Translate

пʼятниця, 17 лютого 2023 р.

Магія та езотерика 27 місячна доба

Двадцять сьома місячна доба – сприятливий період щодо очисних процедур. Хороші усі види водної терапії. Також період сприятливий для створення захисних амулетів від псування та пристріту на любов для сімейних людей.
  Європейські езотеричні школи присвячували цей день магічним ритуалам і церемоніям, особливо тим, в яких призивалися могутні духи Світлих Сил.

Магія та езотерика

Двадцять сьома місячна доба добре підходить для роботи з духами водної стихії. Ефективні ритуали, створені задля отримання багатства та підвищення матеріального достатку. У 27 місячну добу рекомендується проводити магічну роботу, яка включає воду: наговори, зарядка води, стирання через воду інформації про хвороби, псування, прокльони, очищення водною стихією, чистки-змиви. Також добре лягають зворотні обряди з використанням води та рідин, а також моря, річок та інших водойм. Добре лягають псування на алкоголізм, псування на воду. Дуже ефективні цього дня обряди на боржників. У цей день незамінний для приготування водних відварів, настоїв, лікувальних зілля на основі води. Не рекомендується робота із дзеркалами, лікування алкоголізму. Показано колективну роботу. День сприятливий для створення захисних амулетів від псування та пристріту на любов для сімейних людей.

Ворожіння

У цей період краще всього ворожити на воді або молоці. Запитувати оракула можна про що завгодно, головне, щоб вам дійсно була необхідна відповідь.
Двадцять сьомий місячний день дуже тісно пов’язаний з водою, адже недаремно один з його символів — бог морської пучини Нептун. Згідно науковим і міфологічним уявленням, вода — першооснова життя. Збереглося багато легенд про те, що перший клаптик землі був здобутий з дна Світового океану.

Вода і молоко — найпоширеніші ритуальні підношення, і окроплювання водою — неодмінна частина багатьох священнодіянь, починаючи від православного служіння і закінчуючи язичницькими ритуалами, у тому числі і ворожильними.

Ворожіння на воді вважаються одними з найбільш стародавніх. Пильно вдивляючись в дзеркальну гладінь води віщуни дізнавалися таємниці майбутнього. Можна стверджувати, що судина з водою була першим магічним дзеркалом яким користувалися задовго до появи дзеркал з полірованих металів.

Ворожити в цю місячну добу заради цікавості не рекомендується.
Астральні суті, що відповідають за прогнози, можуть на вас в деякому розумінні образитися за таке нешанобливе відношення і ви більше ніколи не одержите правильну і точну відповідь на своє питання, яке б значення воно для вас не представляло.

Ворожіння в місячну ніч
У місячну ніч поставити на стіл чашку з чистою джерельною водою, щоб в ній відображався місяць. Дивитися, не відриваючись, на зображення у воді.
Якщо зображення місяця буде:
✔ розташовано в чашці біля ручки — вас чекає новий роман, який може перерости в досить глибокі відчуття;
✔ розташовано в протилежній стороні від ручки чашки — цього року вам загрожує розлука з улюбленою людиною;
✔ на дні чашки — вас чекає вигідна поїздка;
✔ покрито хмарами або роводами — можуть виникнути проблеми;
✔ дуже нечітким — передбачається велика кількість проблем, дрібних сварок і образ;
✔ чітке — в найближчому майбутньому за що б ви не узялися, вас будуть супроводити успіх і везіння.

Ворожіння по молоку на майбутнє
Для цього ворожіння використовують молоко, вперше надоєне після отелу.
Увечері в середу закип’ятити молоко і остудити його, поки не з’явиться пінка.
Горщик з охолонувшим молоком поставити на стіл і подути на пінку. Якщо пінка:
✔ здувається з молока тільки з третього разу — в будинку завжди буде достаток;
✔ довго не відходить від краю — діти нескоро покинуть рідну домівку;
✔ пінка розійдеться на декілька частин — незабаром має відбутися ділова поїздка;
✔ щільна і з широкими краями — заступництво багатого друга прийде в скрутну хвилину.

Талісмани 27 місячної доби

Символ дня: Нептун, тризуб, жезл, магічний жезл. День Нептуна, пов'язаний з водою та морськими подорожами. Символами цього дня також є острів, оазис (символ здобуття ідеалу), корабель, маяк з трьома вогнями (символ надії), якір (символ вірності, надійності, сили і стійкості). Тризуб – символ Нептуна, стихія Води найактивніша.

Каміння: смарагд, селеніт, чароїт, лазурит, малахіт, прозорий ліловий аметист, адуляр, рожевий і малиновий кварц.

Аромат: лимон – освіжає, забезпечує приплив сил та позитивних мотивацій. Він посилює творчу енергію та збільшує працездатність. Дозволяє швидко і безболісно адаптуватися до нових умов життя, нових людей. Аромат Лимона прибирає нервозність, покращує роботу головного мозку та серцево-судинної системи, підвищує імунітет.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...