Translate

четвер, 14 вересня 2023 р.

Ритуали в дні Молодого місяця на кохання

Обряди і ритуали 
на залучення кохання – мабуть, найчастіші ритуали, які використовуються на Молодик. Причина цього досить проста. Суть в тому, що зростання місяця працює на зростання любові. Як залучити кохання в своє життя? Як повернути в стосунки гармонію та любов? – читайте далі, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Якщо втомилися чекати своє кохання, то використовуйте найближчі дні Молодого Місяця.

Обряд для залучення любові

Цей обряд, зі зрозумілих причин, більше підходе для дівчат. Таїнство враховує дівочу психологію і вікові особливості.

Дівчині, яка мріє про кохання, треба в день Молодого Місяця опівночі зняти з себе весь одяг і поставити чашку напроти дзеркала. Наповнити ємність чистою водою, поруч зміцнити свічку рожевого або червоного відтінку. У наповнену чашку капнути рожеву ефірну олію, кинути пелюстки бордової, червоної або рожевої троянди. Після цього підпалити свічку, промовити змову:
Як троянда під місяцем розцвіла, запахла,
Так і я красу б знайшла,
І мила б коханому стала.
Доріжка з срібла
Приведи нареченого з ранку. 
Нехай буде так!
Потім дівчині треба провести наступні таїнства:
✔ обтертися водою з чашки, дивлячись в дзеркало;
✔ протерти дверну ручку з зовнішньої сторони;
✔ розприскати воду перед входом в будинок;
✔ чашку з водою, що залишилася і пелюстками помістити під ліжко.
Багато які вчинили обряд зустрічали свого лицаря.

Обряд «Солодке кохання»

Любовні обряди можуть бути спрямовані не тільки на зустріч із майбутнім коханим, але і на посилення вже виниклого почуття. Хороші, стабільні результати показує ритуал, який використовує мед.

У ніч на зростаючий Молодий Місяць треба поставити на стіл розетку, покласти в неї 13 чайних ложок меду. Пошепки вимовити магічні слова:
Як ти медок м’який, солодкий, так любов наша буде солодка, з часом все більш міцна. Слова мої в медок пішли, мої слова міцні, нікому їх не перебити, як сказала, так і стало!
 ❕❕Слова змови можуть варіюватися, але сенс повинен бути збережений.
Після промови, з’їсти ложечку солодощі. Так треба виконати 12 разів. Частину меду, що залишилася, потрібно запропонувати коханій людині, але не пізніше ніж, настане новий місячний місяць.

Обряд на набуття любові

Дуже часто об’єкт зацікавленості не звертає на вас уваги. В цьому випадку практично безвідмовно допомагає обряд з яблуками. З огляду на те, що Молодик - це вдалий час для всього нового, таїнство придатне для збудження нової любові у чоловіка, хлопця.
Перед тим, як прив'язати до себе чоловіка, вам слід підготувати кілька яблук. Найкраще використовувати яблука, які ростуть на вашій ділянці. Якщо у вас немає можливості зірвати яблука з дерева, то можна купити їх. Головне вибирати хороші фрукти, які не мають ніяких вад.
 ❗❗Важливо - не використовувати дикі яблука, адже їх енергетика не особливо позитивна.

Робити подібний обряд потрібно тільки пізно ввечері. У ніч Молодого Місяця необхідно порізати яблука на дрібні часточки і покласти в червону миску. Потім вимовити:
Як два яблука з одної гілочки не впадуть один від одного, так мій милий зі мною не розлучиться ніколи.
Тільки зі мною йому жити судилося!
Кислота та гіркота пропадуть, наші почуття нікуди не підуть.
Любов прийде, серця наші забере, і більше ніколи не піде.
Як сказала, так і стало! Нехай буде так!

Після містерії потрібно засипати часточки цукром, вранці зварити джем і пригостити милого, по кому сохне серце.  Як тільки хлопець або чоловік з'їсть це варення, змова на набуття любові відразу почне діяти.

Обряд на кохання

Якщо дівчина страждає від нерозділеного кохання або прагне зустріти другу половинку, можна провести особливий обряд на кохання. Для цього знадобиться чаша з криничною водою, свічка воскова, троянда з саду та дзеркало. Із заходом сонця необхідно одягнути білу сорочку і стати біля дзеркала. Навколо себе дівчина розкладає пелюстки з квітки, запалює свічку і вимовляє дивлячись на своє відображення:
Троянда під місячним світлом росла і розквітала, то нехай і моя краса розквітне і любов до мене знайде. Місячна доріжка, приведи мені нареченого на ганок. Нехай буде так!
Після цього потрібно випити воду, а пелюстки троянд сховати під ліжко. 

Ритуал «Магічна вечеря»

Вечеря вважається наймагічнішим часом. Якщо правильно все робити, можна причарувати молоду людину, залучити удачу в будинок або круто змінити долю. Як тільки зійде молоденький місяць, запросіть кохану людину повечеряти. На стіл обов'язково потрібно подати гарячу страву, кашу на другу та пиріг з вишнею як десерт. Важливо, щоб світло молодого місяця висвітлювало вашу трапезу.
Під час приготування їжі потрібно говорити: 
Їжа – у кров, у серці – кохання!

Після такої вечері в серці вашого коханого запалиться почуття у відповідь з новою силою. Нерідко після таких трапез дівчата отримували пропозицію руки та серця.

Ритуали на залучення кохання

Період зростаючого Місяця підходить і для залучення уваги чоловіків, для притягнення судженого:

Коли настане Молодик, треба п'ять разів повернутися на п'яті лівої ноги, дивлячись на Місяць, при цьому примовляти:
Місяць, місяць молодий! Нехай довкола мене хлопці в'ються, як я в'юсь навколо тебе!

У ніч на п'ятницю на зростаючого місяця треба зірвати білу квітку, потім покласти її на підвіконня під світло Місяця. При цьому промовити тричі:
Цар ночі, прошу, прийшли мені любов!
Квітку цю треба покласти між сторінками улюбленої книги.
У наступний Молодик слід дістати суху квітку, покласти її на долоню і уявити у всіх подробицях кохану людину, потім здути листочки квітки у віконце.

Чарівного Молодика
Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...