Translate

вівторок, 16 травня 2023 р.

Таємниця імені Уляна

Жіноче ім’я Уляна – дуже красиве й милозвучне. 
Ім'я Уляна за походженням латинське, і в перекладі означає «щастя». У старовинній інтерпретації воно звучало як Іуліанія, згодом трансформувалося у більш легку форму Уляна. Утворено це ім'я від римського приватного імені Юліанус.

У володарці імені Уляна дивним чином поєднуються такі якості як жіночність і рішучість, м'якість і жорсткість, поступливість і впертість, крихкість і мужність, що не заважає гармонійно співіснувати з навколишнім світом. Крім того, сором'язливість, ніжність та чуйність Уляни допомагають знайти надійних та вірних друзів, які завжди прийдуть на допомогу.

Уляна здатна здивувати своєю простотою. Вона намагається вірити оточуючим, не звертає уваги на їхні недоліки, навіть намагається іноді виправдати. Уляна - сильна жінка, яка здатна впоратися з різними складнощами, але для неї важлива присутність поруч близьких людей, які готові підтримати. Чарівна і людяна, що багатьох притягує, а завидна завзятість дає можливість завжди досягати поставленої мети.

Уляна святкує іменини:

Січень: 3 та 15 числа.
Березень: 17 число.
Квітень: 2 число.
Травень: 16 число.
Червень: 15 число.
Липень: 5 та 19 числа.
Серпень: 30 та 31 числа.
Жовтень: 11 число.
Листопад: 14 число.
Грудень: 17 число.

Маленька Уляна росте невпевненою в собі, нерішучою і дратівливою дитиною, яка багато чого боїться, а тому намагається триматися подалі від галасливих дитячих компаній (набагато комфортніше вона почувається наодинці із самою собою). При цьому в цієї дівчинки вкрай розвинене почуття відповідальності та справедливості, тому вона ніколи не залишить у біді того, кому потрібна її допомога та підтримка. Але варто маленькій Уляні влитися в дитячий колектив, як із замкнутої та недовірливої ​​дитини вона перетворюється на життєрадісну та приємну у спілкуванні дівчинку. Вона допитлива і щиро радіє будь-якому сюрпризу. Її захоплення різноманітні, причому кожному з них вона віддає багато свого часу, тому що все і завжди робить ґрунтовно (їй взагалі не властива поверховість). Творча натура Уляни допомагає їй легко освоювати гуманітарні науки, чого не можна сказати про точні предмети, з якими у цієї дівчинки стосунки не складаються. З цієї причини дуже важливо, щоб і батьки, і викладачі змогли зацікавити Улю в тому чи іншому предметі. Загалом Уляна – чесна і довірлива дитина, хоча доброта її найчастіше в результаті обертається проти неї самої. Щирість, товариськість, м'якість, відкритість і відсутність егоїстичності у цієї дівчинки спричиняють себе оточуючих.

Юна Уляна добродушна і наївна, тому найчастіше їй важко змиритися з жорстокими правилами, що панують у суспільстві. Тому вона рішуче кидає виклик несправедливості, що оточує її, через що сама ж і страждає, адже поодинці дуже важко боротися за чесність і справедливість. Енергійність, відкритість, сильна воля, дотепність, відсутність марнославства – ось основні риси характеру Уляни, яка боїться образити людей різким чи грубим словом. Від цієї дівчини Ви не почуєте саркастичних висловлювань та злих жартів, навпаки, вона завжди намагається згладити конфліктні ситуації. Талановита Уляна намагається проявити себе у всіх сферах: вона шиє, вишиває, в'яже, малює, танцює та співає, причому своїм захопленням ця творча натура віддається повністю. Не дивно, що Уляну оточують не менш цікаві та талановиті особистості, з якими можна годинами розмовляти про все на світі. При цьому ця дівчина часто позбавлена ​​будь-яких лідерських задатків (мало того, вона свідомо приховує свої здібності, щоб не привертати до себе зайвої уваги). Уляна дуже важко переносить критику на свою адресу, оскільки й без того невпевнена в собі та скута. З цієї причини друзі та близькі люди повинні підтримувати її насамперед морально.

Доросла Уляна не втрачає своєї відкритості, простоти та довірливості. Вона продовжує беззастережно вірити людям, недоліків яких намагається не помічати (а якщо й бачить такі, то обов'язково знаходить спосіб їх виправдати). Засудження та повчання – не її прерогатива. Треба сказати, що в Уляні, незважаючи на її відкритість, є якась таємниця, яка приваблює її. Але якщо ця жінка хоче досягти певних висот у кар'єрі та соціумі, то їй доведеться навчитися контролювати свої емоції та підлаштовуватися під певні обставини. Прямолінійність – не та якість, яка сприяє кар'єрному зростанню (зазначимо, що Уляна в принципі не вміє лестити, лицемірити та лукавити). Уляна  сильна особистість, яка стоїчно переносить удари долі, але і їй потрібна опора у вигляді вірних друзів і рідних, які люблять, які приймуть її з усіма недоліками. Прагматична реалістка Уляна теж хоче іноді стати слабкою і вразливою мрійницею, яку мрії віднесуть у світ краси та щастя.

Уляна – гостинна господиня, в будинку якої завжди затишно, тепло та комфортно не лише домочадцям, а й гостям. У відносинах з чоловіком вона ніжна, терпляча і любляча, але брехні, а тим більше зради не пробачить йому ніколи. Мало того, вона без зайвих слів розлучиться з чоловіком, якщо дізнається про його невірність. Якщо чоловік Уляни хоче заручитися всебічною підтримкою та повагою своєї дружини, то він повинен повністю їй довіряти і не обмежувати свободу, тим більше, що ця жінка ніколи не здійснить аморальний вчинок. І ще: чоловікові Уляни доведеться змиритися з тим, що саме вона пануватиме в сім'ї і нерідко прийматиме одноосібно всі рішення. А все тому, що ця жінка, яка звикла до незалежності, не готова розлучитися зі своїми амбіціями.

Сумісність імені Уляна з чоловічими іменами

Найкраща сумісність у Уляни в плані почуттів буде з такими іменами, як Андрій, Арнольд, Артем, Олександр, Борис, Валерій, Дмитро, Єгор, Ігор, Остап, Севастян, Кирило, Кондрат, Тарас і Лев.

З Микитою, Андрієм, Гавриїлом, Федором, Юліаном, Олександром, за твердженням астрологів, вона може створити дійсно міцну шлюбну пару.

Ну а з такими як Аркадій, Арсеній, Вадим, Родіон, Роман, Ерік, Пантелей і Всеволод, краще зовсім не намагатися будувати стосунки, оскільки нічого доброго з такого союзу не вийде.

Камінь-талісман

Уляні приносять успіх виробу з лабрадором і бурштином.

✔ Лабрадор
Вироби з лабрадора, що символізує чистоту та цнотливість, здатні покращити настрій, усунути стрес, нормалізувати сон та зміцнити організм у цілому. Має лабрадор і магічні властивості, а саме:
✦ посилює дар ясновидіння;
✦ сприяє розвитку екстрасенсорних здібностей;
✦ пробуджує приховані таланти;
✦ дарує натхнення;
✦ оберігає від неприємностей;
✦ трансформує негативну енергію на позитивну;
✦ захищає від злих чарів;
✦ привносить спокій у сімейне життя.
Вироби з лабрадором рекомендується носити зрілим творчим людям, тоді як молодих людей цей камінь здатний підштовхнути до авантюр, які можуть негативно вплинути на їхнє майбутнє.Лабрадор отримує силу у Місяця, тому його необхідно активізувати, а для цього достатньо в кожну повню класти виріб з цим мінералом на підвіконня. І ще: щоб лабрадор оберігав будинок, його бажано тримати на поверхні, щоб і він міг бачити людей і будинок, та й сам був помітний.

✔ Бурштин
Цей камінь творчих людей надає впевненості та рішучості, посилює енергетичне поле свого власника, тим самим допомагаючи досягти своєї мети за найбезнадійніших обставин. Наші пращури вірили, що цей камінь здатний вилікувати від будь-якої хвороби і нудьги шляхом очищення всього організму, адже в шматочках бурштину живуть духи, які допомагають боротися зі злом. Також вважалося, що бурштин дарує надію та приносить втіху, допомагає робити правильні висновки та відновлює емоційну рівновагу. Не дивно, що вироби з бурштином гасали для захисту від поганого ока.
Цікаво! Щоб бурштин повністю розкрив свої можливості, рекомендується обрамляти його лише в метали білого кольору (це може бути срібло або платина).

Колір імені

Підсилюють удачу Уляни такі кольори як жовтий, помаранчевий та червоний

✔ Жовтий колір
Люди з «жовтим» ім'ям випромінюють життєву енергію, вони інтелектуальні, раціональні, вміють аналізувати, при цьому мислити вони можуть і логічно, і абстрактно (залежно від ситуації). Твердість їхнього характеру, практичність, рішучість та вміння виділяти основне серед другорядного допомагають їм досягти великих успіхів на економічній та науковій ниві (та й у житті такі якості обов'язково знадобляться). Жовтий колір – це символ багатства, юності та мрії, але водночас цей колір символізує заздрість та ревнощі. Загалом жовтий колір підвищує життєвий тонус, тоді як гірчичний може навівати смуток та тугу.

✔ Помаранчевий колір
Цей колір радості, тепла та активності символізує творчу активність, шляхетність помислів та впевненість. Люди з «помаранчевим» ім'ям не тільки відповідальні та рішучі, а й позитивні – для них не існує чорних фарб, адже вони твердо впевнені, що життя можна зробити веселкою. Емоційність іноді заважає їм приймати виважені рішення, що може негативно відбиватися і на роботі, і в сімейному житті. Але людям з «помаранчевим» ім'ям часто прощають помилки за їхню веселу вдачу, життєлюбність і позитивізм.

✔ Червоний колір
Життєстверджуючий червоний колір символізує активність та енергійність. Цей колір надає сил та рішучості. Але не слід забувати про те, що червоний – це колір любові та пристрасті, причому обидва ці стани можуть мати як творчий, так і руйнівний характер. Гнів, ревнощі і навіть ненависть також мають так звану червону ауру. Люди, чиї імена відповідають червоному кольору, відкриті і активні, але за своєю натурою вони бунтарі, тому їм часто важко влитися в новий колектив або оточення. Вони працелюбні і цілеспрямовані, тому часто домагаються багато чого в житті, але лише в тому випадку, якщо зможуть правильно розставити пріоритети, інакше реалізувати свої можливості їм не вдасться.

Число імені

Щаслива кількість Уляни – 5
Люди-п'ятірки – це волелюбні особи, які не здатні всидіти на одному місці, адже їх приваблює все невідоме та незвідане. Такі люди цінують дружбу, особливо якщо друзі (а їх у них досить багато) здатні розділити їхню потяг до пригод. Розвинена уява та природна допитливість сприяють тому, що люди-п'ятірки обирають творчі професії, у яких цінується краса слова. Як і всі творчі особистості, люди-п'ятірки піддаються сумнівам, що може призвести до втрати сенсу життя та різних нещасть. Тому вкрай важливо утихомирити свою емоційність і нестриманість, навчитися чути як себе, а й інших.

Планета

Планети-покровителі Уляни – це Плутон та Венера.

✔ Плутон
Плутон (в давньоримській міфології так звали володаря підземного царства) символізує руйнування і переродження, кінець і початок, тому в людях, яким опікується дана планета, нерідко поєднуються такі риси характеру як влада, що іноді межує з жорстокістю, і вміння співпереживати, вплив.
Переваги:
✦ напористість;
✦ ентузіазм;
✦ духовність;
✦ милосердя;
✦ ідеалізм.
Недоліки:
✦ жорстокість;
✦ непрактичність;
✦ безпринципність;
✦ меланхолійність.
Плутон сприяє розкриттю тонких матерій, тому ця планета допомагає музикантам, художникам, акторам, дипломатам.

✔ Венера
Венера – це богиня кохання та ідеальної краси. До того ж саме ця планета є символом жіночого початку, тому не дивно, що люди, яким опікується Венера, романтичні та емоційні. Для них дуже важливо встановити з оточуючими відносини, побудовані на симпатії, довірі та любові, причому абсолютно неважливо про ділові відносини йдеться або про створення сім'ї.
Переваги:
✦ романтичність;
✦ чутливість;
✦ еротизм;
✦ відкритість;
✦ м'якість;
✦ енергійність;
✦ елегантність;
✦ чарівність;
✦ чесність;
✦ відданість;
✦ надійність.
Недоліки:
✦ пихатість;
✦ легковажність;
✦ ліньки;
✦ впертість;
✦ ревнощі;
✦ хтивість;
✦ жадібність.
Професія Венери: фотомодель, дизайнер, квітниця, адвокат, суддя, дипломат.

Стихія

Стихія Уляни – Вогонь.

✔ Стихія Вогню
Люди стихії Вогню дуже імпульсивні та рвучкі, тому часто роблять необдумані вчинки, які нерідко не приносять бажаних результатів, що не особливо їх засмучує. Через агресивний і лідерський характер з людьми стихії Вогню часом нелегко спілкуватися, хоч і цікаво, адже їхня кмітливість і живий розум нікого не залишать байдужими. Не доведеться нудьгувати з такими людьми і в інтимному житті, а все завдяки їх сексуальності та пристрасті натури. Люди стихії Вогню ставляться до життя як до гри, тому не бояться ризикувати, ставлячи часом на кін все, що мають. Вони жорстокі та егоїстичні, але при цьому не здатні довго злитися і мститися за заподіяне зло (вони, як вогонь, швидко спалахують і швидко гаснуть).
Переваги:
✦ креативність;
✦ активність;
✦ оптимістичність;
✦ динамічність;
✦ комунікабельність;
✦ пристрасність;
✦ щирість;
✦ ініціативність;
✦ незлопам'ятність;
✦ сміливість.
Недоліки:
✦ гарячість;
✦ самовпевненість;
✦ агресивність;
✦ нетерплячість;
✦ впертість;
✦ запальність;
✦ рвучкість у діях та думках.
Людям стихії Вогню рекомендується жити у просторому та прохолодному приміщенні, в якому бажано облаштувати відкритий камін із живим вогнем. А ось працювати їм краще на відкритому повітрі (робота в тісному та задушливому приміщенні не піде їм на користь, адже вогонь гасне при нестачі повітря).

Тварина-символ

Тотемна для Уляни тварина – равлик

✔ Равлик
Тотемна тварина, що символізує вічність, циклічність того, що відбувається, відродження та переродження. Крім того, у багатьох культурах світу цей молюск є символом родючості, процвітання та достатку. Буддисти ототожнюють равлик з терпінням, наполегливістю, умиротворенням і спокоєм, хоча в багатьох він асоціюється з повільністю та обережністю. Цікаво те, що в Європі равлик вважався символом гріха і лінощів, оскільки народжений був із бруду, яким і харчується. Проте в епоху Ренесансу (та й за часів Відродження) равлики асоціювалися зі скромністю.

Зодіак

Найбільш щасливі ті Уляни, які народжені під знаками Скорпіона та Лева.

✔ Уляна-Скорпіон
Знак Скорпіона дарує Уляні складний характер, через який дівчина не може нормально спілкуватися, заводити романи. Зате жінка дуже важлива, вона справедлива, діє в рамках моральної пристойності. Їй легко побудувати кар'єру, вона вміє керувати та приймати важливі рішення.

✔ Уляна-Лев
Уляна-Лев дуже егоїстична, вона любить себе, потребує уваги оточуючих. Дівчина має погану комунікабельність, може бути лицемірною і пихатою. Чоловіка шукає такого, яким зможе командувати. Він має бути слабкою людиною із заниженою самооцінкою.

Рослина імені
Для Уляни рослинами-талісманами є клен та меліса.

✔ Клен
Клен – символ духовності, миру, любові, краси життя, але водночас стриманості та скромності. Амулети, виготовлені з цього дерева, допомагають розкритися всім п'яти почуттям людини (недаремно лист клена має п'ятикутну форму).
Кленові вироби привносять до будинку щастя, спокій та матеріальний добробут, відлякують злі сили та нейтралізують магічний вплив.
Крім того, клен має наступні магічні властивості:
✦ сприяє набуттю душевної рівноваги;
✦ наповнює внутрішньою силою;
✦ вселяє впевненість;
✦ звільняє від негативних емоцій;
✦ допомагає налагодити контакти;
✦ знімає нервову напругу.

✔ Меліса
Символізм цієї рослини неоднозначний: так, з одного боку, меліса символізує світ, кохання, очищення та просвітлення, а з іншого – засмучення і навіть неприємності. У той же час наші пращури приписували цій рослині такі властивості:
✦ покращення настрою;
✦ посилення роботи думки;
✦ наповнення організму енергією;
✦ усунення чаклунських чар;
✦ зняття дратівливості;
✦ заспокоювання нервової системи;
✦ нормалізація сну;
✦ збудження плотської любові;
✦ залучення матеріального добробуту.

Метал

Металом, що захищає Уляну, вважається срібло.

✔ Срібло
Цей метал уособлює душевну чистоту, невинність, а також надію та життєву мудрість. Часто срібло асоціюється з жіночим початком, уособлюючи невинність, чистоту, сердечність і вірність. Крім того, срібло здавна цінувалося як метал, що захищає від злих духів та демонів.

Сприятливий день

Вівторок

Пора року

Осінь

Важливі роки життя

✦ 18 років;
✦ 26 років;
✦ 35 років;
✦ 47 років;
✦ 54 роки;
✦ 68 років.

Зимова Уляна має досить складний характер: вона чутлива, добра і дуже справедлива, їй чужі такі якості як заздрість і користь. Але разом з тим прямолінійність цієї жінки та бажання йти «проти правил» неабияк псують їй життя, оскільки критику на свою адресу здатні адекватно сприймати далеко не всі. Невдачі боляче ранять зимову Уляну, яка може не лише замкнутися у собі, а й впасти у депресію.

Весняна Уляна проста у спілкуванні, відкрита та іронічна. Вона легко відноситься до життя, яке балує її приємними сюрпризами та багатообіцяючими знайомствами. Авантюризму цієї цікавої жінки вистачить на всіх, а ось стабільності та розважливості їй часто дійсно бракує, що може внести до її життя дисонанс. Загалом весняну Уляну можна без сорому совісті назвати «бавовною долі».

Літня Уляна відрізняється м'яким характером: вона ніжна, добросердна, чуйна і безкорислива. При цьому їй властиво приписувати оточуючим ті чесноти, які вони зовсім не мають, що в результаті виливається в розчарування. Але літня Уляна не впадає у відчай і не перестає вірити людям, тому доля зрештою посилає їй справді добрих людей, не здатних на обман і зраду.

Осіння Уляна  розважлива матеріалістка, яка ставить перед собою виключно досяжні цілі, до яких йде напролом, змітаючи все на своєму шляху. Її прагматичність і розважливість – запорука успішної кар'єри та забезпеченого життя, в якій виключені різноманітні сюрпризи. Ця жінка веде досить замкнутий спосіб життя, оскільки боїться довіряти свої думки та переживання стороннім. Заручитись повагою осінньої Уляни дуже непросто.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...