Translate

понеділок, 8 травня 2023 р.

Тлумачення снів КОНВАЛІЯ

Конвалія – символ чистоти та непорочності. Сни, в яких вам сняться конвалії, у різних інтерпретаціях позначають різні ситуації. 
Не варто відразу ж думати про погане, обов'язково дочитайте тлумачення сну до кінця. Такі сни промовисті, тому варто придивитися до близького оточення, подарувати рідним тепло, наділити впевненістю у завтрашньому дні та підтримати у всіх починаннях.

Для правильного тлумачення сну потрібно звернути особливу увагу на те, як виглядали квіти і чи пов'язані вони були в пучки. Варто врахувати і підлогу сновидця, а також день тижня, коли цей сон мріяв. Сучасний сонник радить докладно розглянути обставини, за яких наснилися конвалії. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться конвалія, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень

✦ Конвалії з дрібними квітами сняться до неприємного сюрпризу.
✦ Сухі – до роздратування та невдоволення життям.
✦ Розтоптати букет конвалії – до розриву дружніх стосунків.
✦ Ставити його у вазу  до розлуки з близькими.
✦ Виривати квіти з коренем – до скандалу із родичами.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Свіжі запашні конвалії сняться до приємного сюрпризу від коханої людини.
✦ Зростання на сонячній галявині  до гармонії в сім'ї.
✦ Отримувати букетик таких квітів у подарунок – на любов і щастя.
✦ Вдихати їхній аромат  до хороших новин від друзів.
✦ Висаджувати рослини в саду – до покращення фінансового стану.

Сонник по днях тижня

Тлумачення в залежності від того, коли наснилися конвалії:
✦ з понеділка на вівторок означає, що квіти можуть серйозно вплинути на долю людини, допомогти їй розкрити новий потенціал у роботі.
✦ з вівторка на середу конвалія обіцяє приємні зустрічі, проте якщо рослини були зів'ялими, то варто очікувати неприємний клопіт.
✦ з середи на четвер сновидіння може допомогти вийти з рутини та вступити на новий етап кар'єрного зростання.
✦ з четверга на п'ятницю конвалія може відкрити сновидцю таємні знання про кохання та творчість, про які не варто розповідати.
✦ з п'ятниці на суботу букетики простих кольорів можуть вказати на проблеми та складні ситуації, проте сплячий може подолати труднощі самостійно.
✦ з суботи на неділю білі бутончики допоможуть прийняти доленосне рішення, від якого залежить добробут у всіх сферах життя.
✦ з неділі на понеділок квітка не зможе сильно вплинути на долю, проте сновидцю варто звернути увагу на деталі сну та скористатися докладним тлумаченням.
Незалежно від дня тижня варто брати до уваги яскравість сну, емоції сплячого під час «нічної дії». Можливо, конвалії спонукають до справи або застерігають від необачних вчинків.

Сонник для жінок

Для представниць прекрасної статі конвалії, загалом, трактується позитивно. Подробиці залежать від віку та соціального статусу сновидиці.

✔ Молодій дівчині
Дівчині – несподівана пропозиція вийти заміж від людини, на яку вона раніше ніколи не звертала уваги.

✔ Зрілій жінці
Для жінки сон означає підсвідоме бажання кардинально змінити свою зовнішність.

✔ Заміжній
Заміжня жінка свіжі квіти обіцяють гармонію в сім'ї. Збирати конвалії в букет – до звістки про швидке народження дитини.

✔ Вагітній
Вагітній жінці, сновидіння, в якому їй довелося збирати конвалії, обіцяє народження міцного та здорового малюка.

Сонник для чоловіків

Значення багато в чому залежить від віку та соціального статусу.

✔ Молодому
Юнаку квітка конвалії «обіцяє» початок міцних стосунків.

✔ Одруженому
Одруженому чоловікові бачити конвалії в руках подружжя – до підозри у невірності.

✔ Холостому
Якщо уві сні чоловікові довелося садити ці ніжні, весняні квіточки, значить, у найближчому майбутньому у сновидця з'явиться нова пасія, яка, на відміну від попередніх, буде наділена такими рідкісними якостями, як чистотою, нехитрою та невинністю.

Тлумачення сну про конвалії в залежності від подробиць

Тлумачення сну, в сюжеті якого з'являється конвалія, залежить від безлічі деталей, тому, прокинувшись, поспішайте згадати всі дрібниці, які привернули вашу увагу уві сні.

Залежно від дій уві сні:

✔ Збирати конвалії
В сонник Міллера йдеться, що, якщо сновидец збирає в сновидіння конвалії – значить, в сім’ї друзів або у власній очікується незабаром народження малюка або весілля.

Так само це символізує і відносини з дітьми – людина зможе налагодити відносини з молодшими дітьми, необов’язково рідними, це можуть бути брати, сестри або племінники.

Виривати квіти з корінням – знак попереджає, що можливі швидкі похорон людини, якого сильно любили і оберігали.

 Висаджувати конвалії
Якщо людина висаджує конвалії в саду – значить, з’явиться бажання втекти від усього світу і сховатися в тихому місці, щоб ніхто не турбував сновидіння. Так як в найближчому майбутньому настане складний період в житті, який висмокче всю енергію, немов вампір. Варто поберегти сили для вирішення всіх проблем.

✔ Купувати конвалії
Якщо купили конвалії уві сні – сновидіння не зможе зламати навіть самі злі недруги, так як він буде перебувати в повному спокої через те, що розставив пріоритети в житті.

✔ Ставити конвалії в вазу
Ставити уві сні конвалії в вазу за сонником Міллера – значить, занудьгуєте по близькій людині.
Але можна трактувати сон і так: сновидцу доведеться стати учасником скороминущого, але пристрасного роману, який подарує безліч нових емоцій.

✔ Подарувати букет конвалій
Подарувати великий букет – до взаєморозуміння і поліпшення відносин з другою половинкою, а також до налагодження спілкування з родичами.

Дарувати конвалії коханій дівчині – сюжет сну пробуджує спогади про свою давню любов, які гріють душу і серце, можливо, навіть з’явиться бажання помиритися з колишнім коханим чоловіком.

✔ Вдихати аромат конвалій
Міллер вважав, що, коли уві сні вдихаєте аромат – наяву чекайте звісточку від давнього друга, за яким сильно нудьгували.

Інше трактування: у сновидцем оселиться надія на краще майбутнє, а також на взаємність з боку коханої людини.

Але також такий сон попереджає, що, якщо відчули в сновидінні запах конвалії – може нагрянути раптово застуда, але воно швидко пройде.

 Розтоптати букет конвалій
Розтоптати уві сні букет конвалій – до розчарування в одному, який був дуже близький. Так само можна очікувати і те, що доведеться дізнатися інформацію про свою другу половинку, яка явно не порадує. Обіцяє розмова, який призведе до розставання.

 Топтати конвалії
Топтати конвалії – стережіться ворогів, які замислили зробити підлість на тлі особистої ненависті і заздрості.

✔ Плести вінок із конвалій
Плести уві сні вінок із конвалій – символізує добрі і світлі почуття до оточуючих, а також налагодження відносин з людьми навколо себе.

✔ Малювати конвалії
Якщо уві сні довелося малювати конвалії – значить, людина хоче свої фантазії видати за дійсність. Сновидінню не вистачить власних зусиль або бажання втілити все в життя, тому що не може в належній мірі повірити в себе.

Залежно від того, які бачити конвалії:

✦ Якщо сниться, що квіти конвалії дрібні – значить, скоро хтось з’явиться на порозі будинку з візитом. Людина принесе неприємну звістку про те, хто щиро важливий сновидцу або ж про давнього друга, який не зміг реалізувати очікування оточуючих.

✦ Так само маленькі квіти позначають те, що людину чекає сюрприз, але не можна сказати, що він буде йому приємний. Його підготують люди, які явно захочуть зіпсувати світле життя сплячого.

✦ Живі – нагадують про шанувальника, якого сновидець відчуває романтичні почуття. В іншому трактуванні – отримання бажаного подарунка.

✦ Зів'ялі букетики віщують неприємності в різних сферах життя.

✦ Засохлі рослини свідчать про те, що бажання сновидця занадто завищені і породжують невдоволення собою та оточуючими.

Залежно від того, якого кольору бачити конвалії:

✔ Білі
Білі конвалії – один з найсвітліших знаків в будь-якому сонник – зовсім скоро зустрінеться людина, яка протягне руку допомоги в складний період в житті. Так само є шанс зустріти того, по кому дуже сильно нудьгували останнім часом.

✔ Чорні
Чорні конвалії символізують крах любовних відносин через виявленої нещирості і байдужість з боку одного з партнерів.
Якщо ж у людини немає другої половинки, то такий знак обіцяє плутанину на роботі через накопичені справ.

✔ Червоні
Червоний конвалії можна трактувати як криваві – сон говорить про початок складного періоду в житті, який буде навантажений різними подіями. Такий стан справ повністю виб’є з колії. В такий час найкраще буде не ігнорувати допомогу оточуючих, і залишатися стійким до будь-яких неприємностей.

Залежно від того, де бачити конвалії:

✔ В горщику
За сонником Весела, що ростуть конвалії в горщику говорять про те, що людина зможе зберегти затишок і гармонію навіть у не світлі моменти життя для його родини. Людина буде ніби сонцем для своїх близьких, коли проблема вдарить на поріг.

✔ На поляні
Конвалії на галявині пояснюються уві сні тим, що сновидець буде готовий до нових знайомств і впустить у своє життя нові яскраві емоції.

✔ В лісі
Якщо йти в лісі і наткнуться на конвалії – найближчим часом, коли відбудеться нерадісне подія, навіть в такому положенні людина зможе відшукати Світло у темряві.

✔ У саду
Вирощувати конвалії в саду – сон обіцяє швидкий шлюб з людиною, з яким буде повна гармонія і взаєморозуміння.

✔ На кладовищі
На думку цілительки Килини, зустріти конвалії на кладовищі – символ спогадів про минулих. Значить, скоро щось нагадає про померлим людині, за яким сновидец дуже сумує. Також це можна трактувати, як і те, що небіжчик нарешті знайшов спокій і повідомляє про це рідній людині.

Чого очікувати від сновидіння, у сюжеті якого з'являється КОНВАЛІЯ, на думку популярних сонників?

Як Ви бачите, трактування сну про конвалії має безліч нюансів. Не обійшли увагою конвалії і укладачі популярних сонників. Однак слід врахувати, що іноді трактування різних фахівців не збігаються.

Сонник Міллера

Приснившись конвалії, за тлумаченням сонника Міллера, свідчать про нетерпимість Вашої коханої людини до брехні та зради. Щоб уникнути натягнутої атмосфери між вами, не варто приховувати від коханого жодної навіть малоцікавої деталі.

На думку  Густава Міллера, ці квіти, як, втім, і всі інші обіцяють вдалі придбання та всілякі насолоди, якщо ви спостерігаєте їх у саду. Але це стосується лише тих випадків, коли конвалії красиві та яскраві. Зів'ялі і засохлі квіти виступають провісниками різноманітних неприємностей.

Якщо вам сняться конвалії, що ростуть на неродючому грунті, то в реальному житті на вас можуть чекати сумні події. Але таке бачення має й інше тлумачення. Відповідно до нього, завдяки своїй енергії та цілеспрямованості ви зможете подолати всі перешкоди на вашому шляху та досягти бажаного.

Міллер негативно розглядав ці квіти, якщо вони стояли у вазі у вашому сновидінні. Значить, вас відвідає радість, але вона буде досить короткочасною, за нею прийде сум і апатія.

За сонником Міллера плести вінок позначає, що доведеться помиритися навіть зі своїми недругами, які колись могли вчинити по відношенню до сновидцу погано.

Сонник Фрейда

Згідно соннику Фрейда, білі конвалії уві сні  знак невинності.
Якщо уві сні безневинна дівчина побачила конвалії, це символізує її побоювання щодо майбутньої втрати цноти. Конвалії уві сні дорослої жінки вказують на її бажання сексуальних контактів та частої зміни партнерів.

Зривання конвалії жінкою означає її прагнення самозадоволення. Якщо сновидиця дарує комусь ці квіти  вона хоче інтимної близькості. Сон, в якому витоптується велика галявина конвалій, вказує на те, що сновидиця хоче лише скористатися тілом сексуального партнера і її цікавлять лише власні відчуття.

Витоптані квіти вказують на невпорядковане сексуальне життя та відсутність рівноправності між партнерами.

Сонник Лоффа

У слов’ян конвалія – символ ніжності, чистоти і весни. Сон, у якому сняться конвалії в букеті говорить про романтичному настрої і обіцяє швидку закоханість. Збирати конвалії у сні говорить про те, що скоро у вашій родині або в сім’ї ваших друзів народиться дитина. Для вагітної жінки той же сон передвіщає народження міцного малюка. Якщо у вашому сні конвалії стоять у вазі у вашому будинку, то такий сон обіцяє скороминущу радість, яка зміниться великим сумом. Але якщо ви тільки відчуваєте сильний аромат конвалій, то сон говорить про отримання від друзів приємної звістки або якої-небудь гарної новини.

Сонник міс Хассе

Збирати конвалії за сонником Хассе – чекайте, що скоро випаде можливість налагодити своє особисте життя. Також конвалії сняться до легкої застуди.

Езотеричний сонник

За Езотеричним сонником конвалії сняться до смутку.
Після сновидіння про конвалії Вам судилося пережити смуток і взяти участь у чиїхось похоронах. Якщо наснилося, що рвете конвалії, значить перелічені події настануть вже дуже скоро.

Висновок

Кожен сонник трактує бачення по-різному. Щоб не помилитися у тлумаченні сновидіння, відштовхуйтеся не лише від побаченого сюжету, а й ваших життєвих обставин. Адже все, що приховано в нашій голові – символи та знаки, які ми бачимо уві сні, видає нам нашу підсвідомість, тому дуже важливо завжди до нього дослухатися.

Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...