Translate

понеділок, 8 травня 2023 р.

Сон у ніч на 8 травня

Сни, побачені в ніч з 7 на 8 травня можуть мати цілющі властивості. Сновидіння бувають різними, намагайтеся розгадати їх. Головне завдання видінь – привести внутрішній стан до гармонії. Побачивши поганий сон, не лякайтеся, що Ваша енергетика очищається від негативу. Якщо Ви тривалий час хворієте, то побачивши похмурий сон, можна сподіватися на якнайшвидше одужання. 

Крім того, у снах цієї ночі важливою буде поведінка протилежної статі. Тільки треба знати, як його правильно трактувати. Так, якщо у сні хтось вам нагрубіянив, це не означає, що ви посваритеся в реальності. Сварка, крик, образа – це сигнал, що говорить про небезпеку. Чекати ж вона може вас там, де ви перетинаєтесь з людиною зі сну.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із неділі на понеділок

Сон на понеділок здійсниться у людей, які з'явилися на світ першого дня тижня. Якщо Ви народилися в інший день тижня, ймовірність того, що сон буде віщим набагато менше.
Сон із неділі на понеділок відображає Ваш психологічний та емоційний стан, оскільки покровителем снів у цей день є Місяць, а він, як відомо, дарує нам досить неоднозначні потоки енергії. Хтось може поринути у себе і навіть у депресію, а хтось навпаки випромінюватиме позитивну енергію, буквально осяючи всіх і вся теплом та турботою.
Якщо сон був коротким і зрозумілим, значить Ви йдете до наміченої мети вірним шляхом, Вам по плечу неприємності, які можуть стати у Вас на дорозі, Ви з легкістю їх переступите і не допустите, щоб Вас збили зі шляху.
Якщо сон був довгим, заплутаним, незрозумілим – то, швидше за все, Вас чекає напасти з різного роду клопоту. Ваш психоемоційний стан, швидше за все, пригнічений і можливо у вашій підсвідомості назріває конфлікт зі своїм внутрішнім Я, а також під удар можуть потрапити Ваші близькі та рідні люди.

Тлумачення снів КОНВАЛІЯ

Конвалія – символ чистоти та непорочності. Сни, в яких вам сняться конвалії, у різних інтерпретаціях позначають різні ситуації. 
Не варто відразу ж думати про погане, обов'язково дочитайте тлумачення сну до кінця. Такі сни промовисті, тому варто придивитися до близького оточення, подарувати рідним тепло, наділити впевненістю у завтрашньому дні та підтримати у всіх починаннях.

Для правильного тлумачення сну потрібно звернути особливу увагу на те, як виглядали квіти і чи пов'язані вони були в пучки. Варто врахувати і підлогу сновидця, а також день тижня, коли цей сон мріяв. Сучасний сонник радить докладно розглянути обставини, за яких наснилися конвалії. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться конвалія, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень

✦ Конвалії з дрібними квітами сняться до неприємного сюрпризу.
✦ Сухі – до роздратування та невдоволення життям.
✦ Розтоптати букет конвалії – до розриву дружніх стосунків.
✦ Ставити його у вазу  до розлуки з близькими.
✦ Виривати квіти з коренем – до скандалу із родичами.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Свіжі запашні конвалії сняться до приємного сюрпризу від коханої людини.
✦ Зростання на сонячній галявині  до гармонії в сім'ї.
✦ Отримувати букетик таких квітів у подарунок – на любов і щастя.
✦ Вдихати їхній аромат  до хороших новин від друзів.
✦ Висаджувати рослини в саду – до покращення фінансового стану.

Сонник по днях тижня

Тлумачення в залежності від того, коли наснилися конвалії:
✦ з понеділка на вівторок означає, що квіти можуть серйозно вплинути на долю людини, допомогти їй розкрити новий потенціал у роботі.
✦ з вівторка на середу конвалія обіцяє приємні зустрічі, проте якщо рослини були зів'ялими, то варто очікувати неприємний клопіт.
✦ з середи на четвер сновидіння може допомогти вийти з рутини та вступити на новий етап кар'єрного зростання.
✦ з четверга на п'ятницю конвалія може відкрити сновидцю таємні знання про кохання та творчість, про які не варто розповідати.
✦ з п'ятниці на суботу букетики простих кольорів можуть вказати на проблеми та складні ситуації, проте сплячий може подолати труднощі самостійно.
✦ з суботи на неділю білі бутончики допоможуть прийняти доленосне рішення, від якого залежить добробут у всіх сферах життя.
✦ з неділі на понеділок квітка не зможе сильно вплинути на долю, проте сновидцю варто звернути увагу на деталі сну та скористатися докладним тлумаченням.
Незалежно від дня тижня варто брати до уваги яскравість сну, емоції сплячого під час «нічної дії». Можливо, конвалії спонукають до справи або застерігають від необачних вчинків.

Сонник для жінок

Для представниць прекрасної статі конвалії, загалом, трактується позитивно. Подробиці залежать від віку та соціального статусу сновидиці.

✔ Молодій дівчині
Дівчині – несподівана пропозиція вийти заміж від людини, на яку вона раніше ніколи не звертала уваги.

✔ Зрілій жінці
Для жінки сон означає підсвідоме бажання кардинально змінити свою зовнішність.

✔ Заміжній
Заміжня жінка свіжі квіти обіцяють гармонію в сім'ї. Збирати конвалії в букет - до звістки про швидке народження дитини.

✔ Вагітній
Вагітній жінці, сновидіння, в якому їй довелося збирати конвалії, обіцяє народження міцного та здорового малюка.

Сонник для чоловіків

Значення багато в чому залежить від віку та соціального статусу.

✔ Молодому
Юнаку квітка конвалії «обіцяє» початок міцних стосунків.

✔ Одруженому
Одруженому чоловікові бачити конвалії в руках подружжя – до підозри у невірності.

✔ Холостому
Якщо уві сні чоловікові довелося садити ці ніжні, весняні квіточки, значить, у найближчому майбутньому у сновидця з'явиться нова пасія, яка, на відміну від попередніх, буде наділена такими рідкісними якостями, як чистотою, нехитрою та невинністю.

Висновок

Кожен сонник трактує бачення по-різному. Щоб не помилитися у тлумаченні сновидіння, відштовхуйтеся не лише від побаченого сюжету, а й ваших життєвих обставин. Адже все, що приховано в нашій голові – символи та знаки, які ми бачимо уві сні, видає нам нашу підсвідомість, тому дуже важливо завжди до нього дослухатися.

Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 8 травня 2023 року

18 місячний день Загальний опис
18 місячний день – день самоаналізу. Цього дня необхідно подивитися на себе збоку, відмовитись від ілюзій. Слід зібратися з силами і не підкорятися чужій волі. Зберігати нейтральне становище у відносинах. Сьогодні, як у дзеркалі, відбивається Ваша сутність. Кожна людина має своє дзеркало, в якому вона бачить навколишній світ. У дзеркалі відображаються ваші дії, вчинки, емоції. У 18 місячний день рекомендується дотримуватися у всьому поміркованості, не виявляти гординю і марнославство, не засуджувати, не бажати зла. Щоб з Вами не сталося цього дня, хороше чи погане, треба взяти до уваги та зробити висновки. Адже цей урок призначено саме Вам. Це підказки природи, в якому напрямку Вам треба працювати над собою. Спостерігайте та помічайте будь-які натяки Всесвіту. Зверніть увагу, чи не спотворює Ваше дзеркало реальність, чи криве воно. Оскільки символом 18 місячного дня є ще й мавпа, то треба побоюватися тих людей, які особливо схильні до впливу цього знака. Вони перевертають, спотворюють сенс ваших слів, нав'язують свою думку, передражнюють інших. Вони спотворено сприймають світ, схильні до удавання. З ними небезпечно мати ділові контакти і навіть спілкуватися. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 18-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються прийняття важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♐ Місяць у знаку Стрілець
Загострення чутливості та схильності до оптимізму. Нездатність розглянути сутність того, що відбувається, і схильність до перебільшення своїх можливостей може призвести до безрозсудних дій. Існує можливість відірватися від дійсності, втративши контроль на теперішньому. Багато захоплень і пристрастей беруть початок у ці дні, оскільки звичайні проблеми стають менш значущими перед творчим і духовним прагненням.

☽ Понеділок
Цього дня тижня світом керує Місяць. Енергетика понеділка – жіноча, неспокійна, заспокійливо-пасивна. День «важкий» – почуття давлять над розумом. Емоції налаштовані на поетичне та мрійливе сприйняття навколишнього. Будь-які зміни викликають занепокоєння. Удачі чергуються з невдачами. Друзі можуть підвести, а вороги допомогти. Усі справи, окрім домашніх, сприймаються критично. У той же час, цей день творчий, день спонтанного мислення. У справах не робіть нічого важливого. Приділіть більше уваги собі, своїми домочадцям та рідним. Прогуляйтеся, зайдіть до магазину за покупками. Займіться своїм хобі. Прийміть ванну. У понеділок не треба займатися справами вівторка, четверга та неділі.

Сни 18 місячної доби

Сни 18 місячних діб, переважно, здійснюються. Наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде непогожою, то і осінь буде такою. Можливі прибутки, покупки, подарунки, обновки. А причиною неприємних та страшних снів може бути ваш внутрішній стан – тривога чи стрес. Поганий сон можна скасувати. Це у ваших силах. Прокинувшись, треба відразу подивитися на яскраве електричне або сонячне світло. У образі сновидінь, як і дзеркалі, відбивається ваша сутність. Навіть дивний сон іноді може містити раціональне зерно. Можна зробити важливий висновок для покращення життєвої ситуації.

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...