Translate

четвер, 4 травня 2023 р.

Повний місяць у травні 2023 року: коли буде та що не можна робити

Зустрічаємо Повний місяць

У п'ятницю, 5 травня 
2023 рокуо 19:37 за київським часом відбудеться весняний Повний місяць, який також називають «Квітковий Місяць». Крім того, цього ж дня ви зможете побачити напівтіньове місячне затемнення! 

Багато астрологів стверджують, що цей день принесе потужну енергетику змін і завершить історії минулого, що заважають розвиватися

Повний місяць 5 травня буде у Скорпіоні по західній астрології та у знаку Терези за ведичною астрологією Джйотіш. Місячне затемнення очікуємо 5 травня 2023 року о 19:24. 

В даній статті ви знайдете все, що потрібно знати про травневий Повний місяць.

Чому повний місяць у травні називають «квітковим»

Назву "Квітковий Місяць" для травневої Повні вигадали індіанці Північної Америки  у цей час розпочинався сезон цвітіння на континенті. Індіанці, захоплені красою весняних квітів і квітучих дерев, назвали повний Місяць у травні на їхню честь.

У багатьох культурах і традиціях Повня часто одержує назви, що відображають певні природні явища або події, що спостерігаються протягом цього часу. Такі назви допомагають позначити часові рамки та асоціюють Місяць з певними природними чи сезонними змінами.

Чим особливо травневий повний місяць

Повний місяць цього місяця збігається з напівтіньовим місячним затемненням - одним з найрідкісніших. Воно відбудеться з 17:14 до 21:31 за київським часом, а його пік настане о 19:22 за київським часом.

При напівтіньовому затемненні Місяць знаходиться у зовнішній та найслабшій тіні нашої планети. Напівтіньове місячне затемнення не закриває Місяць, воно просто зменшує його яскравість, роблячи його менш освітленим.

Вплив місячного затемнення у травні: чого очікувати

Це затемнення завершуватиме перший коридор затемнень у 2023 році. Особливість його в тому, що воно збігається з повним місяцем, а також з Ретроградним Меркурієм. Планети, що займаються Скорпіоном, – Марс і Плутон. Обидві вони на момент повні ослаблені. Вплив затемнення та повного місяця розпочнеться 4 травня і збережеться до завершення третьої місячної чверті, тобто до 12 числа.

Люди можуть бути більш емоційними та агресивними в цей період, виявляти нетерпимість та небажання йти на діалог. Також зростає частота травматизму, техногенних та природних катастроф.

Що не можна робити в Квітковий повний місяць 5 травня

Не рекомендується здійснювати великі фінансові витрати. Крім того, не варто приймати важливих рішень, здатних змінити життя, тому що надалі можна буде пошкодувати про це. Також не слід розпочинати нові відносини, укладати важливі угоди, підписувати документи або запускати новий проект. А ще не варто займатися важкою фізичною працею та не брати на себе надто багато роботи.

Що можна робити в Квітковий повний місяць 5 травня

У період Квіткової повні рекомендується вибирати одяг з квітковим принтом. Вважається, що це може залучити успіх. Важливо приділити увагу кімнатним рослинам та квітам: пересадити, полити. Експерти зазначають, що це може позитивно вплинути на життя. Цей період також підходить для радикальної зміни іміджу. А ще можна реалізувати креативні ідеї.

Квіткова Повня допоможе Вам усвідомити, чого Ви бажаєте насправді. Це ідеальний час для того, щоб відпустити всі хвилюючі Вас емоції або події і почати життя з чистого аркуша. Повня – це найнебезпечніший і водночас найпродуктивніший для нас місячний стан. Повня все перевертає з ніг на голову, так що будьте обережні.

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved
Чарівної Повні

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...