Translate

суботу, 18 лютого 2023 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 28 місячний день

Загальний опис

28 місячний день – сприятливий та світлий день. Сьогодні все вдаватиметься. Дуже корисно бути активним та зберігати гарний настрій.
Бажано налаштуватися позитивно та контролювати свої емоції. Сприятлива енергетика цього дня допоможе у будь-яких починаннях. Концентруйте свою свідомість, вдивляйтеся у свій внутрішній світ. Уникайте поганих слів, руйнівних дій, негативних думок. Не гнівайтесь, не мстите, не тримайте образу всередині. З повагою треба ставитись не тільки до людей, а й до навколишнього світу. Не можна рубати дерева або рвати квіти, заборонено вбивати тварин, навіть комах. Добре аналізувати свої вчинки, озиратися назад та підбивати підсумки місячного місяця.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 28-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

28-й місячний день — це день роботи зі снами. Саме уві сні людина може отримати духовне прозріння і зрозуміти сенс життя. Процес цей відбувається кожного місячного місяця незалежно від того, розуміємо ми це чи ні.

Люди достатньо високого рівня, які народилися цього дня, несуть добро і світло, яке знають від народження. Люди, що не розвиваються, народжені в 28-й місячний день, відрізняються відсутністю емоцій і привязанностей.

Здоров'я

Двадцять восьма місячна доба обіцяють не складні та швидкоминучі хвороби. Оскільки в цей період організм людини позитивно заряджений і здатний багато на що. Цього дня бажано провести водні процедури,
наприклад скупатися в ополонці, сходити в лазню. Добре буде прийняти трав'яну ванну, добре попариться, зробити масаж. У плані харчування не завадило б голодування. Бажано виключити з раціону м'ясо та фрукти. Сьогодні краще вживати їжу рослинного походження, а також найкраще вживати овочеві, фруктові та ягідні соки. У страви додавайте більше зелені: кропу, петрушки, селери, лаврового листа, кінзи та пастернаку. Людям, які страждають на гіпертонічні захворювання необхідно приділити увагу своєму здоров'ю.Дуже важливо берегти свій зір: менше сидіти за комп'ютером і дивитися телевізор, небажане яскраве світло.

Робота та бізнес

Двадцять восьмий місячний день сприятливий для ведення справ у бізнесі, прийняття відповідальних рішень, укладання договорів. Проведення фінансових операцій та угод у сферах нерухомості та торгівлі. Також раніше укладені угоди здатні дати результати. Але не варто це
афішувати. Порадіти успіху можна лише у колі перевірених друзів та близьких родичів. Всім без винятку Місяць рекомендує залишатися самими собою і, хоч би що трапилося, зберігати спокій і доброзичливість. Працювати сьогодні потрібно неспішно, але й піддаватися лінощі не варто. Добре вирішувати грошові питання та питання щодо нерухомості. Двадцять восьмий день – день довгострокового планування. І плани цього дня славляться тим, що вони виявляються найкращими за всіма параметрами, та реалізуються без особливих часових та матеріальних витрат. Якщо у Вас є борги, які Ви ще не встигли повернути, то не проводьте фінансові операції. Є ризик втратити їх.

Кохання та стосунки

Один із найбільш спокійних і гармонійних днів місяця. Спілкування принесе Вам користь та підніме настрій. Не зловживайте довірою оточуючих та не нав'язуйтесь ним. Варто дослухатися порад, якщо їх дають ваші близькі друзі або родичі. Сьогодні день, коли всі Ваші добрі справи повертаються Вам сторицею. Якщо Ви цього місяця допомагали людям, підтримували і вислуховували їх, то отримаєте винагороду. Воно може бути грошовим чи нематеріальним. Кожен отримає те, що заслужив. Під час зустрічі зі своєю половинкою підтримуйте одне в одного гарний, душевний настрій, проведіть тиху зустріч, під час якої ви можете пізнати нові грані своїх стосунків, відкрити нові якості і навіть почуття. Поганою прикметою цього дня є подаровані зрізані квіти, які символізують розрив стосунків.

Весілля

Якщо ви надумали одружитися, то знайте, що 28 місячна доба не сама
зручний для цього період. Оскільки сім'я створена в цей місячний день, постійно відчуватиме вплив батьків, які спробують переробити життя наречених так, як вони хочуть, що, звичайно ж, призведе до розлучення. Але якщо ви все-таки вирішили узаконити ваше ставлення, то весілля рекомендується святкувати в колі близьких і надійних людей, у скромному вигляді. Такий шлюб рекомендується і бажаний для зрілих пар, які мають чималий досвід життя.

Секс

Секс на двадцять восьмий місячний день не забороняється, але краще знати в ньому міру. Якщо Ви вже не зможете стриматися, то пам'ятайте, що прелюдія сьогодні повинна займати навіть більше часу, ніж сам секс. І він має бути максимально ніжним, трепетним та акуратним. В цей день
неприпустимо експериментувати з позами та місцями для заняття коханням. Чим екстремальніша пригода ви придумаєте на свою голову, тим менше задоволення отримаєте від процесу. Пам'ятайте, що в цю місячну добу все має ґрунтуватися на справжніх почуттях та коханні. Не треба займатися цим суто механічно, в ліжку потрібно виявляти свої щирі емоції та показувати партнеру те, що Ви справді до нього відчуваєте. Тому неприпустима будь-яка грубість, жорстокість, байдужість. І, звісно, ​​забороняється сьогодні займатися сексом із випадковими людьми. Не шукайте собі пригод на одну ніч, нічого, крім розчарування, а можливо, і неприємного захворювання Ви не отримаєте.

Зачаття дитини

Зачатий о 28-й місячний день буде успішний у справах. Йому буде супроводжувати успіх у всіх починаннях, разючий успіх буде супроводжувати його планам. Часом вони реалізовуватимуться ніби самі собою, без жодного впливу чи участі. Просто він – улюбленець удачі! Зароджена в цей день людина зможе досягти дуже багато: у 28 місячний день зароджуються вершителі доль, земні владики. Водночас характер його легкий та радісний. Він спокійний, йому не властиві запальність та буйство темпераменту. Він усвідомлює кожного свого слова і вчинку. Така людина багато знає про себе, людей, загадки світу. Він багато значать почуття, він емоційний, любов здатна стати сенсом його життя. Він шукає насолод для душі і часто оцінює події по голосу серця. Перешкодити йому в житті можуть необережність та пасивність.

День народження

Народжений у цей день від народження лінивий. Часто він народжується в забезпеченій сім'ї і звикає, що всі його бажання та примхи одразу ж виконуються. Якщо не викоренити в ньому зайву вимогливість і лінощі, він виросте людиною цинічною. Розрізнити хороше та погане не зможе, перебуватиме під владою подвійних стандартів. Великого кохання він так і не зазнає, втратить здатність відчувати і прив'язуватися до людей. На найвищому рівні народжені у двадцять восьмий місячний день стають альтруїстами. Вони буквально випромінюють світло та добро. До них тягнуться люди, світ лежить біля їхніх ніг. Ці люди мають високі моральні якості. Вони можуть відкрити ясновидіння або з успіхом практикувати усвідомлене сновидіння.

Стрижка та краса

Якщо ви вирішили змінити своє життя, то обов'язково потрібно цього дня
постригтися. Ваша стрижка просто зачарує оточуючих. Вони помітять Вашу зміну і гідно її оцінять. Для деяких людей стрижка може спровокувати сварку. У двадцять восьму місячну добу не варто перефарбовувати волосся. Можна просто зробити мелірування або просто тонувати їх натуральними барвниками. У двадцять восьму місячну добу можна робити різні очисні комплекси.

Сни 28 місячної доби

Двадцять восьма місячна доба – один із найвдаліших днів для тлумачення сновидінь, тому що сьогодні нам сняться пророчі сни. Ви без особливих зусиль зможете зрозуміти символи, які Вам присняться. Через них можна побачити епізоди свого майбутнього. Тому будьте уважними і після пробудження постарайтеся максимально чітко згадати усі деталі. Але тільки від Вас залежить, чи збудеться те, що Вам приснилося в сні. Це не точна картина вашого життя, а швидше лише один з можливих варіантів розвитку подій, своєрідне попередження. Тому якщо Ваш сон був гнітючий і зловісний, не впадайте у відчай раніше часу! Пам'ятайте, що тільки Ви є господарем свого життя і у Ваших силах змінити його таким чином, щоб уникнути небажаних наслідків. Через сни на двадцять восьму місячну добу підсвідомість іноді показує нам прихований бік нашої психіки, яка пов'язана з почуттями та емоціями. Пам'ятайте, щоб Вам не снилося, все так чи інакше буде пов'язане з тим, чого хоче кожен з нас, – з любов'ю. Тому складнощів при тлумаченні цих символів у вас не повинно виникнути. Робіть висновки і знайте: сон тільки попереджає, а справдиться він чи ні – залежить від Вас.

Магія та езотерика

Перший день богині чарівництва Гекати. Перший день темного місяця. День впливу жіночих енергій. День виходу із конфліктів. Енергетика цієї місячної доби дуже гармонійна. Вона діє на людину благотворно, оздоровлюючим, очищаючим. У 28 місячну добу можна проводити будь-які
магічні ритуали в області любовної магії, але особливо слід приділити увагу зворотним зіллям та діям зі зняття порчі на секс. День сприятливий для чорномагічних посвят, особливо для жінок. Добре даються практики ясновидіння, передбачення. Показані різні чистки, як людини, так і житла. Виготовлення та підготовка предметів для чарівництва – ножів, магічного дзеркала. Не рекомендується працювати з рослинами. Початківцям у 28 місячну добу краще зосередиться просто на розвитку своїх магічних навичок.

Ворожіння

У двадцять восьму місячну добу можна використовувати будь-які мантичні системи і ставити будь-які питання. Також цієї доби прийнятні колективні ворожіння. Запитувати оракула варто на теми, пов’язані з дорогою, подорожами, відрядженням, паломництвом і так далі. Питання можна ставити не лише про себе, а й про інших людей.

Ворожіння на майбутній шлях
Узяти три ананаси і покласти перед собою на стіл. Потім закрити очі. Стоячи із зав’язаними очима, узяти в ліву руку ніж, а правої намацати ананаси. Після цього швидко відрізувати від кожного ананаса скибки однакової величини. При цьому важливо відмітити, який ананас розрізали першим, який — другим і який — третім.
Якщо:
✦ всі три шматки ананаса вийшли рівної величини, а лінія зрізу акуратною і гладкою — дорога буде вдалою;
✦ перший шматок ананаса значно перевершує по величині інші два — перша третина шляху буде повна подіями, зустрічами і приємними моментами, але в цілому подорож буде не дуже результативною. Те ж саме можна сказати, якщо великою виявиться друга або третя скиба ананаса;
✦ два шматки ананаса більші, а один помітно від них відрізняється — на велику частину дороги випадуть всі невдачі і неприємності, але потім все складеться добре;
✦ друга по рахунку скиба виявиться меншою за інших — у вас є шанс добитися успіху і вийти з ситуації, що створилася, переможцем, головне — не розгубитися;
✦ найменша скиба була відрізана від третього ананаса, будьте гранично обережні — швидше за все, всі ваші надії не виправдаються, а дорога принесе тільки розчарування;
✦ зріз рівний і ніж не залишив ніяких слідів і порізів — це хороший знак: позитивний прогноз посилюється, а негативний дещо лагідніє;
✦ лінія зрізу нерівна, сходинками, або на ній багато порізів і кривих подряпин — це говорить про наявність таємних недругів і перешкод, які важко буде обійти. Чим більше подряпин і сходинок, тим більше ворогів і неприємних пригод чекає людину, що ворожить на майбутній шлях;
✦ на одному з шматків червоточина — будьте готові до удару, від якого уберегтися не зможете, у ваших силах лише пом’якшити його.

Талісмани 28 місячної доби

Символ дня: Лотос.

Каміння: аметист, аквамарин, хризопраз, арагоніт, опал. Якщо Вам не вистачає удачі у справах, то обзаведіться шаманською прикрасою або намистом з пташиним пір'ям. Можна замінити їх амулетом у формі сходів, що ведуть догори.

Аромат: сандал – дуже добре очищує та зміцнює енергетичне поле. Знімає втому та перевтому. Аромат сандала прибирає неприємні відчуття та почуття. Хороший від депресії. Заспокоює нервову систему та сприяє приємному спілкуванню. Аромат для медитації.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...