Translate

неділю, 5 лютого 2023 р.

Таємниця імені Катерина

Ім'я Катерина походить від грецького «Хайкатерина» – «вічно чиста», «непокірна». Значення імені Катерина може наділити носительку цілою купою добрих характеристик, і більше, воно здатне створити по-справжньому владну та царську натуру. Особливість впливу енергетики цього імені на носительку полягає у формуванні владного, гордого та самодостатнього характеру. Така жінка буде свідомо явним лідером.

Катерина – працьовита, наполеглива кар'єристка, але досягти вершин їй заважає невпевненість у собі, яку вона ховає за нахабством та зухвалістю. Катя чесна і відкрита людина. Вона робить правильні вчинки і намагається завжди говорити правду. Така характерна риса Каті їй нерідко шкодить в житті, але вона не змінює своєї поведінки. Для неї правильні вчинки важливіше тимчасової вигоди. Зазвичай вона весела і легка в спілкуванні.

Катерина святкує іменини:

Січень: 2 число.
Лютий:5, 13 та 17 числа.
Березень: 3, 9, 20 та 24 числа.
Травень: 5 число.
Червень: 26 число.
Липень: 4 число.
Вересень: 4, 15 та 21 числа.
Жовтень: 2, 3, 11 та 15 числа.
Листопад: 23, 25 та 28 числа.
Грудень: 7, 17, 28 та 31 числа.

Маленька Катерина активна, розважлива, товариська, легко заводить друзів. В іграх Катенька завжди заводила. Говорити та читати вона починає рано. Дівчинка амбітна і марнославна, прагне бути у всьому першою: спочатку в садочку, потім – у школі. Як найкращу та найвідповідальнішу ученицю, дівчинку часто обирають старостою класу. Катерина вже дитиною починає показувати свої амбіції та думати про майбутнє. Катя не любить ділитися з подружками, до того ж у всьому має перевершувати інших дітей. Найкраща учениця, яка має авторитет у класі, вона хоче стати знаменитою особистістю. Влада та досконалість – ось її основні цілі. У школі вона вчиться добре, при цьому і друзів вибирає собі під стать. Важливо надати Катерині певний ступінь свободи та самостійності, інакше очікується «бунту на кораблі». Така самостійність піде на користь Каті, що позитивно позначиться і на навчанні, а надалі і на професійній ниві.

Юна Катерина – людина настрою. Зараз вона буде добра, ласкава та уважна, а через 15 хвилин перетвориться на різку, грубу та жорстоку фурію. Однією з негативних рис характеру Катерини є суб'єктивізм мислення: так, існує її думка та неправильна, причому довести протилежне практично неможливо. У той же час їй властиво сумніватися в собі, але вона ніколи цього не покаже, тому для оточуючих вона завжди стримана, розумна та життєлюбна. Катерина найбільше звикла домагатися сама, не розраховуючи на допомогу інших.

Доросла Катерина – це надійна та стримана жінка, яка вміє контролювати свої емоції, а тому не вихлюпує гніву, а також роздратування на оточуючих. Вона щедра, справедлива, шляхетна та надійна, але часто її самовпевненість і владність розцінюються як гордовитість. Жінка з ім'ям Катерина може бути успішною у будь-якій діяльності. Скрупульозність, терпіння, вміння впевнено йти до своєї заповітної мрії роблять її неперевершеним фахівцем у своїй справі. Саме тому так багато Катерин серед знаменитостей, адже вони у всі часи вміли виділятися серед оточуючих, гордо несучи своє ім'я у віках. Вона чітко знає, що їй потрібно від чоловіка і як його потрібно підлаштовувати під себе, але при цьому вона не дуже сковує свого обранця сімейними ланцюгами. Потрібно віддати Катерині належне за здатність створювати та зберігати «домашнє вогнище».

Катерині під силу будь-яка робота. Жінки з цим ім'ям стають журналістами, телеведучими, керують інженерними та економічними
відділами. Катерина здатна бути чудовим лікарем чи педагогом. Вона може звалити на себе непосильну для інших ношу відповідальності та чужих страждань. Їй подобається собі самій створювати майже непереборні труднощі, які вона з успіхом вирішує на заздрість ворогам і недоброзичливцям. І тут відіграють важливе значення такі якості Катерини як гординя та марнославство, адже вона впевнена в тому, що без неї світ звалиться. Але в той же час Катерина готова допомагати людям безкорисливо, виявляючи доброту та терпимість. Катерина – цінний співробітник. Вона виконавча та активна, працює на результат, якщо чує власну вигоду.

Особисте життя Катерини складається непросто. Відносини в молодості – низка розчарувань, розлук, сварок та примирень. Деяких відлякує важкий характер Катерини. Вона перебуває у вічному пошуку ідеалу – шляхетного, сильного, поступливого лицаря. Незважаючи на шалену популярність у протилежного поля, Катя мало кому наважується довіритися настільки, щоб впустити його у своє життя. Догодити цій жінці складно. У чоловіка вона прагне знайти опору, близьку за духом людини. Нерідко Катерини одружуються за розрахунком, але цікавлять їх не одні гроші. Чоловік повинен ставитись до неї як до принцеси: балувати, задаровувати щедрими подарунками. Але їй варто дбати про свого прекрасного принца, що зберегти міцність уз.

Сумісність імені Катерина з чоловічими іменами

Які імена підходять для шлюбу
Найбільша вірогідність міцних стосунків у Катерини з іменами: Амадей, Данило, Костянтин, Леонід, Микита, Михайло, Олексій.

Найменша ймовірність міцних стосунків у Катерини з іменами: Георгій, Родіон, Роберт, ​Семен, Федор.

Камінь-талісман

Агат і хризоліт – каміння, яке підходить Катерині.
✔ Агат
Цей камінь надає мужності та спокою, він продовжує життя і притягує успіх. Чоловікам агат допоможе привернути увагу жінок. Вважається, що цей камінь оберігає від поганих думок, а якщо помістити його під подушку, то Вам обов'язково насниться гарний сон. Агат потрібно носити на лівій руці, що заспокоїть нерви і навіть зніме пристріт.
✔ Хризоліт
Хризоліт приносить удачу та добробут своєму власнику. Цей камінь захищає від нерозсудливих вчинків та поганих снів, оберігає від пожеж та багатьох інших небезпек. Крім того, хризоліт зміцнює сили, привносить щастя до сімейного життя, позбавляє туги. Талісмани та амулети з хризоліту захищають від нічних страхів, а також пристріту.

Колір

Катерині заступається синій колір.
✔ Синій колір
Синій – символ спокою, мудрості та творення, тому люди з «синіми» іменами наділені такими якостями як відданість, вірність, терплячість, добродушність. Але не чекайте, що вони відкрито виявлятимуть свої почуття, адже для цього треба заслужити їхню довіру, а це завдання не з легких, адже вони вкрай недовірливі. Суворість, принциповість і вимогливість таких людей часто відлякує, заважаючи їм влаштувати сімейне життя. Загалом люди з «синім» ім'ям стабільні, ґрунтовні та практичні.

Число імені

Число імені Катерина – 8
Люди-вісімки – це лідери, які мають гострий аналітичний розум і кмітливість, тому гроші, влада і успіх завжди і в усьому супроводжують їх.Людина-вісімка відповідальна, працелюбна і цілеспрямована, вона вміє керувати ситуацією і досягати воістину неймовірних висот. При цьому важливо, щоб цілі досягалися чесним шляхом, що принесе їм не лише моральне задоволення, а й повагу. Лінь, лестощі і підлещування чужі людям-вісімкам. Важливо й те, що люди-вісімки думають не лише про себе, а й про інших, тому часто займаються благодійністю, вважаючи, що треба ділитися частинкою багатства та щастя. Позитивні показники числа 8 можуть призвести до нещастям у разі, якщо ганятися за недосяжним багатством, владою чи любов'ю.

Планета чи зірка

Ім'я Катерина опікується планетою Юпітер.
✔ Юпітер
Юпітер (або Зевс) – це верховний бог, тому цілком закономірно, що люди, яким допомагає ця планета, щасливі та успішні, вони з оптимізмом дивляться у майбутнє, яке за правильного розподілу сил буде матеріально благополучним. Люди Юпітера мають унікальну здатність залучати до себе щастя.
Переваги:
✦ мудрість;
✦ справедливість;
✦ чесність;
✦ ерудованість;
✦ доброзичливість;
✦ комунікабельність;
✦ щирість;
✦ принциповість;
✦ щедрість.
Недоліки:
✦ пихатість;
✦ зарозумілість;
✦ самовпевненість;
✦ розпещеність;
✦ необов'язковість;
✦ марнотратство;
✦ ліньки.
Люди Юпітера будуть чудовими вчителями та дослідниками, юристами та філософами, священиками та лікарями, вченими, акторами та політиками.

Стихія

Вогонь – стихія імені Катерина.
✔ Стихія Вогню
Люди стихії Вогню дуже імпульсивні та рвучкі, тому часто роблять необдумані вчинки, які нерідко не приносять бажаних результатів, що не особливо їх засмучує. Через агресивний і лідерський характер з людьми стихії Вогню часом нелегко спілкуватися, хоч і цікаво, адже їхня кмітливість і живий розум нікого не залишать байдужими. Не доведеться нудьгувати з такими людьми і в інтимному житті, а все завдяки їх сексуальності та пристрасті натури. Люди стихії Вогню ставляться до життя як до гри, тому не бояться ризикувати, ставлячи часом на кін все, що мають. Вони жорстокі та егоїстичні, але при цьому не здатні довго злитися і мстити за заподіяне зло (вони, як вогонь, швидко спалахують і швидко гаснуть).Переваги:
✦ креативність;
✦ активність;
✦ оптимістичність;
✦ динамічність;
✦ комунікабельність;
✦ пристрасність;
✦ щирість;
✦ ініціативність;
✦ незлопамятність;
✦ сміливість.
Недоліки:
✦ гарячість;
✦ самовпевненість;
✦ агресивність;
✦ нетерплячість;
✦ впертість;
✦ запальність;
✦ рвучкість у діях та думках.
Людям стихії Вогню рекомендується жити у просторому та прохолодному приміщенні, в якому бажано облаштувати відкритий камін із живим вогнем. А ось працювати їм краще на відкритому повітрі (робота в тісному та задушливому приміщенні не піде їм на користь, адже вогонь гасне при нестачі повітря).

Зодіак

Знак зодіаку Катерини – Стрілець.
✔ Катерина-Стрілець
Оптимістичністю, життєрадісністю та відвертістю відрізняється Катерина-Стрілець. Вона довірлива і ніколи не сумує, незважаючи на всі ті негаразди, які постають на її життєвому шляху. Не знається на чоловіках, через що часто страждає в сімейному житті. Зрада, обман, зрада не можуть зламати Катерину-Стрільця, тому вона знову і знову шукатиме свого нареченого, ніколи не втрачаючи віри в чисте кохання.

Тварина-символ

Тваринами-талісманом для Катерини є лебідь та терміт.
✔ Лебідь
Лебідь – це символ чистоти, вірності, мудрості, гордості та шляхетності. Згідно з повір'ями, лебідь може уособлювати як світлий, так і темний початок, символізуючи життя і смерть, добро і зло. Люди, які мають силу лебедя, здатні дивитися у майбутнє. Лебідь вчить жити у співзвуччі із собою та розвивати інтуїцію. Важливо розвивати здатність прогнозувати своє майбутнє.
✔ Терміт
Люди тотема Терміт відчувають величезну потребу цілком присвятити себе якійсь справі, чи то турбота про благо рідних, громадська діяльність чи релігія. Здається, що вони народжуються вже з готовим планом життя. Все навколо них має крутитися у їхньому власному темпі. Якщо вірять і люблять, можуть перевернути гори, якщо розчаровуються, то все перетворюють на руїни. Тонкі дипломати користуються цією якістю в усіх ситуаціях. У них чудова пам'ять і величезний інтерес до життя та світу. Терміт – ця активна комаха не може всидіти на місці, тому не дивно, що саме терміт є символом непосидючої Катерини, якій подобаються часті зміни.

Рослина

Найбільш підходящі рослини для Катерини – кедр та лотос.
Кедр
Кедр у всіх без винятку традиціях вважається древом життя і символізує непідкупність, силу, довголіття, родючість, достаток, могутність та безсмертя. Юдеї шанують кедр як «дерево Господнє» і символ благовоління Єгови безпосередньо до свого народу. У християнстві кедр уособлює велич, гідність та красу, будучи водночас символом Христа. Вважається, що оберег з кедра має лікувальні властивості:
✦ оберігає від зовнішніх негативних впливів;
✦ дає життєву енергію;
✦ сприяє пробудженню творчих здібностей;
✦ приносить радість, щастя та любов.
Лотос
Лотос є символом духовного життя. Бутон цієї рослини символізує єднання чоловіка та жінки. Лотос привносить у стосунки гармонію та любов.

Метал

Метал Катерини – залізо, що цілком закономірно, адже вона має такий самий твердий і жорсткий характер, який допомагає їй впоратися з багатьма труднощами. Крім того, вважається, що кільця та браслети з цього металу здатні відігнати злих духів.

Сприятливий день

Четвер

Несприятливий день

Вівторок

Пора року

Осінь

Важливі роки життя

✦ 17 років;
✦ 20, 26, 29 років;
✦ 33 роки;
✦ 37, 40 років;
✦ 50, 55 років;
✦ 67 років.

Зимова Катерина – часто мовчазна та повільна у діях. Сімейне життя нерідко приносить розчарування через його важкий характер. Катерина, народжена взимку, буває хитрою, особливо стосовно суперників (до них вона ставиться найчастіше жорстоко). Катя вміє плести інтриги, причому воліє діяти поодинці. Вона любить виявляти свою індивідуальність, тому одягається яскраво, не піддаючись при цьому останнім «пискам моди». Її гордість, самолюбство та підвищена самооцінка сприймаються Катею як переваги. Непередбачуваність зимової Катерини часто межує із неадекватністю. Вона досить посередня господиня, але при цьому любить своїх дітей та чоловіка.

Весняна Катерина – це недовірлива домосідка, яка не любить виділятися ні в суспільстві, ні на роботі. Любить приймати гостей та робити приємні сюрпризи друзям. Вона – душа компанії, з якою завжди весело та приємно спілкуватися. Любить життя у всіх його проявах. Вона постійно вдосконалюється, тож із нею завжди цікаво. Її чоловікові слід бути вірним, оскільки зради Катя не пробачить. У сім'ї Катерина є безумовним лідером, тому від чоловіка чекає поступливості і навіть послуху. Рано чи пізно чоловік уникає такої дружини, бажаючи відчути себе вільною людиною, але весняна Катерина ніколи не визнає своєї провини.

Літня Катерина  це жінка-непосида, яка любить активне проведення часу. Бурхливий вираз почуттів та краса призводять до залучення чоловіків, від яких у неї немає відбою. Може постояти за себе та близьких людей. Хороша господиня, вміє та любить готувати. Скрупульозно та прагматично оцінює ситуацію, що допомагає їй йти впевнено у житті. Літня Катерина – власниця та справжня хранителька вогнища. Вона має багато друзів чоловічої статі, тоді як з жінками вона дружить зрідка.

Осіння Катерина  серйозна, розважлива, вимоглива жінка, яка приречена обіймати керівні посади. Почуття справедливості оцінять у ній як колеги, так і близькі та рідні. Як правило, Катя, народжена восени, дуже красива та сексуальна. У чоловіка бачить насамперед партнера по сексу, оскільки секс у її житті займає одне з провідних місць. Але при цьому Катерина – це романтик, який готовий піти заради свого коханого на край світу. Вона не терпить скупих чоловіків. Самолюбство осінньої Каті не дозволить жити з людиною, яка в чомусь перевершує її, адже за вдачею вона – лідер.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...