Translate

четвер, 11 травня 2023 р.

Сон у ніч на 12 травня

Сон, побачений у ніч з 11 на 12 травня, вважається пророчим. Цієї ночі можна «замовити» сон за своїм бажанням. Наприклад, податися уві сні туди, де хочеться побувати. Можете спробувати наснитися комусь.

Сон у ніч на 12 травня може розповісти правду, яка може виявитися непривабливою для вас. Ви довгий час могли її не помічати, чим вводили в оману себе. Уві сні ж істина буде розкрита та ігнорувати її вже не вдасться.

Якщо у цей день вранці погана погода, то сон може збутися цієї ж доби.
А ще вважається, що сновидіння, побачене вдень 12 травня, віщує. Розповідати про нього нікому не можна.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із четверга на п'ятницю

Сон із четверга на п'ятницю обов'язково здійсниться, якщо він пов'язаний із романтичною, любовною частиною Вашого життя. Варто звернути увагу на час, коли приснився сон. Сон, що приснився до півночі здійсниться, але доведеться трохи почекати, з півночі до 3-ї ранку  сон повинен виповниться в найближчі три місяці, сон, що прийшов на світанку не змусить Вас довго чекати свого виконання.
Покровителькою снів із четверга на п'ятницю є Венера, вона допомагає Вам краще зрозуміти власні почуття, емоції, переживання, серцеві бажання, особливо в любовному руслі.
Сни побачені з четверга на п'ятницю безпосередньо пов'язані з особистим життям людини, її творчим початком та матеріальним та соціальним становищем. Якщо Ви уважно аналізуватимете свої сновидіння, то можливо саме уві сні Ви знайдете підказку, яка допоможе Вам здійснити давню мрію.

Тлумачення снів СОНЦЕ

Сонце одна із дванадцяти символів влади, а різних релігіях втіленням руйнівної чи творчої енергії. Це знак успіху, здоров'я, удачі та благополуччя. Щоб дізнатися до чого сниться небесне світило, необхідно ретельно пригадати свій сон, звернути увагу на деталі, власні емоції і відчуття. Зібравши воєдино приснився картинку, потрібно пошукати її значення в соннику.
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться сонце, ласкаво просимо на сторінці блогу Dolina Magii

Стародавні люди поклонялися сонечку, як джерелу тепла, світла та врожаю. Небесне світило було одним із численних Богів, здатних приречити людство на нещастя або послати радість, достаток та благополуччя людям. У деяких сонниках значення сну  сонце трактується виходячи з минулих традицій. Спробуймо розібратися до чого сниться сонце і що такий сон може означати насправді.

Коротке тлумачення сну

Бачити уві сні Сонце – знак, що ви успішно проходите свої кармічні уроки та щиро мотивовані, готові боротися за власний добробут у всіх життєвих сферах. Сонники відомих авторів обіцяють вихід на новий рівень матеріального забезпечення, позитивні думки та перспективні плани, які вдасться успішно реалізувати.

Якщо сонечко світить м'яко, ніжним світлом, наяву ви зустрінете свою долю або налагодите взаємини з коханою людиною. Сниться, як яскраве сонце сліпить очі, – це до кар'єрних поступів та професійного саморозвитку. Червоне сонце обіцяє перспективні знайомства. Наснилося сонячне проміння – спробуйте свої сили у розвитку власного бізнесу. Побачили на небі два сонячні диски – розвивайте творчі задатки.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Яскраве сонце сниться до інтриг ворогів.
✦ Бачити, як воно гасне – до періоду невдач та бід.
✦ Вибухає – до банкрутства бізнесу.
✦ Спостерігати за заходом сонця – до поганих новин.
✦ Побачити на сонці чорні плями – на розчарування в близькому другові.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Схід сонця сниться до успіху у всіх сферах життя.
✦ Бачити світило високо у небі – до втілення мрії.
✦ Дивитися на сонці крізь темні окуляри – на щастя в особистому житті.
✦ Побачити два сонця – до багатства.
✦ Сонце та Місяць – до появи впливового друга.

Сонник по днях тижня

Тлумачення із Сонника по днях тижня:
✦ на понеділок сонце сниться до періоду спокою;
✦ на вівторок – до успішного подолання труднощів;
✦ на середу – до зустрічі зі старим приятелем;
✦ на четвер – до кар'єрного зростання;
✦ на п'ятницю – до матеріальних проблем;
✦ на суботу – до зміни місця проживання;
✦ на неділю – до нових любовних стосунків.

Сонник для жінок

Для жінок:
✦ заміжній жінці сонце сниться до дорогих покупок;
✦ розлученої – до знайомства з цікавою людиною;
✦ вагітної – до народження дівчинки;
✦ літній – до покращення самопочуття;
✦ нареченій – до приємного сюрпризу;
✦ дівчині незаміжня – до шлюбу з гідним чоловіком;
✦ незайманою – до довгоочікуваних змін у житті.

Сонник для чоловіків

Для чоловіків:
✦ одруженому чоловікові сонце сниться до поповнення в сім'ї;
✦ розлученому – до примирення з колишньою дружиною;
✦ літньому – до відпочинку у теплих країнах;
✦ нареченому – до щасливого сімейного життя;
✦ неодруженому хлопцеві – до знайомства з майбутньою дружиною.

🌛Місячний сонник

Інтерпретації з Місячного сонника:
✦ Повний місяць сонце сниться до отримання прибутку;
✦ на спадний Місяць – до конфлікту в сім'ї;
✦ в Молодий місяць – до зради партнера/партнерки;
✦ на Місяць, що росте – до підвищення на посаді.

Висновок

Сни про сонце ставляться до найбільш сприятливих і віщують найрадісніші події. Негативний відтінок таке сновидіння носить лише тому випадку, якщо у ньому показано зменшення світла, що від цього світила, наприклад, захід сонця чи хмари. Також не надто добре, якщо сонячне світло є занадто жарким і висушує. Несприятливими є і сни про сонячне затемнення, кривавий або темний колір сонячного диска.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар для 12 травня 2023 року

22-й місячний день Загальний опис
День мудрості, таємних знань, світового закону та непорушності. Протягом цього дня досягається мета. Він також добрий для вивчення ремесел, різних наук і пізнання свого коріння. Корисно в цей день медитувати, можна дізнаватися про майбутнє, виявляти щедрість, навчати інших, передавати свій досвід. До інформації 22 місячного дня треба бути дуже уважним. Цього таємничого дня можна отримати підказку до вирішення важливих проблем. Енергія цього дня впливає здібності людини, підвищення його інтелекту.

Якщо ви не володієте енергією, то в 22-й місячний день небезпечно малювати символи, не знаючи, що ви малюєте. Такі практики краще уникати. Особливо погано малювати замкнуті круги, кола, квадрати, що нас обмежують. Ці символи можуть впливати на нас по за нашою волею. Якщо намалювали, то краще стерти і не розглядати їх цього дня.
Не рекомендується в 22-й місячний день робити різкі рухи, особливо в попереку. З цим днем пов’язана чакра Кундаліні, тазостегновий пояс, крижі, шийка стегна, нижня частина хребта.
 Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 22-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються прийняття важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♒ Місяць у знаку Водолій
Посилення чутливості та нервозності, прагнення до свободи. Хочеться змінити навички, зруйнувати стереотипи. У дні Водолія для людини є можливість повністю реалізуватися. Під цим знаком можна займатися будь-якою цікавою справою. Можлива часта зміна настрою.

♀ П'ятниця
У цей день тижня світом править Венера. Енергетика п'ятниці – чуттєва, гармонійна, споглядально-пасивна. День легкий – найкращий день для побачень, розваг, відпочинку та задоволення. Відвідуйте все, що пов'язане з мистецтвом – музеї, виставки, музичні заходи. Насолоджуйтесь красою. Надайте знаки уваги людині, яка подобається. Зав'язуйте партнерські стосунки. Будьте щедрими. Організовуйте домашні вечірки. Завітайте на косметолога, перукаря. Шкідливо усамітнюватися, сумувати та займатися самоаналізом. У п'ятницю не треба займатися справами вівторка, середи та четверга.

Сни 22 місячної доби

Сни цього дня часто бувають віщими. Вони несуть багато корисної інформації, символізму, вказують нам на існуючі проблеми або відкривають завісу над подіями, які відбудуться в майбутньому. Намагайтеся запам'ятати все, що побачите уві сні сьогодні. При правильному тлумаченні Ви зможете отримати багато підказок, як діяти в складних життєвих ситуаціях. Але не варто лякатися, якщо образи зі сновидінь будуть лякаючими та жахливими. Пам'ятайте, що прямому тлумаченню вони не піддаються, все це прихований символізм. І зовсім не обов'язково, що страшна подія чи картина, побачені уві сні, мають означати щось погане у реальному житті. Якщо будете сумніватися в правильності розуміння своїх снів, зверніться до спеціалізованих джерел або людей, які вміють тлумачити сновидіння.

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...