Translate

вівторок, 30 травня 2023 р.

Сон у ніч на 30 травня

Сни цієї ночі не є віщими 
 тобто, вони не здійсняться в реальному житті.
Більше, це підказки підсвідомості, призначення яких  розкрити людині очі на джерела проблеми, яка її обтяжує. До того ж, вона може критися в далекому минулому і самостійно людина ніколи б не додумалася до можливого зв'язку давньої події з нинішньою ситуацією.

Наприклад, ви можете побачити, як в юності, вибираючи професію, піддалися тиску батьків або потрапили під вплив подруг і вибрали зовсім не те, що хотіли. Чому б зараз не змінити своє життя на краще, почавши займатися тим, про що ви колись мріяли, тим більше, що зробити це  ніколи не пізно.

Крім того, цієї ночі можуть снитися образи, які потрібно буде тлумачити абсолютно конкретно. Так, якщо ви побачите себе в океані (цілком одного і безпорадного), важливо звернути увагу на те, чим такий сон закінчився. Якщо вам не вдалося врятуватися, найближчим часом чекайте на якісь великі втрати. Якщо ви виплили на сушу – незабаром отримаєте заслужену нагороду.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не здійсниться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує та налаштовує Вас на рух лише «вгору» і лише вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення до досягнення мети, він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

Тлумачення снів СВИНЯ

Свиня як наяву, так і уві сні у багатьох людей найчастіше викликає неприємні асоціації. І це не дивно, адже вона асоціюється з лінню, неохайністю та ненажерливістю. Але побачити свиню уві сні не завжди обіцяє неприємності. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Незважаючи на деякі позитивні трактування свиня уві сні – символ невігластва та неохайності. Мається на увазі моральної неохайності, а також грубості, чванства і тупості. Поява свині уві сні часто віщує зустріч або взаємодію з людиною, яка має подібні якості. Така людина якщо і не нашкодить сновидцю, але спілкування з нею не принесе нічого, крім неприємних емоцій.

Виходячи з цього, свиня, що приснилася, може тлумачитися двояко: і як провісник поліпшення матеріального становища, а також народження дітей, і як застереження від впливу морально неохайних людей. Велику роль відіграють події, що відбуваються у житті, а також психологічний стан.

Коротке тлумачення сну

Свині часто попереджають про перевтому. Після подібного сну людині потрібно включити режим відпочинку і сконцентруватися на накопиченні енергії, адже попереду у нього багато роботи.
Сон може натякати на те, що людина страждає за втраченими можливостями та зациклюється на минулому. Це гальмує його особистий прогрес та заважає побачити нові можливості для розвитку.
Іноді дві чи три свині сняться до появи нових людей у ​​найближчому оточенні. Це будуть не прості знайомі, яких у вас багато. Вони можуть серйозно вплинути на ваше життя.
Крім того, велика жива свиня може бути банальним натяком на те, що настав час зробити прибирання в будинку. Сплячий, занурений у роботу або захоплений низкою цікавих подій, зовсім забув про побутові турботи.

ТОП 5 від'ємних значень:

✦ Чорно-біла свиня з рожевим п'ятаком сниться до проблем у справах.
✦ Сховати свиноматку та поросят у сараї – до продажу майна через борги.
✦ Бачити, як свиня копається у купі сміття – до участі у сумнівному заході.
✦ Бити свиню ціпком – до отримання сумних новин.
✦ Виходжувати поранену – на жаль у сім'ї.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Гнати свиню з поля в загін сниться до веселого проведення часу.
✦ Гладити її – до гарного настрою.
✦ Виявити у себе в будинку декоративних свиней – до радісних змін в особистому житті.
✦ Ходити за вагітною свинею – до збільшення доходів.
✦ Побачити, що вона народжує – до запрошення на високооплачувану роботу.

Сонник по днях тижня

Тлумачення сну в залежності від дня тижня:
✦ у понеділок свині сняться до переживань через рідних;
✦ у вівторок – до відпочинку;
✦ у середу – до проблем зі здоров'ям;
✦ у четвер – до взаємного кохання;
✦ у п'ятницю – до появи суперника чи суперниці;
✦ у суботу – до втрати грошей у громадському місці;
✦ у неділю – до смутку.

Сонник для жінок

Представниці слабкої статі жива свиня іноді сниться до домашніх турбот. Можливі й інші тлумачення, які залежить від віку та особливостей особистого життя жінки.

✔ Молодій
Можливо, хитра подружка сновидиці накинула око на її хлопця і задумала відбити його. Але підступним планам не судилося збутися – їй не вдасться зруйнувати міцні щирі стосунки.

✔ Зрілій жінці
Сон про свиня – це позитивна ознака для жінки, яка захоплюється рукоділлям (вишивкою, в'язанням тощо). Раніше вона творила лише для себе та для близьких. Але, здається, що незабаром її вироби почнуть приносити непоганий дохід.

✔ Заміжній
Найближчим часом чоловік сплячою буде особливо щедрим. Можливо, раніше він звинувачував дружину в марнотратстві. Але, піддавшись гарному настрою, чоловік може дати згоду на велику покупку на кшталт шуби або нового гаджета.

✔ Незаміжній
Добрий вчинок допоможе жінці знайти щастя в особистому житті. Не виключено, що вона знайде на вулиці кимось загублені документи, смартфон чи іншу річ, і захоче повернути. Хазяїном зникнення виявиться досить симпатичний і цілком заможний чоловік, який одразу ж закохається у сновидицю.

✔ Вагітній
Велика жива свиня означає, що у жінки прокинеться звірячий апетит. Майбутню маму тягтиме на шкідливу вуличну їжу (на кшталт шаурми та гамбургерів), яку вона раніше принципово не вживала.

Сонник для чоловіків

Представнику сильної статі образ свині може обіцяти підвищення на посаді. Також можливі інші тлумачення, що залежать від віку та сімейного стану.

✔ Молодому
Юнаку свиня обіцяє веселе проведення часу в галасливій компанії. Це може бути як вечірка у когось вдома, так і подорож за місто на шашлики.

✔ Зрілому
Сон віщує чоловікові зустріч зі старим знайомим, з яким він втратив зв'язок багато років тому. Очікується приємна задушевна бесіда, сповнена теплих спогадів про безтурботну юність.

✔ Одруженому
Днями дружина може влаштувати сюрприз. Вона приготує улюблені страви сновидця та влаштує романтичну вечерю. Це буде справжнє гастрономічне свято.

✔ Холостому
Свиня сниться до початку романтичних стосунків. Кохана сплячого виявиться чудовою господаркою і прекрасним кулінаром. Чоловік прийде до висновку, що йому дістався справжній скарб, і захоче якнайшвидше одружитися з цією жінкою.

🌛Місячний сонник

Тлумачення про Місячний сонник:
✦ у Повний місяць свині сняться до неприємностей у професійній сфері;
✦ на спадний Місяць — до інтриг на роботі;
✦ в Молодий місяць — на щастя та удачу;
✦ на Місяць, що росте, — до швидкого вирішення проблем.

Висновок

Як бачимо, свиня уві сні може снитися в різних формах і варіантах взаємодії з людиною. Причому тварина в доброму та доглянутому стані, як правило, віщує поліпшення у житті та зростання добробуту. Худі, мертві чи брудні тварини повинні насторожити, оскільки є провісниками нещасть і невдач. Якщо навчитися правильно тлумачити свої сни, можна уникнути багатьох проблем як вдома, так і на роботі.

Кожен сонник трактує бачення по-різному. Щоб не помилитися у тлумаченні сновидіння, відштовхуйтеся не лише від побаченого сюжету, а й від ваших життєвих обставин. Адже все, що приховано в нашій голові – символи та знаки, які ми бачимо уві сні, видає нам нашу підсвідомість, тому дуже важливо завжди до неї дослухатися.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 30 травня 2023 року

11 місячний день Загальний опис
11 місячний день – день сильної енергії. Ви можете досягти багато чого, якщо маєте лідерські задатки. Для політиків це чудовий день розгортати передвиборчу кампанію, спортсмени зможуть розпочати свою кар'єру. Але всім нерішучих людей краще бути обережними (пам'ятайте про аналогію з мечем). Енергетичні сплески повинні бути під вашим контролем, інакше потужність 11 місячного дня обернеться проти Вас.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 11-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Якщо у вас цього дня випав з рук будь-який різальний інструмент, це знак того, що неправильно використовується енергія 11-го місячного дня. Будь-яка справа, що здійснюється цього дня, може вийти на рівень Кундаліні, і ви з цими енергіями можете не впоратися. Тому не треба планувати на цей день великі навантаження. Не можна вбивати комах, навіть клопів та тарганів. Не потрібно кидати почати справи. Це також може призвести до неправильного перемикання енергії Кундаліні.

Сьогодні Ви можете побачити, як виконується все задумане або розпочате перші дні місячного місяця. Ведіть активний спосіб життя, не розслабляйтеся і продовжуйте займатися наміченими справами. Починати нових справ сьогодні не слід, хіба що Ви впевнені у своїх силах і зможете довести цю справу до кінця сьогодні, не відкладаючи в довгу скриньку. Заходи, пов'язані з незнайомою діяльністю, можуть бути невдалими, тому виявити обережність та уважність.

Люди, народжені 11-го місячного дня,  могутні маги, вони володіють таємницею Кундаліні, несуть її в собі. Якщо ці люди витрачають правильно енергію Кундаліні, то вони сильні у всьому, що б не робили, і всього можуть досягти в житті за умови, звичайно, що не розпилюватимуться. Якщо ж вони живуть неправильно, то їх найчастіше кусають комахи та собаки.

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♎ Місяць у знаку Терези
Час прагнення емоційного рівноваги. Увага розсіяна і важко зосередитися на окремих питаннях та речах. Якщо вам все подобається і у вас чудовий настрій, то ви досягли рівноваги між духовним і матеріальним. Небезпечно впадати в крайнощі, бажано дотримуватися міри у всьому. Намагайтеся відкласти справи, які потребують негайного вирішення.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом керує Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій  не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може викликати агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися «тверезо» мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, що потребують нових ідей, ініціативи. Добре займатись бізнесом. Добре розумітися на конкурентах, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком і близькими  це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни 11 місячної доби

Енергетика 11 місячного дня, що прокинулася, діятиме насамперед на психіку і підсвідомість, так що в сновидіннях цілком можливі одкровення, яких Ви так чекаєте. Сни цього дня можна тлумачити самостійно за тими відчуттями, які від них залишилися. Якщо сон був приємним, радісним, щасливим, у вашому житті все йде так, як треба. Похмурі, темні, незрозумілі сни – свідчення того, що ви заблукали в лабіринті і не можете знайти вихід. Потрібно переглянути власні плани, щоб намацати той єдиний шлях, який виведе Вас із глухого кута. Поганою ознакою буде, якщо у вашому сні Ви витрачаєте злу енергію і даруєте неприємності: настав час згадати про душу і звільнитися від матеріальної павутини, що огорнула Вас.

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...