вважається, що зараз енергія може бути особливо інтенсивною, і такі ситуації можуть посилити негативні наслідки.

✔ Негативні думки та емоції
Супермісяць може посилювати емоції, тому важливо бути обережними з негативними думками та емоціями. Намагайтеся зосередитись на позитивних аспектах життя та залучати до себе гармонійну енергію.

✔ Великі зміни і початку
Деякі люди вважають, що вересневий Повний Місяць не є сприятливим часом для великих змін у житті або нових початків. Натомість можна почекати на наступний етап місяця, коли енергія може бути сприятливішою для таких дій.

✔ Енергетичне перевантаження
Уникайте надмірної активності або перевантаження енергії під час вересневого Повного Місяця. Важливо забезпечити собі достатньо часу для відпочинку, відновлення та зворотного з'єднання зі своєю внутрішньою сутністю.

Ці поради є загальними рекомендаціями з точки зору езотерики, і ви можете самостійно визначити, що краще для вашого власного досвіду та вірувань.

Повня у вересні 2023: що можна робити
На думку езотериків, Повня 29 вересня 2023 року може бути сприятливим часом для різних практик та ритуалів.

✔ Медитація під місячним світлом
Вийдіть на прогулянку під час Повного Місяця та знайдіть спокійне місце. Сядьте або станьте зручно, заплющте очі і зосередьтеся на диханні. Дозвольте місячному світлу наповнити ваше тіло та розслабити розум. Візуалізуйте, як місячна енергія проникає у вас і дарує гармонію, спокій та підтримку.

✔ Ритуал намірів
Супермісяць може бути потужним часом для створення та посилення намірів. Напишіть список своїх бажань, мрій або цілей, які ви хотіли б здійснити. Під час Повні тримайте цей список у руках і візуалізуйте, як ваші наміри справджуються. Після цього можете спалити чи поховати цей список, символізуючи віддачу його найвищим силам.

✔ Енергетичне очищення
Використовуйте енергію Супермісяця для очищення свого енергетичного поля. Станьте під місячним світлом і уявляйте, як всі негативні енергії, стрес або блоки розчиняються під променями місяця. Дихайте глибоко і відпускайте будь-які негативні емоції чи напругу. Висловіть подяку місячній енергії за підтримку в цьому процесі очищення.

Також на Повню найкраще збирати лікарські трави – їхні цілющі властивості максимальні в цей час.

Ці ритуали є лише пропозиціями, і ви можете адаптувати їх до своїх вірувань та потреб. Головне – слухайте свою внутрішню суть.

Повний місяць по осі взаємовідносин Овен – Терези (центральна вісь Зодіаку) акцентує теми партнерства, співробітництва, соціальних та романтичних зв'язків. Слід попрацювати над стосунками з коханою людиною та подумати про те, як урізноманітнити особисте життя. Найкращий час для того, щоб зайнятися посиленням комунікаційних здібностей, почитати літературу, поспілкуватися з людьми, які вже досягли успіхів у будь-якій галузі. Корисні ближні та далекі поїздки, подорожі, зміна обстановки.

Період спадного Місяця (30 вересня – 13 жовтня) підходить для будь-яких дій та процедур, спрямованих на покращення зовнішності. Саме час записатися до тренажерного залу чи басейну. Також можна поновити свій гардероб, змінити імідж. Чим швидше пройде процес позбавлення всього непотрібного і наносного, тим краще.

Повний місяць в Овні символізує творчий початок, допомагає виявити лідерські якості, вчить управлінню. Під впливом Овна та планети Марс розвиваються організаторські здібності. У цей період відбувається усвідомлення, що настав час з вдячністю відпустити старе, щоб створювати нове.

Повня – це найнебезпечніше і водночас найпродуктивніше для нас місячний стан. Кожен може досягти успіху, але й у той же час може впасти в калюжу. Повня все перевертає з ніг на голову, так що будьте обережні.

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...