Translate

вівторок, 28 лютого 2023 р.

Сон у ніч на 28 лютого

Сни в ніч з 27 на 28 лютого, які Ви побачили цього дня, можуть справдитися, але за умови, що Ви про них нікому не розповісте. Це, як кажуть, «сон у руку». Все, що Вам наснилося в цей день, можна розглядати як передбачення або вказівку, одкровення вищих сил. У них часто бачиться те, що не зробили, або те, що треба зробити і бажано швидше. Можуть наснитися люди, перед якими Ви у боргу. Але завжди пам'ятайте, що сни потрібно правильно інтерпретувати, тому дуже важливим для розуміння будь-якого сну, і особливо в цей день, є Ваші відчуття від сну.

Сни також показують, у якому стані Ваші внутрішні сили. Якщо сон хороший, значить, у Вас все гаразд, якщо навпаки, шукайте пробоїни. Прокинувшись, уважно проаналізуйте сон, включаючи інтуїцію та внутрішні відчуття, оскільки відповідь може бути прихована у символах, і її потрібно правильно розкрити.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не здійсниться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує та налаштовує Вас на рух лише «вгору» і лише вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення до досягнення мети, він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

Тлумачення снів ВЕСНА

Весна – час пробудження природи, символ відродження нового життя та свіжих ідей. Більшість тлумачів трактує таке бачення як позитивний образ. Однак є сюжети, значення яких попереджають про неприємності. Напевно, до чого сниться ВЕСНА, причому не тільки в сезон, допоможуть сонники, але тільки після того, як Ви згадаєте всі нюанси, побачені уві сні.
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться ВЕСНА, ласкаво просимо на сторінки блогу Dolina Magii

Існують два основних варіанти тлумачення цього символу.
Перший – «символічний» – вказівку новий виток у справах, відносинах, якесь відродження, зростання, і нові можливості, котрий іноді «нове життя», новий період.

Другий варіант. Сни, у яких події розвиваються у певний період часу і таким чином вказує на час, коли ця подія станеться. Тому цей аспект символу необхідно враховувати й у сенсі (символ часу).

Рання весна уві сні пророкують удачу у справах, як правило, це стосується деяких подій, які ви планували або про які ви знаєте на момент, коли побачите цей сон.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Пізня весна сниться до депресії.
✦ Холодна – до тривог та хвилювань.
✦ Дощова – до сумної події.
✦ Купатися навесні – до неприємної події.
✦ Закохатися – до сліз та туги.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Початок весни сниться до появи нового друга.
✦ Середина – до подорожі на відпочинок.
✦ Гуляти навесні – до успіху у будь-яких починаннях.
✦ Фотографування – до підтримки з боку близьких.
✦ Рвати квіти – до позитивних змін.

Значення сну, залежно від пори року:

✦ взимку – не робіть поспішних висновків, інакше розчаруєтесь;
✦ навесні – на радість, процвітання, гарний настрій;
✦ влітку – до приємних спогадів;
✦ восени – до марних очікувань або до відродження почуттів, що давно охолонули.

Значення сну, залежно від подробиць:

 наснилася весна серед зими – удача супроводжуватиме завжди і в усьому;
 наснився сніг навесні – до смутку, який незабаром зміниться радістю;
 до чого сниться весна восени – до весілля;
 весна уві сні влітку – відкриються нові можливості;
 прихід, наступ, початок весни – позитивні зміни;
 дощ, гроза навесні – до поновлення в житті;
 відлига, що змінюється заморозком – збитки;
 тепла весна – стабільність;
 рання весна – удача;
 пізня весна – тривога, невдача та нездійсненність планів;
 розпал весни  чергування "білих" і "чорних" смуг життя;
 весна наснилася навесні – офіційні новини;
 весняна крапель – все погане скоро пройде.

Висновок

За вікном мете хуртовина, а вам наснилася весняна погода? Ймовірно, ви дуже чекаєте на її прихід. Якщо це не так, і очікування весни вам тільки наснилося, то це ознака того, що ви очікуєте на якісь зміни в особистому житті. Тлумачення сну, в якому ваше очікування затьмарене поганою погодою, говорить: вас не влаштовують існуючі стосунки, вам потрібні свіжі емоції та враження.

А ось, якщо на вулиці в розпалі весна, а вам здалося уві сні слякотне і похмуре міжсезоння, то настав час розлучатися без жалю з тими, хто робить життя нестерпним і тужливим. Це допоможе вам підбадьоритися та почати життя по-новому.

Варіантів трактування сновидіння, в якому є образ ВЕСНА, чимало, але для того, щоб визначити, який з них найбільше підходить Вам у поточний період Вашого життя, слід проаналізувати події минулого дня.
Спокійної, тихої ночі.
Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 28 лютого 2023 року

9 місячний день Загальний опис
Дев'ятий місячний день – час ілюзій, спокус, оман та обману. Потрібно контролювати і не проявляти своїх почуттів у цей небезпечний і темний день. Варто бути дуже уважним і обережним. Зберігати спокій і не піддаватися різним страхам. Вітається стриманість та поміркованість у всьому. Щоб захистити себе від похмурого впливу дев'ятої місячної доби, слід зайнятися самоочищенням. Ваші бажання та помисли повинні бути чистими. Якщо в недалекому минулому хтось ас образив 
 вибачте його, щиро побажайте йому щастя, це стане ефективним методом боротьби з негативною енергетикою дня. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 9-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌔 Молодий місяць, що росте, або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♊ Місяць у знаку Близнюки
Рухливість знака сприяє у вирішенні дрібних справ, що накопичилися, відволікають від великих, тому що в цей період поверхневе ставлення до світу не дозволить зосередитися на важливому. У ці дні люди бувають говіркішими, ніж зазвичай. Легкість у спілкуванні допоможе налагодити нові контакти, освоїтись у будь-якому колективі. Через непередбачуваність та вітряність знака може з'явитися почуття занепокоєння про порожній і не раціональний марнування часу.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом керує Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій – не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може викликати агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися «тверезо» мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, що потребують нових ідей, ініціативи. Добре займатись бізнесом. Добре розумітися на конкурентах, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком і близькими – це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни 9 місячної доби

Негативна енергія дев'ятого місячного дня проникає і в наші сновидіння. Як правило, людину в цей день мучать кошмари, неприємні та важкі сни, прокидаючись після яких, почуваєшся щасливим, що це був лише сон. Звичайно, їх хочеться відразу забути і відкинути від себе, але сновидіння цієї місячної доби при правильному тлумаченні вкажуть Вам, які проблеми у вашому житті вимагають якнайшвидшого вашого вирішення. Кожна людина має неприємності, від яких легше відмахнутися, втекти, заплющити на них очі, тому що вирішення цих проблем часто пов'язане з нашими власними вадами та серйозними промахами. Сни дев'ятого місячного дня вказують саме на такі вузлові моменти, які не можна вже обходити стороною, інакше вони затягнуться петлею на вашій же шиї. Якщо Ви правильно розтлумачите сон і наважитеся все-таки розрубати цей гордіїв вузол, ваш енергетичний фон, який був стільки часу порушений і вразливий, нарешті вирівняється. Це принесе Вам і емоційне заспокоєння, і фізично Ви відчуєте себе краще. Дев'ятий місячний день  один із найскладніших у місячному циклі, але його негативну енергетику можна звернути собі на користь.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...