Translate

понеділок, 1 травня 2023 р.

Сон у ніч на 1 травня

Сни у ніч із 30 квітня на 1 травня пов'язані з родом та родиною. Тому уві сні Ви можете побачити родичів чи прабатьків усього роду, у тому числі й духовних. Якщо уві сні Вам з'явилися сильні роди, або дух-охоронець роду будьте уважні до того, що Вам кажуть. Постарайтеся запам'ятати і те, що відбувається, тому що через це Ви можете прийти до якогось собі розуміння, відкриття. Вам скажуть цінну інформацію, а також можуть надати якусь підтримку роду або передані знання, якщо Ви готові.

Тривожні сни треба усвідомити і з ніччю відпустити їх, або попрацювати з ними, щоб у житті вони не наздогнали Вас. Якщо ж Вам хочеться скористатися моментом і попрацювати з сім'єю чи родом, перед тим як лягти спати налаштуйтеся на це, і як тільки прокинетеся, все запишіть.

Також ніч із 30 квітня на 1 травня вважається містичною. Її називають Вальпургієвою і вірять, у цей час сняться знакові та пророчі сни. Знакові сни, на відміну речей, не пророкують, але вказують на те, що нам потрібно змінити в собі, що варто розвивати, а що може призвести до втрат. Причому сон може бути не лише символічний, а й конкретно-ситуаційний, що вказує на якусь важливу деталь.

Сновидіння, побачене днем ​​1 травня, передбачає події найближчого майбутнього.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із неділі на понеділок

Сон на понеділок здійсниться у людей, які з'явилися на світ першого дня тижня. Якщо Ви народилися в інший день тижня, ймовірність того, що сон буде віщим набагато менше.
Сон із неділі на понеділок відображає Ваш психологічний та емоційний стан, оскільки покровителем снів у цей день є Місяць, а він, як відомо, дарує нам досить неоднозначні потоки енергії. Хтось може поринути у себе і навіть у депресію, а хтось навпаки випромінюватиме позитивну енергію, буквально осяючи всіх і вся теплом та турботою.
Якщо сон був коротким і зрозумілим, значить Ви йдете до наміченої мети вірним шляхом, Вам по плечу неприємності, які можуть стати у Вас на дорозі, Ви з легкістю їх переступите і не допустите, щоб Вас збили зі шляху.
Якщо сон був довгим, заплутаним, незрозумілим – то, швидше за все, Вас чекає напасти з різного роду клопоту. Ваш психоемоційний стан, швидше за все, пригнічений і можливо у вашій підсвідомості назріває конфлікт зі своїм внутрішнім Я, а також під удар можуть потрапити Ваші близькі та рідні люди.

Тлумачення снів СВІЧКА

Деякі видіння в нічних мріях запам'ятовуються дуже міцно та ясно. Іноді в снах зустрічаються такі предмети, які хоч і є звичними, але все ж таки ми твердо звідкись знаємо 
 це не просто сон, в ньому неодмінно прихований важливий зміст або послання. Це правда  ніщо так просто не мріє, а деякі особливо яскраві символи тим більше. Один із них – свічка. Старовинний, стародавній символ, незамінний атрибут релігійних та магічних дій, символ прихованого, таємного, і водночас – символ романтики та ніжних почуттів, затишку та віри. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Точний сенс трактування часто залежить від подробиць сну: яка була ситуація та атмосфера, хто робив маніпуляції зі свічкою і що при цьому говорилося. Які емоції випробовувалися під час споглядання свічки? Можливо, був якийсь специфічний ритуал чи обряд, який дасть зрозуміти глибокий підтекст сну. Всі ці дрібні деталі відіграють вагому роль, тому саме від них залежатиме сенс, який ніс у собі образ свічки. Якщо вже свічка приснилася – то недарма.

Коротке тлумачення сну

Сновидіння про свічки сниться і чоловікам, і жінкам різного віку, сімейного стану. Якщо сплячий бачив у своїй руці лише огарок, про нього з'являться або відродяться неприємні чутки. Правильно розтлумачений сюжет допоможе зрозуміти, наскільки грамотно і правильно реагувати на них. І навіть скоріше з ними покінчити.

Буває, що уві сні з'являється згасла свічка. І такий сюжет може мати одразу кілька тлумачень залежно від подробиць. Наприклад, віщувати несподіванку, яку людині доведеться сприйняти як належне, символізувати нечесного персонажа в реальному житті, що прикривається сильною вірою в Бога. Або навіть необхідність пожвавити свої стосунки з другою половинкою.

Іноді свічки, що горять, символізують бажання сновидця виглядати зовні ще більш привабливо. Не варто заглушувати його у собі. На таку важливу життєву сферу можна виділити час і гроші.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Спалювати на могилі церковну свічку – до великих проблем в особистому житті.
✦ Вважати свічки на торті – до виконання малооплачуваної роботи.
✦ Запалювати свічку в лампаді – до такої тривоги.
✦ Зламати чорну свічку – до невеликих неприємностей.
✦ Дивитися на яскраве світло свічки – на нещасний випадок.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Нести в руках запалену свічку і чути її тріск сниться до легкого досягнення мети.
✦ Купити одну велику свічку в церковній лавці – до поповнення у сім'ї.
✦ І помітити на ній кров – до веселої урочистості.
✦ Згасла свічка поруч із маленькою іконкою – до довголіття.
✦ Гаряча тінь, що відкидає, на стелю – до підвищення окладу.

Сонник по днях тижня

Значення сну в залежності від дня тижня:
✦ у понеділок свічка сниться до розчарувань та втрат;
✦ у вівторок – на допомогу близьких;
✦ у середу – до страху перед труднощами;
✦ у четвер – до загострення хронічного захворювання;
✦ у п'ятницю – до швидкої закоханості;
✦ у суботу – до сварки з рідними;
✦ у неділю – до участі у безперспективному проекті.

Сонник для жінок

Сни про свічки сняться жінкам різного віку. Як заміжнім, і цілком вільним. І найчастіше свічки вказують на необхідність внутрішніх змін.

✔ Молодій
Час зайнятися власним розвитком. Досить просто відпочивати, розважатися та насолоджуватися життям. Настав час серйозно подумати про майбутнє і зробити все, щоб майбутнє виявилося успішним, щасливим. Не зайвим буде й дослухатися порад старших товаришів.

✔ Зрілій жінці
Свічки сняться дорослим жінкам, які абсолютно забули про себе, звикли дарувати час і увагу тільки оточуючим. Насамперед дружину, дітям. Але настав час згадати вже про себе кохану.Зайнятися своїм здоров'ям, саморозвитком просто тим, що завжди подобалося і від чого яскраво горіли очі.

✔ Заміжній
Ви надмірно напираєте на дітей. Нав'язуєте їм власну думку, не намагаючись прислухатися до заперечень. Подібна поведінка сильно погіршує стосунки та загальну атмосферу у сім'ї. І віддаляє вас від дітей. Спробуйте кардинально змінити тактику спілкування з ними. Вам точно сподобається результат.

✔ Незаміжній
Дівчина відчуває сильну емоційну пригніченість. Важливо не ігнорувати складний внутрішній стан. А розпочати з ним активно працювати. Розібратися в причинах його виникнення, змінювати життя і робити його таким, як завжди хотілося.

 Вагітній
Жодного особливого значення для майбутньої мами сни зі свічками не мають. Сюжет вказує на умиротворення, гармонію усередині жінки. Сновидиця давно мріяла про вагітність і зараз почувається нескінченно щасливою, задоволеною.

Сонник для чоловіків

Свічки зі сновидіння підказують молодим хлопцям чи дорослим чоловікам – сплячий розслабився наяву. Не боїться конкурентів, припинив намагатися задля досягнення успіху. Настав час знову включатися в активну боротьбу за найкраще місце під сонцем з конкурентами.

🌛Місячний сонник

Тлумачення залежно від фази Місяця:
✦ Повний місяць свічка сниться до романтичної пригоди;
✦ в Молодий місяць - до періоду невдачі;
✦ на Місяць, що росте – до туги за коханою людиною;
✦ на спадний Місяць – до зустрічі з друзями.

Висновок

Кожен сонник трактує бачення по-різному – і важливо, вибираючи свій для тлумачення, не помилитись. Тому що значення дуже відрізняються, а символ це настільки непростий і значущий, що мрії з ним мають серйозне значення. Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 1 травня 2023 року

11 місячний день Загальний опис
11 місячний день – день сильної енергії. Ви можете досягти багато чого, якщо маєте лідерські задатки. Для політиків це чудовий день розгортати передвиборчу кампанію, спортсмени зможуть розпочати свою кар'єру. Але всім нерішучих людей краще бути обережними (пам'ятайте про аналогію з мечем). Енергетичні сплески повинні бути під вашим контролем, інакше потужність 11 місячного дня обернеться проти Вас.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 11-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Якщо у вас цього дня випав з рук будь-який різальний інструмент, це знак того, що неправильно використовується енергія 11-го місячного дня. Будь-яка справа, що здійснюється цього дня, може вийти на рівень Кундаліні, і ви з цими енергіями можете не впоратися. Тому не треба планувати на цей день великі навантаження. Не можна вбивати комах, навіть клопів та тарганів. Не потрібно кидати почати справи. Це також може призвести до неправильного перемикання енергії Кундаліні.

Сьогодні Ви можете побачити, як виконується все задумане або розпочате перші дні місячного місяця. Ведіть активний спосіб життя, не розслабляйтеся і продовжуйте займатися наміченими справами. Починати нових справ сьогодні не слід, хіба що Ви впевнені у своїх силах і зможете довести цю справу до кінця сьогодні, не відкладаючи в довгу скриньку. Заходи, пов'язані з незнайомою діяльністю, можуть бути невдалими, тому виявити обережність та уважність.

Люди, народжені 11-го місячного дня,  могутні маги, вони володіють таємницею Кундаліні, несуть її в собі. Якщо ці люди витрачають правильно енергію Кундаліні, то вони сильні у всьому, що б не робили, і всього можуть досягти в житті за умови, звичайно, що не розпилюватимуться. Якщо ж вони живуть неправильно, то їх найчастіше кусають комахи та собаки.

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♍ Місяць у знак Діва
У ці дні людям властива самокритичність, практичність. У цей час характерна пильна увага до чогось, у тому числі до самого себе. Інтелектуальні здібності та аналітичне мислення допоможе у вирішенні насущних життєвих справ, аналізі вчинків та плануванні подальшої діяльності. Сприятливий час для вирішення побутових проблем та наведення порядку.

☽ Понеділок
Цього дня тижня світом керує Місяць. Енергетика понеділка – жіноча, неспокійна, заспокійливо-пасивна. День «важкий» – почуття давлять над розумом. Емоції налаштовані на поетичне та мрійливе сприйняття навколишнього. Будь-які зміни викликають занепокоєння. Удачі чергуються з невдачами. Друзі можуть підвести, а вороги допомогти. Усі справи, окрім домашніх, сприймаються критично. У той же час, цей день творчий, день спонтанного мислення. У справах не робіть нічого важливого. Приділіть більше уваги собі, своїми домочадцям та рідним. Прогуляйтеся, зайдіть до магазину за покупками. Займіться своїм хобі. Прийміть ванну. У понеділок не треба займатися справами вівторка, четверга та неділі.

Сни 11 місячної доби

Енергетика 11 місячного дня, що прокинулася, діятиме насамперед на психіку і підсвідомість, так що в сновидіннях цілком можливі одкровення, яких Ви так чекаєте. Сни цього дня можна тлумачити самостійно за тими відчуттями, які від них залишилися. Якщо сон був приємним, радісним, щасливим, у вашому житті все йде так, як треба. Похмурі, темні, незрозумілі сни – свідчення того, що ви заблукали в лабіринті і не можете знайти вихід. Потрібно переглянути власні плани, щоб намацати той єдиний шлях, який виведе Вас із глухого кута. Поганою ознакою буде, якщо у вашому сні Ви витрачаєте злу енергію і даруєте неприємності: настав час згадати про душу і звільнитися від матеріальної павутини, що огорнула Вас.

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...