Translate

вівторок, 9 травня 2023 р.

Сон у ніч на 9 травня

У ніч із 8 на 9 травня можна побачити віщий сон, який збувається на третю добу. Сни можуть вказати на те, що заважає Вам жити, а покійні предки, що приснилися, можуть дати підказки, як подолати проблеми, у тому числі і зі здоров'ям.
✔ Якщо сьогодні наснився дуже емоційний сон, необхідно звернути увагу на своє життя. Ви накопичуєте в собі дуже багато енергії, і вона не може вийти назовні.
✔ Якщо Ваш сон дуже мізерний і сірий, то Ви відчуваєте нестачу енергії і схильні в цей період до емоційного вигоряння. Усуньте від справ, займіться собою.
✔ Реалістичний сон зі сценами з реальним життям обіцяє нові зустрічі з цікавими людьми, а може й новий роман.
✔ Якщо сьогодні Ви побачите якесь нове захоплення, його варто втілити в життя.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не здійсниться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує та налаштовує Вас на рух лише «вгору» і лише вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення до досягнення мети, він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

Тлумачення снів ПОЛЕ ТЮЛЬПАНІВ

Тюльпани 
 ніжні весняні квіти, як і сновидіння з ними. Воно пронизане легкістю, налаштовує на позитивне сприйняття дійсності, наповнює світлом та енергією кожну клітинку тіла. Найчастіше жінкам сняться тюльпани – клумби, поля, букети. Декому дарують ці квіти, інші їх зривають. Поле тюльпанів  образ є уві сні досить рідке явище. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

✦ Тюльпани, що приснилися,  ознака емоційного підйому. Сновидець знаходиться на вершині блаженства, відчуває небувалий приплив сил. Для дівчини весняна квітка – символ розквіту дівочої краси. Для чоловіка – привід порадувати коханих.
✦ Рвати на полі тюльпани – любовна пригода буде бурхливою та швидкоплинною, не варто чекати, що вона переросте у серйозні стосунки.
✦ На любителів мріяти чекає сюрприз  виконання заповітної мрії. Романтики можуть розраховувати на незабутнє побачення.
✦ Затяті скептики будуть приємно здивовані, перевіривши на собі, що тлумачення сновидінь справді справджуються.

Тюльпани можуть бути найрізноманітнішого забарвлення та розміру, що теж має значення при розгадуванні сну.
Залежно від того, якого кольору тюльпани:
✦ Жовті тюльпани – заздрість оточуючих, обман чи зрада. Дівчині вони пророкують розлуку з коханим чи розрив стосунків.
✦ Чорні тюльпани обіцяють сумну подію, операцію. Взагалі, вони попереджають про чорну смугу, що настає, в житті, яка може призвести до депресії.
✦ Червоні тюльпани обіцяють різке покращення у матеріальній сфері життя. Незабаром очікується великий виграш або отримання подарунка.
✦ Рожеві тюльпани говорять про романтичні почуття та побачення з коханою людиною.
✦ Білі тюльпани означають проблеми у коханні та смуток.
✦ Сині тюльпани свідчать про те, що в житті людина відчуває нерозділене кохання.
✦ Фіолетовий відтінок тюльпанів говорить про появу серйозних проблем у житті чи здоров'ї.

Сонник Міллера

За Міллером, поле тюльпанів уві сні  до змін та покращень у розвитку відносин у особистому житті. При цьому наявність у людини закоханості  зовсім не обов'язкова умова появи квітів уві сні. Якщо ви закохані  незабаром ваші відносини перейдуть на абсолютно новий рівень. А рівень ініціативи вашого партнера можна визначити за свіжістю квітів або їхньою силою запаху.
Такий образ у сновидіннях також бачать і люди, які не перебувають у стосунках. Згідно з виданням Міллера, це не позначається на значеннях тлумачення кольорів уві сні. Воно може символізувати їхню швидку появу. У свою чергу, іноді подібне сновидіння віщувало швидкі стосунки без зобов'язань.

Висновок

Тюльпани, з'явившись уві сні, однозначно означають щось гарне, що вже сталося або обов'язково станеться найближчим часом. Тільки не поспішайте події в гонитві за мрією. Насолоджуйтесь життям, дихаючи на повні груди, щоб зберегти якомога більше теплих спогадів про кожен прожитий день. Але щоб достеменно знати, до чого сняться тюльпани, слід згадати кожну деталь побаченого, а потім звернутися до сонника. Дуже важливим фактором у тлумаченні сну є те, якого кольору були квіти. Але про інші тонкощі сну теж не слід забувати.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 9 травня 2023 року

19-й місячний день Загальний опис
Дев'ятнадцятий місячний день – складний день. Неконфліктність, розсудливість, витривалість, терпіння – обов'язкові умови вашої поведінки цього дня. Сьогодні Місяць, навіть не дуже впевнений у собі, дає можливість перемогти страх. Будьте чесні самі з собою, не потрапляйте до мережі самообману, обміркуйте кожен свій крок. Будьте чуйними, коректними, уважними до оточуючих. Не будьте егоїстичні, не думайте лише про свої інтереси. Ваші дії в 19 місячну добу піддаються оцінці вищих сил. Загартуючись у боротьбі цього дня, ви набудете мудрості, ваша особистість стане сильнішою і світлішою. Все залежить від ваших дій та думок. 19 місячний день несе у собі такі якості, як самодисципліна, самовдосконалення. Але з іншого боку – саморуйнування. зло, брехня. І ось необхідно уникнути розставлених мереж, уникнути провокацій цього дня.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 19-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються на прийнятті важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♑ Місяць у знаку Козеріг
Людина стає практичною і завзятою, збільшуються самолюбство та амбітність. Емоційні питання бажано відкласти убік. Гарний час для ділових поїздок, контактів та знайомств. Поки що Місяць у Козерозі дисциплінованість та відповідальність особливо актуальні.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом керує Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій  не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може викликати агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися "тверезо" мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, що потребують нових ідей, ініціативи. Добре займатись бізнесом. Добре розумітися на конкурентах, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком і близькими  це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни 19 місячної доби

Снам 19 місячних діб не можна надавати великого значення. Вони іноді збуваються, іноді бувають порожніми, іноді бувають пророчими. При тлумаченні снів 19 місячних діб головне – вкотре не потрапити в павутину самообману та власних ілюзій. Не будьте настільки самовпевнені у власних силах: довірьте трактування сновидінь професіоналу. Тим більше, що сни цього дня дуже важливі для Вашого подальшого самовизначення щодо життя та розуміння тих глибинних процесів, що відбуваються на даний момент у Вашій свідомості. Всі приховані аспекти Вашої підсвідомості мають властивість проявляти себе в сновидіннях цього місячного дня. Правильно вловивши той інший образ у своєму сні, отримавши правильне тлумачення, можна переглянути те, що відбувається у вашому житті. Ці знання допоможуть взяти під контроль не лише свої вчинки та думки, а й деякі події, які раніше, як Вам здавалося, зовсім не залежать від Вас.

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...