Translate

неділю, 5 лютого 2023 р.

Сон у ніч на 5 лютого

Сни в ніч на 5 лютого 
зрідка бувають віщими – вони скоріше розповідають про внутрішній стан людини: точніше, про те, у якому стані – песимістичному чи оптимістичному – вона перебуває. У першому випадку їй варто подумати, як вчинити, щоб світла в душі побільшало, а пітьми – поменшало. Можливо, варто перевести себе на позитивне мислення – його сприятливий вплив на психіку ніхто не скасовував.

Сни нинішньої ночі підкажуть, як справи з протилежною статтю. Так, якщо сновидіння залишили приємне враження, можна діяти так само і навіть робити нові кроки. Якщо ж наснилося щось погане або навіть кошмар, необхідно змінити тактику поведінки, навіть якщо зовні поки що все здається райдужним.

Варто звернути увагу на сон, якщо він був чорно-білий. Такі сни говорять нам про майбутні труднощі на шляху досягнення своїх цілей. А ось яскраві, динамічні і сни, що особливо повторюються, варто запам'ятати і проаналізувати, швидше за все вони якраз і будуть віщими, і ще довго нагадуватимуть про себе в хорошому сенсі.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із суботи на неділю

Побачений сон із суботи на неділю збувається цього ж дня. Події, які він віщує, залежить від настрою сновидіння. Якщо ви побачили щось хороше, то, напевно, варто чекати втілення. У разі негативного забарвлення бачення воно може ніяк не проявити себе в реальному житті.

Тлумачення снів ЗМІЯ

Змії – дуже поширений символ і в сновидіння має безліч значень. Загалом сни про зміїв – це погане попередження, яке означає наближення якогось зла. Тлумачі снів сходяться на думці – виключно до негативних подій. Але є й нюанси, на які варто звертати увагу уві сні, тому інтерпретація снів може бути не такою жахливою, як може здатися на перший погляд. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться змія, ласкаво просимо на сторінці блогу
Dolina Magii

Коротке тлумачення сновидіння

Всупереч негативним асоціаціям, сонники вважають змію символом тілесного та духовного розвитку. І пов'язують її появу з розквітом сексуальності, зціленням від фізичних та психологічних недуг. Також тлумачі впевнені, що сни про змій зміцнюють енергетику людини і роблять її невразливою.
Іноді рептилія розглядається, як знак відродження як у прямому, так і в переносному сенсі. Таке тлумачення може стосуватися реальної появи світ дитини. А може пояснюватись переглядом цінностей, змінами в характері та початком нового етапу в житті!
Згідно з деякими твердженнями образ несе значення влади. І обіцяє сновидцям бачити себе серед найсильніших цього світу! Можливо, вам справді належить обіймати вагомі посади і спробувати себе у сфері управління. Що ще означає такий сон – розглянемо нижче.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Чорна змія сниться до появи недоброзичливця.
✦ Біла – до потреби матеріально допомагати родичам.
✦ Мертва – до хвороби.
✦ Змія у воді – до туги та сльоз.
✦ У будинку – до погіршення відносин із членами сім'ї.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Отруйна змія сниться до появи нового друга.
✦ Водяна – до довгоочікуваної відпустки.
✦ Наступити на змію – до веселої вечірки.
✦ Впіймати її – до відновлення репутації.
✦ Вбити – до перемоги у конкурентній боротьбі.

Сонник по днях тижня

Розшифровки в залежності від дня тижня:
✦ у понеділок змія сниться до біди;
✦ у вівторок – до депресії;
✦ у середу – до участі у фінансовій афері;
✦ у четвер – до марної трати часу;
✦ у п'ятницю – до досягнення мети;
✦ у суботу – до неприємної події;
✦ у неділю – до збитків.

Сонник для жінок

Нерідко змія уві сні  попереджає про швидку необхідність суперництва з іншою жінкою – у роботі, за посаду, за чоловіка. Іноді він говорить про те, що варто остерігатися зради з боку коханої людини, подруг, колег. Вік та сімейний стан здатні впливати на тлумачення снів.

✔ Для молодої жінки змії — символ неабиякого розуму і харизми. Спляча знає собі ціну і зрідка піддається емоціям. Ці особливості дозволяють їй домагатися всього бажаного легко та невимушено.

✔ Зрілій жінці рептилія сниться до подій, у яких проявиться її життєвий досвід. Можливо, до неї з великою повагою та повагою звернуться за порадою власні діти. І вчинять саме так, як вона порекомендувала.

✔ Заміжній жінці призначено порівнювати себе з іншою представницею жіночої статі. Молодшою, яскравішою та перспективнішою. Але в результаті зробити позитивні для себе висновки і набути душевного спокою.

✔ Незаміжній панночці змії принесуть сексуальне задоволення. Під чином може ховатися як одноразове побачення, так і інтимний контакт, який матиме продовження! Розвиток подій залежить від вашого настрою зараз.

✔ Якщо змія наснилася вагітній
✦ У першому і другому триместрах поява змії уві сні означає дурні переживання, яким не потрібно піддаватися. Всі ваші страхи обумовлені лише буянням гормонів, і з пологами вони скінчаються.
✦ Якщо рептилії наснилися прямо перед народженням малюка, значить, жінка народить у лікарні. Під пильним наглядом лікарів процес пройде легко та безпечно для породіллі та немовляти.

Сонник для чоловіків

Представникам сильної половини людства змія уві сні, у загальному значенні, теж віщує конкуренцію, недоброзичливців, зраду. Не виключено, що будуть проблеми на роботі, у бізнесі, погіршення фінансового стану.
Але й у цьому випадку несприятливий прогноз може бути позитивним, а точне значення залежить від обставин сну

✔ Неодруженому сновидцю образ обіцяє неймовірну популярність серед жіночої статі! Деякі знайомі жінки навіть пересваряться між собою, не зумівши вас поділити! Але ваше серце полонить та, яка утрималася від конфліктів із суперницями.

✔ Одруженому чоловікові сон натякає прислухатися до дружини. Ви можете наробити справи, піддавшись емоційності. А кохана жінка має холодний розум і підприємливість. Її поради зараз дуже доречні.

🌛Місячний сонник

Місячний сонник описує появу змії в сновидінні як знак хвороби, що наближається. А якщо Ви знищили змію уві сні, то незабаром настане одужання.
Тлумачення з Місячного сонника:
✦ у Повний місяць – до запізнення на поїзд;
✦ на спадний Місяць – до здійснення легковажного вчинку.
✦ в Молодий місяць змія сниться до успішного закінчення важливої ​​справи;
✦ на Місяць, що росте, – до інтриг у колективі.

Висновок

Змія – символ мудрості, тому, зустрівши її уві сні, незабаром чекайте на отримання важливої ​​інформації. Щоб зрозуміти, до чого сниться поява гада, необхідно заглянути в сонник, який допоможе розшифрувати таємне значення нічного послання.
Більшість тлумачів дають переважно негативне загальне значення змії, що виникла уві сні. Але слід продовжити знайомство з його інтерпретаціями з урахуванням ряду факторів, які є важливими, і можуть дати додаткову інформацію про те, що може означати.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Місячний календар 5 лютого 2023 року

15-й місячний день
Загальний опис
Темний день Гекати, на 15 місячну добу припадає повний місяць, або напередодні повного місяця. 15-місячний день – це пік енергетичної активності, його енергетична вершина. Символом 15 місячних діб є «Вогненний змій» та «Шакал із крилами».

15 місячний день дуже суперечливий. Позитивні та негативні якості характеру можуть багаторазово посилюватись місячною енергетикою. Тому треба виявляти стриманість в емоціях і діях, не виявляти азарт, тому що 15 місячна доба вважається днем ​​обману та ілюзій, спокус та спокус. Не піддавайтесь у цей день чужому поганому впливу, не виявляйте слабкості характеру. Краще подивіться на Місяць. Вона у цей період дуже гарна і наближається до повної.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 15-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Люди, народжені в 15-й місячний день, несуть дуже важку карму. Вони дуже важко навчаються і абсолютно не піддаються впливу, особливо якщо Місяць буде в опозиції з Юпітером. Часто такі люди мають зміїну натуру, від народження несуть в собі цього вогняного змія, який спокушає людей в 15-й місячний день. Вони, як правило, не можуть боротися із собою і піддаються на всі спокуси. Їм треба це усвідомити і відмовлятися від спокус.

🌔 Молодий місяць, що росте, або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♌ Місяць у знаку Лев
 Лев – цар звірів. Знак наповнює людей гордістю та царственістю. Розум стає рішучим і хоробрим, трохи егоїстичним, що прагне лідерства. Звернувшись до когось за допомогою чи порадою, ми швидше за все отримаємо їх, оскільки у людей з'являється схильність до здійснення благородних вчинків. Це час кохання себе та оточуючих, час позитивної творчої енергії.

☉ Неділя
Цього дня тижня світом керує Сонце. Енергетика неділі – життєлюбна, сприятливо-пасивна. День безумовного кохання та щедрості. День святкування та підготовки до світлого майбутнього. У неділю потрібно розпочинати нові справи, будувати плани, приймати важливі рішення та радіти всьому навколишньому. Рекомендуються активний відпочинок, прогулянки природою, фізичні вправи, відвідування храму. Цього дня ходять у гості, відзначають різні події, танцюють, співають, веселяться від душі. У неділю не можна займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни 15 місячної доби

Як уже було сказано, інтуїція цього дня буде загострена до краю: відповідно, і ваші сни будуть одкровеннями та прочитанням вашої власної підсвідомості. І якщо насправді ви можете взяти під контроль усі свої дії, то саме в сновидіннях п'ятнадцятого місячного дня ви зможете дізнатися, що саме вами рухає насправді: добро чи зло. Тож уважно проаналізуйте сни цього дня та зробіть для себе відповідні висновки. Сни були світлими та приємними, а після них залишилися найтепліші відчуття? Ну що ж, у такому разі можете не сумніватися, що ви на правильному шляху. Якщо ж сон був важким, кошмарним, неприємним, а ранком після нього залишилися похмурі враження, вам варто подумати про те, в якому напрямку ви рухаєтеся. Швидше за все, все не так гладко, як може здатися на перший погляд. Перегляньте своє життя, врахуйте зроблені помилки і постарайтеся змінити курс свого руху по життю. П'ятнадцятий місячний день  потужний за своєю енергетикою день, який загострює багато почуттів. Тільки від Вас буде залежати, позитивною чи негативною буде ця енергетика.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...