Translate

пʼятницю, 3 лютого 2023 р.

Сон у ніч на 3 лютого

Сни нинішньої ночі зрідка бувають пророчими – події, які в них викладені, найімовірніше, ніколи не стануть реальністю, але це не означає, що на них не слід звертати уваги. Але, у
 ніч на 3 лютого Вам може з'явитися якесь одкровення, особливо якщо заснути з правильними думками (наприклад, питання, яке Вас турбує). Найголовніше – записати після пробудження побачені образи. Вони розтануть швидко і відновити у пам'яті вже не вдасться.
Сьогоднішні сновидіння дозволять зрозуміти, як людина розпоряджається своїм енергетичним потенціалом: емоційно позитивний сон свідчить про те, що все йде добре, сон із негативними емоціями та відчуттями – про ймовірність проблем.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із четверга на п'ятницю

Сон із четверга на п'ятницю обов'язково здійсниться, якщо він пов'язаний із романтичною, любовною частиною Вашого життя. Варто звернути увагу на час, коли приснився сон. Сон, що приснився до півночі здійсниться, але доведеться трохи почекати, з півночі до 3-ї ранку  сон повинен виповниться в найближчі три місяці, сон, що прийшов на світанку не змусить Вас довго чекати свого виконання.
Покровителькою снів із четверга на п'ятницю є Венера, вона допомагає Вам краще зрозуміти власні почуття, емоції, переживання, серцеві бажання, особливо в любовному руслі.
Сни побачені з четверга на п'ятницю безпосередньо пов'язані з особистим життям людини, її творчим початком та матеріальним та соціальним становищем. Якщо Ви уважно аналізуватимете свої сновидіння, то можливо саме уві сні Ви знайдете підказку, яка допоможе Вам здійснити давню мрію.

Тлумачення снів мити ПІДЛОГУ

Сон, в якому Вам довелося мити підлогу, означає достаток, благополуччя, просування кар'єрними сходами. Залежно від деталей, бачення обіцяє моральну підтримку з боку близьких та друзів. Може також означати хороші зміни у особистому житті. Для більш точного тлумачення необхідно згадати всі нюанси побаченого сновидіння. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться мити підлогу, ласкаво просимо на сторінку блога
Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

Бачити сон, у якому довелося мити підлогу шваброю, сниться до статку та забезпеченого життя на кілька поколінь. На сновидця чекає просування по службі, що гарантує забезпечену старість.
Тлумачення сну, в якому підлога миє прибиральниця, говорить про підвищення зарплати. Це гідне заохочення за роки служби. Надалі історія повториться – сонник у таких справах не помиляється.
Бачення, в якому сплячий милий підлоги вдома, говорить про моральну підтримку з боку рідних та близьких. Як би важко, сумно не було – є люди, які зможуть розвеселити та допомогти порадою.
Залежно від того, чим мити підлогу, в якому приміщенні та за яких обставин – значення сну відрізняється. Але в кожному з цих випадків віщує щось приємне.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Допомагати родичці мити підлогу сниться до нервового зриву на роботі.
✦ Мити стару дерев'яну підлогу – до поганого самопочуття під час поїздки на відпочинок.
✦ Бачити уві сні, як вагітна миє підлоги – до руйнування.
✦ Колега – до конфліктів на роботі.
✦ Намагатися відмити мармурову підлогу від плям до застою у справах.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Допомагати небіжчику чи небіжчику мити підлогу – до благополучного завершення намічених справ.
✦ Мити підлогу губкою для посуду – до веселої подорожі з другом.
✦ Відмивати паркет в офісі – для успішної реалізації задуманого.
✦ Робити вологе прибирання у власному будинку – до міцних стосунків із партнером.
✦ У лікарняній палаті – до гарного настрою.

Сонник підсвідомості

Розшифровки із сонника Підсвідомість
✦ мити підлогу в квартирі, в якій живеш, сниться до неприємного сюрпризу;
✦ у будівлі, де раніше жив – до підтримки з боку близьких;
✦ у казенному будинку – до появи впливового покровителя;
✦ у церкві – до позбавлення від чужого впливу;
✦ у приміщенні офісу, звідки звільнили – до втрати цінної речі;
✦ у рідному домі – до важкого вибору.

Сонник по днях тижня

Трактування по соннику по днях тижня залежно від того, коли наснилося мити підлогу:
✦ у понеділок  до конфлікту з сусідами;
✦ у вівторок  до сварки з другом;
✦ у середу – до розлучення;
✦ у четвер – до подорожі;
✦ у п'ятницю – до купівлі нерухомості;
✦ у суботу  до самотності;
✦ у неділю  до зради коханої людини.

Сонник для жінок

Для жінок:
Коли ви хочете прояснити сон, в якому миєте підлогу, потрібно насамперед звертати увагу на свої емоції та відчуття. Якщо сюжет сну не має негативної енергії, значить, на вас чекають зміни на краще.

✦ Незаміжня
Працюючий юній особі сновидіння обіцяє незаплановане відрядження. У цій поїздці вона може зустріти свого судженого.
Студентці сон знаменує роботу з обміну в іншій країні. США, ОАЕ, Туреччина чекають на молодих і амбітних людей. Відмінний спосіб підтягнути іноземну мову, познайомитись з новими людьми, заробити грошей!

✦ Заміжня
Сновидіння означає щасливі зміни у сімейному житті. Якщо уві сні довелося мити підлогу шваброю у себе вдома, значить, з чоловіком чекає романтичний вечір.

✦ Вагітна
Сновидіння знаменує народження двійні. Якщо не в цю вагітність, то наступного разу. Виходить подвійне значення – через кілька років чекайте на поповнення в сім'ї. Ця приємна подія згуртує всю родину і зробить щасливішою.

Сонник для чоловіків

Сновидіння обіцяє гарні зміни в особистому житті. Якщо у чоловіка в руках була сучасна швабра, то в сім'ї сплячого намічаються приємні зміни. Народження дитини, вінчання у церкві, довгоочікуваний переїзд чи подорож – у кожного своє щастя.

🌛Місячний сонник

Трактування по Місячному соннику:
✦ в Повний місяць мити підлогу сниться до невдач в особистому житті;
✦ на спадаючий Місяць – до бідності;
✦ в Молодий місяць – до ДТП за участю близької людини;
✦ на Місяць, що росте, – до освідчення в коханні.

Висновок

У будь-якому випадку, побачити уві сні, що Ви миєте підлогу  гарна ознака. Можливо, незабаром Вам посміхнеться успіх, Ви впораєтеся з проблемами на роботі, ваша праця буде цінуватись оточуючими людьми. Ви знайдете спокій і мир у відносинах з вашою другою половинкою.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Місячний календар 3 лютого 2023 року

13-й місячний день
Загальний опис
13 місячний день дуже суперечливий. Його символом є колесо долі – Сансара. Усі ми підвладні його обертанню. Цей символ порівнюють із змією, що кусає свій хвіст. 
Цей день також пов`язаний з кармою, тому що колесо – це наше життя, а прядка  тягне життєві нитки. Ми повинні думати про свою карму, про те, що робимо на даному етапі життя, яку карму намотуємо на прядку свого життя, і що навантажили на це колесо за всі минулі роки. Цьому сприятиме заняття з нитками  будь-яке розпускання, розмотування та інше. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 13-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

13 місячний день – день навчання та інтуїції. Цього дня інформація ллється суцільним потоком. Потрібно налаштуватись на отримання корисної інформації з будь-яких джерел, наприклад, з книг. Не витрачати дорогоцінний час на збирання марної інформації. Інтуїція допоможе отримати осяяння та зробити відкриття, але бути готовим до виникнення старих проблем із минулого.

🌔 Молодий місяць, що росте, або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♋ Місяць у знак Рак
Час дуже сильного на емоційний стан людини. Ми стаємо м'якими та сприйнятливими до всього, що відбувається навколо нас. Філософське ставлення до себе, свого внутрішнього світу допоможе впоратися із життєвими труднощами. Спокійне і ласкаве спілкування до душі, чуйність до чужих страждань допомагає знайти друзів і помічників.

♀ П'ятниця
У цей день тижня світом править Венера. Енергетика п'ятниці – чуттєва, гармонійна, споглядально-пасивна. День легкий  найкращий день для побачень, розваг, відпочинку та задоволення. Відвідуйте все, що пов'язане з мистецтвом – музеї, виставки, музичні заходи. Насолоджуйтесь красою. Надайте знаки уваги людині, яка подобається. Зав'язуйте партнерські стосунки. Будьте щедрими. Організовуйте домашні вечірки. Завітайте на косметолога, перукаря. Шкідливо усамітнюватися, сумувати та займатися самоаналізом. У п'ятницю не треба займатися справами вівторка, середи та четверга.

Сни 13 місячної доби

Сон – це завжди підказка. Сон у 13 місячну добу підкаже ту доріжку, якою треба йти, щоб настали зміни життя на краще. Сни цього дня майже завжди збуваються. Важливо дослухатися до підказок снів, щоб зберегти частину своєї життєвої енергії. Щоб не забути сон, можна просто записати, а потім правильно проаналізувати. Сни 13 місячних діб здійснюються на десятий день. Сни іноді стають провідниками у майбутнє.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...