Translate

четвер, 2 лютого 2023 р.

Сон у ніч на 2 лютого

Сни в ніч на 2 лютого – рідко бувають віщими, але можуть містити підказки щодо того, як поводитися в тій чи іншій життєвій ситуації. Щоправда, тлумачити їх слід навпаки: погані знаки та символи у сновидіннях – провісники довгого та щасливого життя. Необхідно запам'ятати все, що наснилося, і на дозвіллі ретельно проаналізувати.
Якщо сон, побачений у ніч на 2 лютого, не здійсниться найближчим часом, то й надалі не варто чекати на його виконання.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із середи на четвер

Сон на четвер буде віщим з великою ймовірністю, якщо сон наснився під ранок, швидше за все він виповниться в неділю.
Віщі сни з середи на четвер особливо яскраво врізаються в пам'ять, після пробудження Ви можете згадати кожну деталь та відтворити сюжет нічного марева у найдрібніших подробицях.
Сни четверга управляються Юпітером, тому все, що Вам наснилося, безпосередньо буде пов'язане з Вашою роботою. Якщо Ви знаходитесь у пошуку, то саме сон із середи на четвер може підказати яку сферу діяльності чи професію вибрати, щоб робота приносила не лише гроші, а й задоволення. Але тільки правильне розшифрування допоможе пролити світло на майбутнє:
✦ Вночі у четвер можна побачити справу, яка виявиться призначенням усього життя і при цьому принесе гідний дохід. І нехай Вас не бентежить, що воно виявиться Вам незнайомим чи нездійсненним.
✦ Не ігноруйте чотири сни, якщо в них були присутні колеги, знайомі, друзі, начальство та інші персонажі. Їхня поведінка уві сні дасть найкращу підказку.
✦ Якщо наснилося, що в ніч на четвер Вас нагороджували, хвалили за заслуги або ж Ви святкували щось разом із товаришами по службі, то незабаром гарантовано просунетеся по службі.
✦ Якщо ж бачення надто швидко забулося або в ньому не сталося нічого гідного та значного, то період вимушеного застою триває. Можливо, вам час взагалі поміняти роботу або зайнятися іншою справою? Підказки шукайте все в тих же снах.
✦ Якщо уві сні з середи на четвер Ви були у піднесеному настрої, брали участь у якомусь святі або веселому заході, знайте, серед колег та начальства Ви можете розраховувати на допомогу, яка швидше за все призведе до кар'єрного зростання та успіху у робочих справах.

Тлумачення снів КРУПИ

Дізнатися, до чого сниться різна крупа, можна лише докладно згадавши сновидіння та ті відчуття, які Ви відчули, побачивши її. Перебирати крупу за багатьма сонникам означає виконання одноманітної, рутинної роботи. Важливість цієї справи дуже висока, що вимагає від Вас особливої ​​уважності та зосередженості. Подібне заняття наганяє на Вас тугу, проте це не змінить факту його виконання. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться крупа, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень:
✦ Крупа на тарілці сниться до візиту непроханих гостей.
✦ На підлозі – до моральної та фізичної втоми.
✦ Варити крупу – до дрібних неприємностей.
✦ Промивати її – до тимчасових труднощів у справах.
✦ Бачити, як хтось перебирає крупу, – до пліток у колективі.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Гречана крупа сниться до просування кар'єрними сходами.
✦ Рисова – до сприятливих змін у особистому житті.
✦ Їсти крупу – для отримання цінного досвіду.
✦ Продавати її – до збільшення доходів.
✦ Якщо наснилося, що пригостили крупою, це до міцного здоров'я.

Тлумачення сну про крупи в залежності від подробиць

Тлумачення сну «крупа» залежить від багатьох деталей, тому, прокинувшись, поспішіть згадати всі дрібниці, які привернули вашу увагу уві сні.

Залежно від дій уві сні:

Важливою деталлю при розшифровці сновидіння є також дії, які здійснюються над основним об'єктом або разом із ним.

✦ Якщо людина бачить уві сні, як вона готує крупу, то дуже важливо зрозуміти, яка саме страва. Варити кашу – до гарного здоров'я. Для хворої людини це символ швидкого одужання. Приготування супу також несе позитивне значення для сновидця, однак у цьому випадку потрібно буде набратися терпіння.

✦ Сонники пророкують романтичну подорож тим, кому сняться різні крупи, зібрані в одному місці.

✦ Розсипати. Це попередження, що настає криза, тому треба бути обережним та зменшити витрати.

✦ Манна або рисова крупа, а також пшоно зазвичай сняться людям, які незабаром мають отримати гідний гонорар за виконану роботу.

✦ Збирати розсипане пшоно – до початку життєвого шляху. Таке сновидіння говорить про закінчення затяжного періоду простою та про запуск нового проекту.

✦ Когось годувати пшоном  робити вдалі вкладення, які повністю виправдають себе за кілька років.

✦ Підмітати крупу – застереження про появу заздрісників та конкурентів. У сновидця з'явилися серйозні недоброзичливці, які намагатимуться зруйнувати його репутацію.

✦ Перебирати крупу  це знак, що буде великий обсяг нудної та копіткої роботи. Однак результат матиме великий вплив на подальшу кар'єру. Також це застереження про загрожують конфлікти та невеликі сварки.

✦ Сіяти крупу – означає здійснення планів, які були забуті. Також це є знак нових справ.

✦ Бачити уві сні перловку, горох  до довгих і непотрібних розмов.

✦ Кукурудзяна крупа, згідно з сонником, віщує успіх на всіх теренах, особливо в бізнесі.

✦ Традиційні сонники обіцяють сварки та тривалі розлади всім, хто перебирав уві сні овес.

✦ Якщо рис сниться жінці – значить, настав час зустріти нареченого і обзавестися власним любовним гніздечком.

✦ Тлумачення сну про гречку, змішану з рисом або іншою крупою зводиться до напливу гостей. Сонники пророкують багато дрібних турбот по дому і рутинну роботу, яка давно набридла.

✦ Якщо наснилася в гречаній крупі міль – чекайте на візит начальства або старших родичів з довгими розмовами на неприємні вам теми.

✦ Годувати уві сні птахів пшонкою чи іншою крупою  до власних зльотів у творчій кар'єрі.

✦ Якщо насниться перебирати з небіжчиком крупу, будьте готові до зміни погоди або до того, що незабаром випливе ваш давній обман. Намагайтеся згадати свої огріхи і виправити ситуацію, поки вона не вийшла з-під контролю.

✦ Якщо наснилися черв'яки, жучки, що кишать у крупах, радійте  на вас чекає грошова винагорода або цінний подарунок. Сонники стверджують: що більше черв'ячків, то приємнішим буде сюрприз.

Висновок

При розшифровці сновидінь важливо враховувати, що у деяких сонниках трапляється кардинально протилежна інформація. У такому разі потрібно ґрунтуватися на особистих асоціаціях і відчуттях пов'язаних з наснився об'єктом. Трактування того самого сну може істотно відрізнятися. Для того, щоб підібрати для себе більш відповідний, звертайте увагу на деталі снів і одночасно перевіряйте на збіг трактування з подіями в реальному житті.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 2 лютого 2023 року

12 місячний день Загальний опис
12 місячний день – це день мудрості та милосердя, співчуття. Хто не буде милостивий, той сам може втратити ласку. Добре дарувати подарунки близьким людям, виявляти милосердя. Не можна сваритися, ненавидіти інших і сердитися на будь-кого. Бажано зробити добру справу, але не дозволяти використовувати і не чекати подяки натомість. 12 місячний день – це день, про який говорять – просіть і дано буде. Якщо Вам сьогодні сумно та незатишно – це ознака внутрішньої дисгармонії. Потрібно терміново почати над собою працювати. Місячні ритми відіграють важливу роль у повсякденному житті людини. Гармонійно в них вписуючись, людина заощаджує сили та досягає життєвих успіхів. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 12-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, тому що настане період несприятливих місячних днів, званих днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♋ Місяць у знаку Рак
Час дуже сильного на емоційний стан людини. Ми стаємо м'якими та сприйнятливими до всього, що відбувається навколо нас. Філософське ставлення до себе, свого внутрішнього світу допоможе впоратися із життєвими труднощами. Спокійне і ласкаве спілкування до душі, чуйність до чужих страждань допомагає знайти друзів і помічників.

♃ Четвер
Цього дня тижня світом керує Юпітер. Енергетика четверга – розважлива, сприятлива, соціально-активна. День державних та громадських справ. День матеріального процвітання. Займайтеся суспільно-політичною діяльністю, законами, юриспруденцією, розширенням сфер впливу, адмініструванням, професійним просуванням. Вивчайте іноземні мови. Сприятливі відносини пов'язані з грошима, майном, торгівлею. Добре мандрувати. Будь-яким проблемам у цей день не можна давати розвиватися, треба їх гасити одразу. Чи не прагнете на себе брати лідерство. У четвер не треба займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни 12 місячної доби

На дванадцяту місячну добу сни часто бувають пророчими. Образи, які ми бачимо у сновидіннях цього дня, показують нам, що для нас є справді цінним у житті. Якщо уві сні Ви побачите матеріальні речі, подумайте, це прямий знак того, що соціальне для Вас зараз найважливіше, у вашому житті однозначно не вистачає духовності. Інакше, якщо уві сні Ви побачите багато духовних образів та знаків (наприклад, Вам снитимуться храми, ікони, боги), також варто задуматись. Можливо, Ви настільки відірвалися від матеріального світу і відійшли до світу духовності, що втратили зв'язок із реальністю та витає у хмарах. Уважно проаналізуйте свої сновидіння, щоб зрозуміти, наскільки в реальному світі Ви живете в гармонії з собою, наскільки Вам вдається дотримуватися правильного балансу між матеріальним та духовним. А тим, хто присвятив своє життя різним духовним практикам, у снах цього дня можуть приходити дивовижні одкровення.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...