Translate

четвер, 9 лютого 2023 р.

Таємниця імені Петро

Ім'я Петро має давньогрецьке походження, у перекладі означає 
«камінь», «скеля», також трактують як «твердий», «надійний», «непохитний». Від чоловічого імені Петро було створено жіноче ім'я Петра (П'єтра, П'єра), у слов'янських народів також можна зустріти імена Петрана і Петрія. У імені Петро є безліч аналогів у різних країнах.

Сім'я для Петра – досить важливий крок, оскільки хоче бачити у супутниці життя також друга і однодумця. Він довго роздумує, перш ніж зробити пропозицію, але потім залишається відданою дружині все життя. Петро любить дітей, тому мріє про багатодітну родину. Він допомагає дружині по господарству та намагається створити всі умови, щоб його діти виросли гідними людьми.

Петро святкує іменини:

Січень: 10, 13, 14, 15, 22, 25 та 26 числа.
Лютий: 1, 4, 8, 9, 12, 14, 17, 20, 21, 22 та 28 числа.
Березень: 11, 12, 14 та 22 числа.
Квітень: 6, 12, 20 та 24 числа.
Травень: 9, 10, 16, 25, 27, 29 та 31 числа.
Червень: 5, 9, 10, 17, 18, 20, 23, 25, 28 та 29 числа.
Липень: 6, 8, 10, 12, 13, 14, 23, 27, 28 та 29 числа.
Серпень: 2, 3, 20, 22 та 25 числа.
Вересень: 6, 8, 12, 15, 16, 17, 20, 23, 24, 26 та 28 числа.
Жовтень: 1, 4, 5, 6, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21 та 22 числа.
Листопад: 2, 6, 12, 13, 14, 16, 23, 27 та 28 числа.
Грудень: 2, 8, 11, 23, 24, 29 та 30 числа.

Маленький Петя найчастіше позитивний, зрідка вдається до смутку чи зневіри. Він трохи сором'язливий, але це компенсується його в міру активною натурою: він не любить сидіти без діла (адже веселитися з друзями набагато цікавіше), але ніколи не заграється надто сильно, у неприємні ситуації не потрапляє. Це неконфліктний хлопчик, який намагається бути з усіма добрим і уникати сварок. Він досить комунікабельний і завжди знаходить спільну мову з іншими хлопцями, але відкрити свою душу комусь не поспішає: йому куди комфортніше, якщо всі його думки і почуття заховані в нього всередині. Петя наділений фантазією та уявою, що теж допомагає йому взаємодіяти з оточуючими. Щодо друзів і товаришів, то з ними у Петі ніколи не виникне проблем, ні в дитинстві, ні в дорослому житті. Так, він замкнутий, трохи прихований і боязкий, намагається нікому не довіряти, але в той же час комунікабельний і в жодному разі не відмовиться від контакту з новою людиною, він любить спілкуватися на різні теми, балакучий і комунікабельний, різнобічно розвинений, і знає, як привернути увагу співрозмовника, зацікавити його, зацікавити.

Юний Петро користується популярністю серед однолітків, у нього величезна кількість друзів і однодумців, він з легкістю спілкується з ними на різні теми, красномовний і балакучий, говіркий, завжди має в запасі купу тем для розмови, з ним не нудно. Природа наділила цього молодика такими рисами, як цілеспрямованість, сталість, старанність, обов'язковість, працьовитість, емоційність, чутливість і сприйнятливість. Всі ці риси здатні створити хлопчика веселого, товариського та досить популярного. Єдиний величезний мінус підлітка Петра, це нерішучість, що з часом переростає в сильну невпевненість у собі, боязкість, недовірливість. Разом, ці риси можуть мати неймовірно негативний ефект – саме через них Петро і не зможе реалізувати свій лідерський потенціал, скористатися задатками, завдяки яким зміг би стати шанованою у суспільстві людиною. Зате з навчанням у Петі ніколи не виникне проблем, він обдарований величезною кількістю талантів, і головне, працьовитістю, якої в школі, на жаль, багатьом навіть не вистачає.

У дорослого Петра досить багато переваг. У їхньому величезному переліку варто особливо виділити такі як комунікабельність, привітність, чесність і щедрість, стрімкість і наполегливість, наполегливість і завзятість, цілеспрямованість і працьовитість. Він завжди дотримується правил, намагається приймати лише обдумані рішення, не довіряє інтуїції, користується виключно логічним мисленням та орієнтується на здоровий глузд. Дорослий Петро може бути обдарований непомірною потягом до влади та матеріальних благ, але через відсутність рішучості та впевненості в собі, Петро навряд чи доб'ється чогось по-справжньому великого. Зате все, чого Петро досягає, він досягає лише власною працею, використовуючи силу волі та наполегливість. Такі чоловіки сьогодні є рідкістю. Щодо друзів, то їх у Петра сумно мало, але не через те, що він непопулярний чи нетовариський, навпаки, він дуже товариський, просто боїться зближуватися з людьми, боїться виявитися рано чи пізно відданим, чи ошуканим. Зате серед тих кількох друзів, що має, тільки вірні, справжні, віддані товариші, такі, в яких Петро може бути впевнений на всі сто відсотків.

Петро є завидним нареченим. Його завжди оточує багато жінок, які захоплюються його розумом, умінням підтримати розмову, успішністю, привабливою зовнішністю. Крім того, доброта та чуйність чоловіка також додають йому окуляри в очах протилежної статі. Але
він сам не поспішає відкрити дівчатам своє серце: він потайливий і вразливий, боїться зради та брехні. Чоловік мріє про ідеальне кохання і через це дуже засмучується, якщо дійсність не відповідає його уявленням. Хоча його почуття до жінки дуже сильні, він може досить швидко розчаруватися у стосунках та розлюбити обраницю. Усі дівчата помічають сексуальність Петра. Ця частина відносин важлива для нього, але не є основною. Сім'я для цього чоловіка – досить важливий крок, оскільки він хоче бачити у супутниці життя також друга та однодумця. Він довго роздумує, перш ніж зробити пропозицію, але потім залишається відданою дружині все життя. Він любить дітей, тому мріє про багатодітну родину. Він допомагає дружині по господарству та намагається створити всі умови, щоб його діти виросли гідними людьми.

Сумісність імені Петро з жіночими іменами

Витримати перепади настрою Петра, його ласку та деспотизм зможе тільки та жінка, яку звати Аліна, Амалія, Аріадна, Василина, Гертруда, Дарина, Зоя, Іраїда, Любов, Нонна, Поліна, Римма і Тетяна. Також хорошими виявляться романи і стосунки з жінками під іменами Таїсія, Рената, Олеся, Марія, Ірина, Олена, Явдоха, Глафіра, Вікторія, Варвара, Анфіса і Алла. Більш вдалими і майже ідеальними відносинами у Петра з Тетяною та Олесею.

Не варто зустрічатися і навіть співпрацювати по роботі з тими жінками, які будуть іменуватися як Ангеліна, Вероніка, Галина, Жанна, Капітоліна, Клавдія, Марина і Уляна. Хорошими подругами для чоловіка зможуть стати не багато хто з-за його суперечливості і любові до повчань. Добре Петро зможе спілкуватися з Анною, Владиславою, Джульєттою, Ілоною, Кірою, Ксенією та Ніною. Але чоловік не буде тяжіти до жіночої уваги, коли одружиться.

Йому буде достатньо своєї коханої, а спілкування з протилежною статтю зійде нанівець. Слід врахувати і те, що хорошою дружиною Петра стане та дівчина, яка молодша за нього більше, ніж на п’ять років. З жінками старше себе Петру не варто заводити романів.


Камінь-талісман

Камінь, що приносить Петру щастя, є смарагд.
Смарагд
Зелений смарагд – камінь спокою, умиротворення, мудрості, проникливості, творення, переродження, надії, гармонії та достатку. Кільце зі смарагдом – символ початку благополучного сімейного життя, в якому всі перешкоди та негаразди будуть подолані. В Індії смарагд ототожнюється зі зрілою любов'ю та міцністю сімейних зв'язків. Зелений камінь заспокоює нервову систему, допомагає сконцентрувати увагу та прояснити думки. Цікаво те, що смарагд вважається небесним камінням, адже у його складі є берилій. З цієї причини камінь порівнюють з ангелом-охоронцем, що захищає від невірних кроків і рішень, дарує постійність і стабільність, гармонізує тіло і дух. Смарагд принесе своєму власнику удачу та благополуччя, убереже від пристріту, зневіри та туги. Цей камінь загострює розум, дарує натхнення, покращує пам'ять.

Колір

Жовтий – колір, який приносить успіх Петру.
Жовтий колір
Люди з «жовтим» ім'ям випромінюють життєву енергію, вони інтелектуальні, раціональні, вміють аналізувати, у своїй мислити можуть і логічно, і абстрактно (залежно від ситуації). Твердість їхнього характеру, практичність, рішучість та вміння виділяти основне серед другорядного допомагають їм досягти великих успіхів на економічній та науковій ниві (та й у житті такі якості обов'язково знадобляться). Жовтий колір – це символ багатства, юності та мрії, але водночас цей колір символізує заздрість та ревнощі. Загалом жовтий колір підвищує життєвий тонус, тоді як гірчичний може навівати смуток та тугу.

Число імені

Число імені Петро  7
Люди-сімки  це максималісти, у яких все і завжди має бути ідеальним. Для них існує їхня думка і неправильна, що часто відлякує людей. Незважаючи на те, що люди-сімки в компанії почуваються лідерами і не проти блиснути розумом і кмітливістю, вони не люблять галасливих компаній, віддаючи перевагу самотності. Одна з відмінних рис людини-сімки – вміння зберігати таємниці. А ось у особистих відносинах число імені 7 обіцяє непостійність, причина якого полягає в небажанні залежати від будь-кого. Довговічний союз можливий із людиною-загадкою.

Планета чи зірка

Покровителем імені Петро є планета Місяць.
Місяць
Незважаючи на те, що Місяць є супутником Землі, в астрології це небесне тіло прийнято вважати планетою. Місяцю з давніх-давен приписувалися магічні особливості (згадайте хоча б саги про вампірів і перевертнів, які активізувалися при повному Місяці). І дійсно: місячні люди, які часто володіють живою уявою і даром передбачення, під впливом місяця роблять непередбачувані вчинки. Загалом Місяць відповідальний за чутливість людини, її інтуїцію та заповзятливість. Місяць, що росте  символ світла і відродження, а спадна  символ темряви і похмурих подій.

Стихія

Стихією Петра є Земля.
Стихія Землі
Представники цієї стихії – це практичні люди, які думають передусім про реальні нагальні проблеми. Вони за натурою скептики, прагматики та реалісти, тож очікувати від них романтичних вчинків не слід.Факти та дії – ось те, у що вони беззастережно вірять, а розхожі розмови та просторові висновки їх не цікавлять.
Переваги:
✦ послідовність;
✦ чесність;
✦ працьовитість;
✦ практичність;
✦ завзятість;
✦ вірність;
✦ надійність;
✦ відданість;
✦ активність;
✦ незалежність;
✦ сталість;
✦ ґрунтовність.
Недоліки:
✦ скнарість;
✦ черствість;
✦ впертість;
✦ гордість;
✦ відсутність уяви;
✦ песимістичність;
✦ жорстокість;
✦ замкнутість;
✦ холодність;
✦ повільність;
✦ стриманість.
Людей стихії Землі вабить життя далеко від міської метушні. Вони вважають за краще працювати на землі, яка щедро дякує їм за працьовитість своїми дарами. Люди Землі добре почуваються в тому випадку, якщо їхня робота стабільна і спокійна. Імена стихії Землі добре поєднуються з іменами зі своєї стихії чи стихії Води.

Тварина-символ

Тотемною твариною для Петра є баран.
Баран
Баран займає особливе становище у світоустрої: є сполучною ланкою між світом живих та мертвих. Часто кармічне призначення цих людей у ​​завершенні незакінчених справ своїх предків. Ці люди приємні в особистому відношенні, дещо педантичні та несучасні, але в цьому і криється їхня головна чарівність. Баран не любить переміщень та переїздів, ці люди живуть за принципом «де народився – там і став у нагоді», зрідка залишають родове гніздо. Винятком можуть стати люди, батьки яких відвезли їх із споконвічних земель предків сім'ї. У будь-якому разі переселення для барана, відлучення від рідної землі – величезний стрес, який навряд чи принесе багато щастя.

Зодіак

Найбільш щасливим знаком зодіаку імені Петра є Овен.
Петро-Овен
Цей чоловік мріє прославитися, здобути всесвітню популярність і повагу людей. Цій меті він присвячує все життя, не зупиняючись ні перед чим її здійснення. Чоловік має всі необхідні для цього риси: амбітність, владність, цілеспрямованість. Він мало спілкується з людьми, усі думки тримає у собі. Зрідка має друзів та й взагалі не довіряє оточуючим: боїться бути покинутим.

Рослини

Рослини, що заступають Петру  мімоза і дуб.
Мімоза
У стародавньому Єгипті мімоза вважалася символом духовного відновлення, подолання смерті та відродження. Сьогодні ця квітка уособлює скромність, сором'язливість, чутливість, ніжність і сором'язливість. Крім того, мімоза нейтралізує стрес, усуває втому, покращує настрій і вселяє віру в завтрашній день, не кажучи вже про те, що ця квітка посилює сексуальність і сприятливо впливає на закоханих.

Дуб
Дуб – споконвіку уособлював довголіття, міць і мужність. Крім того, це дерево було символом захисту. Згідно з християнською традицією, саме з дуба було виготовлено хрест Господній. Жителі туманного Альбіону протягом багатьох століть вважали дуб священним деревом, знищення якого було рівносильним фатальному гріху. Це дерево, яке могло зцілювати та передбачати, використовувалося виключно для розведення священних багать. У військовій справі дубова гілка виступає як емблема відваги та сили. Багато традиціях світу дуб – символ центру Всесвіту, це сакральна вісь.

Метал

Металом, який приносить успіх Петру, є алюміній.
Алюміній
Алюміній символізує стабільність та спокій. Алюмінієві кільця носять при важливих зустрічах (даний метал допомагає придбати потрібні знайомства та покращити взаєморозуміння людей у ​​колективі).

Сприятливий день

Середа

Пора року

Весна

Важливі роки життя

✦ 13 років;
✦ 22 роки;
✦ 35 років;
✦ 59 років;
✦ 63 роки.

Зимовий Петро легко підлаштовується під ситуацію, мета такої поведінки  сподобатися опоненту. Йому важливо заслужити шану та повагу, тому він завжди виставляє себе в кращому світлі. Крім того, ця людина прагне абсолютної влади навіть над близькими. Він чудовий маніпулятор, розуміє, на що треба давити. Він товариський, але зарозумілий, що, втім, чудово приховує від оточуючих. Сім'ю з ним зможе створити лише лагідна, поступлива дівчина, яка не проти того, що їй командують.

Весняний Петро – легкий у спілкуванні, готовий вислухати та допомогти тим, хто цього потребує. Врівноважений, завжди тримає себе в руках. Це яскрава, активна людина, яка з радістю працює на виконання своїх цілей і не перед чим не зупиняється. Крім того, він має лідерські якості, але не робить владу своїм головним пріоритетом: є значно важливіші особисті цілі. Його супутниця життя має бути схожою на нього: такою ж оптимісткою та цікавою особистістю.

Літній Петро  сенс життя бачить у досягненні повної матеріальної незалежності та комфорту. Заради цього готовий на все: працює днями та ночами, його не хвилює, цікава робота чи ні, головне, щоби приносила дохід. Це призводить до того, що близьких у чоловіка немає, заводити стосунки він собі теж не дозволяє. У ньому присутній егоїзм, але він не проявляється. Живе, керуючись своїми принципами та ідеями, його не можна схилити на свій бік або змусити робити те, чого він не хоче.

Осінній Петро – вважає себе кращим за інших, особливою людиною, перед якою повинні схилятися. З близьких людей намагається зробити своїх рабів чи маріонеток: нав'язує їм свою думку, показує, що робити. Суперечки з ним нічим не закінчуються, адже він не відступить від свого, навіть якщо довести, що він неправий. Ненавидить критику, навіть конструктивну чи в м'якій формі: ображається, злиться, починає огризатися та грубити. Особливо його засмучує вказівку на його недоліки, на те, що не такий він і ідеальний.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...