Translate

середу, 27 вересня 2023 р.

Ворожіння на горобині

З давніх-давен вважається, що ягоди горобини – це плоди кохання, здатні розпалити найпристрасніші почуття. Саме тому дівчата люблять ворожити на цих ягодах. А ще горобина  надійний захисник проти сил зла. Також горобина допоможе у передбаченні майбутнього.
Багато ворожок і ведунь вважають, що горобина – найправдивіший провісник. Як ворожити на горобині? – читайте далі, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Ворожіння на весілля

Для ворожіння потрібно підготуватися: взяти глиняну тарілку та горобину. Але зривати грону необхідно обов'язково з листочками і тільки лівою рукою. Наповніть тарілку водою, тепер відокремте 2 ягідки: вони символізуватимуть вас та обранця. Затисніть ягідки в долоні і проговоріть: «Як швидко дві горобини одна до одної підпливуть, так швидко і до мене свати прийдуть».
Тепер кидайте ягідки у воду та спостерігайте.
✔ Якщо ягоди одразу поєднаються, то цього року бути дівчині нареченою.
✔ Якщо мине трохи часу, то певні перешкоди з весіллям можуть виникнути, але вони будуть подолані.
✔ А от якщо розпливуться ягоди в різні боки, то найближчим часом не варто дівчині чекати сватів.
✔ Якщо ви вже знаходитесь у стосунках, а горобина не залишилася в купі, то навряд чи в найближчому майбутньому вам варто сподіватися одягнути весільну сукню. Також це може свідчити, що, можливо, ви зараз у відносинах не з тим, з ким поєднаєте свою долю.

Ворожіння по ягодам горобини

Наші сумніви змушують нас втрачати те, що ми могли б знайти, якби не відчували страху. Тому коли ви сумніваєтеся, вам прийде на допомогу горобина.
Зірвіть гроно горобини навмання, а потім перерахуйте ягоди:
✦ парна кількість говорить про те, що вам варто ризикнути;
✦ непарне – радить бути стороннім і утриматися від необдуманих вчинків.

Ворожіння по вітру

У вітряну погоду зірвіть один листок горобини і шепніть йому своє найзаповітніше бажання. Потім киньте листок за вітром і спостерігайте:
✦ якщо він високо полетів, це означає, що задумане здійсниться незабаром без будь-яких перешкод;
✦ якщо листок підняв вітер, але поніс низько, то бажання все ж таки виповнитися, але не так швидко, як так швидко.

Просте ворожіння на горобині

Для цього ворожіння вам знадобляться дві кисті горобини, прихоплені морозом. Будь-якої святкової ночі ягодами однієї грони горобини викладете велике коло.
З іншої грони всередині цього кола зробіть ще два – середній та маленький.
Робіть це зі словами:
Горобинка-горобина, з морозу з'явилася, в моїх руках зігрілася. Чи буде мені щастя, добре здоров'я, наречений добрий?
Велике коло означає щастя, середнє  здоров'я, а маленьке  нареченого.

Лягаючи спати, перерахуйте ягоди у кожному колі та запам'ятайте. Вночі домовик повинен сам перерахувати горобину, і, якщо з вами має щось трапиться, він забере кілька ягід. Вранці встаньте раніше за всіх і ще раз перерахуйте. Якщо кількість ягід залишиться колишньою, це означає, що в житті ви матимете щастя, міцне здоров'я і люблячий чоловік. Якщо ж ви не дорахуєтеся ягід у якомусь колі, то на вас чекають труднощі та розчарування.

❗Важливо пам'ятати
Ворожіння – це дотик до таємних знань, тому в цьому питанні важлива точність та акуратність. Майбутнє ми будуємо самі, ворожіння – це просто передбачення варіанта долі людини. Все залежить від того, який шлях у житті людина вибере і якою дорогою піде.

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Мирного неба, моя Україна💙💛
Чарівного ворожіння
Вам потрібна магічна допомога?
Консультація+діагностика негативу.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...