Translate

середу, 10 травня 2023 р.

Сон у ніч на 10 травня

Сон у ніч на 10 травня 
може дати корисну інформацію або навіть бути пророчим. Побачене уві сні може справдитися, але не скоро. Сновидіння можуть натякнути на мету вашого життя; зазвичай вони легко зрозумілі і чітко показують вашу ситуацію, завдання та цілі. 

Жінка цієї ночі може побачити свою мету (наприклад, заміжжя або підвищення по службі). Важливо звернути увагу на своє оточення в такому сновидінні: якщо воно було позитивно налаштоване - насправді даму чекає швидкий успіх. Якщо сплячу уві сні оточували вороги - найближчим часом їй не слід покладатися на будь-кого.

Чоловікові в ніч з 9 на 10 травня можуть здатися його перемоги та поразки - вже скоєні та пережиті. Такі сновидіння стануть сигналом: чоловік тримається за минуле і не дає справжньому зайняти своє місце. Необхідно відпустити ситуацію та рухатися далі.

У цей день, щоб дізнатися про своє майбутнє на півроку, під подушку клали дзеркало і вимовляли слова:
Як це дзеркало світ відображає, так мені моє майбутнє показує.
Що було, що є, що буде, а що не станеться, вся земна правда мені вночі насниться. Привидиться та відкриється, правдою переді мною розкриється. Нехай буде так!
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із вівторка на середу

Сон із вівторка на середу переповнений активністю та великою кількістю різноманітних сюжетів. Знайти єдино правильну смислову нитку у цьому хаосі практично нереально. Однак є маленька ймовірність здійснення деяких окремих частин сновидінь, які ніколи не містять нічого поганого.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про кохання та стосунки
У цей день сни, як правило, мають запобіжний характер. Навесні веселощі з коханою людиною говорить про необхідність внести більше різноманітності у відносини. Розрив, сварка, розлучення уві сні – наяву можлива поява суперника.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про весілля
Найчастіше такі сни відображають Ваші внутрішні потреби та бажання. Найімовірніше, вам не вистачає позитивних емоцій, уваги та турботи коханої людини.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася робота
Сни, що мають негативний характер, повідомляють про те, що вам, мабуть, настав час змінити ставлення до роботи, стати більш уважним, відповідальним і посидючим. Сон про збільшення зарплати може передбачати підвищення на посаді.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилися відпочинок та розваги
Зверніть увагу, з якими людьми Ви знайомитеся уві сні – цілком можливо, що це Ваші майбутні партнери чи друзі.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася померла людина
Такий сон є застереженням від фатальних помилок. Особливо якщо приснився померлий близький родич.

Тлумачення снів ВОРОЖІННЯ НА КАРТАХ

Походження наших снів – це велика загадка, яка досі не розгадана, незважаючи на те, що ця тема посилено вивчається вченими та езотериками. Існує безліч сонників, значення символів у яких найчастіше суперечать одне одному. Іноді буває дуже важко зрозуміти, що насправді несе в собі побачений нами сон.
Зрозуміти, до чого приходять сновидіння, в яких передбачають долю, досить важко. Адже сама сюжетна лінія сну вже несе деяку інформацію про майбутні події. Перш ніж дивитися тлумачення, постарайтеся згадати сюжет сновидіння. Це допоможе виділити ключові деталі, які вкажуть, на яку сферу життя варто звернути увагу. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень

✦ Дивитися, як хтось ворожить на розірваних або старих картах – до загострення хронічного захворювання та виробничої травми.
✦ Самостійно ворожити на закривавлених картах – до здійснення імпульсивного вчинку та розриву стосунків із близькою людиною.
✦ Наснилося, що ворожка передбачила майбутнє, то це негативні зміни в особистому житті.
✦ Якщо наснилося, що ворожка передбачила смерть – загострення хронічного захворювання.
✦ Наснилося, що ворожка передбачила швидке заміжжя – до тривалої самотності.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Побачити, як незнайомець ворожить на різнокольорових картах і скандинавських рунах Якщо наснилося, що ворожка передбачила кар'єрний ріст і благополучний період у житті.
✦ Ворожити на нових гарних картах – до відвідування розважального заходу та підписання важливого контракту на вигідних умовах.
✦ Дивитись, як відьма ворожить на картах – до освоєння нової професії.
✦ Бачити уві сні, як сліпа жінка ворожить на картах – до підвищення самооцінки.
✦ Слухати пророцтво ворожки – до отримання великої спадщини.

🌛Місячний сонник

Тлумачення із Місячного сонника:
✦ в Повня – до тривалої самотності та поганого настрою;
✦ в Молодий місяць – до отримання вигідної пропозиції від конкурента;
✦ на Місяць, що росте, – до прибутку та отримання великої спадщини;
✦ на спадний Місяць – до врегулювання конфліктної ситуації на роботі.

Додаткові тлумачення:

✦ Бачити уві сні карти у своїх руках – дуже гарний знак. Таке бачення означає, що всі козирі – тільки у вас, і ви самі вирішуєте, як вчинити в тій чи іншій ситуації.
✦ Спритно розкладати карти і практично, не замислюючись, пояснювати їх одну за одною – уміння поступово, крок за кроком вирішувати навіть дуже важкі завдання.
✦ Знято чотири тузи, які Ви один за одним дістаєте з колоди навмання – виконання бажань.
✦ Бачити стіл із розкладеними картами та запаленими свічками – тільки збіг обставин не дасть Вам програти у дуже важливій угоді.
✦ Наснилися люди, які приходять за тим, щоб Ви їм поворожили – Ви маєте неабиякий розум і харизму, тому до Вас часто звертаються за порадою.
✦ Бачити карти Таро або руни на столі для ворожіння – Ви познайомитеся з дуже незвичайними людьми, які допоможуть вирішити важливу проблему, чому Ви будете дуже раді.

Висновок

Варіантів трактування сновидіння, в якому присутній сюжет «Ворожіння на картах», чимало, але для того, щоб визначити, який з них більше підходить Вам у поточний період Вашого життя, слід проаналізувати події дня, що минув. Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар для 10 травня 2023 року

20-й місячний день Загальний опис
Двадцятий день – день важливих вчинків. Цей день є досить серйозним. Він пов'язаний із духовним перетворенням, подоланням сумнівів та пізнанням космічного закону. Не можна виявляти злість і зарозумілість. Бажано набратися рішучості, впевненості та з легкістю реалізувати важливі, давно відкладені справи. Якщо ви давно планували якийсь важливий вчинок і не могли на нього наважитися, сьогоднішній день ідеально підходить для його вчинення. Не піддавайтеся гордині та зарозумілості. Не бурчіть, а сконцентруйтеся на подоланні перешкод. Коли візьмете мету, не уявіть собі занадто багато. Сприймайте свою перемогу як природне явище вашого життя. Сьогодні зручний день для практики усвідомлених сновидінь. Нічні мрії можна замовити. Можна опинитися у чужому сні чи побачити вирішення проблеми. Багато сьогоднішніх снів згодом збуваються.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 20-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються на прийнятті важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♑ Місяць у знаку Козеріг
Людина стає практичною і завзятою, збільшуються самолюбство та амбітність. Емоційні питання бажано відкласти убік. Гарний час для ділових поїздок, контактів та знайомств. Поки що Місяць у Козерозі дисциплінованість та відповідальність особливо актуальні.

☿ Середа
Цього дня тижня миром керує Меркурій. Енергетика середовища – комунікабельна, лукава, пізнавально-активна. День схильності до навчання та прояви розумових здібностей. День зустрічей, переговорів та презентацій. Справи пов'язані з бізнесом, фінансами та торгівлею будуть сприятливими у середу. Налагоджуйте контакти з друзями, сусідами, товаришами по службі, партнерами, родичами. Рухайтеся та подорожуйте. Купуйте та продавайте все що хочете. Добре розпочати планове лікування. Не витрачайте час на порожні розмови та марні суперечки. Гарний час для веселощів. У середу не треба займатися справами вівторка, п'ятниці та неділі.

Сни 20 місячної доби

Сни 20 місячного дня особливі. Якщо перед сном сформулювати питання, важливе для Вашого життя чи долі, то уві сні можна отримати відповідь. Можна навіть спробувати комусь наснитися. У цю місячну добу краще, ніж у решту, вдаються «запрограмовані» сни, треба тільки перед сном уявити собі, куди ви хочете відправитися, що побачити. Прокидаючись, можна примовляти: «добрий сон – здійснися, а поганий – відв'яжися.» Ви переконаєтесь у правильності сну на четвертий день.

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...