Translate

четвер, 21 вересня 2023 р.

Обряди та ритуали на День осіннього рівнодення

В день осіннього рівнодення енергетика простору змінюється, і в цей час 
можна залучити до вашого життя любов, благополуччя та красу.

Вважається, що в День осіннього рівнодення дуже сильна любовна енергетика. Тому незаміжні дівчата люблять проводити цього дня обряди на кохання. Як залучити до вашого життя любов, благополуччя та красу – читайте далі, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Ритуал для пошуку половинки

Самотні люди в цю дату можуть провести ритуал для пошуку половинки. Для цього в ліжко потрібно покласти ще одну подушку і ковдру, а у ванній в стакан із зубною щіткою поставити ще одну. При цьому треба примовляти: Моя друга половинка, прийди. Нехай буде так!

Ритуал на одруження

Також дівчата, які бажають якнайшвидше мати сім'ю, можуть провести інший обряд. Для цього потрібно ввечері покласти на блюдо гілки горіха і спалити їх, а попіл розвіяти на вулиці. При цьому потрібно сконцентрувати свої думки на бажанні одружитися.

Обряд на молодість і красу

Особливою силою також наділяли воду. З самого ранку після пробудження прийміть душ. Протягом дня частіше вмивайтеся. У цей день вода наділяє людей силою, а жінкам приносить дівочу красу. Особливо корисно буде вмитися водою з колодязя або природного джерела.

Ритуал від бідності

Набути фінансового благополуччя і забути про проблеми з грошима в день осіннього рівнодення вдасться, якщо покласти під килимок, який розстелений перед вхідними дверима. по ньому повинні обов'язково пройти всі члени родині, які живуть в цьому помешканні.
Після чого, треба взяти монети і покласти їх у різних місцях домівки, які вам здаються самими затишними. а коли будете натикатися на монету, треба промовляти змову:
Гроші в домівку приходять  щастя приносять! Нехай буде так!

Ритуал на залучення благополуччя

Вогонь здавна вважається особливою стихією осені. Наші предки вірили, що багаття, запалене в цей день, має особливу енергію. Щоб залишити позаду все погане у вашому житті треба скласти список усіх ваших бід, а потім спалити його над полум'ям свічки, промовляючи змову:
Нове життя починаю, з чистого білого аркуша історію свою пишу, помилок не припускаю, проблеми від себе відкидаю! Хай буде так!

Обряд «Каміння успіху»

Якщо Ви вважаєте, що у вашому житті зараз несприятливий період і хочете, щоб він закінчився, потрібно позбавитися всього непотрібного. Для цього в осіннє рівнодення потрібно влаштувати генеральне прибирання. Винесіть із дому все непотрібне. Повертаючись, уважно дивіться собі під ноги, адже Ви можете знайти «каміння успіху». Шукати та видивлятися спеціально його не потрібно. Якщо пощастить, погляд сам впаде на нього і ви відчуєте, що цей камінь ваш. У такому разі успіх стане вашою вірною супутницею.

Обрядова їжа

Доброю прикметою вважається приготування пирогів з капустою і ягодами і запечених яблук. Ці страви не тільки смачні, але і символізують багатство осені. Такими ласощами варто пригостити гостей і рідних. Пиріг повинен бути круглим, з пісочного тіста. Начинка може бути різною, за вашим бажанням:
✔ з м'яса і цибулі привертає кар'єрний ріст,
✔ з капусти – гроші,
✔ з горобини або калини – любов.

Ритуал не залучення кохання

Щоб бути щасливими або налагодити стосунки з партнером, варто в День осіннього рівнодення своїми руками приготувати будь-яку випічку. Рецепти можуть бути будь-якими - головне робити це з любов'ю та під час замішування тіста читати змову:
Щастя мене не залишає, взаємне кохання не згасає! Хай буде так!

Приготовлену власноруч страву важливо з'їсти з коханою людиною, щоб не крихти не залишилося. Тому порції випічки повинні бути невеликими. Важливо пам'ятати, що це частування тільки для вас двох, не можна нікого пригощати цією стравою. Тому найкраще пригостити свою другу половину магічною стравою наодинці.

Ритуал від негативу

У День осіннього рівнодення можна провести обряд на порятунок від пристріту. Зробити це можна за допомогою горобини. З давніх-давен відомо, що ця ягода має величезну силу, будучи провідником між Землею і Сонцем. А щоб унікальні властивості ягід горобини мали максимальну ефективність, збирають їх саме в осіннє рівнодення. Ягоди розкладають на підвіконні або роблять букети з гілочок горобини, калини та пшеничних колосків. Цими букетами на свято прикрашають будинок. Такий оберіг зберігатиме будинок та його мешканців увесь рік.

Обряд оновлення в день осіннього рівнодення

День осіннього рівнодення – це день оновлення і початку нового життя. Позбавтеся старих і зламаних речей, винесіть з дому непотрібний одяг. Відпустіть всі старі образи. Не ображайтеся на близьких і не ображайте їх самі. Це прекрасна пора для нових придбань і покупок.

Магія змов допоможе зробити ваше життя краще. Замовляння на День осіннього рівнодення бувають різні і спрямовані на залучення чого-небудь у своє життя. Замовляння  це стародавня магія, якою користувалися ще наші далекі предки. Ритуали зі змовами використовувалися для того, щоб допомогти собі в житті, люди часто просили допомоги у сил природи. Замовляння на День осіннього рівнодення дозволяють виконати будь-яке бажання і стати щасливою людиною.

Чарівного Дня осіннього рівнодення
Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...