Translate

пʼятницю, 19 травня 2023 р.

Молодий місяць 19 травня 2023: що можна і не можна робити

Зустрічаємо Молодик

Сьогодні, 19 травня, настане останній весняний Молодий місяць цього року під заступництвом земного знака Зодіаку Телець, але потім перейде на знак Близнюки. Молодик 19 травня обнуляє напружені ситуації попереднього місячного місяця, в якому було два затемнення. Ця астрологічна подія відкриває нові можливості, вселяє впевненість у майбутньому, є продуктивною та ефективною. Особливо сприятливий цей молодик для людей, які прагнуть здобути фінансову незалежність, знайти роботу, відкрити власну справу, вирішити майнові питання.

Молодий місяць настане 19.05.2021 о 17:56 за київським часом. Новий Місяць зійде увечері і вплив на людей може почати виявлятися вже в другій половині дня. У період молодика Місяць змінить знак Тельця на знак Близнюків. Вони конкуруватимуть між собою, тому багато людей поводитимуться подвійно та неоднозначно. Практичний Телець показуватиме вірний шлях до вирішення питань, а Близнюки водночас провокуватимуть на легковажні вчинки. Астрологи радять прислухатися до голосу логіки та не піддаватися емоціям – тільки так можна буде благополучно пережити цей період.

Особливість травневого молодика

✦ Телець – стабільний і неквапливий знак Зодіаку, тому в цей молодик не варто поспішати, краще сповільнити ритм життя і гідно оцінити те, що маємо.
✦ Це час посилення самовладання та стійкості. Земна практичність та раціональне мислення Тельця може допомогти у матеріальному забезпеченні, завершенні раніше розпочатих справ, вирішенні фінансових питань та підбитті підсумків.
✦ Травневий молодик – день гармонії, краси, духовного та тілесного очищення. Воно допоможе розкрити природні таланти. Тому це добрий час, щоб взятися за якесь творче заняття чи хобі.

Перед настанням Молодика, рекомендую провести ритуал очищення.
Позбавлятися треба всього непотрібного, а це:
✦ люди ✦ думки ✦ емоції ✦ звички ✦ речі
"Чистити" треба все – приміщення, робоче місце, комп'ютер, телефон.

🔮Ритуал на очищення

Наповніть теплою водою ванну, додавши морську сіль. Розставте кілька свічок (непарна кількість), вимкнувши електричне освітлення. Підготуйте приємну музику для релаксації – наприклад, звуки природи чи етнічну музику. Ляжте у ванну і уявіть, ніби ваше тіло важке, наповнене турботами року, що минає. Після цього уявіть, що вода та сіль забирають усі ваші проблеми. Спустіть воду, уявляючи, що разом з нею йде все погане.

Молодий місяць – це особливий час. І кожен сам вирішує, скористатися цими можливостями чи скептично проігнорувати поради астрологів та езотериків. Але як би людина не належала до місячного календаря, позитивний настрій та розумне ставлення до навколишніх подій ще ніколи і нікому не шкодили.

‼Що можна робити у Молодик 19 травня

✦ У Молодик рекомендується доводити до кінця розпочаті справи та підбивати підсумки. Корисно почуватися легко і не напружуватися.
✦ Молодий місяць у Тельці – сприятливий час для проведення різнопланових фінансових операцій та угод. Добре також будуть складатися справи, пов'язані з нерухомістю та будь-якими іншими майновими питаннями, включаючи операції з художніми цінностями.
✦ Даний період хороший для гармонізації відносин із тими, кого любите. Цілком можливі зміни на краще у партнерських відносинах – як з діловими партнерами, так і з коханою людиною.
✦ Дні Молодика ідеально підходять для того, щоб загадувати бажання.
Виконання мрії починається з мотивації, і в день Молодого місяця кожен зможе стати на крок ближче до виконання заповітного бажання. Створення карти бажань допоможе визначитися з цілями та розпочати шлях до особистого щастя.

Щоб бажання здійснювалися, можна в день Молодика провести один із Ритуалів:
✦ в Молодий місяць почати записувати бажання в зошит, назвавши її «Книга моїх бажань»;
✦ бажане записати на аркуші паперу та покласти на ніч під подушку;
✦ записане бажання можна носити з собою до моменту його виконання;
✦ листок із записаним бажанням спалити та розвіяти попіл за вітром;
✦ промовити бажання на воду та випити її.

Можна вибрати один із цих Ритуалів, але головне, робити це на Молодий місяць і так, щоб цей процес подобався і приносив задоволення. І обов'язково треба дослухатися свого внутрішнього світу.

‼Що не можна робити у Молодик 19 травня

✦ Тяжкі фізичні заходи, прийняття важливих рішень, ризик у справах у цей час є небажаними.
✦ Не можна розпочинати нові справи (можна тільки планувати).
✦ Не треба захоплюватися фізичними вправами та розважальними заходами. Слід уникати лінощів і бездіяльності, простоячи на одному місці.
✦ Не можна робити ін'єкційну косметологію
✦ У цей Молодий місяць астрологи радять бути обережними у справах, пов'язаних з будинком та близькими – це може призвести до конфлікту.

У перший день місячного місяця тонка енергія молодого Місяця допомагає нам сконцентруватися на планах та завданнях, які ми хочемо вирішити у найближчий місячний місяць. Це сприятливий час заявити про свої наміри, тому в Молодий місяць і наступні 2 дні мислити потрібно позитивно. Кожна людина по-своєму унікальна, і у кожного є тільки свої, «працюючі» стимули до активних дій. Мотивація без активних дій, зрозуміло, безглузда. Однак, кроки в обраному напрямку робити варто вже в дні Місяця, що росте. Якщо не зараз, то коли?

Вирощуємо гроші

В Молодик добре робити ритуал на залучення грошей. Для цього в перші години Молодика (з 17:56 за київським часом) потрібно розкласти купюри (будь-якого номіналу) на шафі так, щоб на них потрапляло місячне світло. Краще це зробити на вікні, з якого видно Місяць. Коли будете робити обряд, уявіть, що садите щось чарівне. При розкладанні грошей прочитайте слова: «Будьте і ростіть, квітуйте і розмножуйтеся. Хай буде так».
Нехай гроші залишаються на вікні та харчуються місячним світлом кілька днів. Весь цей час їх не можна чіпати. Коли кілька днів мине, витратьте гроші на будь-які сімейні потреби. Проводьте такий обряд кожен Молодик, щоб грошовий потік у вашому житті ніколи не вичерпувався.

Є ще один дієвий ритуал для залучення грошей.

На аркуші паперу пишемо число, ім'я, а також суму грошей, яку ви хочете отримати. Внизу ставимо підпис та слово «оплачено». Сховайте лист і забудьте про нього до наступного Молодика. Ті, хто роблять ритуал, стверджують, що за місяць зазначена сума справді приходить до них. Важливо, щоб сума була реальною – тією, якої ви дійсно потребуєте.

Період Молодика є кульмінацією місячного циклу, і саме в цей період закладається фундамент того, як проходитиме наступний місяць. Важливо зберігати поміркованість і не йти на ризики, а також необхідно не проґавити підказки, які дає доля.

Чарівного Молодика
Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...