Translate

вівторок, 16 травня 2023 р.

Тлумачення снів РОЗСАДА

Розсада уві сні віщує зміни та добробут у житті. Сонник пояснює символ наступним чином: сновидець має позитивний етап і все буде якнайкраще. До того ж значення сновидіння нададуть незначні деталі. Так, від того яку розсаду ви розглянули уві сні, залежатиме інтерпретація.

Рідше сон про розсаду попереджає про неприємності, які виникнуть з вини людей, які зазнають антипатії. Однак, швидше за все, вам вдасться звести нанівець дії недоброзичливців.
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться РОЗСАДА, ласкаво просимо на сторінці блогу Dolina Magii

Загальне значення

Навіщо сниться самому висаджувати розсаду, поливати її? Тлумачення бачення наступне: після попередніх випробувань доля нарешті вирішила винагородити сновидця. Настає смуга везіння, тому треба взяти від неї якнайбільше.

Наснилася розсада капусти, помідорів, огірків, інша городна? Це сприятливий знак. Сонник стверджує: удача посміхнеться вам, обставини зміняться на краще.

Бачити уві сні землю, куди висаджували молоді паростки полуниці, огірків – вашу працю гідно оцінять, ви зможете втілити свій задум. Садити розсаду квітів – бачення символізує корисні дії, творчість, приємний час.

ТОП 5 негативних значень

✦ Пожовкла розсада сниться до проблем зі здоров'ям.
✦ Зів'яла  до охолодження почуттів до партнера.
✦ Розсада солодких перців  до моральної та фізичної втоми.
✦ Лікарських трав  до серйозної помилки.
✦ Вирощувати її на балконі  до погіршення репутації через плітки недоброзичливців.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Розсада полуниці сниться для реалізації планів.
✦ Кабачков – до фінансової незалежності.
✦ Високі кущики розсади  на повагу з боку оточуючих.
✦ Пересаджувати її у відкритий ґрунт  до веселого проведення часу в компанії друзів.
✦ Удобрювати  до покращення стосунків із коханою людиною.

Які рослини розсади були уві сні?

Для формування загального розуміння треба визначитися з тим, яку рослинність вам удалося побачити.

✔ Капуста

Якщо в нічних мріях вдалося побачити молоді паростки капусти, які тільки здалися над землею, значить сновидця чекатимуть позитивні зміни:
відкриття власного бізнесу;
початок будівництва будинку;
поновлення старих відносин і т.д.
Вирощувати на підвіконні – до великої кількості подій, які можуть стомити. Проріджувати молоду поросль - до турботи про дітей.

✔ Помідор

Якщо вам наснилася помідорна розсада, значить у реальному житті на вас чекатиме візит неприємного гостя, який може принести безліч бід у розмірений спосіб життя. Він може привнести хаос, який негативно впливатиме не лише на робітники, а й на домашні справи.
В результаті цього у сновидця можуть початися серйозні проблеми, яких можна буде позбутися при належному ступені рішучості.

✔ Розсада огірків

Бачити уві сні розсаду огірків — уособлення цікавої та важливої ​​справи. Це може бути незвичайний, захоплюючий проект на роботі або облаштування нового будинку і переїзд.
Виявіть креативність у нових починаннях, і тоді результат приємно здивує вас.

✔ Квіти

Садити квіткову розсаду – до усвідомлення свого призначення та зміцнення своєї життєвої позиції. Швидше за все, у вашому житті треба буде зробити непростий крок, який змінює життя докорінно. На думку більшості снотлумачів, побачений знак віщує сприятливі зміни. Головне – правильно розпорядитись подарунком долі, оскільки така можливість випадає лише раз у житті. Ваше завдання – не просто зберегти отриманий результат, а й постаратися збільшити.

✔ Полуниця

Коли сновидець починає вирощувати полуницю на підвіконні, то в житті вам доведеться освоїти навички для порятунку свого близького друга. Якщо невеликі кущики зростають у вашій кімнаті, то сновидець зможе вийти на новий рівень розвитку. Необхідно відзначити, що зміни мають бути плавними та рівномірними.

Висновок

Розсада уві сні – знак того, що доля вирішила винагородити вас за ваші труди і випробування. В житті настане світла смуга, якої треба тільки правильно розпорядитися. Головне – не забувати про те, що фортуна не завжди прихильна до вас, не можна втрачати ні хвилини.

Сонники знають відповіді на всі сни і видіння, і для цих давніх, мудрих джерел не має значення, вірите ви снам чи ні.
Так чи інакше, кожне бачення має свій сенс і є зашифрованим посланням, і якщо вміти грамотно розшифровувати сни – можна отримати від цього велику користь наяву у реальному житті.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...