Translate

вівторок, 2 травня 2023 р.

Сон у ніч на 2 травня

За давніми повір'ями, сон у ніч на 2 травня показує неприємну правду, тому 
важливо звернути увагу тим, хто хоче розібратися в собі, зробити роботу над досконалими останнім часом помилками та висновки з них, а потім розпочати їх виправлення. Якщо вас збентежили ваші вчинки уві сні, то варто подумати над своєю поведінкою.

Якщо вам сподобалося, що наснилося, постарайтеся зберігати протягом цієї доби спокій та гармонію. І нікому про сни не розказуйте. Тоді сновидіння може виповнитися протягом 7 днів (якщо це фізично можливо).

Якщо сон був неприємним і довго не виходить з голови, можна скористатися перевіреним методом позбавлення від видінь: налити в склянку воду, розвести в ній чайну ложку солі і вилити зі словами "куди ніч - туди і сон".

Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не здійсниться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує та налаштовує Вас на рух лише «вгору» і лише вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення до досягнення мети, він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

Тлумачення снів Померла бабуся

Сон, у якому фігурує нині покійна бабуся, – це завжди попередження. Причому не обов'язково попередження про якусь погану подію, яка чекає на вас попереду (хоча і це теж можливо). Мертва бабуся уві сні може попереджати і про якісь мирні речі, на які ви не звертаєте уваги. Наприклад, якщо ви надто втомлюєтеся на роботі і не дозволяєте собі належним чином відпочити, або недостатньо уважні щодо своїх близьких, або не наважуєтеся піти на вигідну угоду, яка знаходиться у вас просто під носом.

Коротке тлумачення сну

Покійна родичка часто сниться живою, нагадуючи сплячому про сімейні цінності. Про важливість добрих відносин у сім'ї та їх перевагу над усім матеріальним. За багатьма відомими сонниками померла бабуся вважається символом мудрості, досвіду та розсудливості.

Можна бачити її образ, коли сновидець переймається за своє майбутнє чи стурбований питаннями здоров'я. У такому разі покійна підказує варіанти вирішення проблем, приносить спокій та полегшення.

Нерідко мертва бабуся несе значення затишку, порядку та комфорту в багатьох сферах життя. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться померла бабуся, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень:
✦ Спокійна бабуся в ліжку сниться до дрібних клопотів.
✦ На цвинтарі – до небезпечної ситуації через необачність.
✦ Зберігати покійну бабусю – до розчарувань та сліз.
✦ Мити її – на смерть далекого родича.
✦ Якщо наснилося, що покійна бабуся кличе за собою, то це на жаль.

ТОП 5 позитивних значень:
✦ Спокійна бабуся у своєму будинку сниться до порозуміння в сім'ї.
✦ У городі – до збільшення доходів.
✦ Сидіти за столом із покійною бабусею – до веселого свята.
✦ Танцювати з нею – до радісної події.
✦ Якщо наснилося, що покійна бабуся роздає гостинці, це до приємного сюрпризу.

Щоб зрозуміти, до чого сниться рідна бабуся, яка вже померла, важливо проаналізувати, які предмети і теми в принципі фігурували в сновидінні, і що конкретно робила сама покійна бабуся. При цьому через її поведінку можуть висловлюватися ваші думки та потреби. Наприклад, якщо вам снилося, що розмовляю з бабусею, і вона кричала на вас за те, що ви не приділяєте їй належної уваги  можливо, насправді ви самі відчуваєте брак турботи з боку близької людини, але боїтеся їй про це сказати.

Якщо зі смерті бабусі ще не минуло сорока днів, сон свідчить про пережите вами горе втрати. Якщо дата смерті залишилася далеко позаду, значення сну залежить багатьох обставин. Бабуся є уві сні в критичні моменти життя. Якою вона постане перед вами, таким виявиться ваше життя у майбутньому. Це той сон, який завжди справджується.

Сонник по днях тижня

Тлумачення залежно від того, коли наснилася покійна бабуся:
✦ у понеділок – до позбавлення від ворогів;
✦ у вівторок – до незапланованих витрат;
✦ у середу – до заступництва з боку високопоставленої людини;
✦ у четвер – до серйозної конкурентної боротьби;
✦ у п'ятницю – до отримання дорогого подарунка;
✦ у суботу – до сварки з партнером;
✦ у неділю – до участі у сумнівному проекті.

До чого померла бабуся сниться молодій, зрілій чи вагітній онучці?

З'явившись своїй молодій онучці, покійна спонукає її бути суворішим у стосунках з чоловіками. Не боротися за їхню увагу, а самої бути тією, за чию прихильність борються!

Якщо мертва бабуся наснилася живою вже зрілої онучці, то треба бути бережливішою з грошима. І мати відкладену суму про всяк випадок, а не покладатися на допомогу рідних та близьких.

Привидівшись вагітній онучці, бабуся, що померла, благословляє її на щасливе материнство. Але закликає не зациклюватися на шлюбі та вихованні дитини. Вагітній треба думати так само і про свій розвиток.

З яким посилом покійна бабуся сниться живою онуку?

Для холостого онука жива покійниця символізує домашній затишок і благодать. Сплячий хлопець знайде щастя у шлюбі з господарською та турботливою дівчиною. Онукові варто уникати стосунків із кар'єристками та жінками з вольовим, сильним характером.

Завітавши уві сні одруженого онука, рідна покійна бабуся радить йому більше цікавитися думками дружини. Частіше залишатися з дружиною наодинці, проводити спільне дозвілля без дітей та друзів.

🌛Місячний сонник

Розшифровки в залежності від фази Місяця:
✦ в Повний місяць покійна бабуся сниться до сварок з оточуючими;
✦ в Молодий місяць – до моральної та фізичної втоми;
✦ на Місяць, що росте – до вигідної співпраці;
✦ на спадний Місяць – до поваги з боку колег.

Висновок

Померла бабуся приходить у снах напередодні доленосних подій. Вони визначать хід подальшого життя та розставлять акценти на тих сферах, які поглинуть вашу увагу. Зміни можуть виявитися настільки стрімкими, що ви відчуєте себе розгубленими. Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Місячний календар 2 травня 2023 року

12-й місячний день Загальний опис
12 місячний день – це день мудрості та милосердя, співчуття. Хто не буде милостивий, той сам може втратити ласку. Добре дарувати подарунки близьким людям, виявляти милосердя. Не можна сваритися, ненавидіти інших і сердитися на будь-кого. Бажано зробити добру справу, але не дозволяти використовувати і не чекати подяки натомість. 12 місячний день – це день, про який говорять – просіть і дано буде. Якщо Вам сьогодні сумно та незатишно – це ознака внутрішньої дисгармонії. Потрібно терміново почати над собою працювати. Місячні ритми відіграють важливу роль у повсякденному житті людини. Гармонійно в них вписуючись, людина заощаджує сили та досягає життєвих успіхів. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 12-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Небезпека, яка нас підстерігає цього дня, – це жалість. Жалість повинна бути дієвою. Так, це день милості, але ми не повинні давати паразитувати на собі. Найчастіше люди нічого не хочуть змінювати в своїй ситуації, а чекають, щоб їх пошкодували, таким чином вони підживляються енергією того, хто їх слухає. Тому цього дня треба бути уважними.
Якщо людина розповідає вам свою негативну ситуацію в 12-й місячний день, ви повинні обов`язково запропонувати їй щось по зміні цієї ситуації і подивитися, як людина реагує на вашу пораду. Якщо вона не слухає вас, треба перервати контакт і піти. Звичайно, треба допомогти людині в критичній ситуації, але потім вона повинна працювати сама.

Слід пам`ятати, що жалість ні до чого доброго не приводить, оскільки ми не можемо оцінити шлях іншої людини. Є така притча: «Йшов чоловік по дорозі і побачив равлика. Він подумав, що хто-небудь інший може роздавити його. Узяв чоловік равлика і кинув на узбіччя». Але равлик цілий день повз до того місця, звідки його кинули, а равлику треба було в протилежну сторону. Таким чином, жалісна людина не дала можливості равлику рухатися своїм шляхом. Ось це і потрібно навчитися розрізняти. Взагалі, треба допомагати лише тоді, коли вас про це просять. Кожна людина повинна над своєю долею працювати сама.

У 12-й місячний день йде процес перемоги мудрості над розумом і почуттями, і як результат – заспокоєння і зміцнення духу. Треба спланувати його так, щоб хоч трохи побути одному і звернутися до відповідних енергій, концентруючись на центрі 12-го дня – Анахаті.
Чакра дня – Анахата.
Люди, народжені в 12-й день, зрідка бувають поганими. Вони живуть свідомо, розвиваються духовно і можуть бути Цілителями.
На 12-й день часто бувають сни-одкровення.

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♎ Місяць у знаку Терези
Час прагнення емоційного рівноваги. Увага розсіяна і важко зосередитися на окремих питаннях та речах. Якщо вам все подобається і у вас чудовий настрій, то ви досягли рівноваги між духовним і матеріальним. Небезпечно впадати в крайнощі, бажано дотримуватися міри у всьому. Намагайтеся відкласти справи, які потребують негайного вирішення.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом керує Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій  не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може викликати агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися "тверезо" мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, що потребують нових ідей, ініціативи. Добре займатись бізнесом. Добре розумітися на конкурентах, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком і близькими  це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни 12 місячної доби

На дванадцяту місячну добу сни часто бувають пророчими. Образи, які ми бачимо у сновидіннях цього дня, показують нам, що для нас є справді цінним у житті. Якщо уві сні Ви побачите матеріальні речі, подумайте, це прямий знак того, що соціальне для Вас зараз найважливіше, у вашому житті однозначно не вистачає духовності. Інакше, якщо уві сні Ви побачите багато духовних образів та знаків (наприклад, Вам снитимуться храми, ікони, боги), також варто задуматись. Можливо, Ви настільки відірвалися від матеріального світу і відійшли до світу духовності, що втратили зв'язок із реальністю та витає у хмарах. Уважно проаналізуйте свої сновидіння, щоб зрозуміти, наскільки в реальному світі Ви живете в гармонії з собою, наскільки Вам вдається дотримуватися правильного балансу між матеріальним та духовним. А тим, хто присвятив своє життя різним духовним практикам, у снах цього дня можуть приходити дивовижні одкровення.

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...