Translate

понеділок, 1 травня 2023 р.

Тлумачення снів СВІЧКА

Деякі видіння в нічних мріях запам'ятовуються дуже міцно та ясно. Іноді в снах зустрічаються такі предмети, які хоч і є звичними, але все ж таки ми твердо звідкись знаємо 
 це не просто сон, в ньому неодмінно прихований важливий зміст або послання. Це правда  ніщо так просто не мріє, а деякі особливо яскраві символи тим більше. Один із них – свічка. Старовинний, стародавній символ, незамінний атрибут релігійних та магічних дій, символ прихованого, таємного, і водночас – символ романтики та ніжних почуттів, затишку та віри. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Точний сенс трактування часто залежить від подробиць сну: яка була ситуація та атмосфера, хто робив маніпуляції зі свічкою і що при цьому говорилося. Які емоції випробовувалися під час споглядання свічки? Можливо, був якийсь специфічний ритуал чи обряд, який дасть зрозуміти глибокий підтекст сну. Всі ці дрібні деталі відіграють вагому роль, тому саме від них залежатиме сенс, який ніс у собі образ свічки. Якщо вже свічка приснилася – то недарма.

Коротке тлумачення сну

Сновидіння про свічки сниться і чоловікам, і жінкам різного віку, сімейного стану. Якщо сплячий бачив у своїй руці лише огарок, про нього з'являться або відродяться неприємні чутки. Правильно розтлумачений сюжет допоможе зрозуміти, наскільки грамотно і правильно реагувати на них. І навіть скоріше з ними покінчити.

Буває, що уві сні з'являється згасла свічка. І такий сюжет може мати одразу кілька тлумачень залежно від подробиць. Наприклад, віщувати несподіванку, яку людині доведеться сприйняти як належне, символізувати нечесного персонажа в реальному житті, що прикривається сильною вірою в Бога. Або навіть необхідність пожвавити свої стосунки з другою половинкою.

Іноді свічки, що горять, символізують бажання сновидця виглядати зовні ще більш привабливо. Не варто заглушувати його у собі. На таку важливу життєву сферу можна виділити час і гроші.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Спалювати на могилі церковну свічку – до великих проблем в особистому житті.
✦ Вважати свічки на торті – до виконання малооплачуваної роботи.
✦ Запалювати свічку в лампаді – до такої тривоги.
✦ Зламати чорну свічку – до невеликих неприємностей.
✦ Дивитися на яскраве світло свічки – на нещасний випадок.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Нести в руках запалену свічку і чути її тріск сниться до легкого досягнення мети.
✦ Купити одну велику свічку в церковній лавці – до поповнення у сім'ї.
✦ І помітити на ній кров – до веселої урочистості.
✦ Згасла свічка поруч із маленькою іконкою – до довголіття.
✦ Гаряча тінь, що відкидає, на стелю – до підвищення окладу.

Сонник по днях тижня

Значення сну в залежності від дня тижня:
✦ у понеділок свічка сниться до розчарувань та втрат;
✦ у вівторок – на допомогу близьких;
✦ у середу – до страху перед труднощами;
✦ у четвер – до загострення хронічного захворювання;
✦ у п'ятницю – до швидкої закоханості;
✦ у суботу – до сварки з рідними;
✦ у неділю – до участі у безперспективному проекті.

Сонник для жінок

Сни про свічки сняться жінкам різного віку. Як заміжнім, і цілком вільним. І найчастіше свічки вказують на необхідність внутрішніх змін.

✔ Молодій
Час зайнятися власним розвитком. Досить просто відпочивати, розважатися та насолоджуватися життям. Настав час серйозно подумати про майбутнє і зробити все, щоб майбутнє виявилося успішним, щасливим. Не зайвим буде й дослухатися порад старших товаришів.

✔ Зрілій жінці
Свічки сняться дорослим жінкам, які абсолютно забули про себе, звикли дарувати час і увагу тільки оточуючим. Насамперед дружину, дітям. Але настав час згадати вже про себе кохану.Зайнятися своїм здоров'ям, саморозвитком просто тим, що завжди подобалося і від чого яскраво горіли очі.

✔ Заміжній
Ви надмірно напираєте на дітей. Нав'язуєте їм власну думку, не намагаючись прислухатися до заперечень. Подібна поведінка сильно погіршує стосунки та загальну атмосферу у сім'ї. І віддаляє вас від дітей. Спробуйте кардинально змінити тактику спілкування з ними. Вам точно сподобається результат.

✔ Незаміжній
Дівчина відчуває сильну емоційну пригніченість. Важливо не ігнорувати складний внутрішній стан. А розпочати з ним активно працювати. Розібратися в причинах його виникнення, змінювати життя і робити його таким, як завжди хотілося.

 Вагітній
Жодного особливого значення для майбутньої мами сни зі свічками не мають. Сюжет вказує на умиротворення, гармонію усередині жінки. Сновидиця давно мріяла про вагітність і зараз почувається нескінченно щасливою, задоволеною.

Сонник для чоловіків

Свічки зі сновидіння підказують молодим хлопцям чи дорослим чоловікам – сплячий розслабився наяву. Не боїться конкурентів, припинив намагатися задля досягнення успіху. Настав час знову включатися в активну боротьбу за найкраще місце під сонцем з конкурентами.

🌛Місячний сонник

Тлумачення залежно від фази Місяця:
✦ Повний місяць свічка сниться до романтичної пригоди;
✦ в Молодий місяць - до періоду невдачі;
✦ на Місяць, що росте – до туги за коханою людиною;
✦ на спадний Місяць – до зустрічі з друзями.

Тлумачення сну про свічку в залежності від подробиць

Тлумачення сну, в сюжеті якого з'являється свічка, залежить від безлічі деталей, тому, прокинувшись, поспішайте згадати всі дрібниці, які привернули вашу увагу уві сні.

Залежно від того, якого кольору сняться свічки:

✔ Червоні
Червоні свічки символізують упевненість сплячого у собі. Людина вважає себе чарівною, які б обставини в її житті не відбувалися. Це дуже допомагає йому у різних справах. Особливо – у робітників та любовних. Варто продовжувати так само.

✔ Чорні
Чорні свічки – провісники важкої роботи. Виконувати її доведеться поодинці. Ніхто з близьких не допоможе. Натомість сновидець отримає гідну винагороду. І зможе скористатися ним самотужки.

✔ Білі
Білі свічки – символ взаємного кохання. Якщо людина довго страждала від самотності, тепер ця сфера її життя кардинально зміниться. Поруч з'явиться гідний партнер. Йому можна буде повністю довіритись.

Залежно від того, які сняться свічки:

✔ Воскові свічки
Якщо уві сні наснилися воскові свічки, які повністю згоріли, у реальному житті таке означає, що ви позбавитеся боргів. Навпаки, свічки з парафіну, що опливають, каже, що кредитори не дадуть спокою.

✔ Декоративні свічки
Тлумачення сну у разі змінюється. Якщо свічки дуже незвичайні за формою, виготовлені у вигляді предметів і тварин, кручені та вигнуті, це говорить про магічні здібності. Така людина схильна до окультних наук, тому варто розвивати свій талант. При цьому з даром потрібно поводитися обережно, щоб не нашкодити собі та іншим людям. Червона свічка – символ любові та пристрасті. Якщо при цьому запалювати свічки уві сні, ви спалахнете від почуттів, що несподівано наринули. Пунсові воскові предмети пророкують також романтичну зустріч, знайомство з майбутньою другою половиною або воскреслу чуттєвість у усталених відносинах. Для одруженого чоловіка такий сновидіння – попередження. Його інтрижка на боці незабаром стане надбанням громадськості.

✔ Церковні свічки уві сні тлумачення
Якщо в храмі горить церковна свічка, сонник говорить про необхідність очищення від гріховних думок та почуттів. Швидше за все, у реальному житті ви перегляньте погляди на вчинки, бажання, уподобання.
Якщо горить церковна свічка, сонник говорить про те, що на людину чекає переломний момент, який супроводжуватиметься душевними муками, каяттям.
До чого сняться церковні свічки, що горять на цвинтарі? У реальному житті окрім прагнення змінити щось у своєму житті, буде присутня ще й втома, нервова перенапруга. Рекомендується відпочити, найкраще перейти на спокійний відпочинок.
Церковні свічки палають у ваших руках? Насправді відбудеться охолодження у взаєминах із близькою людиною. Рекомендується поговорити, обговорити проблеми та знайти можливість врятувати стосунки.
Купувати за гроші церковні свічки – до невеликих проблем, які можуть виникнути вдома, на роботі.

✔ Наснився недогарок у руці
Навколо імені сплячого з'являться неприємні чутки. Як довго вони блукають світом, залежить від реакції на них сновидця. Найкращим варіантом відгуку стане гумор. Просто посмійтеся над фантазією пліткарів, і всі швидко забудуть про головну тему своїх безглуздих розмов.

✔ Самотня свічка
Подібний сон варто тлумачити залежно від різних факторів. Так, свічка уві сні – символ відродження. Якщо вона стоїть у свічнику, чекайте у гості хороших знайомих чи друзів. Вони скоро прийдуть до вашого будинку з візитом, при цьому принесуть радість і щастя. А ось свічка в свічнику, що стоїть на столі або на стільці, застерігає про можливі неприємності. Людині в такому разі потрібно бути обережним, не зловживати спиртним, стежити за сказаними словами. Особливо це стосується швидкого застілля, свята чи корпоративу. Бачити свічку, яка дуже тьмяно освітлює темне приміщення, - до побачення, що не відбулося. Зірвана зустріч залишить на серці гіркий слід і принесе душевні муки.

✔ Мальовничі свічки
До чого сняться мальовничі свічки? Якщо вони мають незвичайний вигляд уві сні, це означає, що сновидець обдарований здібностями магії
Але, маючи подібний дар, слід бути обережним, інакше сказане необдумане слівце може змінити життя сновидиці.

Залежно від дій уві сні:


✔ Гасити уві сні полум'я свічки
Слід прислухатися до сновидіння, де ви гасите уві сні полум'я свічки. У реальному житті з'явиться пропозиція стати учасником сумнівних заходів, шахрайства. Рекомендується не ризикувати, все складеться не на вашу користь. Не варто також відвідувати сумнівних знайомих, інакше про свої вчинки доведеться пошкодувати.

✔ Запалювати свічки уві сні
Побачити уві сні, що ви запалюєте свічку, завжди до успіху. Чим яскравіший вогонь, тим благополучнішим, щасливішим буде життя.

Якщо ви запалюєте воскову свічку уві сні, слід чекати насправді народження дітей. Уві сні ви запалюєте в церкві свічку, і вона у вас гасне? Ви повторюєте знову і знову, і нічого не виходить? Це говорить про те, що ви не розвиваєтесь духовно. У вас відсутні життєві принципи та реальні цілі. Варто задуматися про своє життя.

Сон, в якому ви запалюєте свічку і використовуєте її для освітлення своєї дороги, говорить про те, що в найближчому майбутньому дізнаєтеся про важливі таємниці і секрети, можливо, це пов'язано з містикою.

✔ Запалювати уві сні свічки у будинку
У вас чудова інтуїція, що часто рятує вас від неприємностей у реальному житті. Власної ситуації варто довіряти. До неї можна прислухатися у різних ситуаціях. Навіть коли потрібно негайно приймати важливі рішення.

Палити свічку в будинку сниться до нового проекту роботи. Можливість участі у ньому насторожить сплячого. Але припускатиме отримання великого прибутку. Тому обов'язково варто погоджуватись на участь. Незважаючи на природне хвилювання, страх не виявити свої унікальні здібності повною мірою.

✔ Задувати свічку
Сон, у якому свічку задуваєте ви самі, обіцяє неприємні події у житті. Чи побачили уві сні, що горить кілька свічок, а потім вітер їх гасить? Це означає, що виконанню ваших планів завадить зло.

✔ Свічки на святі
Якщо ви бачите на торті багато свічок, що горять, сонник віщує, що скоро ви отримаєте радісне, приємне повідомлення.
Якщо вдалося запам'ятати, скільки свічок було на торті, то можна дізнатися, через скільки днів настане ця подія.
Якщо ви задуваєте свічки на святковому торті, настав час повертатися до більш спокійного і розміреного життя.
Сон, де ви легко задуваєте всі свічки, висловлює впевненість, що так само легко ви впораєтеся з усіма майбутніми неприємностями. Якщо хоч одна не згасла, до проблем потрібно поставитися з усією серйозністю.

✔ Купувати багато свічок у сновидінні
Нинішній сплячий потребує допомоги, шукає її всюди, хоча сам відкрито не просить. У результаті знайти допомогу справді вдасться. Але зовсім не там, де передбачалося. Протягнути руку сновидцю може зовсім незнайома людина. Або персонаж, якого він тривалий час вважав за ворога, зрадника. Далі стосунки з ним кардинально зміняться.

✔ Ставити свічки, що горять, на стіл
Ви відчуваєте себе вичавленим, втомленим від непростих життєвих обставин. Останнім часом виходило лише витрачати сили, але не збирати їх. У результаті зараз у вас немає ресурсу на активну роботу, нові звершення. Потрібно сповільнитись, відпочити та підкопити сили. На цьому може знадобитися чимало часу.

✔ Ставити свічку за здоров'я та упокій
Часто людина бачить сон: церква, свічки, вівтар... Що означає таке зображення? Швидше за все, це натяк на те, що сплячому слід звернути увагу на оточення, стосунки з близькими та рідними людьми. При цьому особливе значення мають ті сновидіння, в яких ви ставите свічку за упокій або здоров'я. У першому випадку це знак того, що ви боїтеся за життя близької людини, намагаєтеся запобігти майбутній біді. Якщо ж свічка поставлена ​​за здоров'я, це означає, що ваш друг здатний прийти вам на допомогу навіть у найважчій ситуації. Ви довіряєте товаришу і впевнені, що він вас не підведе. І сновидіння це також підтверджує.

А ось ставити свічку уві сні до рук покійної людини – до розлуки чи смутку. Бачити церковний хід багатьох людей, що несуть запалені воскові предмети, – несприятливий знак. Старі проблеми, які, здавалося спочатку, вже вирішені, знову дадуть себе знати. Вирішувати їх потрібно буде оперативно, покладаючись лише на власні сили. А ось запалена церковна свічка на вівтарі, до якої ви повільно підходите, вказує на те, що ви недостатньо часу присвячуєте вірі.

✔ Виготовлення свічок
Якщо у вашому сновидінні ви стали свідком створення свічок у майстерні, чекайте на власну реалізацію. При цьому робота принесе користь не тільки вам, а й людям. Можливо, ви навіть здійсните подвиг чи вчинок світового масштабу. Принаймні сновидіння вказує на те, що ви маєте всі можливості прославитися. Якщо ви замовляєте виготовлення свічок, готуйтеся до різкого повороту долі. Ви зможете кардинально змінити події у житті близької людини, зіграти настільки важливу роль, що буквально врятуєте її – фізично чи духовно.

✔ Бачити світло свічки у вікні будинку чи на небі
Якщо ви у сновидінні бачите світло свічки у вікні будинку, то на вас чекає спокійна старість. І в цей життєвий період вас любитимуть і поважатимуть не менше, ніж у молоді роки. Але якщо вам уві сні мріяло свічення на небі, що нагадує відблиски полум'я свічок, то наяву слід підготуватися до подій, які стануть для вас несподіванкою. Крім того, такий сон може бути знаком того, що настав час поділиться власним досвідом та знаннями.

Залежно від того, що відбувається уві сні зі свічок

✔ Горіння свічки уві сні
Загалом палаюча свічка уві сні є гарним знаком. Потрібно звернути увагу на полум'я свічки. Чим яскравіше воно горить, краще значення сну. Якщо свічку задує вітер, то виникне багато перешкод на життєвому шляху.

✔ Полум'я свічки обпалило вас
Уві сні полум'я свічки обпалило вас? Це говорить про те, що у ваших вчинках насправді багато безвідповідальності та легковажності, слід задуматися про життя серйозніше.

✔ Свічка гасне уві сні тлумачення
Наснився сон, у якому свічка згасла сама собою? У реальному житті слід бути дуже обережним, у цей час можуть виникнути складності та проблеми. Тому рекомендується оминати всі сумнівні компанії, не вплутуватися в авантюри, утриматися від зустрічей з недоброзичливцями.
Якщо свічку задує вітер, протяг, то насправді навколо вас буде багато наклепів, пліток, які стануть причиною конфліктних ситуацій.

✔ Незапалені свічки
На якийсь час доля відвернеться від вас. Здаватиметься – почався невдалий сумний період. Але він виявиться нетривалим. Потім вам знову почне везти (та ще й у десятикратному розмірі). Потрібно лише з гідністю дочекатися нового вдалого періоду. І не гніватиме долю, поки триватиме попередній.
Нові незапалені свічки на столі символізують відданість друзів. Сплячого оточують люди, які заради нього готові піти у вогонь та у воду. Таке унікальне оточення йому вдалося зібрати, завдяки власної душевності, чуйності та іншим чудовим якостям.

Залежно від того, хто тримає в руці свічку:

✦ мати – до негативних емоцій;
✦ чоловік – до появи суперниці;
✦ священик – до винагороди за працю;
✦ подруга – до банкрутства;
✦ батьки – до пригод;
✦ небіжчик – це може віщувати душевні переживання, які заспокояться.

✔ Свічка в руках іншої людини
Коли ви бачите уві сні іншу людину зі свічкою в руках, то це свідчить про те, що в реальному житті у вас є справжній помічник, який може давати вам слушні поради та супроводжує вас у всіх ваших починаннях.

Залежно від того, скільки наснилося свічок:

✦ 1 – до зниження посади;
✦ 2 – до біди;
✦ 3 – до швидкої закоханості;
✦ 4 – до нервового зриву;
✦ 5 – до розлучення з сексуальним партнером/партнеркою;
✦ 6 – до самотності;
✦ 7 – до поділу майна;
✦ 9 – до похвали від керівника;
✦ 10 – до приниження;
✦ 12 – до легкого нездужання;
✦ 40 – до здійснення задуманого;

✔ Багато свічок
Взагалі, коли бачите багато свічок, що горять рівним полум'ям, це чудовий знак. У реальному житті на вас чекає період, в якому буде гармонія, благополуччя, щастя, не буде причин для смутку та поганого настрою.

Багато свічок, що горять у канделябрі, люстрі, передвіщають зміни у житті. У реальному житті чекає нова робота, проект, тому буде потрібна організованість, дисципліна, сила характеру. Зате якщо ви докладете сили і виконаєте все якісно, ​​то успіх гарантований.

Бачити уві сні вулицю, освітлену світлом свічок, – символ того, що кохання всього життя ще попереду, і не потрібно засмучуватися, якщо бажаних стосунків поки що немає.

Уві сні багато свічок горять яскравим полум'ям – такий сон віщує успіх у справах та благополуччя у будь-яких починаннях, щастя та розуміння у відносинах.

Чого очікувати від сновидіння, у сюжеті якого з'являється СВІЧКА, на думку популярних сонників?

Різні сонники можуть пропонувати взаємовиключні трактування сюжету СВІЧКА уві сні. Це з різною позицією дослідників-сомнологів. Одні розглядають образ із погляду психоаналізу, інші спираються на езотерику. Для найточнішого трактування сюжету СВІЧКА уві сні слід спиратися на відомі сонники. Проте слід врахувати, що іноді трактування різних фахівців не збігаються.

Сонник Міллера

За сонником Міллера, свічка віщує приємні емоції. Цей сон може передбачати нові можливості та нові зустрічі, які підуть на користь Вашій справі.

Якщо полум'я яскраве і стійке, зустріч зі старими друзями або з родиною після довгої розлуки.

Яскраві декоративні свічки обіцяють щастя та порозуміння у стосунках з коханою людиною чи дитиною.

Бачити уві сні кілька свічок, що горять яскравим чистим полум'ям, віщує щастя та порозуміння.

Бачити свічку, що задуває протягом, - до пожвавлення безглуздих чуток навколо Вашого імені.

Уві сні задуть свічку – до сумних подій.

Якщо наснився сон, у якому свічка на столі згасла від вітру, сновидцю загрожують плітки.

Сонник Фрейда

За тлумачем Фрейда, це фалічний символ. Сниться свічка людям велелюбним. Вогонь означає здоров'я та задоволення сексуальним життям. Якщо полум'я чадить, у житті з партнером чекають конфлікти та проблеми. Зламані воскові свічки, за сонником Фрейда, є проблем зі здоров'ям. Задути полум'я до добровільної відмови від змін.

Запалювати свічку уві сні - нарешті ви отримаєте від сексу те задоволення, про яке так довго мріяли. Для того, щоб це справді сталося, вам потрібно докласти деяких зусиль, а не тільки розраховувати на вміння партнера.

Якщо вам наснилося, що ви вечеряли при свічках, значить вам просто потрібно бути трохи більш розкутим у сексуальному плані. Здорово, якщо вам пощастить із партнером і він виявиться дуже уважним та розуміючим. Але така удача зовсім не гарантована, отже, вам потрібно розраховувати насамперед на свої сили, а потім уже чекати, що ваші бажання будуть правильно зрозумілі.

Бачити уві сні, як тремтить полум'я свічки, - ваше кохання висить, можна сказати, на волосині, а виною тому надмірна дратівливість і небажання терпіти те, що здається вам дивним.

Якщо вам здалося, що ви в церкві ставили свічку за чиєсь здоров'я, то ви даремно розраховуєте на підтримку друзів у тій ситуації, в якій ви опинилися. І справа тут зовсім не в тому, що всі ваші близькі – зрадники та егоїсти; просто кожен з них має свої турботи.

Сонник Лоффа

За сонником Девідом Лоффом, свічка є символом знання та безпеки, тому що здатна пролити світло на істину. Яскраві вогники означають відкриття таємниці, пізнання себе. Якщо сниться свічка ритуальна (вінчальна чи поминальна), це означає захід наяву. Вінчальний виріб сниться до весілля. Ставити поминальні символи у баченні необхідності згадати померлого родича.

Езотеричний сонник

В Езотеричному соннику сказано, до чого сняться свічки. Такий сон віщує вам тривожні та хвилюючі події. Швидше за все, ви будете шукати одну єдино правильну відповідь на всі ваші запитання. Ви намагатиметеся вирішити ту ситуацію, яка давно не дозволяється самостійно.

Якщо ви бачите запалену свічку у своїй оселі – ваша надія на допомогу виправдається. Ви реально отримаєте підтримку. Але допомога прийде не від тієї людини, на яку ви розраховуєте. Вона прийде з іншого джерела.

Якщо ви бачите уві сні, як хтось запалює свічки – варто придивитися до всіх дій цієї людини, можливо, в них є прихований сенс.

Якщо людина у вашому сні робить якийсь прихований ритуал – хтось намагається втрутитися в перебіг вашого життя. Можливий негативний вплив на ваше життя. Якщо людину ви дізнаєтеся уві сні – намагайтеся наяву мінімізувати спілкування з нею. Нічого хорошого воно вам не принесе. Якщо найближчим часом після сновидіння ваше здоров'я похитнеться – мало негативний вплив на вашу енергетику.

Додаткові тлумачення:
✦ Свічка, що пливе по воді, – до сліз. Ви поринете у зневіру та розлад;
✦ Свічка, що стоїть у церкві, – до хвороби близького;
✦ Згасла в церкві свічка – на смерть близького;
✦ Не горить свічка в церкві – до горя та сліз;
✦ Свічка незвичайної форми – до нереалізованих мрій та можливостей.

Висновок

Кожен сонник трактує бачення по-різному – і важливо, вибираючи свій для тлумачення, не помилитись. Тому що значення дуже відрізняються, а символ це настільки непростий і значущий, що мрії з ним мають серйозне значення. Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...